Щебетушка• 12 октября в 15:16
Які страви ви готуєте на кілька днів наперед, щоб заощадити час?
Наприклад, запіканки, крупи, салати.
Допоможіть знайти• 12 октября в 15:18
Плов, гречка, макароны, подлива с мясом, отбивные, котлеты, тефтели
1
2
Не танцую- но пою• 12 октября в 15:20
Супы, мясные блюда, гарниры. Каждый раз только новые салаты.
1
4
Ласковая_львица• 12 октября в 15:27
А меня очень выручают заготовки(мясные и рыбные: котлеты, рулеты, фрикадельки, филе запечённое, болоньезе и т.д.). Делаю даже зажарку и замораживаю - готовлю сразу большую порцию(больше чем на 1суп) и в морозилку.
1
2
2
Цветочница• 12 октября в 15:30
Голубці, борщ, котлети м´ясні або рибні, відбивні, буженина, гуляш, вінегрет - може бути і на 3 дні.
Плов, тушена картопля з м´ясом, тушена капуста з ребрами, запечена риба, смажена риба, супи, олів´є, шуба, інші майонезні салати - на 2 дні.
Каші, пюре, запечені овочі, салати з свіжих овочів, мусака, лазанья, страви з пасти - на 1 день. Вареники і пельмені роблю багато, заморожую, потім готую порціями на 1 день.
Випічка - залежить від того, з якою швидкістю з´їдять)
Плов, тушена картопля з м´ясом, тушена капуста з ребрами, запечена риба, смажена риба, супи, олів´є, шуба, інші майонезні салати - на 2 дні.
Каші, пюре, запечені овочі, салати з свіжих овочів, мусака, лазанья, страви з пасти - на 1 день. Вареники і пельмені роблю багато, заморожую, потім готую порціями на 1 день.
Випічка - залежить від того, з якою швидкістю з´їдять)
2
1
Клевотница• 12 октября в 15:37
Борщ/ суп,каструля котлет / відбивних смажених, м´ясо з підливою казан .Різні гречки, пюре картоплене,макарони не відварюю заздалегідь, бо так в холодильнику і запліснявіють.Салати завжди свіжі ( з овочів).Може вінегрет чи ікра з синих на пару днів
Приму в дар• 12 октября в 15:41
Холодець доварюється повна чаша мульті, буде на три дні, в холодильнику трилітрова банка капусти маринованої з солодким перцем, зранку поставила, завтра буде готова, це надовго вистачить до страв, зараз ще наварю супу з куркою і галушками, теж на три дні вистачить нам, я без картоплі варю, картоплю на другий день не люблю в супах. Ну і все. Яйця є, вівсянка є, сир кисломолочний є, сир твердий і ковбаса на бутерброди, можна кілька днів не готувати.
1
Шопингмонстр• 12 октября в 16:00
На несколько дней могу - борщ, рассольник, супы, тефтели, котлеты, отбивные, запеканки, жаркое, плов.
Гарниры только на один раз.
Салаты только свежие.
Гарниры только на один раз.
Салаты только свежие.
Біток чи ефір?• 12 октября в 16:16
Всі) з´їдять це, буде наступне.
У мене м´ясо, риба (відбивні, котлети, тушковане з овочами, грильоване) та гарніри.
За столом я не прислуговую, захотів-розігрів і поїв.
У мене м´ясо, риба (відбивні, котлети, тушковане з овочами, грильоване) та гарніри.
За столом я не прислуговую, захотів-розігрів і поїв.
Секретница• 12 октября в 17:04
Я не готую на 2-3 дня. Я роблю напівфабриткати.
Тоді приготування їжи займає мінімум часу.
Тоді приготування їжи займає мінімум часу.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу