sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_144
Сосиска_Втесте• 29 сентября в 18:01

Кто как и я готовит красный борщ без капусты?

Много нас таких?

Мне без капусты вкуснее, она бывает твердоватая. Еще уксус/лимон не добавляю.
показать весь текст
like 1 woman_facepalming 14
52 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
чаревна• 29 сентября в 18:19
31
Это уже не борщ, похлебка
anonim_49
Аленький носочек• 29 сентября в 18:20
32
Ответ дляКрестьянинДиор
По різному готують. Я коли як. Іноді з картоплею та буряком. Все одно смачно дуже. Просто малий також капусту не їсть. То солянка це компроміс.
У мене також син не їсть борщ червоний, а любить солянку.
Але це 2 повністю різні страви.
anonim_49
Аленький носочек• 29 сентября в 18:21
33
Ответ дляОшеламиссимо
Ни капусту ни лимон/ уксус не добавляю. Ещё и мясо тоже именно в борще не люблю никакое.
Щі варите?
На борщ це й близько не схоже.
dislike 1 like 3 woman_facepalming 1
anonim_133
Апрель Ивановна• 29 сентября в 18:22
34
Думаю так буде готувати моя донька, тому що вона по пів години зазвичай сидить і вибирає капусту з борща.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_143
Тушьмушьнюшь• 29 сентября в 18:22
35
Ответ дляКрестьянинДиор
Ні не жартую. А ви спробуйте перш ніж фукати.
А, ну тоді і борщ може бути з авокадо і кавуном.
anonim_85
ШобВам_КакНам• 29 сентября в 18:25
36
Я не люблю капусту, варю без. Добавляю перловку
face_with_tears_of_joy 2 woman_facepalming 1 clown_face 1
anonim_162
Леди_в_ночи• 29 сентября в 18:25
37
Ответ дляКрестьянинДиор
Це солянка. Додати різного м´яса та оливок.
Солянка же без буряка???
anonim_165
Най хоч раз• 29 сентября в 18:29
38
Я такой иногда готовлю, но не называю его борщом. Мои называют его свекольником. Побольше фасоли, мяса отварного кусочками (говялина) и зелень. Заправить сметаной. Очень вкусно.
anonim_49
Идууу--уууу блин• 29 сентября в 18:30
39
Ответ дляЗам. зав. Анонима
Всмысле сначала капусту? Капусте нужно минуты 3 и выключать. Ее в самом конце кладут же
За 3 она не сварится, ее кладут вместе с картошкой, минут 10, тогда она не твердая, но и не разваренная. И фасоль в борще ни к чему, если там есть мясо. Без мяса - да, имеет смысл.
like 1 woman_facepalming 1
anonim_49
Идууу--уууу блин• 29 сентября в 18:31
40
Ответ дляАленький носочек
Щі варите?
На борщ це й близько не схоже.
Щи - это борщ без свеклы.
anonim_29
Угги_в_горошек• 29 сентября в 18:35
41
Ответ дляМіні-бікіні
Це не борщ, а якась інша страва. Це як вегетаріанська котлета. Все таки в кожному рецепті є обов´язкові інгредієнти.
Відколи капуста обов´язковий інгредієнт в борщі?
Святі свідки борщу незнають, що є різні рецепти
woman_facepalming 4 like 3
anonim_196
Админко• 29 сентября в 18:35
42
С броколи люблю. Просто запах капусты не нравиться теперь в любом виде. После беременности
woman_facepalming 1
anonim_124
Цвірінь• 29 сентября в 18:38
43
Я можу, але з квасолею і чорносливом під настрій, якщо з корейки на реберцях
anonim_29
Угги_в_горошек• 29 сентября в 18:40
44
Ответ длячаревна
Это уже не борщ, похлебка
Польський борщ — це родина супів на основі квасу або кислого бурякового соку, що варіюється від прозорого червоного борщу, який п´ють з горнятка з випічкою, до густіших ’підбитих’ борщів, які заправляють сметанно-борошняною сумішшю. Відмінною особливістю польського борщу є використання бурякового квасу або натуральної закваски, що надає йому характерної кислоти, а також подача з часниковими булочками, пиріжками чи іншими доповненнями.
anonim_216
барабанщица• 29 сентября в 18:41
45
Я без картоплі готую, і оцет не завжди додаю, а лимон взагалі дуже давно останній раз використовувала
anonim_132
Міні-бікіні• 29 сентября в 18:43
46
Ответ дляУгги_в_горошек
Відколи капуста обов´язковий інгредієнт в борщі?
Святі свідки борщу незнають, що є різні рецепти
Свідок морквяних ’котлет’?
face_with_tears_of_joy 2 woman_facepalming 2
anonim_29
Угги_в_горошек• 29 сентября в 18:48
47
Ответ дляМіні-бікіні
Свідок морквяних ’котлет’?
В Україні існують три основні різновиди борщу: червоний борщ (південний рецепт, західний рецепт), зелений борщ та холодний борщ[18][19][20]. Найпоширенішим різновидом борщу є червоний борщ, який варять з буряка та з можливим додаванням помідорів[21].
anonim_132
Міні-бікіні• 29 сентября в 18:54
48
Ответ дляУгги_в_горошек
В Україні існують три основні різновиди борщу: червоний борщ (південний рецепт, західний рецепт), зелений борщ та холодний борщ[18][19][20]. Найпоширенішим різновидом борщу є червоний борщ, який варять з буряка та з можливим додаванням помідорів[21].
Без капусти називається білоруський борщ.
anonim_29
Угги_в_горошек• 29 сентября в 18:58
49
Ответ дляМіні-бікіні
Без капусти називається білоруський борщ.
Без тапусти чи з капустою, чи з помідорами, чи з пшоном чи щавлем і рибою ( херсонщина) чи чорносливом і перцем болгарським він називається- борщ
woman_facepalming 3 like 1
anonim_171
Коли мовчу- приємна жінка• 29 сентября в 19:09
50
Борщ ригачка, з чим би він не був
pouting_face 1 woman_facepalming 4
anonim_126
Зам. зав. Анонима• 29 сентября в 22:22
51
Ответ дляИдууу--уууу блин
За 3 она не сварится, ее кладут вместе с картошкой, минут 10, тогда она не твердая, но и не разваренная. И фасоль в борще ни к чему, если там есть мясо. Без мяса - да, имеет смысл.
Я никогда не варила борщ с фасолью, не люблю. Не знаю зачем вв мне это написали.
Картошка варится минут 20 до готовности. Капуста будет как каша малаша. Единственное что если режите ее крупно, тогда конечно.
Я шинкую тонко капусту, как на салат. 1мм где-то ширина. Тогда ей достаточно 3 минут. Ну и плюс она д стоит потом еще в горячем борще пару часов. Но даже если вы его сразу будете есть-не почувствуете капусты.
like 1
anonim_143
Тушьмушьнюшь• 30 сентября в 11:24
52
Ответ дляЗам. зав. Анонима
Я никогда не варила борщ с фасолью, не люблю. Не знаю зачем вв мне это написали.
Картошка варится минут 20 до готовности. Капуста будет как каша малаша. Единственное что если режите ее крупно, тогда конечно.
Я шинкую тонко капусту, как на салат. 1мм где-то ширина. Тогда ей достаточно 3 минут. Ну и плюс она д стоит потом еще в горячем борще пару часов. Но даже если вы его сразу будете есть-не почувствуете капусты.
У мене бабуся так готувала як Ви, мені така капуста хрумтить і я не можу їсти, варю хвилин 15 її.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff