sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_13
Байрактарна• 27 августа в 12:29

Это мутный будет холодец?

Ночью стоял в воде но разрезали утром и постоял пару часов, но вода не прозрачная. Закипятить и слить, залить чистую воду? Или норм?
показать весь текст
attached-photo
dislike 1 woman_facepalming 6
36 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_170
Мафиозная• 27 августа в 14:20
31
Вымачиваю мясо в воде всю ночь.
Воду сливаю.
Первый бульон тоже сливаю, мясо промываю.
anonim_148
Сорока-ворона• 27 августа в 15:17
32
Ответ дляАристократка-тунеядка
Після закипання і появи піни злийте воду і промийте добре мʼясо. Додайте моркву і цибулю, але не чищену, тільки верхній слой шкаралупи зніміть, добре промийте і так кладіть — шкірка дасть золотистий колір. Не соліть. Варіть на дуже повільному вогні без кришки. Піну знімайте. Коли мʼясо буде готове, додайте часник, лаврушку, перець горошком, хай ше хв 15 повариться. Желатін давайте, якщо кісточки немає. Як є, то не треба, так застигне. Потім витягніть і розберіть мʼясо, а бульйон відцідіть на марлю чи дрібне сито. Потім той бульфон в кастрюлі чистій хай всядеться хвилин 5 і зверху покладіть на рідину паперову серветку, і так 3 рази — це зніме жир. Ну і далі секрет такий, що розливати вже в холодильнику: спочатку рідину, а потім красиво мʼясо. Зірочки там ще можна повирізати з моркви, листочки петрушки покласти, як особо упоротися, то й кружелятко перепелиного яєчка. І буде краса )
Завжди було цікаво, навіщо довбатися з серветками, якщо жир збирається зверху і за 2 секунди знімається ложкою чи ножем з застиглого?
like 1
anonim_76
Аристократка-тунеядка• 27 августа в 15:45
33
Ответ дляСорока-ворона
Завжди було цікаво, навіщо довбатися з серветками, якщо жир збирається зверху і за 2 секунди знімається ложкою чи ножем з застиглого?
Ну і який вигляд у холодцю, покритого жиром з якого згребли його ложкою? Мені таке не підходить, я люблю, щоб їжа гарно виглядала.
woman_facepalming 2
anonim_76
Аристократка-тунеядка• 27 августа в 15:46
34
Удалено администрацией...
anonim_13
автор Байрактарна • 27 августа в 15:50
35
Ответ дляMrs.Sexuality
Зачем лапы? Чтобы что? Если уже есть ножки и рулька
В лапах больше всего коллагена, по этому и добавила.
face_with_tears_of_joy 2 like 1
anonim_13
автор Байрактарна • 27 августа в 23:29
36
Такой получился)
attached-photo
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff