Ворую вкусняшки• 09 сентября в 22:22
Рятуйте, загубила рецепт кабачкової ікри
Тут у когось з дівчат підгледіла рецепт, і дуже сподобався, хочу лише його) зберігала у вайбері, він зараза стер, відновити не вийшло. Шо пам´ятаю, ніби було 3 кіла кабаків, цибуля і морква наче по кілу, томатна паста скількісь) оцет був, кубиками кабаки, самі тушити хвилин 30-40, потім підсмажену цибулю і моркву, і ще годину тушити. Пропорції не пам´ятаю. Допоможіть
Заикальница• 09 сентября в 22:31
Я готовлю по рецепту из ютуба. Канал цыганка готовит. Хорошая икра.
1
автор
Ворую вкусняшки
• 09 сентября в 23:02
Ответ дляЗаикальница
Я готовлю по рецепту из ютуба. Канал цыганка готовит. Хорошая икра.
Дякую, також цікавий рецепт, але сподіваюся саме той знайти
автор
Ворую вкусняшки
• 09 сентября в 23:17
Ответ дляДА да да
Скрин из этой темы?
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3594594
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3594594
Ні, не вона) ця без моркви і оцту меньше. Дякую. Я її бачила, пошуком дві години шукала, і десь пропустила, а може тема взагалі про інше була)
1
Області пітьми• 10 сентября в 03:27
Рецепт кабачкової ікри на зиму: 1,5 кг.вже очищених кабачків, 450 гр. цибулі, 500 гр. моркви, 5 зуб. часнику, 130 мл. рафінованої олії, 25 гр.солі (або за смаком) 50 гр.цукру, 150 гр.томатної пасти, 0,5 ч.л.чорного мел.перцю, 25 мл. 9% оцету.....Морковку натереть на крупной терке, лук порезать как на зажарку, чеснок подробить мелко ножем,в казан чуть подсолнечного масла и обжарить лук с морковкой минут 10, кабачки полностью почистить и порезать на мелкие кубики, добавляем их до протушенных овощей, добавляем чеснок, соль и сахар, перемешиваем, тушим на среднем огне минут 30-40, после добавляем черный молотый перец и томатную пасту, уксус ,мешаем и тушим еще минут 10-15, теперь пробуем на вкус, если нужно добавить соль или сахар, перец, горячую икру перебить блендером.
Мне очень этот рецепт зашел, вкуснючая
Мне очень этот рецепт зашел, вкуснючая
2
автор
Ворую вкусняшки
• 10 сентября в 08:07
Ответ дляОбласті пітьми
Рецепт кабачкової ікри на зиму: 1,5 кг.вже очищених кабачків, 450 гр. цибулі, 500 гр. моркви, 5 зуб. часнику, 130 мл. рафінованої олії, 25 гр.солі (або за смаком) 50 гр.цукру, 150 гр.томатної пасти, 0,5 ч.л.чорного мел.перцю, 25 мл. 9% оцету.....Морковку натереть на крупной терке, лук порезать как на зажарку, чеснок подробить мелко ножем,в казан чуть подсолнечного масла и обжарить лук с морковкой минут 10, кабачки полностью почистить и порезать на мелкие кубики, добавляем их до протушенных овощей, добавляем чеснок, соль и сахар, перемешиваем, тушим на среднем огне минут 30-40, после добавляем черный молотый перец и томатную пасту, уксус ,мешаем и тушим еще минут 10-15, теперь пробуем на вкус, если нужно добавить соль или сахар, перец, горячую икру перебить блендером.
Мне очень этот рецепт зашел, вкуснючая
Мне очень этот рецепт зашел, вкуснючая
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу