sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_39
Манька Галченок• 15 января 2017

По какому рецепту сделать мастику для торта?

Расскажите новичку, хочется попробовать. На ютюбе рецептов масса, они все удачные?
9 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_209
Аноним ФЕЯ• 15 января 2017
1
а ее еще едят?
anonim_131
Играю у края• 15 января 2017
2
Рецептів справді багато... І всі вони різною мірою вдалі чи легкі... Залежить від того, що саме Ви хочете робити з мастикою
anonim_39
автор Манька Галченок • 15 января 2017
3
Ответ дляАноним ФЕЯ
а ее еще едят?
Какая разница, говорю ж хочу попробовать
anonim_209
Аноним ФЕЯ• 15 января 2017
4
Ответ дляПросто Мария
Какая разница, говорю ж хочу попробовать
не пробуйте..не тратьте время
anonim_19
Любовь Калистратовна• 15 января 2017
5
Купите готовую от ТМ Украса
anonim_131
Играю у края• 16 января 2017
6
Для проби зробіть із маршмелоу. Рецепт візьміть на сайті сей7. Але раджу для початку спробувати сили на половині порції, щоб не шкода було продуктів. Мастика не всім і не одразу дається.
anonim_203
Баба Яга• 16 января 2017
7
Ответ дляИграю у края
Для проби зробіть із маршмелоу. Рецепт візьміть на сайті сей7. Але раджу для початку спробувати сили на половині порції, щоб не шкода було продуктів. Мастика не всім і не одразу дається.
Та шо ви таке пишите? Хто хоч раз ліпив вареники впорається з мастикою з маршмелоу.Там немає що робити.А мікрохвильовці розтопити маршмелоу ,тобто жувальний зефір і змішати його з цукровою пудрою поки руки не будуть липнути.Додати харчовий барвник,вимісити і розкачати пласт.Накрити торт ,обрізати гарненько краї і зверху на торті можна витворяти з мастики все шо завгодно.Я люблю двохколірні розочки робити.Або роблю торт в вигляді якоїсь тваринки повністю білий і потім його розфарбовую харч.фарбами.
anonim_131
Играю у края• 16 января 2017
8
Ответ дляБаба Яга
Та шо ви таке пишите? Хто хоч раз ліпив вареники впорається з мастикою з маршмелоу.Там немає що робити.А мікрохвильовці розтопити маршмелоу ,тобто жувальний зефір і змішати його з цукровою пудрою поки руки не будуть липнути.Додати харчовий барвник,вимісити і розкачати пласт.Накрити торт ,обрізати гарненько краї і зверху на торті можна витворяти з мастики все шо завгодно.Я люблю двохколірні розочки робити.Або роблю торт в вигляді якоїсь тваринки повністю білий і потім його розфарбовую харч.фарбами.
От яка ж Ви умничка!
А в мене кума випікає 50 видів різного хліба в духовці, а мастику замісити не може - не дається їй. А якщо автор ні разу не працювала з мастикою, то можна одразу двоярусний торт покривати?
anonim_39
автор Манька Галченок • 16 января 2017
9
Ответ дляБаба Яга
Та шо ви таке пишите? Хто хоч раз ліпив вареники впорається з мастикою з маршмелоу.Там немає що робити.А мікрохвильовці розтопити маршмелоу ,тобто жувальний зефір і змішати його з цукровою пудрою поки руки не будуть липнути.Додати харчовий барвник,вимісити і розкачати пласт.Накрити торт ,обрізати гарненько краї і зверху на торті можна витворяти з мастики все шо завгодно.Я люблю двохколірні розочки робити.Або роблю торт в вигляді якоїсь тваринки повністю білий і потім його розфарбовую харч.фарбами.
А лимонну кислоту додаєте до розтопленого маршмелоу?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff