Зробила для доні на День Народження.
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
показать весь текст
Ответ дляcherkashka@i.ua
Автор, вы просто фея! Это ж не торт, а сказка!
🥰❤️
Irisha0604• 01 мая 2022
Ответ дляagata116
не можу повірити, що ви не профі.
це нереально зробити такий шикарний торт простій людині.
це нереально зробити такий шикарний торт простій людині.
Я уверена, что не первый раз автор такой торт делает)
Днепр Елена• 01 мая 2022
Ответ дляagata116
100% автор профі, торт супер, як із спец.замовлення.
я печу раз в сто років і в мене ось таке)
я печу раз в сто років і в мене ось таке)
Ну у Вас мягко говоря полный аут. Я редко пеку, но вид у любого тортика адекватный, конечно как автор я не соберу, но и непропеченного не будет.
Днепр Елена• 01 мая 2022
Ответ для Shady lady
Це все, що залишилося))
А в разрезе видно, что слои неровные, красиво получилось и точно Вы не кондитер.
Масюсяничка• 01 мая 2022
Кто печет торты рекомендую попробовать сделать бисквит на горячем молоке.
На форму 20 см нужно:
3 яйца
150 гр сахара
60 гр слив. масла
165 гр муки
7 гр разрыхлителя
щепотка соли, ваниль.
Яйца с сахаром взбить до пышной белой массы, просеянную муку с разрыхлителем в 2 приема всыпать в яичную массу, аккуратно перемешивая. Молоко вместе с маслом нагреть в микроволновке до горячего состояния и в 2 приема ввести в тесто.
Выпекать при 165 градусах 30-35 мин., но у каждого может время отличаться, в общем до сухой зубочистки. У меня высота бисквита получается около 5 см, можно поделить на 3 коржа.
На форму 20 см нужно:
3 яйца
150 гр сахара
60 гр слив. масла
165 гр муки
7 гр разрыхлителя
щепотка соли, ваниль.
Яйца с сахаром взбить до пышной белой массы, просеянную муку с разрыхлителем в 2 приема всыпать в яичную массу, аккуратно перемешивая. Молоко вместе с маслом нагреть в микроволновке до горячего состояния и в 2 приема ввести в тесто.
Выпекать при 165 градусах 30-35 мин., но у каждого может время отличаться, в общем до сухой зубочистки. У меня высота бисквита получается около 5 см, можно поделить на 3 коржа.
Масюсяничка• 01 мая 2022
И чтобы бисквит меньше крошился его после остывания завернуть в пищевую пленку и на ночь оставить в холодильнике, там он может лежать до 2 дней. Так влага равномерно распределяется по бисквиту.
Ответ дляyuyarosh
Дайте рецепт будь ласка. Пробувала бісквіт з кремом суфле, дуже сподобався.
Пишу по пам’яті, бо рецепт на рос сайті бебіблог. Якщо мєте впн то гляньте по пошуку «моя новая радость. Бисквит на кипятке»
Бісквіт на кип‘ятку:
4 яйця
180 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
170 г муки
1 чл розпушувача
3 ст л олії
3 ст л окропу (кип‘ятку)
——-
Яйця збити 5 хв
Додати цукор і ще 5 хв збивати
Муку перемішати з розпушувачем
Додати муку на низьких оборотах міксеру.
В кінці додати олію і кип‘яток.
Випікати при 180 г 30 хв, але середину перевіряти зубочисткою.
Якщо хтось мае впн, то вставте будь-ласка скрін з бебіблога.
Бісквіт на кип‘ятку:
4 яйця
180 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
170 г муки
1 чл розпушувача
3 ст л олії
3 ст л окропу (кип‘ятку)
——-
Яйця збити 5 хв
Додати цукор і ще 5 хв збивати
Муку перемішати з розпушувачем
Додати муку на низьких оборотах міксеру.
В кінці додати олію і кип‘яток.
Випікати при 180 г 30 хв, але середину перевіряти зубочисткою.
Якщо хтось мае впн, то вставте будь-ласка скрін з бебіблога.
Ответ длямамакоти
Очень здорово!
Девочке мирного неба, счастливого детства, везения и крепкого здоровья!
Девочке мирного неба, счастливого детства, везения и крепкого здоровья!
Дякую гарно!
Ответ дляkris.h
Автор ,візьму вашу ідею торта.
В мене буде з цифрою 5.
В мене буде з цифрою 5.
Залишу вам, ще кілька, між якими обирала
Ответ дляaljona25
Автор, а де Ви прикраси на тортик знайшли? Порадьте, будь ласка, робочі магазини з гарним асортиментом
В мене подружка робить.
Вона кондитер, і торти і пряники пече.
Вона робить пряники усім нашим кондитерам, але цим вона їх «витягла» і вони роблять ій конкуренцію. Вона навіть на постійну роботу в пішла і тепер пряники і торти робить лише на вихідних.
Я бачу в цьому несправедливість..
Шкода, що іі на Порадниці нема. Тут би ій пояснили коллективно як вести свою справу))) Бо мене одну вона не слухає
Шукайте кондитерів які під замовлення роблять по тому малюнку який ви оберете.
Вона кондитер, і торти і пряники пече.
Вона робить пряники усім нашим кондитерам, але цим вона їх «витягла» і вони роблять ій конкуренцію. Вона навіть на постійну роботу в пішла і тепер пряники і торти робить лише на вихідних.
Я бачу в цьому несправедливість..
Шкода, що іі на Порадниці нема. Тут би ій пояснили коллективно як вести свою справу))) Бо мене одну вона не слухає
Шукайте кондитерів які під замовлення роблять по тому малюнку який ви оберете.
Ответ дляМасюсяничка
И чтобы бисквит меньше крошился его после остывания завернуть в пищевую пленку и на ночь оставить в холодильнике, там он может лежать до 2 дней. Так влага равномерно распределяется по бисквиту.
Так, я так завжди роблю.
Це важливий пункт.
Це важливий пункт.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу