Хочется что то испечь ребенку,пироги,кексы....пекли.....вот хочется печенья....вкусного)))
Елена Коршунова• 18 марта 2015
только что спекла и не первый раз.вкусное песочное печенье и очень простое
Вікторія Вікторівна• 18 марта 2015
Зараз я знайду посилання на смааачне печиво, а якщо не знайду, то так рецепт напишу) Смачне й просте!
Alina Alina• 18 марта 2015
Простейшее Сахарное Печенье
Ингредиенты
Получается: 48 штук
2 и 3/4 стакана муки
1.5 ч.л. разрыхлителя
200 г сливочного масла или маргарина, комнатной температуры
1.5 стакана сахара
1 яйцо
1 ч.л. ванильного экстракта или пакетик ванильного сахара
Ингредиенты
Получается: 48 штук
2 и 3/4 стакана муки
1.5 ч.л. разрыхлителя
200 г сливочного масла или маргарина, комнатной температуры
1.5 стакана сахара
1 яйцо
1 ч.л. ванильного экстракта или пакетик ванильного сахара
sara_grant• 18 марта 2015
200гр дом сметаны, 150-200гр муки, 50-80 гр сахара, 1 ч.л. разрыхлителя, 1/4 ч.л. соли. Смешать, раскатать в 1,5 см, вырезать кружки. На противень пергаментную бумагу, выложить заготовки из теста. Выпекать при темп.180 градусов, 25-30 мин.
Вікторія Вікторівна• 18 марта 2015
Не знайшла посилання, напишу рецепт. Спробуйте, не пожалієте
1. Пачку масла, кімнатної температури взбити добре міксером.
2. До масла дадати 0,5стакана цукрової пудри (тільки пудри, не цукру, із цукром не вийде таке смачне). Продовжувати збивати.
3. До суміші масла та цукр.пудри додати 1/3 стакана олії. Продовжувати взбивати.
4. Додати 3 столових ложки крохмалю. Взбити.
5. Додати ванілінного цукру.
6. Дадати 3-4стакани борошна. Замісити тісто.
7. Розкачувати товщиною 1-1,5см, не тоненьке, бо не росте.
8. Випікати до золотавого кольору.
9. Коли буде готове, посипати цукровою пудрою.
В мене дитина, найбільше його любить. Смачнюче, прямо тане в роті
1. Пачку масла, кімнатної температури взбити добре міксером.
2. До масла дадати 0,5стакана цукрової пудри (тільки пудри, не цукру, із цукром не вийде таке смачне). Продовжувати збивати.
3. До суміші масла та цукр.пудри додати 1/3 стакана олії. Продовжувати взбивати.
4. Додати 3 столових ложки крохмалю. Взбити.
5. Додати ванілінного цукру.
6. Дадати 3-4стакани борошна. Замісити тісто.
7. Розкачувати товщиною 1-1,5см, не тоненьке, бо не росте.
8. Випікати до золотавого кольору.
9. Коли буде готове, посипати цукровою пудрою.
В мене дитина, найбільше його любить. Смачнюче, прямо тане в роті
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу