sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
noavatar
thumbelina_la• 30 апреля 2022

Торт на День народження. Очікування/реальність ніби співпали

Зробила для доні на День Народження.
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
127 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
noavatar
автор Shady lady • 01 мая 2022
91
Ответ дляcherkashka@i.ua
Автор, вы просто фея! Это ж не торт, а сказка!
🥰❤️
noavatar
Решка7777• 01 мая 2022
92
Ответ для Shady lady
Дякую
Круто, тем боллее знаете из чего))
люкс
noavatar
miraclegirl• 01 мая 2022
93
торт с 7-кой классный!
noavatar
Каллипсо• 01 мая 2022
94
Автор, торт супер!!! Тема классная, прям как раньше, эх )
noavatar
Kalinaira• 01 мая 2022
95
Вау
noavatar
TvoyaSovest• 01 мая 2022
96
Ну найкраще в торті це звісно прягики, без них торт як торт
noavatar
Женщина_в_лосинах• 01 мая 2022
97
офигенно
noavatar
котьяяяяя• 01 мая 2022
98
Торт супер!
noavatar
yuyarosh• 01 мая 2022
99
Ответ для Shady lady
Бісквіт на кип‘ятку, вершково-йогуртовий крем-суфле.
Дайте рецепт будь ласка. Пробувала бісквіт з кремом суфле, дуже сподобався.
noavatar
Irisha0604• 01 мая 2022
100
Ответ дляagata116
не можу повірити, що ви не профі.
це нереально зробити такий шикарний торт простій людині.
Я уверена, что не первый раз автор такой торт делает)
noavatar
мамакоти• 01 мая 2022
101
Очень здорово!
Девочке мирного неба, счастливого детства, везения и крепкого здоровья!
noavatar
Vlada-Maria• 01 мая 2022
102
Ответ дляHelgushk@
У вас талант, очень красивый торт!
+1, дуже гарно!
noavatar
Днепр Елена• 01 мая 2022
103
Ответ дляagata116
100% автор профі, торт супер, як із спец.замовлення.
я печу раз в сто років і в мене ось таке)
Ну у Вас мягко говоря полный аут. Я редко пеку, но вид у любого тортика адекватный, конечно как автор я не соберу, но и непропеченного не будет.
noavatar
Днепр Елена• 01 мая 2022
104
Ответ для Shady lady
Це все, що залишилося))
А в разрезе видно, что слои неровные, красиво получилось и точно Вы не кондитер.
noavatar
Илона-Матвеева• 01 мая 2022
105
Автор,дуже апетитний тортик ! Я б невідмовилась від шматочка )
noavatar
mikshyta• 01 мая 2022
106
Дуже гарно, Ви молодець.
noavatar
kris.h• 01 мая 2022
107
Автор ,візьму вашу ідею торта.

В мене буде з цифрою 5.
noavatar
Lena-Lena12• 01 мая 2022
108
Автор, дуже класно вийшло! Супер!
noavatar
Rukkol@• 01 мая 2022
109
Супер! Ви молодчинка!
noavatar
Foxfoxq• 01 мая 2022
110
Очень красиво!
noavatar
crystal• 01 мая 2022
111
Ответ для Shady lady
Маскарпоне 500г +250 г вершків 33%, воно трохи перебите.
Кажуть, що маскарпоне - не найкращий варіант.
Але я так звикла.
Якось пробувала пломбіром і дуже тягся за шпателем, не могла вирівняти
Дуже дякую!
Спробую теж зробити таку красу
noavatar
aljona25• 01 мая 2022
112
Автор, а де Ви прикраси на тортик знайшли? Порадьте, будь ласка, робочі магазини з гарним асортиментом
noavatar
Масюсяничка• 01 мая 2022
113
Кто печет торты рекомендую попробовать сделать бисквит на горячем молоке.
На форму 20 см нужно:
3 яйца
150 гр сахара
60 гр слив. масла
165 гр муки
7 гр разрыхлителя
щепотка соли, ваниль.
Яйца с сахаром взбить до пышной белой массы, просеянную муку с разрыхлителем в 2 приема всыпать в яичную массу, аккуратно перемешивая. Молоко вместе с маслом нагреть в микроволновке до горячего состояния и в 2 приема ввести в тесто.
Выпекать при 165 градусах 30-35 мин., но у каждого может время отличаться, в общем до сухой зубочистки. У меня высота бисквита получается около 5 см, можно поделить на 3 коржа.
noavatar
Масюсяничка• 01 мая 2022
114
И чтобы бисквит меньше крошился его после остывания завернуть в пищевую пленку и на ночь оставить в холодильнике, там он может лежать до 2 дней. Так влага равномерно распределяется по бисквиту.
noavatar
автор Shady lady • 01 мая 2022
115
Ответ дляyuyarosh
Дайте рецепт будь ласка. Пробувала бісквіт з кремом суфле, дуже сподобався.
Пишу по пам’яті, бо рецепт на рос сайті бебіблог. Якщо мєте впн то гляньте по пошуку «моя новая радость. Бисквит на кипятке»

Бісквіт на кип‘ятку:
4 яйця
180 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
170 г муки
1 чл розпушувача
3 ст л олії
3 ст л окропу (кип‘ятку)
——-
Яйця збити 5 хв
Додати цукор і ще 5 хв збивати
Муку перемішати з розпушувачем
Додати муку на низьких оборотах міксеру.
В кінці додати олію і кип‘яток.
Випікати при 180 г 30 хв, але середину перевіряти зубочисткою.

Якщо хтось мае впн, то вставте будь-ласка скрін з бебіблога.
noavatar
СмирноваН• 01 мая 2022
116
Автор, тортик шикарен, умничка
noavatar
автор Shady lady • 01 мая 2022
117
Ответ длямамакоти
Очень здорово!
Девочке мирного неба, счастливого детства, везения и крепкого здоровья!
Дякую гарно!
noavatar
автор Shady lady • 01 мая 2022
118
Ответ дляkris.h
Автор ,візьму вашу ідею торта.

В мене буде з цифрою 5.
Залишу вам, ще кілька, між якими обирала
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
noavatar
автор Shady lady • 01 мая 2022
119
Ответ дляaljona25
Автор, а де Ви прикраси на тортик знайшли? Порадьте, будь ласка, робочі магазини з гарним асортиментом
В мене подружка робить.
Вона кондитер, і торти і пряники пече.
Вона робить пряники усім нашим кондитерам, але цим вона їх «витягла» і вони роблять ій конкуренцію. Вона навіть на постійну роботу в пішла і тепер пряники і торти робить лише на вихідних.
Я бачу в цьому несправедливість..
Шкода, що іі на Порадниці нема. Тут би ій пояснили коллективно як вести свою справу))) Бо мене одну вона не слухає

Шукайте кондитерів які під замовлення роблять по тому малюнку який ви оберете.
noavatar
автор Shady lady • 01 мая 2022
120
Ответ дляМасюсяничка
И чтобы бисквит меньше крошился его после остывания завернуть в пищевую пленку и на ночь оставить в холодильнике, там он может лежать до 2 дней. Так влага равномерно распределяется по бисквиту.
Так, я так завжди роблю.
Це важливий пункт.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff