Бачу_майбутнє• 08 декабря в 08:16
Чому штучна ікра така популярна?
Дивлюсь, скільки її купують люди, особливо по акції, і не можу збагнути. По суті це ж просто желатин з ароматизаторами і смаковими добавками, ніякої користі для організму. Можу зрозуміти тих, хто не має коштів на натуральну, тому купує собі зрідка замінник. Ну може на свято, стіл урізноманітнити. Але ж деякі люди купують її регулярно і судячи з чеків, це люди не бідні. Невже вона настільки смачна?
Пішла збиратись на роботу. Відповіді прочитаю увечері, якщо буде світло. Всім гарного дня!
Пішла збиратись на роботу. Відповіді прочитаю увечері, якщо буде світло. Всім гарного дня!
показать весь текст
2
БезникаЯ• 08 декабря в 09:07
Ответ дляБачу_майбутнє
Я працюю на касі в супермаркеті, тому бачу, скільки її купують. Багато. Є люди, які по 5-10 упаковок щотижня купують. Це мене й здивувало.
Підкажіть, який у вас графік та яка зарплата? Це мережа супермаркетів?
По суті питання - не знаю навіщо купують, можливо дійсно немає грошей на натуральну і ніколи її не пробували, тому їм штучна ікра підходить. Їдять же не лише заради користі, а й заради смаку
По суті питання - не знаю навіщо купують, можливо дійсно немає грошей на натуральну і ніколи її не пробували, тому їм штучна ікра підходить. Їдять же не лише заради користі, а й заради смаку
Налитое яблочко• 08 декабря в 09:08
Там є риб´ячий жир. В такому вигляді його приємніше приймати, ніж в пігулках.
2
Зяблик протестант• 08 декабря в 09:10
Ответ дляВ моїй хаті моя правда
Моя свекровь берет и ведь может позволить купить настоящую ,но нет -берет эту дрянь
Старість не = мудрість
КаРаКаТиЦа• 08 декабря в 09:30
Поки обговорюють смаки і фінансові можливості інших, надішлю свій авторський салат червоний оксамит з коктельними томатами і органічними яйцями
1
графиняВишенка• 08 декабря в 09:32
Ответ дляБачу_майбутнє
Я працюю на касі в супермаркеті, тому бачу, скільки її купують. Багато. Є люди, які по 5-10 упаковок щотижня купують. Це мене й здивувало.
Цікаво. Я думала її беруть, бо ікру люблять, але не можуть собі дозволити. А спробувавши більше не беруть, бо не схоже. Принаймні так люди кажуть. Я ніколи не купувала.
В моїй хаті моя правда• 08 декабря в 09:33
Ответ дляЗяблик протестант
Старість не = мудрість
Согласна на все100%
Пишна молодиця• 08 декабря в 09:37
Ну я ее покупаю. Просто нравиться как намазка на гренки со вкусом рыбы. Выдавать ее за икру чтобы было ’дорого-богато’ не планирую, что об этом думает кассир, как то паралельно. Кто-то любит соленую рыбу со сгущенкой, кто-то арбуз с хлебом, кто-то жрет чипсы, хотя постит фотки с авокадо
.
2
КаРаКаТиЦа• 08 декабря в 09:50
Ответ дляПишна молодиця
Ну я ее покупаю. Просто нравиться как намазка на гренки со вкусом рыбы. Выдавать ее за икру чтобы было ’дорого-богато’ не планирую, что об этом думает кассир, как то паралельно. Кто-то любит соленую рыбу со сгущенкой, кто-то арбуз с хлебом, кто-то жрет чипсы, хотя постит фотки с авокадо
.
Бо ви теж без понтів щодо цінника.
А вище гурмани радять заморожену.
А вище гурмани радять заморожену.
Пишна молодиця• 08 декабря в 10:02
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Бо ви теж без понтів щодо цінника.
А вище гурмани радять заморожену.
А вище гурмани радять заморожену.
Мы до войны на работе покупали на НГ замороженную, на подарки сотрудникам. Купили оптом пару кг, расфасовали в красивые баночки и дабавили к обычному новогоднему набору конфеты/плед/кофе. Вроде вкус как у обычной был, нам продавец целую инструкцию выдал, как ее правильно размораживать, чтобы не испортить (правда я ее уже не помню
)
Мальовнича даль• 08 декабря в 10:15
Вроде все знают, что это гадость и никто не покупает. Но тем не менее, ее производят и продают, значит спрос таки есть
автор
Бачу_майбутнє
• 09 декабря в 23:13
Ответ дляБезникаЯ
Підкажіть, який у вас графік та яка зарплата? Це мережа супермаркетів?
По суті питання - не знаю навіщо купують, можливо дійсно немає грошей на натуральну і ніколи її не пробували, тому їм штучна ікра підходить. Їдять же не лише заради користі, а й заради смаку
По суті питання - не знаю навіщо купують, можливо дійсно немає грошей на натуральну і ніколи її не пробували, тому їм штучна ікра підходить. Їдять же не лише заради користі, а й заради смаку
Мережа, але зарплата мала для Києва. Я недавно працюю, паралельно шукаю щось інше.
автор
Бачу_майбутнє
• 09 декабря в 23:31
Ответ дляграфиняВишенка
Цікаво. Я думала її беруть, бо ікру люблять, але не можуть собі дозволити. А спробувавши більше не беруть, бо не схоже. Принаймні так люди кажуть. Я ніколи не купувала.
Я таки купила. Тільки ще не куштувала. Важко не звабитись, коли щось весь час перед очима і ціна не надто висока. Скуштую й поділюся враженнями. Хоча я не дуже люблю червону ікру. Їм із задоволенням, але один-два бутерброди. А коли потрібно доїсти, щоб не зіпсувалась, то вже через силу. Мені більше подобається нежирна запечена риба. Це я готова їсти хоч через день. І ніжно закохана в копчений вугор))
1
автор
Бачу_майбутнє
• 09 декабря в 23:35
Ответ дляРятівник Малібу
Що ви за касир і де?))
Не переймайтесь, мене зацікавив тільки цей продукт. Вирішила скуштувати, поки знижка майже 50%, тому більше не запитуватиму.
автор
Бачу_майбутнє
• 09 декабря в 23:38
Ответ дляРятівник Малібу
Вам що шкода? Може автор в аналітики готується) похвально ж
Теж посміялась. Дякую за гарний настрій!)
автор
Бачу_майбутнє
• 09 декабря в 23:41
Ответ дляНалитое яблочко
Там є риб´ячий жир. В такому вигляді його приємніше приймати, ніж в пігулках.
Вже прочитала склад, там риб´ячий бульйон. Не все так погано, як я собі уявляла. По смаку дізнаюсь, коли скуштую. Купила таки, поки знижка. Без знижки пошкодувала б грошей.
автор
Бачу_майбутнє
• 09 декабря в 23:42
Ответ дляКаРаКаТиЦа
Поки обговорюють смаки і фінансові можливості інших, надішлю свій авторський салат червоний оксамит з коктельними томатами і органічними яйцями
Органічні яйця, це як?)
автор
Бачу_майбутнє
• 09 декабря в 23:43
Ответ дляДодаю напруги
Из инета, вкусная. В магазинах не брала.
Дякую за відповідь по темі!
автор
Бачу_майбутнє
• вчера в 00:04
Ответ дляМальовнича даль
Вроде все знают, что это гадость и никто не покупает. Но тем не менее, ее производят и продают, значит спрос таки есть
Ще не знаю, чи гидота. Купила скуштувати, враженнями поділюся. Але я не великий любитель червоної ікри і їм її вкрай рідко. Більше люблю запечену рибу.
автор
Бачу_майбутнє
• вчера в 00:07
Ответ дляПишна молодиця
Ну я ее покупаю. Просто нравиться как намазка на гренки со вкусом рыбы. Выдавать ее за икру чтобы было ’дорого-богато’ не планирую, что об этом думает кассир, как то паралельно. Кто-то любит соленую рыбу со сгущенкой, кто-то арбуз с хлебом, кто-то жрет чипсы, хотя постит фотки с авокадо
.
Не мала наміру когось образити і в моєму питанні немає прихованого змісту. Купила щоб скуштувати, поки акційна ціна, тому більше не запитуватиму.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу