sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_111
Подметайло• 20 сентября 2015

Вопрос к хозяюшкам из Карпат...

Девочки, подскажите рецепт вкусного баноша с белыми грибами и грибным соусом. И как вы размачиваете сушенные грибы.Спасибо)
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_183
фан L.O.S.T.• 20 сентября 2015
1
1.5 л домашньої сметани довести до кипіння і цівкою всипати при постійному помішуванні 2 стакани крупи кукурудзяної дрібно змеленої (від її якості буде залежати банош, має бути дрібна крупа), посолити . Сметана має бути свіжа і жирна (вершки). Варити по принципу манки , тобто постійно помішувати, хвилин 10, варити в невеликому казанку, або в якомусь горшку керамічному. Каша готова тоді, коли відстає від стінок, можна подавати в порційних горщиках або на тарілку виплюхнути цілком, як корж . Подрібнюють бринзу, і зразу на гарячий банош і не мішати ні в якому випадку. Зверху має получитись сирна шкірочка. По бажанню до баноша можна давати жарені шкварки, або підливу з грибів.
anonim_183
фан L.O.S.T.• 20 сентября 2015
2
Для підливки відварити до готовності 300гр грибів , відцідити. В сковорідці підсмажити 2 цибулини, додати грибочки. 4ложки муки розвести у стакані води і вилити до грибів. Додати 4-5 ложок сметани і легенько протушити. Посолити і перчити до смаку. В кінці додати 3 зубчики часнику.
anonim_111
автор Подметайло • 20 сентября 2015
3
Ответ дляфан L.O.S.T.
Для підливки відварити до готовності 300гр грибів , відцідити. В сковорідці підсмажити 2 цибулини, додати грибочки. 4ложки муки розвести у стакані води і вилити до грибів. Додати 4-5 ложок сметани і легенько протушити. Посолити і перчити до смаку. В кінці додати 3 зубчики часнику.
Спасибо большое, скажите еще, искала этот рецепт и предлагают чтоб блюдо не было сильно калорийным сметану разбавлять с водой, сильно ли изменяться вкусовые качества этого блюда?
anonim_32
Анонимчик• 20 сентября 2015
4
Ответ дляфан L.O.S.T.
Для підливки відварити до готовності 300гр грибів , відцідити. В сковорідці підсмажити 2 цибулини, додати грибочки. 4ложки муки розвести у стакані води і вилити до грибів. Додати 4-5 ложок сметани і легенько протушити. Посолити і перчити до смаку. В кінці додати 3 зубчики часнику.

Скільки порцій буде в Вашому рецепті?
anonim_111
автор Подметайло • 20 сентября 2015
5
Ответ дляфан L.O.S.T.
1.5 л домашньої сметани довести до кипіння і цівкою всипати при постійному помішуванні 2 стакани крупи кукурудзяної дрібно змеленої (від її якості буде залежати банош, має бути дрібна крупа), посолити . Сметана має бути свіжа і жирна (вершки). Варити по принципу манки , тобто постійно помішувати, хвилин 10, варити в невеликому казанку, або в якомусь горшку керамічному. Каша готова тоді, коли відстає від стінок, можна подавати в порційних горщиках або на тарілку виплюхнути цілком, як корж . Подрібнюють бринзу, і зразу на гарячий банош і не мішати ні в якому випадку. Зверху має получитись сирна шкірочка. По бажанню до баноша можна давати жарені шкварки, або підливу з грибів.
На сколько порций расчитано количество ингридиентов?
anonim_32
Анонимчик• 20 сентября 2015
6
Автор,я сьогодні готувала кулешу,то півтора стакана крупи на 4 дорослих.
І ще й залишилось.
Сметану можете і не давати,але втратите в смаці.
Розводьте сміливо.
Я взагалі кладу на 4 порції півтори-дві столові ложки ,але справжньої,домашньої.
Дивіться,щоб була не кисла.
Гриби замочують і воді,і в молоці.
Як виходить.
Рецептів багато.
Основне,щоби кукурудзяна крупа не вийшла ’грудками’,тобто рівномірно розмішалась і достатньо розварилась.
anonim_111
автор Подметайло • 20 сентября 2015
7
Ответ дляАнонимчик
Автор,я сьогодні готувала кулешу,то півтора стакана крупи на 4 дорослих.
І ще й залишилось.
Сметану можете і не давати,але втратите в смаці.
Розводьте сміливо.
Я взагалі кладу на 4 порції півтори-дві столові ложки ,але справжньої,домашньої.
Дивіться,щоб була не кисла.
Гриби замочують і воді,і в молоці.
Як виходить.
Рецептів багато.
Основне,щоби кукурудзяна крупа не вийшла ’грудками’,тобто рівномірно розмішалась і достатньо розварилась.
Спасибо)
noavatar
Lor111etta• 20 сентября 2015
8
Ответ дляПодметайло
Спасибо)

Да не за что.
И не экспериентируйте белые грибы с чесноком.
Это моветон.
anonim_111
автор Подметайло • 20 сентября 2015
9
Ответ дляLor111etta

Да не за что.
И не экспериентируйте белые грибы с чесноком.
Это моветон.
А может посоветуете еще фирму муки кукурузной чтоб в магазине купить или вы сами изготавливаете?
anonim_158
Мама Чели• 20 сентября 2015
10
Ответ дляПодметайло
Спасибо большое, скажите еще, искала этот рецепт и предлагают чтоб блюдо не было сильно калорийным сметану разбавлять с водой, сильно ли изменяться вкусовые качества этого блюда?
Звісно зміниться,справжній банош готують на жирних вершках,підливку грибну до нього теж,лише жирна сметана або вершки
anonim_158
Мама Чели• 20 сентября 2015
11
Ответ дляПодметайло
А может посоветуете еще фирму муки кукурузной чтоб в магазине купить или вы сами изготавливаете?
банош готують з крупи крупного або середнього помолу,не купляйте дрібну,таку мілку,яка схожа на манку,то буде вже не банош
anonim_215
Показушница• 20 сентября 2015
12
мне дала этот рецепт подруга с Закарпатья,кстати она советует готовить с кукурузной муки, получается очень вкусно http://domrecepti.ru/vtoryie-blyuda/banosh-banush....
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff