sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Кухни мира
anonim_132
Праздничный сервиз• 19 апреля 2020

А у вас готовят "Мішанину"? У нас да-я из западной Украины.

Творог, яйца, колбаса копченая, хрен и соль измельчают и смешивают. Вкуснота нереальная))
показать весь текст
216 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_84
Фенте Фря• 20 апреля 2020
211
Ооооо, соввісті нема
У нас так роблять. Смакота
Шар сала притрушують тертим сирим хріном
Ковбаса
Буженина
Варене яйце
Сир домашній
І кожен шар хріном...
На велике блюдо...
А. І потім береш на тарілочку, трошки цвітлів
Капець. Підк щось вжеру)))
anonim_84
Фенте Фря• 20 апреля 2020
212
Ответ дляПушистый Пельмень
Я впервые о таком блюде читаю. Живу в Черновцах.
То трошки вбік, Франківська область
anonim_5
Пушистый Пельмень• 20 апреля 2020
213
Ответ дляФенте Фря
То трошки вбік, Франківська область
Поняла, спасибо! Просмотрела ответы автора. Возможно у нас в селах что-то подобное готовят, но у меня все городские были бабушки/дедушки. Таких блюд не знаю.
anonim_132
автор Праздничный сервиз • 20 апреля 2020
214
Ответ дляФенте Фря
Ооооо, соввісті нема
У нас так роблять. Смакота
Шар сала притрушують тертим сирим хріном
Ковбаса
Буженина
Варене яйце
Сир домашній
І кожен шар хріном...
На велике блюдо...
А. І потім береш на тарілочку, трошки цвітлів
Капець. Підк щось вжеру)))
звідки ви?
anonim_86
Снегопадка• 20 апреля 2020
215
Мої батьки із західної України. Живуть в Миколаївській області давно. Мішанину і досі щороку робить папа, він з Тернопільської області, Борщівський район. То він розповідав, що це була Великодня традиція, коли приносили з церкви освячені страви і все з кошика нарізалося у велику миску. Але він робить без кисломолочного сиру( творога). Він ріже четвертинками варені яйця, запечену буженину, домашню м´ясну ковбасу, ножем стругає хрін, нарізає молоду зелену цибулю, огірок свіжий і сир твердий. Все перемішує. Огірок-то вже ми почали додавати, він смачно хрумкотить і додає соковитості. Виходить такий собі смачний салат, але без соусів і маянезіків. І ніяке не хрючєво, як тут українофоби вирішили.
anonim_132
автор Праздничный сервиз • 20 апреля 2020
216
Ответ дляСнегопадка
Мої батьки із західної України. Живуть в Миколаївській області давно. Мішанину і досі щороку робить папа, він з Тернопільської області, Борщівський район. То він розповідав, що це була Великодня традиція, коли приносили з церкви освячені страви і все з кошика нарізалося у велику миску. Але він робить без кисломолочного сиру( творога). Він ріже четвертинками варені яйця, запечену буженину, домашню м´ясну ковбасу, ножем стругає хрін, нарізає молоду зелену цибулю, огірок свіжий і сир твердий. Все перемішує. Огірок-то вже ми почали додавати, він смачно хрумкотить і додає соковитості. Виходить такий собі смачний салат, але без соусів і маянезіків. І ніяке не хрючєво, як тут українофоби вирішили.
дякую за відповідь))
|« «
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff