Манька Галченок• 15 января 2017
По какому рецепту сделать мастику для торта?
Расскажите новичку, хочется попробовать. На ютюбе рецептов масса, они все удачные?
Играю у края• 15 января 2017
Рецептів справді багато... І всі вони різною мірою вдалі чи легкі... Залежить від того, що саме Ви хочете робити з мастикою
автор
Манька Галченок
• 15 января 2017
Ответ дляАноним ФЕЯ
а ее еще едят?
Какая разница, говорю ж хочу попробовать
Аноним ФЕЯ• 15 января 2017
Ответ дляПросто Мария
Какая разница, говорю ж хочу попробовать
не пробуйте..не тратьте время
Играю у края• 16 января 2017
Для проби зробіть із маршмелоу. Рецепт візьміть на сайті сей7. Але раджу для початку спробувати сили на половині порції, щоб не шкода було продуктів. Мастика не всім і не одразу дається.
Баба Яга• 16 января 2017
Ответ дляИграю у края
Для проби зробіть із маршмелоу. Рецепт візьміть на сайті сей7. Але раджу для початку спробувати сили на половині порції, щоб не шкода було продуктів. Мастика не всім і не одразу дається.
Та шо ви таке пишите? Хто хоч раз ліпив вареники впорається з мастикою з маршмелоу.Там немає що робити.А мікрохвильовці розтопити маршмелоу ,тобто жувальний зефір і змішати його з цукровою пудрою поки руки не будуть липнути.Додати харчовий барвник,вимісити і розкачати пласт.Накрити торт ,обрізати гарненько краї і зверху на торті можна витворяти з мастики все шо завгодно.Я люблю двохколірні розочки робити.Або роблю торт в вигляді якоїсь тваринки повністю білий і потім його розфарбовую харч.фарбами.
Играю у края• 16 января 2017
Ответ дляБаба Яга
Та шо ви таке пишите? Хто хоч раз ліпив вареники впорається з мастикою з маршмелоу.Там немає що робити.А мікрохвильовці розтопити маршмелоу ,тобто жувальний зефір і змішати його з цукровою пудрою поки руки не будуть липнути.Додати харчовий барвник,вимісити і розкачати пласт.Накрити торт ,обрізати гарненько краї і зверху на торті можна витворяти з мастики все шо завгодно.Я люблю двохколірні розочки робити.Або роблю торт в вигляді якоїсь тваринки повністю білий і потім його розфарбовую харч.фарбами.
От яка ж Ви умничка!
А в мене кума випікає 50 видів різного хліба в духовці, а мастику замісити не може - не дається їй. А якщо автор ні разу не працювала з мастикою, то можна одразу двоярусний торт покривати?
А в мене кума випікає 50 видів різного хліба в духовці, а мастику замісити не може - не дається їй. А якщо автор ні разу не працювала з мастикою, то можна одразу двоярусний торт покривати?
автор
Манька Галченок
• 16 января 2017
Ответ дляБаба Яга
Та шо ви таке пишите? Хто хоч раз ліпив вареники впорається з мастикою з маршмелоу.Там немає що робити.А мікрохвильовці розтопити маршмелоу ,тобто жувальний зефір і змішати його з цукровою пудрою поки руки не будуть липнути.Додати харчовий барвник,вимісити і розкачати пласт.Накрити торт ,обрізати гарненько краї і зверху на торті можна витворяти з мастики все шо завгодно.Я люблю двохколірні розочки робити.Або роблю торт в вигляді якоїсь тваринки повністю білий і потім його розфарбовую харч.фарбами.
А лимонну кислоту додаєте до розтопленого маршмелоу?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу