sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
noavatar
thumbelina_la• 30 апреля 2022

Торт на День народження. Очікування/реальність ніби співпали

Зробила для доні на День Народження.
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
127 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
noavatar
Олеся Малиновская• 30 апреля 2022
31
Покажите когда в разрезе будет. Очень красиво, вы молодец
noavatar
ce• 30 апреля 2022
32
Классно, правда!!!
noavatar
ladad19• 30 апреля 2022
33
Супер!
noavatar
Марго 152• 30 апреля 2022
34
У вас золоті руки!
noavatar
Polinaanna• 30 апреля 2022
35
Скільки разів на тиждень печете? Я щовихідні, но так торт не порівняю. Це потрібно і обладнання спеціальне. Якщо ви цим не займаєтеся то його і не маєте
noavatar
SandraXS• 30 апреля 2022
36

Привіт, ну, нічого собі, мені твій більше оригіналу подобається, з тебе шматочок
noavatar
Vita_Nikita• 30 апреля 2022
37
Ответ для Shady lady
Дякую
А где чей,простите?
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
38
Ответ дляS4aste02
Я не вірю що ви не професіонал або великий любитель який це робить хоча б пару разів на тиждень,адже так вирівняти торт ганашем чи кремом- важко для людини яка цим не займається. Тому що дивлюся ваші коржі рівні.

А так дійсно- гарний торт.

Чим випівнювали і покривали виріб?
Дякую, але ні)))
Печу максимум 3 рази в рік задекорований торт: дитині, мамі на та новий рік.
Збирала в кільці з ацетатною плівкою, тому рівний.
Рівняла маскарпоне
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
39
Ответ дляS4aste02
Я не вірю що ви не професіонал або великий любитель який це робить хоча б пару разів на тиждень,адже так вирівняти торт ганашем чи кремом- важко для людини яка цим не займається. Тому що дивлюся ваші коржі рівні.

А так дійсно- гарний торт.

Чим випівнювали і покривали виріб?
Бісквіт на кип‘ятку, вершково-йогуртовий крем-суфле.
noavatar
agata116• 30 апреля 2022
40
Ответ дляPolinaanna
Скільки разів на тиждень печете? Я щовихідні, но так торт не порівняю. Це потрібно і обладнання спеціальне. Якщо ви цим не займаєтеся то його і не маєте
100% автор профі, торт супер, як із спец.замовлення.
я печу раз в сто років і в мене ось таке)
attached-photo
noavatar
S4aste02• 30 апреля 2022
41
Ответ дляPolinaanna
Скільки разів на тиждень печете? Я щовихідні, но так торт не порівняю. Це потрібно і обладнання спеціальне. Якщо ви цим не займаєтеся то його і не маєте
Моя сестра кондитер. Перше що сказала- підложка, для домашнього найчастіше беруть блюдо, 2- рівний аж занадто інколи кондитери не можуть гарно вирівняти адже є багато аспектів плюс приладдя- ножем так не зробиш, навіть шпателем звичайним, адже буде покриватися не рівно а приривчасто.
3- зелені завитушки які зроблені з мастики або темперованого шоколаду
noavatar
Sweet_Cat• 30 апреля 2022
42
Ответ дляLyudaT
Я поняла) и мне ваш нравится больше)
І мені
Спочатку не зрозуміла, де очікування, а де реальність
Автор, торт неймовірно красивий!
noavatar
myVogue• 30 апреля 2022
43
А пряники вам такі випікали під замовлення?
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
44
Ответ дляОлеся Малиновская
Покажите когда в разрезе будет. Очень красиво, вы молодец
Це все, що залишилося))
attached-photo
noavatar
Dark_Yasna• 30 апреля 2022
45
принимайте заказы
noavatar
Масюсяничка• 30 апреля 2022
46
Торт идеальный, но не верю что человек, который печет 3 раза в году так смог сделать. Чем ровняли торт покажите?
noavatar
Марго_1427• 30 апреля 2022
47
Моей любимице тоже скоро 7. Вот прям вы меня замотивировали.. час назад только думала,что с тортом делать , заказывать сейчас дорого.
noavatar
Finetouch• 30 апреля 2022
48
Класс! 👍
noavatar
Олеся Малиновская• 30 апреля 2022
49
Ответ для Shady lady
Це все, що залишилося))
Классно , с именинницей
noavatar
Zelenkа• 30 апреля 2022
50
Те відчуття, коли руки із сраки😆
Шикарний торт!
noavatar
Леся Бердянская• 30 апреля 2022
51
Да ваш торт просто чумовой, автор!!!))) Умничка!
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
52
Ответ дляPolinaanna
Скільки разів на тиждень печете? Я щовихідні, но так торт не порівняю. Це потрібно і обладнання спеціальне. Якщо ви цим не займаєтеся то його і не маєте
Печу кілька разів на рік.
Улюблені торти сім‘ї - Естерхазі, Наполеон, Чізкейк.
Я іх так не вирівняю.
Я такий торт суфлейний торт печу завжди коли треба декорований торт. Це кілька разів в рік.
І обладнання : кільце, поворотний столик, шпатель, рукав кондитерський
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
53
Шпатель не помила ще 🙈
attached-photo
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
54
Ответ дляОлеся Малиновская
Классно , с именинницей
Дякую!
noavatar
agata116• 30 апреля 2022
55
Ответ для Shady lady
Печу кілька разів на рік.
Улюблені торти сім‘ї - Естерхазі, Наполеон, Чізкейк.
Я іх так не вирівняю.
Я такий торт суфлейний торт печу завжди коли треба декорований торт. Це кілька разів в рік.
І обладнання : кільце, поворотний столик, шпатель, рукав кондитерський
у вас талант, можна брати замовоення.
бо я реально печу пару раз на рік і мої торти, це аля улю...
ви , як профі, мабуть курси брали.

мій кум не вмів готувати, зовсім, потім на роботі подарили курс, готувати смадене мясо, він ходив пару тижнів.
І зараз він нууу реально супер готує м.ясо, бомбічески але тільки смажить.
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
56
Ответ дляmyVogue
А пряники вам такі випікали під замовлення?
Так)
noavatar
crystal• 30 апреля 2022
57
Мені ваш навіть більше подобається
Розкажіть, який крем використовували, щоб такий рівнесенький вийшов?
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
58
Ответ дляS4aste02
Моя сестра кондитер. Перше що сказала- підложка, для домашнього найчастіше беруть блюдо, 2- рівний аж занадто інколи кондитери не можуть гарно вирівняти адже є багато аспектів плюс приладдя- ножем так не зробиш, навіть шпателем звичайним, адже буде покриватися не рівно а приривчасто.
3- зелені завитушки які зроблені з мастики або темперованого шоколаду
Темперований шоколад білий, так.
Кондитер сказала як це зробити))
Вийшло не зовсім те, що очікувала, але норм. Імітує траву))
Мій шпатель -30 грн. Зараз помию і прикріплю фото))
noavatar
ku4eravaku4erava• 30 апреля 2022
59
Красиво у вас получилось
noavatar
автор Shady lady • 30 апреля 2022
60
Ответ дляagata116
у вас талант, можна брати замовоення.
бо я реально печу пару раз на рік і мої торти, це аля улю...
ви , як профі, мабуть курси брали.

мій кум не вмів готувати, зовсім, потім на роботі подарили курс, готувати смадене мясо, він ходив пару тижнів.
І зараз він нууу реально супер готує м.ясо, бомбічески але тільки смажить.
Не брала курси. Але кондитер яка пекла пряники - моя подруга. Вона всі секрети роказує і радить. Вона курси брала і мені знання передає))
Але все усно на словах, я ніколи не бачила як вона рівняє вживу.
Все обіцяю прийти на МК ))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff