СережкинаЯ• Изменено вчера в 14:43
Математика) Скільки грам ковбаси в олівʼє, якщо…
Три моркви, картоплі-6-7шт,.Яйця 8-10шт, горошок банка 450гр.
Ковбасу лікарську даю.
Є смачна фасована, я її люблю, там по 300-400 грам в упаковці.
От думаю брати одну чи 2… 300 ніби мало, а 600-800 забагато.
Щоб було оптимально і не витрачати зайвого.
Ковбасу лікарську даю.
Є смачна фасована, я її люблю, там по 300-400 грам в упаковці.
От думаю брати одну чи 2… 300 ніби мало, а 600-800 забагато.
Щоб було оптимально і не витрачати зайвого.
показать весь текст
Зробіть вибір:
вже голосів:
99
300-400 грм вистачить
600-700 грам
Тиц
7
2
Губи з філером• вчера в 15:17
Ответ дляСережкинаЯ
Це олівʼє на 2х чол))
Думаю чи не забагато
Думаю чи не забагато
Чоловіків?Чоловічої статі?
Відерко добре вийде
Відерко добре вийде
Рубаю олівлє• вчера в 15:20
Ответ дляСкіфська пектораль
Ого, вот это вы жрёте. На двоих ведро 🪣 оливье? Ниче не слипнется ?
Привіт, Аліна. Як справи?
3
Небалувана Галя• вчера в 15:22
Ответ дляСкіфська пектораль
10 яиц + 7 шт картошки + 0,6 колбасы - люди столько не едят, а именно жрут. А потом тут темы, как похудеть, пАмАгите
Тю. І гості можуть зайти, і самим можна з лотком в гості, і на роботу. Розійдеться
1
175см55кг19лет (она)• вчера в 15:23
Ответ дляСережкинаЯ
Та ні 2-3 дні) що там їсти
В от 700 гр ковбаси в ньому таки забагато ніби буде
В от 700 гр ковбаси в ньому таки забагато ніби буде
Божечки, ну що за жлобство той кожен грам ковбаси тут обговорювать ы вираховувать. Купили кіло плю-мінус, бахнули від душі, то вже б і закусували давно
Лупаю цю скелю• вчера в 15:30
Ответ дляСережкинаЯ
Це олівʼє на 2х чол))
Думаю чи не забагато
Думаю чи не забагато
Нормально, робіть тазик, вистачить від Різдва до Нового року))
Борисфенка• вчера в 15:40
Ответ дляЛупаю цю скелю
Нормально, робіть тазик, вистачить від Різдва до Нового року))
Та до весни вистачить
1
Ошеламиссимо• вчера в 15:40
Ответ дляСережкинаЯ
Це олівʼє на 2х чол))
Думаю чи не забагато
Думаю чи не забагато
400 достатньо, а картоплі візьміть менше, 4-5 шт, яйця хай так і буде 8-10, вони не зіпсують точно, і буде смачно
Добра всем!• вчера в 15:48
Ответ длякультУра
Как раз наоборот))
В оливье должно быть мясо. В оригинале вроде дичь. А с колбасой это выдумка бедных советских людей.
В оливье должно быть мясо. В оригинале вроде дичь. А с колбасой это выдумка бедных советских людей.
З м´ясом салат ´столичний´
Неробименінерви• вчера в 15:58
Для чого вам тазік Олівʼє? Я беру 1 морквину, 2-3 картоплини, 4 яйця і 400 гр телятини . З головою вистачає на 2-3 дні. Ви одним Олівʼє будете давитися тричі на день?
2
Броніки для Моніки• вчера в 16:09
Ответ дляПросто Фіфа
Я только что делала из такого же набора, 0,5 кг колбасы. Можно и 600. Но не меньше.
Там укроп?
1
Броніки для Моніки• вчера в 16:15
Ответ дляДобра всем!
Автор, щоб олів´є було смачним в нього треба класти всіх інгредієнтів однаково по кількості. Наприклад, візьміть якусь піалу і міряйте, піала ковбаси, піала картоплі, ну т.д.
Пиала моркови? Пиала огурцов? Можно и пиалу укропа. Что бы точно выбросить.
1
Добра всем!• вчера в 16:31
Ответ дляБроніки для Моніки
Пиала моркови? Пиала огурцов? Можно и пиалу укропа. Что бы точно выбросить.
Ви дивна? Я не сказала тазік, а піала є маленька є велика, в залежності від кіл-ті людей. І до чого тут укроп і олів´є? Укроп туди не додають, тільки зелений лук
Броніки для Моніки• вчера в 16:52
Ответ дляДобра всем!
Ви дивна? Я не сказала тазік, а піала є маленька є велика, в залежності від кіл-ті людей. І до чого тут укроп і олів´є? Укроп туди не додають, тільки зелений лук
Я? Ну лан, я - дИвная!
Ингредиенты в оливье не кладут в одинаковом количестве
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
Морковь отварная очищенная, п/ф 15
Яйцо куриное 25
Горошек зеленый консервированный 10
Огурцы соленые (маринованные) 28
Соль 3
Майонез 30
Это брутто, в граммах на порцию 170 грамм
Ингредиенты в оливье не кладут в одинаковом количестве
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
Морковь отварная очищенная, п/ф 15
Яйцо куриное 25
Горошек зеленый консервированный 10
Огурцы соленые (маринованные) 28
Соль 3
Майонез 30
Это брутто, в граммах на порцию 170 грамм
1
Добра всем!• вчера в 17:07
Ответ дляБроніки для Моніки
Я? Ну лан, я - дИвная!
Ингредиенты в оливье не кладут в одинаковом количестве
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
Морковь отварная очищенная, п/ф 15
Яйцо куриное 25
Горошек зеленый консервированный 10
Огурцы соленые (маринованные) 28
Соль 3
Майонез 30
Это брутто, в граммах на порцию 170 грамм
Ингредиенты в оливье не кладут в одинаковом количестве
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
Морковь отварная очищенная, п/ф 15
Яйцо куриное 25
Горошек зеленый консервированный 10
Огурцы соленые (маринованные) 28
Соль 3
Майонез 30
Это брутто, в граммах на порцию 170 грамм
Це порція де? У задрипаній столовій? А ви спробуйте покласти однакову кількість і дуже здивуєтесь іншому смаку, а то привикли пхати кіло картоплі на 200 гр ковбаси і жуєте одну картоплю і смак відповідний
1
Броніки для Моніки• вчера в 17:07
Ответ дляДобра всем!
Це порція де? У задрипаній столовій? А ви спробуйте покласти однакову кількість і дуже здивуєтесь іншому смаку, а то привикли пхати кіло картоплі на 200 гр ковбаси і жуєте одну картоплю і смак відповідний
Глазами слабы?
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
3
Зоя Жорівна• вчера в 17:13
6-7 картошек много на банку горошка и 300 г колбасы. Или уменьшите количество овощей, или берите 2 колбасы.
Просто Фіфа• вчера в 17:23
Ответ дляБроніки для Моніки
Там укроп?
Да был пучочек зелени лук зеленый, укроп и петрушка. Я зелень добавляю всегда во все блюда, тем более салаты.
1
1
Добра всем!• вчера в 19:47
Ответ дляБроніки для Моніки
Глазами слабы?
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
Колбаса вареная 42
Картофель отварной в кожице очищенный, п/ф 35
Рецепт задрипаної столової лишіть собі
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу