Зробила для доні на День Народження.
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
показать весь текст
Ответ дляS4aste02
Моя сестра кондитер. Перше що сказала- підложка, для домашнього найчастіше беруть блюдо, 2- рівний аж занадто інколи кондитери не можуть гарно вирівняти адже є багато аспектів плюс приладдя- ножем так не зробиш, навіть шпателем звичайним, адже буде покриватися не рівно а приривчасто.
3- зелені завитушки які зроблені з мастики або темперованого шоколаду
3- зелені завитушки які зроблені з мастики або темперованого шоколаду
На рахунок підложки не згідна з вами) Я дуже рідко печу торти, двічі на рік, але завжди беру підложку. Так набагато зручніше. І маю підставку, що крутиться, і шпатель. Правда, ніяк не виходить добре вирівняти)
Ответ для Shady lady
В мене подружка робить.
Вона кондитер, і торти і пряники пече.
Вона робить пряники усім нашим кондитерам, але цим вона їх «витягла» і вони роблять ій конкуренцію. Вона навіть на постійну роботу в пішла і тепер пряники і торти робить лише на вихідних.
Я бачу в цьому несправедливість..
Шкода, що іі на Порадниці нема. Тут би ій пояснили коллективно як вести свою справу))) Бо мене одну вона не слухає
Шукайте кондитерів які під замовлення роблять по тому малюнку який ви оберете.
Вона кондитер, і торти і пряники пече.
Вона робить пряники усім нашим кондитерам, але цим вона їх «витягла» і вони роблять ій конкуренцію. Вона навіть на постійну роботу в пішла і тепер пряники і торти робить лише на вихідних.
Я бачу в цьому несправедливість..
Шкода, що іі на Порадниці нема. Тут би ій пояснили коллективно як вести свою справу))) Бо мене одну вона не слухає
Шукайте кондитерів які під замовлення роблять по тому малюнку який ви оберете.
А у неї немає можливості замовити? Якщо є, то напишіть, будь ласка, мені у приватні повідомлення. Бо в нас точно немає таких кондитерів
Ответ дляhrystia
На рахунок підложки не згідна з вами) Я дуже рідко печу торти, двічі на рік, але завжди беру підложку. Так набагато зручніше. І маю підставку, що крутиться, і шпатель. Правда, ніяк не виходить добре вирівняти)
Купіть ще таку форму і ацетатну плівку
Фото з інтернету як в ній пекти, і як збирати
Бісквіт спекла у Четверг вечером, ніч віжстоявся в холодильнику і плівці.
Зранку в п‘ятницю зібрала в формі з суфле і або в пятницю увечері можна рівняти (6 годин має настоятися, чим більше, тим краще) або в як я в суботу зранку порівняла. Мій торт був вже рівний.
Як на фото 4
Фото з інтернету як в ній пекти, і як збирати
Бісквіт спекла у Четверг вечером, ніч віжстоявся в холодильнику і плівці.
Зранку в п‘ятницю зібрала в формі з суфле і або в пятницю увечері можна рівняти (6 годин має настоятися, чим більше, тим краще) або в як я в суботу зранку порівняла. Мій торт був вже рівний.
Як на фото 4
Ответ для Shady lady
Купіть ще таку форму і ацетатну плівку
Фото з інтернету як в ній пекти, і як збирати
Бісквіт спекла у Четверг вечером, ніч віжстоявся в холодильнику і плівці.
Зранку в п‘ятницю зібрала в формі з суфле і або в пятницю увечері можна рівняти (6 годин має настоятися, чим більше, тим краще) або в як я в суботу зранку порівняла. Мій торт був вже рівний.
Як на фото 4
Фото з інтернету як в ній пекти, і як збирати
Бісквіт спекла у Четверг вечером, ніч віжстоявся в холодильнику і плівці.
Зранку в п‘ятницю зібрала в формі з суфле і або в пятницю увечері можна рівняти (6 годин має настоятися, чим більше, тим краще) або в як я в суботу зранку порівняла. Мій торт був вже рівний.
Як на фото 4
Дякую) Теж подумала, що треба придбати таку форму і плівку.
Татьяна В.П.• 01 мая 2022
Ответ дляgejly
Это доводы в пользу того что у автора не домашний торт? Странно , все перечисленное общедоступно. Относительно выравнивания, если собрано в кольце, то что там ровнять? Получилось очень красиво, но автор явно не первый раз печет. Тоже пару раз в году балуюсь
У Вас тоже все работы «вау!»
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу