Джага-джага• 17 сентября в 18:29
Закордонні рецепти їжі які вам сподобалися
Дівчата, які виїхали в інші країни, поділіться рецептом чогось смачного , що вам дуже сподобалось в тій країні і ви тепер готуєте його вдома .
5
Борисфенка• 17 сентября в 18:30
Журек. Не готую, рецепта не знаю, але у Польщі завжди їм, коли буваю.
5
4
2
Коварная Зая• 17 сентября в 18:40
Сигидинский гуляш, капустница, сыр в кляре с фри и татарским соусом. Рецептов не знаю, мне это сложно и долго муж готовит. Ещё вкусный помидорный суп
2
Борисфенка• 17 сентября в 18:41
Ответ дляKittu2008
А грохувка нравится вам?
Так, якщо раз на рік їсти, дуже класний суп також.
2
1
Идеальная оптимистка• 17 сентября в 18:45
Сподобалась словацька страва, картопляні галушки з бринзою. Самий смак у тому, що бринза наполовину змішана зі сметаною, подається як соус
1
На пів ставки• 17 сентября в 18:52
Ответ дляБорисфенка
Журек. Не готую, рецепта не знаю, але у Польщі завжди їм, коли буваю.
Да мое любимое блюдо,
Рецепт знаю готовлю, но надо закваска для журика, самим долго готовить, квасить неделю или больше, ну и колбаса сырая по типу домашней, почему то называют белой,
Рецепт знаю готовлю, но надо закваска для журика, самим долго готовить, квасить неделю или больше, ну и колбаса сырая по типу домашней, почему то называют белой,
1
1
НеГолосую• 17 сентября в 18:57
интересно,кто всем налепил рукалицых в такой нейтральной теме.По топику-паэлья и ризотто
НеГолосую• 17 сентября в 18:59
Ответ дляИдеальная оптимистка
Сподобалась словацька страва, картопляні галушки з бринзою. Самий смак у тому, що бринза наполовину змішана зі сметаною, подається як соус
в Швеции есть такое-картошка целиком печеная в фольге,подается такой соус,вместо брынзы что-то типа дорблю
Ananasprotivogaz• 17 сентября в 19:21
Халасли, бограч, лангош, мазурек, бигос, литовские картофельные колбаски. Это то что вспомнила
Зоряний Шлях• 18 сентября в 12:02
Не виїхала, але багато подорожувала та згадала трохи:
- французький ТАРТ ТАТЕН! Просто й смачно, обожнюю.
- грецький соус з оігрком цацики: влітку заходить на ура
- звичайно ж, хачапурі: їх насправді дуже легко готувати вдома, і домашні вони топ, якщо наваляти сиру, скільки не шкода
- какао з мʼятою (люблю ще й з перцем): в США є навіть національний день цього напою
- кассероль: мільйон варіацій
- з країни типу Греції, Хорватії: смажений халумі
І ще спробувала нещодавно цікаву й смачнющу українську страву, яку чомусь раніше ніде не бачила й не куштувала - шпундра :)
- французький ТАРТ ТАТЕН! Просто й смачно, обожнюю.
- грецький соус з оігрком цацики: влітку заходить на ура
- звичайно ж, хачапурі: їх насправді дуже легко готувати вдома, і домашні вони топ, якщо наваляти сиру, скільки не шкода
- какао з мʼятою (люблю ще й з перцем): в США є навіть національний день цього напою
- кассероль: мільйон варіацій
- з країни типу Греції, Хорватії: смажений халумі
І ще спробувала нещодавно цікаву й смачнющу українську страву, яку чомусь раніше ніде не бачила й не куштувала - шпундра :)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу