Сяду на шию, дорого!• 20 ноября в 16:53
Деруни
Поділіться, будь ласка, рецептом дерунів (які Ви готуєте).
автор
Сяду на шию, дорого!
• 20 ноября в 16:56
Ответ дляВодійка хімарса
Риба внизу теж ваша?
почалось. я тільки зайшла до чату
Басноплетка• 20 ноября в 16:58
Картофель тру половину на крупной тёрке, половину на мелкой, одна луковица мелко нарезанная или потёртая на тёрку, яйцо, соль, перец, совсем немного муки. Жарю в большом количестве раскаленного растительного масла.
автор
Сяду на шию, дорого!
• 20 ноября в 17:00
Ответ дляБасноплетка
Картофель тру половину на крупной тёрке, половину на мелкой, одна луковица мелко нарезанная или потёртая на тёрку, яйцо, соль, перец, совсем немного муки. Жарю в большом количестве раскаленного растительного масла.
дякую велике!
1
Поросенка• 20 ноября в 17:09
Я обожнюю домашні деруни!
В мене навіть машинка спеціальна є для їх натирання.
Щодо рецепту - все просто:
Терта картопля + терта цибуля + яйце + столова ложка муки + сіль, перець + дрібно порізана зелень.
Смажу тоненькими, щоб були хрусткі, і подаю обовʼязково зі сметаною або сиром Філадельфія
В мене навіть машинка спеціальна є для їх натирання.
Щодо рецепту - все просто:
Терта картопля + терта цибуля + яйце + столова ложка муки + сіль, перець + дрібно порізана зелень.
Смажу тоненькими, щоб були хрусткі, і подаю обовʼязково зі сметаною або сиром Філадельфія
Свекруховна• 20 ноября в 17:13
до картоплі цибуля чи часник,кріп. 1 яйце.і не забивати борошном. 1-2 ст л на 1 -1,5 кг картоплі. бо це найтиповіша помилка. напруть того борошна і це вже не деруні,а млинці
барабанщица• 20 ноября в 18:31
Натираю картоплю на дрібній тертушці, віджимаю сік, солю і підсмажую у формі оладків. Все.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

