Дуболом• 25 сентября в 18:09
Годину смажила, за 5 хвилин зжерли.
"Люблю" готувати.🥲
А ви вже зварганили щось своїм проглотам?
А ви вже зварганили щось своїм проглотам?
показать весь текст
2
21
43
Люблю порядок• 25 сентября в 18:53
Ответ дляПирожкиня
Так 8 блинов за 5 минут пожарится
ну так и отлично, 20 минут за глаза.
Лівий Локіть• 25 сентября в 18:56
Ответ дляСиджу тихенько
Я посмажила батон в яйці на маслі, швидко і нічим не гірше за млинці.
Хто там вже морду ставить? Якщо ви не вмієте смачно приготувати, то я тут ні до чого
Хто там вже морду ставить? Якщо ви не вмієте смачно приготувати, то я тут ні до чого
Надо говорить французский тост. Тогда бы наставили вам сердечек)))
1
Цирк на дроті• 25 сентября в 19:04
Ответ дляКаваЗМолоком
А у меня бельгийские вафли будут, напеку и спрячу
А типа никто не догадается....
Сиренькая• 25 сентября в 19:04
Ответ дляКудряшка Сью
Я жарю на 2-х сковородках , поэтому быстрее дело идет. Красивые блины у Вас
Ото ж і я так хотіла сказати. На двох сковорідках бистренько. Часто роблю
Тоска в носках• 25 сентября в 19:11
Ответ дляТрусиковед
І що це ви наробили? Я противилась до останнього, бо також «люблю» готувати, але в холодильнику домашній сир і тааак хочеться налисників 😋 А тут ще й сир класний, домашній. Прийдеться завтра й мені страждати.
Вечерю ще не готувала. Будуть відбивні в цибулевома клярі і салат з капусти, моркви по корейські та омлету.
На обід був борщик 😋
Вечерю ще не готувала. Будуть відбивні в цибулевома клярі і салат з капусти, моркви по корейські та омлету.
На обід був борщик 😋
Делитесь луковым клиром.
Червона калина• 25 сентября в 19:12
Ответ дляOrganic
Дііться рецептом, теж хочу сливовий.
Пирог сливовый по рецепту Нью Йорк таймс,есть в интернете), пеку по нему.
2
Горня капучіно• 25 сентября в 19:17
У меня с блинами всегда так. Помогает только готовить тройную порцию. Тогда остаётся немного про запас или для начинки.
Но я лентяйка, редко блины делаю, может потому так едят.
Но я лентяйка, редко блины делаю, может потому так едят.
Аноним_• 25 сентября в 19:23
Ответ дляОбласті пітьми
Можно картошки пожарить, мужики пусть чистят, а то стоят мисками стучат))
Один сточил омлет, второй пельмени. После чая с чабрецом я, расчувствовавшись, в духовку пирог с яблоками запихнула. Кефир с пирогом будет им на ночной жор 🤷♀️
1
Трусиковед• 25 сентября в 19:27
Ответ дляТоска в носках
Делитесь луковым клиром.
У мене тільки все на око.
2 цибулини змолоти в блендері, додати 2-3 яйця, сметани (за бажанням можна додати трохи майонезу, але й просто сметана підійде), борошно, сіль, перець. Я ще додаю трохи пармезану або будь-якого іншого сиру, що є вдома, але можна й без нього.
Все змішати, поки не вийде консистенція як у звичайного кляру.
Перед тим, як вмочувати мʼясо в кляр, краще його трохи обваляти у борошні, щоб кляр добре тримався.
Також в цьому клярі класно виходить риба, печінка. Виходить така смакота 😋
2 цибулини змолоти в блендері, додати 2-3 яйця, сметани (за бажанням можна додати трохи майонезу, але й просто сметана підійде), борошно, сіль, перець. Я ще додаю трохи пармезану або будь-якого іншого сиру, що є вдома, але можна й без нього.
Все змішати, поки не вийде консистенція як у звичайного кляру.
Перед тим, як вмочувати мʼясо в кляр, краще його трохи обваляти у борошні, щоб кляр добре тримався.
Також в цьому клярі класно виходить риба, печінка. Виходить така смакота 😋
4
лаМпочка• 25 сентября в 19:44
Зранку до роботи зварила картопляне пюре і подарила дрібно нарізану куряче філе, на сніданок дітям, нам на роботу нагріла вчорашні недоїїдки😆, прийшли в обід з роботи, діти зі школи, нам розігріла
вчорашній курячий суп, дітям зробила макарони з м´ясом і соусом бешамель, помідори зробила з фетою, дав Бог всі наїлися, недавно зварила рибної юшки,
підливу з м´ясом, зранку зварю якусь крупу, щось придумаю і так по кругу
вчорашній курячий суп, дітям зробила макарони з м´ясом і соусом бешамель, помідори зробила з фетою, дав Бог всі наїлися, недавно зварила рибної юшки,
підливу з м´ясом, зранку зварю якусь крупу, щось придумаю і так по кругу
1
Ниф_ниф• 25 сентября в 19:47
Зварила гречку після роботи.Є вчорашнє печене мʼясо і тушений баклажан з перцем і помідорами.Я зараз сама,потратила 5 хв на готовку каші.Зранку завтра щось приготую швидко на роботу.
Бегущаяпо• 25 сентября в 20:04
Ответ дляКудесница_с_пургеном
Напишіть свій рецепт будь ласка
Заварные блины
1 ст. молока
2 яйца
4 ст.л. сахара
немного ванильного сахара
1 ст. муки с горкой
немного масла растительного
1 ст. крутого кипятка
1 ст. молока
2 яйца
4 ст.л. сахара
немного ванильного сахара
1 ст. муки с горкой
немного масла растительного
1 ст. крутого кипятка
2
Тоска в носках• 25 сентября в 20:06
Ответ дляТрусиковед
У мене тільки все на око.
2 цибулини змолоти в блендері, додати 2-3 яйця, сметани (за бажанням можна додати трохи майонезу, але й просто сметана підійде), борошно, сіль, перець. Я ще додаю трохи пармезану або будь-якого іншого сиру, що є вдома, але можна й без нього.
Все змішати, поки не вийде консистенція як у звичайного кляру.
Перед тим, як вмочувати мʼясо в кляр, краще його трохи обваляти у борошні, щоб кляр добре тримався.
Також в цьому клярі класно виходить риба, печінка. Виходить така смакота 😋
2 цибулини змолоти в блендері, додати 2-3 яйця, сметани (за бажанням можна додати трохи майонезу, але й просто сметана підійде), борошно, сіль, перець. Я ще додаю трохи пармезану або будь-якого іншого сиру, що є вдома, але можна й без нього.
Все змішати, поки не вийде консистенція як у звичайного кляру.
Перед тим, як вмочувати мʼясо в кляр, краще його трохи обваляти у борошні, щоб кляр добре тримався.
Також в цьому клярі класно виходить риба, печінка. Виходить така смакота 😋
Да, вот рыбку я бы такую скушала.
Танго утрьох• 25 сентября в 20:07
Ответ дляТрусиковед
І що це ви наробили? Я противилась до останнього, бо також «люблю» готувати, але в холодильнику домашній сир і тааак хочеться налисників 😋 А тут ще й сир класний, домашній. Прийдеться завтра й мені страждати.
Вечерю ще не готувала. Будуть відбивні в цибулевома клярі і салат з капусти, моркви по корейські та омлету.
На обід був борщик 😋
Вечерю ще не готувала. Будуть відбивні в цибулевома клярі і салат з капусти, моркви по корейські та омлету.
На обід був борщик 😋
Как это в луковом кляре, подскажите пожалуйста?
Я часто отбивные делаю и кляр у меня- это мука, яйца и вода
Я часто отбивные делаю и кляр у меня- это мука, яйца и вода
1
Трусиковед• 25 сентября в 20:08
Ответ дляТоска в носках
Да, вот рыбку я бы такую скушала.
Так, для рибки ідеальний кляр. Але й будь-яке мясо з ним виходить дуже смачним.
1
Трусиковед• 25 сентября в 20:08
Ответ дляТанго утрьох
Как это в луковом кляре, подскажите пожалуйста?
Я часто отбивные делаю и кляр у меня- это мука, яйца и вода
Я часто отбивные делаю и кляр у меня- это мука, яйца и вода
Трохи вище написала (70 коментар)
Я ще раджу відбите мʼясо не просто посолити, поперчити, а замочити у воді, куди попередньо додати сіль та перець за смаком. І залишити його так помаринуватися. Мʼясо так рівномірно вбирає сіль та перець і виходить дуже соковитим, та менше вжарюється.
Я ще раджу відбите мʼясо не просто посолити, поперчити, а замочити у воді, куди попередньо додати сіль та перець за смаком. І залишити його так помаринуватися. Мʼясо так рівномірно вбирає сіль та перець і виходить дуже соковитим, та менше вжарюється.
2
Опля Картопля• 26 сентября в 01:07
Ответ дляАноним_
Один сточил омлет, второй пельмени. После чая с чабрецом я, расчувствовавшись, в духовку пирог с яблоками запихнула. Кефир с пирогом будет им на ночной жор 🤷♀️
Ну у вас и сленг, сидели? 🤦🏻♀️
1
Аноним_• 26 сентября в 08:42
Ответ дляОпля Картопля
Ну у вас и сленг, сидели? 🤦🏻♀️
Болеете? Так лечитесь.
Марс атакует• 26 сентября в 09:51
Ответ дляМоль Моллівна
у меня из пол литра 30 штук
сковородка маленькая, и я люблю тонкие
сковородка маленькая, и я люблю тонкие
ну, у меня сковороды - стандартные блинницы
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу