Тирамісу на терасі• 1 час назад
Хто миє фарш?
Фарш магазинний. Хто миє його перед використанням?
Може я погана господиня?
Може я погана господиня?
показать весь текст
36
14
автор
Тирамісу на терасі
• 1 час назад
Ответ дляруки_Крюги
Троляка тролячна)
Ну чого зразу троляка.
Людина миє в рецепті. Я ні.
Тож питаю в шановних пані...може я все життя неправильно співісную з тим фаршем.
Людина миє в рецепті. Я ні.
Тож питаю в шановних пані...може я все життя неправильно співісную з тим фаршем.
ЯяяКакаджамбо• 1 час назад
Ответ дляТирамісу на терасі
Ну чого зразу троляка.
Людина миє в рецепті. Я ні.
Тож питаю в шановних пані...може я все життя неправильно співісную з тим фаршем.
Людина миє в рецепті. Я ні.
Тож питаю в шановних пані...може я все життя неправильно співісную з тим фаршем.
Так покажите рецепты, иначе троляка
автор
Тирамісу на терасі
• 1 час назад
3
Перша леді колгоспу• 1 час назад
Ответ дляруки_Крюги
Фєном!
Фен перед этим употребляют, если потом приходит мысль мыть фарш
Перша леді колгоспу• 1 час назад
Ответ дляЭтожзвяздаяегообожаю
Зараз світло є тільки пару годин на день. Хоч би так ляпнути той фарш готувати. Феном я і голову не встигаю сушити, не те що фарш)
И не говорите, такой ресурс расходывать просто так
Однозначно• 1 час назад
Ответ дляТирамісу на терасі
Ну ось дивлюся відео як людина готує.
Миє м´ясо,сало,фарш які придбала.
Ну з м´ясом я якось розумію.
Навіть сало розумію,якщо потім його якось готувати.
А фарш???
Миє м´ясо,сало,фарш які придбала.
Ну з м´ясом я якось розумію.
Навіть сало розумію,якщо потім його якось готувати.
А фарш???
Не смотрите неадекватных. Даже курицу никто не моет, это только микробы по мойке распространяет. Во время готовки, при высокой температуре микробы должны погибнуть. Не нужно заниматься фигнёй.
1
Перша леді колгоспу• 1 час назад
Ответ дляпостою_послушаю
Это если сразу готовить, там температуры высокие, особенно во время сушки. Если же впрок хотите намыть, то лучше в стиралке на деликатном режиме
А вы знаете толк в извращениях
Цветочница• 1 час назад
Ответ дляОднозначно
Не смотрите неадекватных. Даже курицу никто не моет, это только микробы по мойке распространяет. Во время готовки, при высокой температуре микробы должны погибнуть. Не нужно заниматься фигнёй.
вот кстати я тоже слышала от повара, что именно курицу не моют. остальное мясо моют. но почему?
автор
Тирамісу на терасі
• 1 час назад
Ответ дляОднозначно
Не смотрите неадекватных. Даже курицу никто не моет, это только микробы по мойке распространяет. Во время готовки, при высокой температуре микробы должны погибнуть. Не нужно заниматься фигнёй.
А курку і частини курки (ніжки,крила,філе) я мию.
Сало ,саме те що в їжу не мию. Ножем шкаблю і солю. А якщо буду те сало готувати (запікати) тоді мию,хоча запікаю не сало,а підчеревину(там м´яса більше).
Сало ,саме те що в їжу не мию. Ножем шкаблю і солю. А якщо буду те сало готувати (запікати) тоді мию,хоча запікаю не сало,а підчеревину(там м´яса більше).
1
автор
Тирамісу на терасі
• 1 час назад
Ответ дляЦветочница
вот кстати я тоже слышала от повара, что именно курицу не моют. остальное мясо моют. но почему?
Щось колись читала-це з сальмонелою пов´язано.
Соображалочка• 1 час назад
Ответ дляТирамісу на терасі
Ну ось дивлюся відео як людина готує.
Миє м´ясо,сало,фарш які придбала.
Ну з м´ясом я якось розумію.
Навіть сало розумію,якщо потім його якось готувати.
А фарш???
Миє м´ясо,сало,фарш які придбала.
Ну з м´ясом я якось розумію.
Навіть сало розумію,якщо потім його якось готувати.
А фарш???
Дивилася Клопотенка- він там філе спонсора готує- так він не мив його, а з упаковки брав і зразу відбивав на дошці відбивні(
1
Борисфенка• 1 час назад
Ответ дляТирамісу на терасі
Щось колись читала-це з сальмонелою пов´язано.
І що, сальмонела води боїться?
Ви сьогодні чемпіонка. З Фейрі помийте.
Ви сьогодні чемпіонка. З Фейрі помийте.
Цветочница• 58 минут назад
Ответ дляСоображалочка
Дивилася Клопотенка- він там філе спонсора готує- так він не мив його, а з упаковки брав і зразу відбивав на дошці відбивні(
спонсора??? и как на вкус?
Моська-слон• 55 минут назад
Когда во времена ковида, народ зачем то мыл упаковки с крупами и макаронами вот никого не смущало. Почему бы теперь фарш не помыть.
Борисфенка• 48 минут назад
Ответ дляпостою_послушаю
Это если сразу готовить, там температуры высокие, особенно во время сушки. Если же впрок хотите намыть, то лучше в стиралке на деликатном режиме
Мені цікаво, що буде після цього з пральною машиною?
Ще є гарна порада варити яйця у мікрохвильовці - також результат вражаючий.
Ще є гарна порада варити яйця у мікрохвильовці - також результат вражаючий.
1
автор
Тирамісу на терасі
• 38 минут назад
Ответ дляБорисфенка
І що, сальмонела води боїться?
Ви сьогодні чемпіонка. З Фейрі помийте.
Ви сьогодні чемпіонка. З Фейрі помийте.
Не миють курку перед приготуванням, бо це не знищує бактерії, а лише розбризкує їх по кухні (раковині, стільницях, посуду, інших продуктах), що підвищує ризик харчових отруєнь, таких як сальмонельоз чи кампілобактеріоз. Бактерії на курці (як-от кампілобактер і сальмонела) знищуються лише під час правильної термічної обробки до температури 75°C всередині м´яса. Миття водою, оцтом чи лимонним соком не робить її безпечнішою, а навпаки, сприяє поширенню інфекції.
Якщо що -Гугл в поміч.
Про яйця теж писати? Чому їх в столовці замочують перед приготуванням?
Якщо що -Гугл в поміч.
Про яйця теж писати? Чому їх в столовці замочують перед приготуванням?
Борисфенка• 33 минуты назад
Ответ дляТирамісу на терасі
Не миють курку перед приготуванням, бо це не знищує бактерії, а лише розбризкує їх по кухні (раковині, стільницях, посуду, інших продуктах), що підвищує ризик харчових отруєнь, таких як сальмонельоз чи кампілобактеріоз. Бактерії на курці (як-от кампілобактер і сальмонела) знищуються лише під час правильної термічної обробки до температури 75°C всередині м´яса. Миття водою, оцтом чи лимонним соком не робить її безпечнішою, а навпаки, сприяє поширенню інфекції.
Якщо що -Гугл в поміч.
Про яйця теж писати? Чому їх в столовці замочують перед приготуванням?
Якщо що -Гугл в поміч.
Про яйця теж писати? Чому їх в столовці замочують перед приготуванням?
О, ви ще й яйця замочуєте? На тиждень, в хлорці?
автор
Тирамісу на терасі
• 30 минут назад
Ответ дляБорисфенка
О, ви ще й яйця замочуєте? На тиждень, в хлорці?
Я ?
З чого ви це взяли?
Мені просто цікаво хто миє фарш?
З чого ви це взяли?
Мені просто цікаво хто миє фарш?
Борисфенка• 30 минут назад
Ответ дляТирамісу на терасі
Я ?
З чого ви це взяли?
Мені просто цікаво хто миє фарш?
З чого ви це взяли?
Мені просто цікаво хто миє фарш?
Та нема таких хворих.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу