Трільчиха• 21 ноября в 07:59
Хочу коптильню
Поділіться досвідом, яку обирати. Аби була бюджетна і виконувала свої функції.
Приклад коптильні на фото
Приклад коптильні на фото
2
1
Наивная Хо• 21 ноября в 08:11
У мене найпростіша: ящик з кришкою, всередині два рівня решіток та деко.
Для дачі саме то. Головне мати гарну дрібну тирсу плодових дерев.
Але брала таку,щоб під розмір мангалу підходила.
Ну ви ж розумієте, що це не для квартири ,а лише для побутових цілей? Щоб запах диму був справжній, а не отой рідкий?
Для дачі саме то. Головне мати гарну дрібну тирсу плодових дерев.
Але брала таку,щоб під розмір мангалу підходила.
Ну ви ж розумієте, що це не для квартири ,а лише для побутових цілей? Щоб запах диму був справжній, а не отой рідкий?
1
Опля Картопля• 21 ноября в 08:11
Классная штука, коптим мясо/курицу/рыбу/колбаски/ребра
Главное маринад и стружка хорошая.
У меня тоже без наворотов, там по факту и не за что переплачивать
Моя как на фото за 1550 грн
Главное маринад и стружка хорошая.
У меня тоже без наворотов, там по факту и не за что переплачивать
Моя как на фото за 1550 грн
Гладиолус• 21 ноября в 08:31
Ответ дляфрау Гітта
Копчёные продукты - это канцероген!
Ми всі помремо? 🥹
1
1
ЛісАпетная• 21 ноября в 08:34
Дорогу не беріть, бо можете спершу, щоб збити оскомину, закоптити все, що тільки знайдете, а потім буде роками без діла стояти. Пишу з власного досвіду))
1
Гладиолус• 21 ноября в 08:36
Маю в користуванні Міні, на тому ж сайті і купувалася за 1500 нарікань немає
1
Красавица писяная• 21 ноября в 09:16
В нас така. Коптимо 2 рази на рік. По смакам супер , але чоловік шось робить зі стружкою, здається змочує. Один раз не змочив , вона почала горіти і все м´ясо було гірким. Ще каже, що краще брати нержавійку, наша вся іржава за 3 роки користування
Аннуитет• 21 ноября в 09:29
Ответ дляГладиолус
Маю в користуванні Міні, на тому ж сайті і купувалася за 1500 нарікань немає
Її на вулиці можна зберігать? Щоб зимою в альтанці, наприклад
Гладиолус• 21 ноября в 11:56
Ответ дляАннуитет
Її на вулиці можна зберігать? Щоб зимою в альтанці, наприклад
Так, без проблем, лише майте на увазі, що вона така гарна і блискуча зовні лише до першого використання
автор
Трільчиха
• 21 ноября в 20:47
Ответ дляфрау Гітта
Копчёные продукты - это канцероген!
Тю. Я на тому існую))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
