Чавонадо• 16 ноября в 03:26
Порадьте перевірений рецепт для хліба на заквасці
Гарно, якщо виходити буде з кислинкою.
Більш за все мене турбує як зробити, щоб не було плісняви?
Більш за все мене турбує як зробити, щоб не було плісняви?
Молчунья• 16 ноября в 04:31
У вас вже була пліснява?
Робіть 70% і ставте в холодильник на добу десь
Робіть 70% і ставте в холодильник на добу десь
автор
Чавонадо
• 16 ноября в 05:00
Ответ дляЛапка
В такому хлібі звідки візьметься пліснява?
у заквасці
автор
Чавонадо
• 16 ноября в 05:03
Ответ дляМолчунья
У вас вже була пліснява?
Робіть 70% і ставте в холодильник на добу десь
Робіть 70% і ставте в холодильник на добу десь
Не було на заквасці, тому що я не робила. Але було якщо залишити посуд немитим на 1-2 доби і на овочах що зберігаються без холодильнику. 70% тобто не через 5, а через 3-4 доби?
Лапка• 16 ноября в 08:38
Ответ дляЧавонадо
Не було на заквасці, тому що я не робила. Але було якщо залишити посуд немитим на 1-2 доби і на овочах що зберігаються без холодильнику. 70% тобто не через 5, а через 3-4 доби?
З такими знаннями про ферментацію до хліба на заквасці ще Вам далеко. Трошки читайте теорію
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу