Однозначная• 17 октября в 09:59
Кто что из тыквы готовил вкусное поделитесь плиз
Я вот готовила пирог из песочного теста + тыква+ залито яйцами со сливками . Классный.
Ещё кекс готовила там натертая тыква, олия, мука, орехи.
Ещё что-то хочется
Ещё кекс готовила там натертая тыква, олия, мука, орехи.
Ещё что-то хочется
1
Дона Ко Ко• 17 октября в 10:01
Поки є гарбузи, постійно печу гарбузово-сирну запіканку типу Зебра. Нам вона не набридає взагалі, їмо щодня, поки гарбузи не закінчуються
.
Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
. Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
5
Трейдер кріпти• 17 октября в 10:02
видела еще рецепты с тыквой несладкие блюда, но сама не готовила, может тут кто напишет..тоже интересно..
Совбез• 17 октября в 10:06
Запеченая кусочками тыква с фетой и прованскими травами.
Пирог на песочном тесте, в тесто добавляю тыквенные семечки, начинка - тыква, горгонзола, тыквенные семечки и обчный сыр.
Тыквенный кекс с яблоками и корицей. Хочу еще запечт тыкву с начинкой из риса и изюма.
Пирог на песочном тесте, в тесто добавляю тыквенные семечки, начинка - тыква, горгонзола, тыквенные семечки и обчный сыр.
Тыквенный кекс с яблоками и корицей. Хочу еще запечт тыкву с начинкой из риса и изюма.
Відповів всім• 17 октября в 10:15
Ответ дляДона Ко Ко
Поки є гарбузи, постійно печу гарбузово-сирну запіканку типу Зебра. Нам вона не набридає взагалі, їмо щодня, поки гарбузи не закінчуються
.
Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
. Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
Дайте рецепт запіканки, будь ласка
Дівка в намисті• 17 октября в 10:15
Ще готувала чізкейк, сінабони, хліб..все з гарбузом. А суп пюре найулюбленіше.
автор
Однозначная
• 17 октября в 10:20
Ответ дляДона Ко Ко
Поки є гарбузи, постійно печу гарбузово-сирну запіканку типу Зебра. Нам вона не набридає взагалі, їмо щодня, поки гарбузи не закінчуються
.
Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
. Ще варю суп-пюре, теж дуже люблю. Люблю запечені гарбузи з корицею і медом, або закусочні: з прованськими травами і часником.
Дякую
автор
Однозначная
• 17 октября в 10:21
Ответ дляПосле шести ни-ни
Готовила недавно тыквенный суп-пюре
Со сливками?
1
автор
Однозначная
• 17 октября в 10:21
Ответ дляВідповів всім
Дайте рецепт запіканки, будь ласка
Я тоже послушаю
После шести ни-ни• 17 октября в 10:22
Ответ дляОднозначная
Со сливками?
Я не люблю молочное, поэтому себе делала без сливок, остальным добавляла непосредственно перед подачей
БлинчикБезСметанки• 17 октября в 10:25
Свекруха робить дуже смачні цукати, в мене чомусь так не виходить
Дона Ко Ко• 17 октября в 12:24
Ответ дляВідповів всім
Дайте рецепт запіканки, будь ласка
Я роблю з 1 кг кисломолочного сиру, беру домашній в надійної молочниці. Ви можете спробувати з магазинним, якщо домашнього нема.
Знайшла на ютубі рецепт на 300 гр сиру. Не беріть знежирений, беріть нормальної жирності, якщо ви не на дієті. Спробуйте, якщо сподобається, то зробите на більшу кількість сиру. Нам дуже подобається. Навіть моїй племінниці, яка страшенно перебірлива в їжі, а цю запіканку вона просто обожнює.
Як будете готувати, то зверніть увагу на важливий нюанс: обидві маси (сирна і гарбузова) мають бути однакової густини. Бо якщо одна маса буде густіша, одна рідша, то рідша просто розпливеться в іншій. На смак це не вплине, просто буде не так естетично.
В рецепті використовується лише апельсинова цедра, але я використовую сік також, вливаю в ту масу, яка густіша.
Знайшла на ютубі рецепт на 300 гр сиру. Не беріть знежирений, беріть нормальної жирності, якщо ви не на дієті. Спробуйте, якщо сподобається, то зробите на більшу кількість сиру. Нам дуже подобається. Навіть моїй племінниці, яка страшенно перебірлива в їжі, а цю запіканку вона просто обожнює.
Як будете готувати, то зверніть увагу на важливий нюанс: обидві маси (сирна і гарбузова) мають бути однакової густини. Бо якщо одна маса буде густіша, одна рідша, то рідша просто розпливеться в іншій. На смак це не вплине, просто буде не так естетично.
В рецепті використовується лише апельсинова цедра, але я використовую сік також, вливаю в ту масу, яка густіша.
5
Відповів всім• 17 октября в 13:52
Ответ дляДона Ко Ко
Я роблю з 1 кг кисломолочного сиру, беру домашній в надійної молочниці. Ви можете спробувати з магазинним, якщо домашнього нема.
Знайшла на ютубі рецепт на 300 гр сиру. Не беріть знежирений, беріть нормальної жирності, якщо ви не на дієті. Спробуйте, якщо сподобається, то зробите на більшу кількість сиру. Нам дуже подобається. Навіть моїй племінниці, яка страшенно перебірлива в їжі, а цю запіканку вона просто обожнює.
Як будете готувати, то зверніть увагу на важливий нюанс: обидві маси (сирна і гарбузова) мають бути однакової густини. Бо якщо одна маса буде густіша, одна рідша, то рідша просто розпливеться в іншій. На смак це не вплине, просто буде не так естетично.
В рецепті використовується лише апельсинова цедра, але я використовую сік також, вливаю в ту масу, яка густіша.
Знайшла на ютубі рецепт на 300 гр сиру. Не беріть знежирений, беріть нормальної жирності, якщо ви не на дієті. Спробуйте, якщо сподобається, то зробите на більшу кількість сиру. Нам дуже подобається. Навіть моїй племінниці, яка страшенно перебірлива в їжі, а цю запіканку вона просто обожнює.
Як будете готувати, то зверніть увагу на важливий нюанс: обидві маси (сирна і гарбузова) мають бути однакової густини. Бо якщо одна маса буде густіша, одна рідша, то рідша просто розпливеться в іншій. На смак це не вплине, просто буде не так естетично.
В рецепті використовується лише апельсинова цедра, але я використовую сік також, вливаю в ту масу, яка густіша.
Дуже вам дякую, що не полінувались розписати, виглядає так апетитно 😋. Ми нещодавно в кулінарії купляли запіканку з гарбузом та шоколадом, щось по типу львівського сирника, то були всі у захваті, навіть син. Спробую тепер приготувати за вашим рецептом)))
3
Дона Ко Ко• 17 октября в 14:03
Ответ дляВідповів всім
Дуже вам дякую, що не полінувались розписати, виглядає так апетитно 😋. Ми нещодавно в кулінарії купляли запіканку з гарбузом та шоколадом, щось по типу львівського сирника, то були всі у захваті, навіть син. Спробую тепер приготувати за вашим рецептом)))
Дякую)
Я щороку роблю цю запіканку, як тільки з´являються гарбузи. Ще важливо обрати солодкий гарбуз, аби запіканка була смачнішою. Я свій рецепт вже підігнала під свої потреби, цукор додаю за смаком, ми не любимо дуже солодку запіканку. А зверху можна робити шоколадну глазурь, дітям так більше подобається. Своїй перебірливій племінниці я цю запіканку презентувала, як апельсиновий чізкейк . Вже потім розповіла, що там гарбуз
.
Гарбуз там не відчувається, лише апельсинові нотки. Реально смачно, спробуйте)
Я щороку роблю цю запіканку, як тільки з´являються гарбузи. Ще важливо обрати солодкий гарбуз, аби запіканка була смачнішою. Я свій рецепт вже підігнала під свої потреби, цукор додаю за смаком, ми не любимо дуже солодку запіканку. А зверху можна робити шоколадну глазурь, дітям так більше подобається. Своїй перебірливій племінниці я цю запіканку презентувала, як апельсиновий чізкейк . Вже потім розповіла, що там гарбуз
. Гарбуз там не відчувається, лише апельсинові нотки. Реально смачно, спробуйте)
1
Відповів всім• 17 октября в 14:14
Ответ дляДона Ко Ко
Дякую)
Я щороку роблю цю запіканку, як тільки з´являються гарбузи. Ще важливо обрати солодкий гарбуз, аби запіканка була смачнішою. Я свій рецепт вже підігнала під свої потреби, цукор додаю за смаком, ми не любимо дуже солодку запіканку. А зверху можна робити шоколадну глазурь, дітям так більше подобається. Своїй перебірливій племінниці я цю запіканку презентувала, як апельсиновий чізкейк . Вже потім розповіла, що там гарбуз
.
Гарбуз там не відчувається, лише апельсинові нотки. Реально смачно, спробуйте)
Я щороку роблю цю запіканку, як тільки з´являються гарбузи. Ще важливо обрати солодкий гарбуз, аби запіканка була смачнішою. Я свій рецепт вже підігнала під свої потреби, цукор додаю за смаком, ми не любимо дуже солодку запіканку. А зверху можна робити шоколадну глазурь, дітям так більше подобається. Своїй перебірливій племінниці я цю запіканку презентувала, як апельсиновий чізкейк . Вже потім розповіла, що там гарбуз
. Гарбуз там не відчувається, лише апельсинові нотки. Реально смачно, спробуйте)
Підкажіть ще, будь ласка, ви наливаєте воду в деко, чи це необов´язкова опція?
Дона Ко Ко• 17 октября в 14:24
Ответ дляВідповів всім
Підкажіть ще, будь ласка, ви наливаєте воду в деко, чи це необов´язкова опція?
Я печу в керамічній формі, попередньо змащую її маслом і присипаю манкою. Форму ставлю в холодну духовку на решітку, а не на деко. Вода, в цьому випадку, зайва. В мене нема силіконових форм, користуюсь лише скляними, або керамічними. В мене форма квадратна, а не кругла, на результат це не впливає)
1
автор
Однозначная
• 17 октября в 21:35
Ответ дляПроня_Прокоповна
Мякоть
Ну не все так делаю. Я использую тыкву с удовольствием для себя.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
