sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
anonim_127
Дуболом• 25 сентября в 18:09

Годину смажила, за 5 хвилин зжерли.

"Люблю" готувати.🥲
А ви вже зварганили щось своїм проглотам?
показать весь текст
attached-photo
woman_facepalming 2 face_with_tears_of_joy 21 like 43
80 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_10
Люблю порядок• 25 сентября в 18:53
61
Ответ дляПирожкиня
Так 8 блинов за 5 минут пожарится
ну так и отлично, 20 минут за глаза.
anonim_45
Сонечко• 25 сентября в 18:53
62
Ответ дляКукарикуууууу
Зрази сьогодня з капустою.
Оце смакота🥰😋😋
like 1
anonim_109
Лівий Локіть• 25 сентября в 18:56
63
Ответ дляСиджу тихенько
Я посмажила батон в яйці на маслі, швидко і нічим не гірше за млинці.
Хто там вже морду ставить? Якщо ви не вмієте смачно приготувати, то я тут ні до чого
Надо говорить французский тост. Тогда бы наставили вам сердечек)))
face_with_tears_of_joy 1
anonim_168
Цирк на дроті• 25 сентября в 19:04
64
Ответ дляКаваЗМолоком
А у меня бельгийские вафли будут, напеку и спрячу
А типа никто не догадается....
anonim_104
Сиренькая• 25 сентября в 19:04
65
Ответ дляКудряшка Сью
Я жарю на 2-х сковородках , поэтому быстрее дело идет. Красивые блины у Вас
Ото ж і я так хотіла сказати. На двох сковорідках бистренько. Часто роблю
anonim_134
Тоска в носках• 25 сентября в 19:11
66
Ответ дляТрусиковед
І що це ви наробили? Я противилась до останнього, бо також «люблю» готувати, але в холодильнику домашній сир і тааак хочеться налисників 😋 А тут ще й сир класний, домашній. Прийдеться завтра й мені страждати.

Вечерю ще не готувала. Будуть відбивні в цибулевома клярі і салат з капусти, моркви по корейські та омлету.
На обід був борщик 😋
Делитесь луковым клиром.
anonim_107
Червона калина• 25 сентября в 19:12
67
Ответ дляOrganic
Дііться рецептом, теж хочу сливовий.
Пирог сливовый по рецепту Нью Йорк таймс,есть в интернете), пеку по нему.
like 2
anonim_168
Горня капучіно• 25 сентября в 19:17
68
У меня с блинами всегда так. Помогает только готовить тройную порцию. Тогда остаётся немного про запас или для начинки.
Но я лентяйка, редко блины делаю, может потому так едят.
anonim_147
Аноним_• 25 сентября в 19:23
69
Ответ дляОбласті пітьми
Можно картошки пожарить, мужики пусть чистят, а то стоят мисками стучат))
Один сточил омлет, второй пельмени. После чая с чабрецом я, расчувствовавшись, в духовку пирог с яблоками запихнула. Кефир с пирогом будет им на ночной жор 🤷‍♀️
woman_facepalming 1
anonim_40
Трусиковед• 25 сентября в 19:27
70
Ответ дляТоска в носках
Делитесь луковым клиром.
У мене тільки все на око.
2 цибулини змолоти в блендері, додати 2-3 яйця, сметани (за бажанням можна додати трохи майонезу, але й просто сметана підійде), борошно, сіль, перець. Я ще додаю трохи пармезану або будь-якого іншого сиру, що є вдома, але можна й без нього.
Все змішати, поки не вийде консистенція як у звичайного кляру.
Перед тим, як вмочувати мʼясо в кляр, краще його трохи обваляти у борошні, щоб кляр добре тримався.

Також в цьому клярі класно виходить риба, печінка. Виходить така смакота 😋
attached-photo
heart 4
anonim_212
лаМпочка• 25 сентября в 19:44
71
Зранку до роботи зварила картопляне пюре і подарила дрібно нарізану куряче філе, на сніданок дітям, нам на роботу нагріла вчорашні недоїїдки😆, прийшли в обід з роботи, діти зі школи, нам розігріла
вчорашній курячий суп, дітям зробила макарони з м´ясом і соусом бешамель, помідори зробила з фетою, дав Бог всі наїлися, недавно зварила рибної юшки,
підливу з м´ясом, зранку зварю якусь крупу, щось придумаю і так по кругу
woman_facepalming 1
anonim_54
Ниф_ниф• 25 сентября в 19:47
72
Зварила гречку після роботи.Є вчорашнє печене мʼясо і тушений баклажан з перцем і помідорами.Я зараз сама,потратила 5 хв на готовку каші.Зранку завтра щось приготую швидко на роботу.
anonim_94
Бегущаяпо• 25 сентября в 20:04
73
Ответ дляКудесница_с_пургеном
Напишіть свій рецепт будь ласка
Заварные блины
1 ст. молока
2 яйца
4 ст.л. сахара
немного ванильного сахара
1 ст. муки с горкой
немного масла растительного
1 ст. крутого кипятка
heart 2
anonim_134
Тоска в носках• 25 сентября в 20:06
74
Ответ дляТрусиковед
У мене тільки все на око.
2 цибулини змолоти в блендері, додати 2-3 яйця, сметани (за бажанням можна додати трохи майонезу, але й просто сметана підійде), борошно, сіль, перець. Я ще додаю трохи пармезану або будь-якого іншого сиру, що є вдома, але можна й без нього.
Все змішати, поки не вийде консистенція як у звичайного кляру.
Перед тим, як вмочувати мʼясо в кляр, краще його трохи обваляти у борошні, щоб кляр добре тримався.

Також в цьому клярі класно виходить риба, печінка. Виходить така смакота 😋
Да, вот рыбку я бы такую скушала.
anonim_196
Танго утрьох• 25 сентября в 20:07
75
Ответ дляТрусиковед
І що це ви наробили? Я противилась до останнього, бо також «люблю» готувати, але в холодильнику домашній сир і тааак хочеться налисників 😋 А тут ще й сир класний, домашній. Прийдеться завтра й мені страждати.

Вечерю ще не готувала. Будуть відбивні в цибулевома клярі і салат з капусти, моркви по корейські та омлету.
На обід був борщик 😋
Как это в луковом кляре, подскажите пожалуйста?
Я часто отбивные делаю и кляр у меня- это мука, яйца и вода
like 1
anonim_40
Трусиковед• 25 сентября в 20:08
76
Ответ дляТоска в носках
Да, вот рыбку я бы такую скушала.
Так, для рибки ідеальний кляр. Але й будь-яке мясо з ним виходить дуже смачним.
heart 1
anonim_40
Трусиковед• 25 сентября в 20:08
77
Ответ дляТанго утрьох
Как это в луковом кляре, подскажите пожалуйста?
Я часто отбивные делаю и кляр у меня- это мука, яйца и вода
Трохи вище написала (70 коментар)
Я ще раджу відбите мʼясо не просто посолити, поперчити, а замочити у воді, куди попередньо додати сіль та перець за смаком. І залишити його так помаринуватися. Мʼясо так рівномірно вбирає сіль та перець і виходить дуже соковитим, та менше вжарюється.
like 2
anonim_18
Опля Картопля• 26 сентября в 01:07
78
Ответ дляАноним_
Один сточил омлет, второй пельмени. После чая с чабрецом я, расчувствовавшись, в духовку пирог с яблоками запихнула. Кефир с пирогом будет им на ночной жор 🤷‍♀️
Ну у вас и сленг, сидели? 🤦🏻‍♀️
face_with_tears_of_joy 1
anonim_147
Аноним_• 26 сентября в 08:42
79
Ответ дляОпля Картопля
Ну у вас и сленг, сидели? 🤦🏻‍♀️
Болеете? Так лечитесь.
anonim_120
Марс атакует• 26 сентября в 09:51
80
Ответ дляМоль Моллівна
у меня из пол литра 30 штук
сковородка маленькая, и я люблю тонкие
ну, у меня сковороды - стандартные блинницы
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff