Подметайло• 20 сентября 2015
Вопрос к хозяюшкам из Карпат...
Девочки, подскажите рецепт вкусного баноша с белыми грибами и грибным соусом. И как вы размачиваете сушенные грибы.Спасибо)
фан L.O.S.T.• 20 сентября 2015
1.5 л домашньої сметани довести до кипіння і цівкою всипати при постійному помішуванні 2 стакани крупи кукурудзяної дрібно змеленої (від її якості буде залежати банош, має бути дрібна крупа), посолити . Сметана має бути свіжа і жирна (вершки). Варити по принципу манки , тобто постійно помішувати, хвилин 10, варити в невеликому казанку, або в якомусь горшку керамічному. Каша готова тоді, коли відстає від стінок, можна подавати в порційних горщиках або на тарілку виплюхнути цілком, як корж . Подрібнюють бринзу, і зразу на гарячий банош і не мішати ні в якому випадку. Зверху має получитись сирна шкірочка. По бажанню до баноша можна давати жарені шкварки, або підливу з грибів.
фан L.O.S.T.• 20 сентября 2015
Для підливки відварити до готовності 300гр грибів , відцідити. В сковорідці підсмажити 2 цибулини, додати грибочки. 4ложки муки розвести у стакані води і вилити до грибів. Додати 4-5 ложок сметани і легенько протушити. Посолити і перчити до смаку. В кінці додати 3 зубчики часнику.
автор
Подметайло
• 20 сентября 2015
Ответ дляфан L.O.S.T.
Для підливки відварити до готовності 300гр грибів , відцідити. В сковорідці підсмажити 2 цибулини, додати грибочки. 4ложки муки розвести у стакані води і вилити до грибів. Додати 4-5 ложок сметани і легенько протушити. Посолити і перчити до смаку. В кінці додати 3 зубчики часнику.
Спасибо большое, скажите еще, искала этот рецепт и предлагают чтоб блюдо не было сильно калорийным сметану разбавлять с водой, сильно ли изменяться вкусовые качества этого блюда?
Анонимчик• 20 сентября 2015
Ответ дляфан L.O.S.T.
Для підливки відварити до готовності 300гр грибів , відцідити. В сковорідці підсмажити 2 цибулини, додати грибочки. 4ложки муки розвести у стакані води і вилити до грибів. Додати 4-5 ложок сметани і легенько протушити. Посолити і перчити до смаку. В кінці додати 3 зубчики часнику.
Скільки порцій буде в Вашому рецепті?
автор
Подметайло
• 20 сентября 2015
Ответ дляфан L.O.S.T.
1.5 л домашньої сметани довести до кипіння і цівкою всипати при постійному помішуванні 2 стакани крупи кукурудзяної дрібно змеленої (від її якості буде залежати банош, має бути дрібна крупа), посолити . Сметана має бути свіжа і жирна (вершки). Варити по принципу манки , тобто постійно помішувати, хвилин 10, варити в невеликому казанку, або в якомусь горшку керамічному. Каша готова тоді, коли відстає від стінок, можна подавати в порційних горщиках або на тарілку виплюхнути цілком, як корж . Подрібнюють бринзу, і зразу на гарячий банош і не мішати ні в якому випадку. Зверху має получитись сирна шкірочка. По бажанню до баноша можна давати жарені шкварки, або підливу з грибів.
На сколько порций расчитано количество ингридиентов?
Анонимчик• 20 сентября 2015
Автор,я сьогодні готувала кулешу,то півтора стакана крупи на 4 дорослих.
І ще й залишилось.
Сметану можете і не давати,але втратите в смаці.
Розводьте сміливо.
Я взагалі кладу на 4 порції півтори-дві столові ложки ,але справжньої,домашньої.
Дивіться,щоб була не кисла.
Гриби замочують і воді,і в молоці.
Як виходить.
Рецептів багато.
Основне,щоби кукурудзяна крупа не вийшла ’грудками’,тобто рівномірно розмішалась і достатньо розварилась.
І ще й залишилось.
Сметану можете і не давати,але втратите в смаці.
Розводьте сміливо.
Я взагалі кладу на 4 порції півтори-дві столові ложки ,але справжньої,домашньої.
Дивіться,щоб була не кисла.
Гриби замочують і воді,і в молоці.
Як виходить.
Рецептів багато.
Основне,щоби кукурудзяна крупа не вийшла ’грудками’,тобто рівномірно розмішалась і достатньо розварилась.
автор
Подметайло
• 20 сентября 2015
Ответ дляАнонимчик
Автор,я сьогодні готувала кулешу,то півтора стакана крупи на 4 дорослих.
І ще й залишилось.
Сметану можете і не давати,але втратите в смаці.
Розводьте сміливо.
Я взагалі кладу на 4 порції півтори-дві столові ложки ,але справжньої,домашньої.
Дивіться,щоб була не кисла.
Гриби замочують і воді,і в молоці.
Як виходить.
Рецептів багато.
Основне,щоби кукурудзяна крупа не вийшла ’грудками’,тобто рівномірно розмішалась і достатньо розварилась.
І ще й залишилось.
Сметану можете і не давати,але втратите в смаці.
Розводьте сміливо.
Я взагалі кладу на 4 порції півтори-дві столові ложки ,але справжньої,домашньої.
Дивіться,щоб була не кисла.
Гриби замочують і воді,і в молоці.
Як виходить.
Рецептів багато.
Основне,щоби кукурудзяна крупа не вийшла ’грудками’,тобто рівномірно розмішалась і достатньо розварилась.
Спасибо)
Lor111etta• 20 сентября 2015
Ответ дляПодметайло
Спасибо)
Да не за что.
И не экспериентируйте белые грибы с чесноком.
Это моветон.
автор
Подметайло
• 20 сентября 2015
Ответ дляLor111etta
Да не за что.
И не экспериентируйте белые грибы с чесноком.
Это моветон.
А может посоветуете еще фирму муки кукурузной чтоб в магазине купить или вы сами изготавливаете?
Мама Чели• 20 сентября 2015
Ответ дляПодметайло
Спасибо большое, скажите еще, искала этот рецепт и предлагают чтоб блюдо не было сильно калорийным сметану разбавлять с водой, сильно ли изменяться вкусовые качества этого блюда?
Звісно зміниться,справжній банош готують на жирних вершках,підливку грибну до нього теж,лише жирна сметана або вершки
Мама Чели• 20 сентября 2015
Ответ дляПодметайло
А может посоветуете еще фирму муки кукурузной чтоб в магазине купить или вы сами изготавливаете?
банош готують з крупи крупного або середнього помолу,не купляйте дрібну,таку мілку,яка схожа на манку,то буде вже не банош
Показушница• 20 сентября 2015
мне дала этот рецепт подруга с Закарпатья,кстати она советует готовить с кукурузной муки, получается очень вкусно
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу