Оскорбляю всячески• 16 сентября в 14:40
Тарталетки з пісочного тіста. Є питання.
Ніколи не готувала тарталетки. Якось не доводилось. Сьогодні мають бути гості і хочу подати тарталетки з різними начинками. Тарталетки куплені, якщо це важливо. Саме тісто нормальне, я вже спробувала)
За скільки часу до подачі можна їх начинити, щоб не розмокли, але щоб і не були дуже сухі?
Дякую.
За скільки часу до подачі можна їх начинити, щоб не розмокли, але щоб і не були дуже сухі?
Дякую.
Тантрический кекс• 16 сентября в 14:42
За півгодини. Вони не розмокнуть і до кінця застілля, просто якщо раніше, то начинка обвітриться
автор
Оскорбляю всячески
• 16 сентября в 14:43
Ответ дляТантрический кекс
За півгодини. Вони не розмокнуть і до кінця застілля, просто якщо раніше, то начинка обвітриться
Там в одній має бути бурячок з оселедцем, а в інших сирок з часником. Може не завітриться?
Тантрический кекс• 16 сентября в 14:45
Ответ дляОскорбляю всячески
Там в одній має бути бурячок з оселедцем, а в інших сирок з часником. Може не завітриться?
За 10хв впораєтесь, начинку раніше підготуйте в лоточках, щоб тільки розкласти
автор
Оскорбляю всячески
• 16 сентября в 14:47
Ответ дляТантрический кекс
За 10хв впораєтесь, начинку раніше підготуйте в лоточках, щоб тільки розкласти
Одну вже зробила ( з бурячком), спробувала як смакуватиме. Норм. Особливо смачно, якщо зверху покласти тоненьке кільце синьої цибульки і трішки французької гірчиці. Смакота)
А на саму тарталетку я кладу ще листочок кучерявого салату.
А на саму тарталетку я кладу ще листочок кучерявого салату.
2
неДодекаэдр• 16 сентября в 14:47
Якщо пісочні то можна і за декілька годин,вафельні перед подачею.
Кудрі кручу сама• 16 сентября в 14:48
Ответ дляОскорбляю всячески
Там в одній має бути бурячок з оселедцем, а в інших сирок з часником. Може не завітриться?
мне не понравилось с ними, это тупо как песочное сдобное печенье и с этим салатом - черти что выходит
1
2
автор
Оскорбляю всячески
• 16 сентября в 14:49
Ответ дляКудрі кручу сама
мне не понравилось с ними, это тупо как песочное сдобное печенье и с этим салатом - черти что выходит
Мені сподобалось, я щойно одну зробила на пробу. Дуже смачно вийшло)
Тісто тоненьке, не грубе.
Тісто тоненьке, не грубе.
Кудрі кручу сама• 16 сентября в 14:49
Ответ длянеДодекаэдр
Якщо пісочні то можна і за декілька годин,вафельні перед подачею.
лучше вафельные без вкуса) потому что печенье это мне ну никак
4
2
Кудрі кручу сама• 16 сентября в 14:49
Ответ дляОскорбляю всячески
Мені сподобалось, я щойно одну зробила на пробу. Дуже смачно вийшло)
Тісто тоненьке, не грубе.
Тісто тоненьке, не грубе.
вкусы разные) я просто выгребла салат и ела так. печеньки потом отдельно
2
мимАпроходила• 16 сентября в 14:51
Перед приходом гостей за 30-40 минут. Я на НГ всегда делаю с творожным сыром, рыбой, икрой, укропом.
Ваш вариант запишу, обязательно попробую
Ваш вариант запишу, обязательно попробую
автор
Оскорбляю всячески
• 16 сентября в 14:52
Ответ дляКудрі кручу сама
вкусы разные) я просто выгребла салат и ела так. печеньки потом отдельно
Я бачила і грубі тарталетки, може вони, дійсно, несмачні з салатами. Такі, скоріше, для солодких начинок. А ці ніби норм, тоненькі. Я сама тісто не надто полюбляю, тому ніколи тарталетки не готувала. Це вперше.
автор
Оскорбляю всячески
• 16 сентября в 14:53
Ответ длямимАпроходила
Перед приходом гостей за 30-40 минут. Я на НГ всегда делаю с творожным сыром, рыбой, икрой, укропом.
Ваш вариант запишу, обязательно попробую
Ваш вариант запишу, обязательно попробую
Дякую. Там бурячок, плавлений сирок і зубчик часнику в рецепті . Ну і трішки вершкового сиру чи майонезу для того, щоб маса була не водяниста.
1
Бла бла бла• 16 сентября в 14:55
Ответ дляОскорбляю всячески
Я бачила і грубі тарталетки, може вони, дійсно, несмачні з салатами. Такі, скоріше, для солодких начинок. А ці ніби норм, тоненькі. Я сама тісто не надто полюбляю, тому ніколи тарталетки не готувала. Це вперше.
Показывайте свои без начинки
А позже можете и с начинкой сфоткать и выложить - мы полюбуемся)
Но кто-то может и зас’ать, так что будьте готовы
А позже можете и с начинкой сфоткать и выложить - мы полюбуемся)
Но кто-то может и зас’ать, так что будьте готовы
автор
Оскорбляю всячески
• 16 сентября в 15:06
Ответ дляБла бла бла
Показывайте свои без начинки
А позже можете и с начинкой сфоткать и выложить - мы полюбуемся)
Но кто-то может и зас’ать, так что будьте готовы
А позже можете и с начинкой сфоткать и выложить - мы полюбуемся)
Но кто-то может и зас’ать, так что будьте готовы
Та я ніколи їжу не фотографую і не викладаю
.
.
язззззь!!!• 16 сентября в 15:23
Ответ дляОскорбляю всячески
Одну вже зробила ( з бурячком), спробувала як смакуватиме. Норм. Особливо смачно, якщо зверху покласти тоненьке кільце синьої цибульки і трішки французької гірчиці. Смакота)
А на саму тарталетку я кладу ще листочок кучерявого салату.
А на саму тарталетку я кладу ще листочок кучерявого салату.
Я начинки в кондитерский пакет засовываю. Потом перед подачей чик чик из пакета, пакет в мусорку. Быстро и не хлопотно. Можно в кулёк обычный и уголок срезать потом.
1
автор
Оскорбляю всячески
• 16 сентября в 16:03
Ответ дляязззззь!!!
Я начинки в кондитерский пакет засовываю. Потом перед подачей чик чик из пакета, пакет в мусорку. Быстро и не хлопотно. Можно в кулёк обычный и уголок срезать потом.
Хороша ідея)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу