БезПаспортаНеПродаю• 29 октября в 21:36
Ну что, может дерунов сделать?
1
автор
БезПаспортаНеПродаю
• 29 октября в 21:38
Ответ дляXвостокрутелка
З творогом, і порошком до печива
Та как, я из картошки
Xвостокрутелка• 29 октября в 21:40
Ответ дляБезПаспортаНеПродаю
Та как, я из картошки
В деруни з картоплі додають творог і порошок до печива, яйця, муку, цибулю, спеції.
6
Прокачую сідниці• 29 октября в 21:40
Ответ дляXвостокрутелка
В деруни з картоплі додають творог і порошок до печива, яйця, муку, цибулю, спеції.
4
Королева Сарказма• 29 октября в 21:43
Ответ дляПрокачую сідниці
И у меня аж глаз задёргался 😳
Девочки, делитесь рецептом. Я явно отстала от жизни 😕
Девочки, делитесь рецептом. Я явно отстала от жизни 😕
Да, я блондинка!• 29 октября в 21:44
Боже, зачем я зашла в тему
.
Только похудела на 4 кг и так дико хочется жрать на ночь
.
А тут такое..
Только похудела на 4 кг и так дико хочется жрать на ночь
А тут такое..
1
Xвостокрутелка• 29 октября в 21:46
Ответ дляКоролева Сарказма
И у меня аж глаз задёргался 😳
Девочки, делитесь рецептом. Я явно отстала от жизни 😕
Девочки, делитесь рецептом. Я явно отстала от жизни 😕
Ви ніколи не знали що в деруни додають творог? Реально?
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
2
4
Xвостокрутелка• 29 октября в 21:47
Я бачу там в деяких людей істерика і приступ синіх морд, ви завжди так реагуєте коли дізнаєтесь щось нове, яке мінімально не вписується в картину вашого світу?
1
4
Королева Сарказма• 29 октября в 21:47
Ответ дляXвостокрутелка
Ви ніколи не знали що в деруни додають творог? Реально?
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
Ооо… творог и разрыхлитель… да, должно быть вкусно.
Благодарю 🙏
Благодарю 🙏
1
2
2
Xвостокрутелка• 29 октября в 21:48
Ответ дляКоролева Сарказма
Ооо… творог и разрыхлитель… да, должно быть вкусно.
Благодарю 🙏
Благодарю 🙏
На здоровʼя
2
Королева Сарказма• 29 октября в 21:49
Ответ дляXвостокрутелка
Я бачу там в деяких людей істерика і приступ синіх морд, ви завжди так реагуєте коли дізнаєтесь щось нове, яке мінімально не вписується в картину вашого світу?
Вы не знали, что здесь много любителей ударить себя по лицу в любом удобном и неудобном случае? 😂
1
3
Перловая Кашка• 29 октября в 21:49
Ответ дляXвостокрутелка
Ви ніколи не знали що в деруни додають творог? Реально?
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
Это что угодно, но не деруны..
4
Xвостокрутелка• 29 октября в 21:50
Ответ дляКоролева Сарказма
Вы не знали, что здесь много любителей ударить себя по лицу в любом удобном и неудобном случае? 😂
Та знала, дивні якісь.
До речі до дерунів я ще люблю зробити « мачанку грибну» це по типу підливи, але готується трохи по іншому, взагалі це страва на Святий Вечір, але мені і так заходить, коли є настрій і час то трохи заморочуюсь.
До речі до дерунів я ще люблю зробити « мачанку грибну» це по типу підливи, але готується трохи по іншому, взагалі це страва на Святий Вечір, але мені і так заходить, коли є настрій і час то трохи заморочуюсь.
2
Королева Сарказма• 29 октября в 21:50
Ответ дляПерловая Кашка
Это что угодно, но не деруны..
Это вариация на тему. Почему нет?
В жизни так хочется разнообразия.
В жизни так хочется разнообразия.
1
2
Xвостокрутелка• 29 октября в 21:52
Ответ дляПерловая Кашка
Это что угодно, но не деруны..
О хоооооспадє. Мішленівсбкий шеф пожалував, давайте ще про борщ розкажіть, стрники і олівʼє
3
Цикавенная• 29 октября в 22:16
Ответ дляXвостокрутелка
Ви ніколи не знали що в деруни додають творог? Реально?
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
Це дуже смачно, робить їх дуже ніжними з вершковими нотками, класну скоринку.
Порошок до печива, він же розпушувач, робить їх легкими і пухкими.
О, треба запам´ятати. Мені здається, творогом нічого не зіпсуєш))
2
Луноходик_Ик• 29 октября в 22:43
Ответ дляXвостокрутелка
Та знала, дивні якісь.
До речі до дерунів я ще люблю зробити « мачанку грибну» це по типу підливи, але готується трохи по іншому, взагалі це страва на Святий Вечір, але мені і так заходить, коли є настрій і час то трохи заморочуюсь.
До речі до дерунів я ще люблю зробити « мачанку грибну» це по типу підливи, але готується трохи по іншому, взагалі це страва на Святий Вечір, але мені і так заходить, коли є настрій і час то трохи заморочуюсь.
Напишіть рецепт мачанки, будь ласка
Xвостокрутелка• 29 октября в 22:51
Ответ дляЛуноходик_Ик
Напишіть рецепт мачанки, будь ласка
Так я роблю, це пісна на свят вечір. Є варіанти зі сметаною і свіжі гриби
1
автор
БезПаспортаНеПродаю
• 29 октября в 23:36
Ответ дляЗасомневаю
А я іноді роблю собі до кави один хрусткий дерун
Мне бы одного не хватило))
автор
БезПаспортаНеПродаю
• 29 октября в 23:38
Ответ дляДа, я блондинка!
Боже, зачем я зашла в тему
.
Только похудела на 4 кг и так дико хочется жрать на ночь
.
А тут такое..
Только похудела на 4 кг и так дико хочется жрать на ночь
А тут такое..
Крепитесь, я свои уже съела)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу