Колдунья-вещунья• 30 сентября в 15:08
Як зварити прозорий курячий бульйон? Яку частину курки купити? Курка не домашня.
Ку ка ку ка ку• 30 сентября в 15:09
Первый слить,убрать со второго накить,варить на маленьком огне
2
3
1
Пригаю-цибаю• 30 сентября в 15:10
Прозорий бульон виходить, коли м´ясо кладеться в холодну воду, ретельно знімається увесь ’шум’ при закипанні і далі бульон вариться на дуже повільному вогні.
А приємний колір надає цибуля, коріння та трошки куркуми.
А приємний колір надає цибуля, коріння та трошки куркуми.
7
2
1
Брюнетка в Мармеладе• 30 сентября в 15:14
Ответ дляКолдунья-вещунья
Яку частину брати?
Візьміть чверть курки. З приправ як на мене корінь петрушки мастхев
Поліцейський патруль• 30 сентября в 15:14
Вообще, варят с домашней. Как сложилось у вас - вымывать антибиотики - вам решать.
11
Всміхайлик• 30 сентября в 15:16
Ответ дляКолдунья-вещунья
Яку частину брати?
На бульон и спинки подойдут, только жир и кожу снимите.
1
Личко Невеличке• 30 сентября в 15:17
Первый бульон не сливайте,жир и кожу не снимайте из магазинной курицы и так навар небольшой, не давайте кипеть, для приятного привкуса подпалите кусочек моркови и лука, сельдерей тоже очень уместен.
Для бульона берут спинки, ножки, шею, потрошка.
Для бульона берут спинки, ножки, шею, потрошка.
1
автор
Колдунья-вещунья
• 30 сентября в 15:23
Ответ дляПоліцейський патруль
Вообще, варят с домашней. Как сложилось у вас - вымывать антибиотики - вам решать.
Проходьте мимо
1
автор
Колдунья-вещунья
• 30 сентября в 15:24
Ответ дляГоворю-балакаю
в скороварке получается всегда прозрачный
В мене мультя-скоро є
Почемучка• 30 сентября в 15:29
Маленький вогонь, знімати піну, не закривати кришкою. Я люблю з бедер, тільки жир і шкіру зрізаю.
Стрекозей• 30 сентября в 15:31
Ответ дляКолдунья-вещунья
Проходьте мимо
А чому ви так реагуєте, вам діло написали, з магазинної курки виходить несмачний ’мильний’ бульон.
Гарний бульон з кісток, беріть ту частину там де хоч якась кістка є.
Гарний бульон з кісток, беріть ту частину там де хоч якась кістка є.
2
3
Перша скрипка• 30 сентября в 15:36
Ответ дляПоліцейський патруль
Вообще, варят с домашней. Как сложилось у вас - вымывать антибиотики - вам решать.
Домашньою можна вважати тільки якщо її виростили ви або ваша мама. Все інше лотерея.
8
Перша скрипка• 30 сентября в 15:38
Я розбираю курку і з того, що нікуди не пішло , ну може ще гомілки і крила, варю бульйон. Головне, щоб не тільки філе, інакше буде несмачний.
сою не люблю• 30 сентября в 16:03
Ответ дляПоліцейський патруль
Вообще, варят с домашней. Как сложилось у вас - вымывать антибиотики - вам решать.
Ви така смішна. А чи по вашому годують домашніх? Комбікорма з антибіотиками. Чи ви думаєте що як раніше пшеницею?
5
автор
Колдунья-вещунья
• 30 сентября в 17:07
Ответ дляСтрекозей
А чому ви так реагуєте, вам діло написали, з магазинної курки виходить несмачний ’мильний’ бульон.
Гарний бульон з кісток, беріть ту частину там де хоч якась кістка є.
Гарний бульон з кісток, беріть ту частину там де хоч якась кістка є.
Не встигну виростити
2
Поліцейський патруль• 30 сентября в 18:21
Ответ длясою не люблю
Ви така смішна. А чи по вашому годують домашніх? Комбікорма з антибіотиками. Чи ви думаєте що як раніше пшеницею?
У нас свои куры. Всё норм. Да, зерно и зелень.
автор
Колдунья-вещунья
• 30 сентября в 22:36
Ответ дляПоліцейський патруль
У нас свои куры. Всё норм. Да, зерно и зелень.
Писати адресу?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу