Праздничный сервиз• 19 апреля 2020
А у вас готовят "Мішанину"? У нас да-я из западной Украины.
Творог, яйца, колбаса копченая, хрен и соль измельчают и смешивают. Вкуснота нереальная))
показать весь текст
Фенте Фря• 20 апреля 2020
Ооооо, соввісті нема
У нас так роблять. Смакота
Шар сала притрушують тертим сирим хріном
Ковбаса
Буженина
Варене яйце
Сир домашній
І кожен шар хріном...
На велике блюдо...
А. І потім береш на тарілочку, трошки цвітлів
Капець. Підк щось вжеру)))
У нас так роблять. Смакота
Шар сала притрушують тертим сирим хріном
Ковбаса
Буженина
Варене яйце
Сир домашній
І кожен шар хріном...
На велике блюдо...
А. І потім береш на тарілочку, трошки цвітлів
Капець. Підк щось вжеру)))
Фенте Фря• 20 апреля 2020
Ответ дляПушистый Пельмень
Я впервые о таком блюде читаю. Живу в Черновцах.
То трошки вбік, Франківська область
Пушистый Пельмень• 20 апреля 2020
Ответ дляФенте Фря
То трошки вбік, Франківська область
Поняла, спасибо! Просмотрела ответы автора. Возможно у нас в селах что-то подобное готовят, но у меня все городские были бабушки/дедушки. Таких блюд не знаю.
автор
Праздничный сервиз
• 20 апреля 2020
Ответ дляФенте Фря
Ооооо, соввісті нема
У нас так роблять. Смакота
Шар сала притрушують тертим сирим хріном
Ковбаса
Буженина
Варене яйце
Сир домашній
І кожен шар хріном...
На велике блюдо...
А. І потім береш на тарілочку, трошки цвітлів
Капець. Підк щось вжеру)))
У нас так роблять. Смакота
Шар сала притрушують тертим сирим хріном
Ковбаса
Буженина
Варене яйце
Сир домашній
І кожен шар хріном...
На велике блюдо...
А. І потім береш на тарілочку, трошки цвітлів
Капець. Підк щось вжеру)))
звідки ви?
Снегопадка• 20 апреля 2020
Мої батьки із західної України. Живуть в Миколаївській області давно. Мішанину і досі щороку робить папа, він з Тернопільської області, Борщівський район. То він розповідав, що це була Великодня традиція, коли приносили з церкви освячені страви і все з кошика нарізалося у велику миску. Але він робить без кисломолочного сиру( творога). Він ріже четвертинками варені яйця, запечену буженину, домашню м´ясну ковбасу, ножем стругає хрін, нарізає молоду зелену цибулю, огірок свіжий і сир твердий. Все перемішує. Огірок-то вже ми почали додавати, він смачно хрумкотить і додає соковитості. Виходить такий собі смачний салат, але без соусів і маянезіків. І ніяке не хрючєво, як тут українофоби вирішили.
автор
Праздничный сервиз
• 20 апреля 2020
Ответ дляСнегопадка
Мої батьки із західної України. Живуть в Миколаївській області давно. Мішанину і досі щороку робить папа, він з Тернопільської області, Борщівський район. То він розповідав, що це була Великодня традиція, коли приносили з церкви освячені страви і все з кошика нарізалося у велику миску. Але він робить без кисломолочного сиру( творога). Він ріже четвертинками варені яйця, запечену буженину, домашню м´ясну ковбасу, ножем стругає хрін, нарізає молоду зелену цибулю, огірок свіжий і сир твердий. Все перемішує. Огірок-то вже ми почали додавати, він смачно хрумкотить і додає соковитості. Виходить такий собі смачний салат, але без соусів і маянезіків. І ніяке не хрючєво, як тут українофоби вирішили.
дякую за відповідь))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу