sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_202
Чавонадо• 16 ноября в 03:26

Порадьте перевірений рецепт для хліба на заквасці

Гарно, якщо виходити буде з кислинкою.
Більш за все мене турбує як зробити, щоб не було плісняви?
5 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
anonim_28
Лапка• 16 ноября в 04:26
1
В такому хлібі звідки візьметься пліснява?
anonim_196
Молчунья• 16 ноября в 04:31
2
У вас вже була пліснява?
Робіть 70% і ставте в холодильник на добу десь
anonim_202
автор Чавонадо • 16 ноября в 05:00
3
Ответ дляЛапка
В такому хлібі звідки візьметься пліснява?
у заквасці
anonim_202
автор Чавонадо • 16 ноября в 05:03
4
Ответ дляМолчунья
У вас вже була пліснява?
Робіть 70% і ставте в холодильник на добу десь
Не було на заквасці, тому що я не робила. Але було якщо залишити посуд немитим на 1-2 доби і на овочах що зберігаються без холодильнику. 70% тобто не через 5, а через 3-4 доби?
anonim_28
Лапка• 16 ноября в 08:38
5
Ответ дляЧавонадо
Не було на заквасці, тому що я не робила. Але було якщо залишити посуд немитим на 1-2 доби і на овочах що зберігаються без холодильнику. 70% тобто не через 5, а через 3-4 доби?
З такими знаннями про ферментацію до хліба на заквасці ще Вам далеко. Трошки читайте теорію
woman_facepalming 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff