sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_215
Однозначная• 17 октября в 09:59

Кто что из тыквы готовил вкусное поделитесь плиз

Я вот готовила пирог из песочного теста + тыква+ залито яйцами со сливками . Классный.

Ещё кекс готовила там натертая тыква, олия, мука, орехи.

Ещё что-то хочется
heart 1
24 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_57
Дона Ко Ко• 17 октября в 10:01
1
Поки є гарбузи, постійно печу гарбузово-сирну запіканку типу Зебра. Нам вона не набридає взагалі, їмо щодня, поки гарбузи не закінчуються .
Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
like 5
anonim_130
Трейдер кріпти• 17 октября в 10:02
2
видела еще рецепты с тыквой несладкие блюда, но сама не готовила, может тут кто напишет..тоже интересно..
noavatar
Kittaa• 17 октября в 10:03
3
Запікаю її з оливковою олією і спеціями, кусочками без шкірки
anonim_54
Совбез• 17 октября в 10:06
4
Запеченая кусочками тыква с фетой и прованскими травами.
Пирог на песочном тесте, в тесто добавляю тыквенные семечки, начинка - тыква, горгонзола, тыквенные семечки и обчный сыр.
Тыквенный кекс с яблоками и корицей. Хочу еще запечт тыкву с начинкой из риса и изюма.
anonim_125
короткопамятна• 17 октября в 10:06
5
якраз вчора почала цукати готувати
anonim_83
После шести ни-ни• 17 октября в 10:06
6
Готовила недавно тыквенный суп-пюре
anonim_150
Відповів всім• 17 октября в 10:15
7
Ответ дляДона Ко Ко
Поки є гарбузи, постійно печу гарбузово-сирну запіканку типу Зебра. Нам вона не набридає взагалі, їмо щодня, поки гарбузи не закінчуються .
Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
Дайте рецепт запіканки, будь ласка
anonim_45
Дівка в намисті• 17 октября в 10:15
8
Ще готувала чізкейк, сінабони, хліб..все з гарбузом. А суп пюре найулюбленіше.
anonim_55
Проня_Прокоповна• 17 октября в 10:16
9
Курям натираю на терку
woman_facepalming 3 like 7
anonim_215
автор Однозначная • 17 октября в 10:20
10
Ответ дляДона Ко Ко
Поки є гарбузи, постійно печу гарбузово-сирну запіканку типу Зебра. Нам вона не набридає взагалі, їмо щодня, поки гарбузи не закінчуються .
Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
Дякую
anonim_215
автор Однозначная • 17 октября в 10:21
11
Ответ дляПосле шести ни-ни
Готовила недавно тыквенный суп-пюре
Со сливками?
heart 1
anonim_215
автор Однозначная • 17 октября в 10:21
12
Ответ дляВідповів всім
Дайте рецепт запіканки, будь ласка
Я тоже послушаю
anonim_215
автор Однозначная • 17 октября в 10:21
13
Ответ дляПроня_Прокоповна
Курям натираю на терку
Шкурку?
anonim_83
После шести ни-ни• 17 октября в 10:22
14
Ответ дляОднозначная
Со сливками?
Я не люблю молочное, поэтому себе делала без сливок, остальным добавляла непосредственно перед подачей
anonim_197
БлинчикБезСметанки• 17 октября в 10:25
15
Свекруха робить дуже смачні цукати, в мене чомусь так не виходить
anonim_94
Харчовий тріль• 17 октября в 11:00
16
Суп пюре вперше готувала, смачно)
attached-photo
like 1
anonim_55
Проня_Прокоповна• 17 октября в 11:03
17
Ответ дляОднозначная
Шкурку?
Мякоть
heart 1
anonim_57
Дона Ко Ко• 17 октября в 12:24
18
Ответ дляВідповів всім
Дайте рецепт запіканки, будь ласка
Я роблю з 1 кг кисломолочного сиру, беру домашній в надійної молочниці. Ви можете спробувати з магазинним, якщо домашнього нема.
Знайшла на ютубі рецепт на 300 гр сиру. Не беріть знежирений, беріть нормальної жирності, якщо ви не на дієті. Спробуйте, якщо сподобається, то зробите на більшу кількість сиру. Нам дуже подобається. Навіть моїй племінниці, яка страшенно перебірлива в їжі, а цю запіканку вона просто обожнює.
Як будете готувати, то зверніть увагу на важливий нюанс: обидві маси (сирна і гарбузова) мають бути однакової густини. Бо якщо одна маса буде густіша, одна рідша, то рідша просто розпливеться в іншій. На смак це не вплине, просто буде не так естетично.
В рецепті використовується лише апельсинова цедра, але я використовую сік також, вливаю в ту масу, яка густіша.

heart 5
anonim_150
Відповів всім• 17 октября в 13:52
19
Ответ дляДона Ко Ко
Я роблю з 1 кг кисломолочного сиру, беру домашній в надійної молочниці. Ви можете спробувати з магазинним, якщо домашнього нема.
Знайшла на ютубі рецепт на 300 гр сиру. Не беріть знежирений, беріть нормальної жирності, якщо ви не на дієті. Спробуйте, якщо сподобається, то зробите на більшу кількість сиру. Нам дуже подобається. Навіть моїй племінниці, яка страшенно перебірлива в їжі, а цю запіканку вона просто обожнює.
Як будете готувати, то зверніть увагу на важливий нюанс: обидві маси (сирна і гарбузова) мають бути однакової густини. Бо якщо одна маса буде густіша, одна рідша, то рідша просто розпливеться в іншій. На смак це не вплине, просто буде не так естетично.
В рецепті використовується лише апельсинова цедра, але я використовую сік також, вливаю в ту масу, яка густіша.

https://www.youtube.com/watch?v=3FwjljgJOnM
Дуже вам дякую, що не полінувались розписати, виглядає так апетитно 😋. Ми нещодавно в кулінарії купляли запіканку з гарбузом та шоколадом, щось по типу львівського сирника, то були всі у захваті, навіть син. Спробую тепер приготувати за вашим рецептом)))
heart 3
anonim_57
Дона Ко Ко• 17 октября в 14:03
20
Ответ дляВідповів всім
Дуже вам дякую, що не полінувались розписати, виглядає так апетитно 😋. Ми нещодавно в кулінарії купляли запіканку з гарбузом та шоколадом, щось по типу львівського сирника, то були всі у захваті, навіть син. Спробую тепер приготувати за вашим рецептом)))
Дякую)
Я щороку роблю цю запіканку, як тільки з´являються гарбузи. Ще важливо обрати солодкий гарбуз, аби запіканка була смачнішою. Я свій рецепт вже підігнала під свої потреби, цукор додаю за смаком, ми не любимо дуже солодку запіканку. А зверху можна робити шоколадну глазурь, дітям так більше подобається. Своїй перебірливій племінниці я цю запіканку презентувала, як апельсиновий чізкейк . Вже потім розповіла, що там гарбуз .
Гарбуз там не відчувається, лише апельсинові нотки. Реально смачно, спробуйте)
heart 1
anonim_150
Відповів всім• 17 октября в 14:14
21
Ответ дляДона Ко Ко
Дякую)
Я щороку роблю цю запіканку, як тільки з´являються гарбузи. Ще важливо обрати солодкий гарбуз, аби запіканка була смачнішою. Я свій рецепт вже підігнала під свої потреби, цукор додаю за смаком, ми не любимо дуже солодку запіканку. А зверху можна робити шоколадну глазурь, дітям так більше подобається. Своїй перебірливій племінниці я цю запіканку презентувала, як апельсиновий чізкейк . Вже потім розповіла, що там гарбуз .
Гарбуз там не відчувається, лише апельсинові нотки. Реально смачно, спробуйте)
Підкажіть ще, будь ласка, ви наливаєте воду в деко, чи це необов´язкова опція?
anonim_57
Дона Ко Ко• 17 октября в 14:24
22
Ответ дляВідповів всім
Підкажіть ще, будь ласка, ви наливаєте воду в деко, чи це необов´язкова опція?
Я печу в керамічній формі, попередньо змащую її маслом і присипаю манкою. Форму ставлю в холодну духовку на решітку, а не на деко. Вода, в цьому випадку, зайва. В мене нема силіконових форм, користуюсь лише скляними, або керамічними. В мене форма квадратна, а не кругла, на результат це не впливає)
heart 1
anonim_215
автор Однозначная • 17 октября в 21:35
23
Ответ дляПроня_Прокоповна
Мякоть
Ну не все так делаю. Я использую тыкву с удовольствием для себя.
anonim_170
Швендяю містами• 23 октября в 16:18
24
Я этот пирог уже раз пять готовлю, легкий и вкусный
like 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff