26 сентября 2017

Близнюкам Артему і Давиду Бойкам потрібна допомога! У хлопчиків ДЦП

Администрация сайта Kidstaff не собирает пожертвования на благотворительность и не несет ответственность за действия или бездействия автора объявления, родителей ребенка, волонтеров и любых других лиц, причастных к сбору пожертвований. Администрация сайта Kidstaff не проверяет подлинность предоставляемых документов, не контролирует приход и расход средств по сбору. Любые пожертвования совершаются посетителями сайта Kidstaff исключительно по своему собственному желанию, осознавая значение своих действий.

Звертаюся до вас з проханням про допомогу,з великою надією,що ви зможете допомогти моїм дітям.
на 11.12.17 р. назначено лікування,яке коштує 55000 грн в міжнародній клініці відновного лікування. Дуже важко знайти допомогу для таких підрощених діток.Важко пояснити,що по віку вони великі,а по розвитку як малесенькі дітки і все в нас дуже повільно проходитьЇ.Моі діти маленьки борці,яким дуже потрібна допомога.
У мене двоє хворих діток і вдвічі важче,бо сума на лікування велика. Вже просто руки опускаються,бо неможливо дивитися на дітей,яким можна допомогти,а коштів на це немає.
Ось тут є перевірена інформація минулорічна (тільки змінився номер карточки) https://tsn.ua/dopomoga/bliznyuki-artema-i-davida-...
Карточка ПриватБанка 5363 5420 1757 0525 ( на ім*я мами хлопчиків Бойко Любов Миколаївни)

Ось маленька історія про моїх хлопчиків.
У хлопчиків-близнят Артема і Давида Бойко- дитячий церебральний параліч, аплазія правої нирки (по одній нирці у кожного хлопчика), загальне недорозвинення мови важкої міри,. Ми відчайдушно боремося, щоб вони могли красиво ходити, говорити, розвиватися. Дітки дуже стараються, і у них є успіхи! Те, що більшості діточок дається просто так, дарма, від природи, для моїх синів є подвигом.Ці маленькі плечі винесли і пережили вже таке, що не всякий дорослий витримає. Хлопченята народилися передчасно, шестимісячними, з множинними крововиливами в мозок. Вони не мали жодного природженого рефлексу, які є у усіх діточок, не подавали ознак життя і годувалися через зонд. Усупереч усім прогнозам лікарів, що Артем і Давид ніколи не зможуть ходити, говорити, чути і навіть тримати голову,ніколи не скажуть слово "мама" і ніколи не зроблять мене щасливою,- ми добилися вже дуже багато чого. Всі лікарі просили нас залишити дітей,які не подавали признаків життя,і жити далі без них.Казали,що діти будуть лежачими і це лише тягар на все життя.А я взяла ці маленькі комочки,принесла додому і почала боротися за їхнє місце в цьому житті. Так,мені дуже важко.Так,я потребую допомоги,бо всі ресурси вичерпані,але я не зупиняюся. Я знаю,що світ не без добрих людей і люди,прочитавши нашу історію, обов*язково захочуть допомогти моїм хлопчикам.
Дуже важка,щоденна праця, правильне лікування, бажання стати краще примушує нас постійно боротися і доводити, що не можна ставити хрест на таких дітках. Ми вже уміємо самостійно ходити (хоча і порушена координація рухів, деформовані стопи погіршують ходу і хлопчикам важко ходити), починаємо говорити, навчаємося за спеціальною методикою.Можливо це і мало,але,повірте,що для нас -це великий успіх.Неможливо просто описати все те,через що ми проходимо кожен день.Не знаю де беруться сили і у мене і у дітей,для того,щоб не опускалися руки,і для того,щоб рухатися вперед.Ми не маємо права зупинятися. Нам треба йти вперед і тільки вперед.
Щоб закріпити те, що досягнуто за роки важкої роботи, нам треба продовжувати лікування. Хлопчики ростуть, з´являються контрактури, слабкі м´язи не справляються, з´являються різні деформації і їх треба усувати, щоб просунутися хоч на маленький крок до повноцінного життя.
Ми зробили Артемчику надскладні операціі на стопах в інституті ортопедіі.Дитина була 6 місяців в гіпсах.Ми по-новому вчимо його ходити.Це дуже важко.
За ці роки відчайдушноі боротьби ми перепробували вже дуже багато всього,але найкраще нам допомагає лікування за методикою проф.Козявкіна.Після лікування є позитивна динаміка,діти піднімаються на сходинку вище.Так боляче через те, що черговий крок в розвитку Артема і Давида залежить від грошей.Це гірка правда.Ніяких горошей не вистачить,якщо дітей двоє з таким діагнозом.Тут тільки допомога небайдужих і чуйних людей може врятувати.Людей,які захочуть допомогти зовсім чужим діткам стати кращими.
Але ж чужих дітей не буває і всі діти плачуть однаково.
Подивіться на моїх красенів! Це ті дітки, про яких казали,що вони будуть лежачими,сліпими,глухими і ніколи не скажуть слово "мама". Це ті,які народились шестимісячними,по 1 кг кожен і не подавали признаків життя. Це ті,в яких мозок був залитий кров*ю від множинних крововиливів в мозок.Ми пройшли дуже багато,ми тяжко працюємо щоденно,з болем,зі сльозами,але нам потрібна допомога,щоб ми не зупинилися,щоб рухалися далі,щоб стати ще кращими. Ми не можемо без лікування,яке дорого коштує і на яке в нас немає грошей. І якою б гіркою не була правда,що подальший розвиток моїх дітей залежить від грошей,але це так. Прошу вас,допоможіть моїм дітям! Я сама не справлюсь. Просто благаю вас про допомогу!
Дуже сподіваємося, що ви захочете стати для Артема і Давида добрими чарівниками, які в скрутну хвилину прийдуть на допомогу і своєю участю подарують хлопчикам шанс!Благаю вас, допоможіть моїм синочкам!
Kabizyaka 27 сентября 2017
1
Пожалуйста, добавьте в тему документы, подтверждающие необходимость сбора.
Спасибо!
автор Momma 27 сентября 2017
2
автор Momma 27 сентября 2017
3
Не можу загрузити рахунок на лікування,не грузиться. До вечора все зроблю і розміщу.
Не удаляйте пост,будь ласка. Дякую.
автор Momma 27 сентября 2017
4
Ateya 27 сентября 2017
5
Поддерживаю темку, + 100 на карту:)
автор Momma 28 сентября 2017
6
Ответ дляAteya
Поддерживаю темку, + 100 на карту:)
Дякуємо за допомогу! Гроші вже на рахунку. Ваша допомога перша і єдина.
автор Momma 30 сентября 2017
7
Прийшло 95 грн з Вінниці )) Дуже дякую вам! Не знаю навіть від кого.
автор Momma 30 сентября 2017
8
От Ирины пришло 30 грн. Спасибо вам огромное за помощь!
автор Momma 01 октября 2017
9
18 грн сьогодні від Юлі! Щиро дякую!
автор Momma 01 октября 2017
10
Щойно надіійшло 200 грн від Євгенії. Дякую дуже вам! Нехай ці добрі гроші повернуться вам сторицею.
автор Momma 02 октября 2017
11
Ми не сидимо склавши руки і не чекаємо,що люди накидають нату велику суму на лікування дітей. Дуже важко просити,насправді,бо це ніби якесь приниження. Але виходу немає. Я виготовляю власноруч картинки під рамочкою. Вони дуже гарненькі і все там зроблено вручну,навіть бумага ручного лиття. Hand-made. Я намагаюся їх продати,а всі виручені гроші від продажу, звичайно ж,підуть на оплату лікування. Ціна однієї картинки 100 грн,враховуючи,що це благодійність і нам потрібна велика сума на оплату лікування.
1
автор Momma 02 октября 2017
12
Картинки різного розміру. А якщо комусь треба,то я можу зробити на будь-яку задану тему. До речі,мої хлопці завжди беруть участь в цьому процесі. Вони допомагають мені робити картинки,листівки і іграшки з ниток.
1
автор Momma 02 октября 2017
13
Гелюх Марiя,дякую вам! Ваші 200 грн уже на рахунку моїх дітей. Низький материнський уклін вам.
автор Momma 04 октября 2017
14
К сожалению,поступлений нет ((( А время идет и уже скоро нужно будет проплатить аванс за лечение и тем самым подтвердить наш приезд. Если у вас есть желание и возможность помочь,то я буду вам очень благодарна.
Мы продолжаем трудиться. Сейчас делаем эко-звездочки,оформляем их. А начали мы их делать ещё летом. Все деньги от продажи пойдут на лечение детей. Эти звездочки очень красиво смотрятся в интерьере.
автор Momma 04 октября 2017
15
Акберова Iрена Миколаївна,ваші 300 грн вже на рахунку. Дуже вдячна вам за таку допомогу і ваше велике серце!
nikolaevna85 05 октября 2017
16
Ответ дляMomma
Акберова Iрена Миколаївна,ваші 300 грн вже на рахунку. Дуже вдячна вам за таку допомогу і ваше велике серце!
Берегите себя для ваших мальчиков!
snov 05 октября 2017
17
Малесенький плюсик і від нас. Виздоровлюйте! Батькам сил і терпіння!
автор Momma 05 октября 2017
18
Ответ дляnikolaevna85
Берегите себя для ваших мальчиков!
Спасибо вам большое! Беречь уже нечего )))) сложно без выходных столько лет,но я очень стараюсь.
автор Momma 05 октября 2017
19
Ответ дляsnov
Малесенький плюсик і від нас. Виздоровлюйте! Батькам сил і терпіння!
Щиро вам дякую. Нехай ці добрі гроші повернуться до вас сторицею. Сніжана,ваші гроші прийшли,100 грн. Дякую!
автор Momma 08 октября 2017
20
Дуже вдячна за допомогу Посновій Тетяні. 160 грн надійшли на лікування моїм хлопчикам. Дякую за допомогу і підтримку!
автор Momma 08 октября 2017
21
Ангеликів нам всім в тему! ))) ще ми робимо ось такі ангели-мотанки. Також будемо їх продавати,щоб зібрати на лікування. Мої хлопці,звичайно ж,такі робітнички )) але я тішуся з того,що вони приймають участь в усьому цьому. Розмотати всі нитки,зімняти всю тканину - це також для них робота,бо ручки в нас погано працюють.
rocket 08 октября 2017
22
Люба, перевела Вам трішки, нехай Господь дає сил і благословіння, Ви мужня чудова мама, нехай Вашу красені видужують
автор Momma 08 октября 2017
23
Ответ дляrocket
Люба, перевела Вам трішки, нехай Господь дає сил і благословіння, Ви мужня чудова мама, нехай Вашу красені видужують
Валентино, я така вдячна вам! Ваші 200 грн прийшли. Просто знайте,що в успіхах моїх дітей є і ваш вклад. Я розумію дуже добре як це висмикнути з бюджету свого 200 грн і пожертвувати зовсім чужим дітям,бо важко ж зараз всім.Дякую вам дуже-дуже за вашу небайдужість і доброту.
alena.plennik 08 октября 2017
24
Здоров я вашим хлопчикам.Хай Господь вам допомагає !
alena.plennik 08 октября 2017
25
невеликий + на карточку
автор Momma 09 октября 2017
26
Ответ дляalena.plennik
невеликий + на карточку
Дякую за добрі слова і підтримку. Від Олени Тіщенко 50 грн на карточку прийшли. Це ви,напевно )))) Дякую вам за кожну гривню. Допомога не буває маленька або велика ;) Вона або є,або її немає. Щиро вдячна вам.
автор Momma 09 октября 2017
27
Від Якименко Світлани надійшло 100 грн на лікування Артема і Давида.
Дякую вам дуже. Будьте благословенні!
Ольга_20112006 09 октября 2017
28
Небольшой плюс от нас.
Ольга_20112006 09 октября 2017
29
Ваши ребята большие молодцы , дай Бог вам здоровья, здоровья и ещё раз его. Очень позитивные и веселые мальчишки, сил вам .
alena.plennik 09 октября 2017
30
Дай Бог вам и вашим сыночкам здоровья !!!!!Вы очень сильная и мудрая мама
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!