Зробила для доні на День Народження.
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
Пряники замовляла ) Ідею скопіювала, сама тільки спекла, вирівняла і прикрасила готовими пряниками.
Але така якась задоволена, що в мене вийшло майже як у кондитерів. Чи ні?
Як вам?
показать весь текст
Ответ для crystal
Мені ваш навіть більше подобається
Розкажіть, який крем використовували, щоб такий рівнесенький вийшов?
Розкажіть, який крем використовували, щоб такий рівнесенький вийшов?
Маскарпоне 500г +250 г вершків 33%, воно трохи перебите.
Кажуть, що маскарпоне - не найкращий варіант.
Але я так звикла.
Якось пробувала пломбіром і дуже тягся за шпателем, не могла вирівняти
Кажуть, що маскарпоне - не найкращий варіант.
Але я так звикла.
Якось пробувала пломбіром і дуже тягся за шпателем, не могла вирівняти
Ответ дляS4aste02
Моя сестра кондитер. Перше що сказала- підложка, для домашнього найчастіше беруть блюдо, 2- рівний аж занадто інколи кондитери не можуть гарно вирівняти адже є багато аспектів плюс приладдя- ножем так не зробиш, навіть шпателем звичайним, адже буде покриватися не рівно а приривчасто.
3- зелені завитушки які зроблені з мастики або темперованого шоколаду
3- зелені завитушки які зроблені з мастики або темперованого шоколаду
Это доводы в пользу того что у автора не домашний торт? Странно , все перечисленное общедоступно. Относительно выравнивания, если собрано в кольце, то что там ровнять? Получилось очень красиво, но автор явно не первый раз печет. Тоже пару раз в году балуюсь
Масюсяничка• 30 апреля 2022
Ответ для Shady lady
Маскарпоне 500г +250 г вершків 33%, воно трохи перебите.
Кажуть, що маскарпоне - не найкращий варіант.
Але я так звикла.
Якось пробувала пломбіром і дуже тягся за шпателем, не могла вирівняти
Кажуть, що маскарпоне - не найкращий варіант.
Але я так звикла.
Якось пробувала пломбіром і дуже тягся за шпателем, не могла вирівняти
Увеличила вашу фотку и поняла что это за полосочки по кругу. Сначала подумала что это шпателем специальным, а вот теперь понятно что это перевбитые кусочки маскарпоне тянулись за шпателем.
И по разрезу стало видно что не профи торт.
Вы не пробовали крем-чиз на масле сделать?
И по разрезу стало видно что не профи торт.
Вы не пробовали крем-чиз на масле сделать?
Ответ дляgejly
Это доводы в пользу того что у автора не домашний торт? Странно , все перечисленное общедоступно. Относительно выравнивания, если собрано в кольце, то что там ровнять? Получилось очень красиво, но автор явно не первый раз печет. Тоже пару раз в году балуюсь
Не перший раз печу, просто перший раз задоволена вирівнюванням)
Досі були погрішності побільше)
І вас всі гарні, рівненькі.
Досі були погрішності побільше)
І вас всі гарні, рівненькі.
Ответ дляМасюсяничка
Увеличила вашу фотку и поняла что это за полосочки по кругу. Сначала подумала что это шпателем специальным, а вот теперь понятно что это перевбитые кусочки маскарпоне тянулись за шпателем.
И по разрезу стало видно что не профи торт.
Вы не пробовали крем-чиз на масле сделать?
И по разрезу стало видно что не профи торт.
Вы не пробовали крем-чиз на масле сделать?
Ні. А розкажіть, будь-ласка, як?
Ответ дляElen_17
Майже?! Я, например, даже не поняла где чей. Торт шикарный!!!!
Дякую ❤️
Масюсяничка• 30 апреля 2022
Ответ для Shady lady
Ні. А розкажіть, будь-ласка, як?
Я пользуюсь рецептом Энди шефа. Через ВПН зайдите, там все просто.
Можно еще ганашем выровнять, но там посложнее, надо быстро работать иначе шоколад застывает.
Вот торт покрыт этим кремом
Можно еще ганашем выровнять, но там посложнее, надо быстро работать иначе шоколад застывает.
Вот торт покрыт этим кремом
Ответ дляМасюсяничка
Я пользуюсь рецептом Энди шефа. Через ВПН зайдите, там все просто.
Можно еще ганашем выровнять, но там посложнее, надо быстро работать иначе шоколад застывает.
Вот торт покрыт этим кремом
Можно еще ганашем выровнять, но там посложнее, надо быстро работать иначе шоколад застывает.
Вот торт покрыт этим кремом
Дякую
Ответ дляagata116
у вас талант, можна брати замовоення.
бо я реально печу пару раз на рік і мої торти, це аля улю...
ви , як профі, мабуть курси брали.
мій кум не вмів готувати, зовсім, потім на роботі подарили курс, готувати смадене мясо, він ходив пару тижнів.
І зараз він нууу реально супер готує м.ясо, бомбічески але тільки смажить.
бо я реально печу пару раз на рік і мої торти, це аля улю...
ви , як профі, мабуть курси брали.
мій кум не вмів готувати, зовсім, потім на роботі подарили курс, готувати смадене мясо, він ходив пару тижнів.
І зараз він нууу реально супер готує м.ясо, бомбічески але тільки смажить.
Треба йому ще якийсь курс подарувати
приготування супів чи суфле.....
приготування супів чи суфле.....
Масюсяничка• 01 мая 2022
Ответ дляgejly
Красиво, у меня с таки шариками, никак не задаётся, течет карамель((
Спасибо. Они текут от влаги. У меня та же беда если делаю из изомальта. Их надо делать перед отдачей торта.
Как то сама варила карамель, тогда не текли, но желтоватый цвет дает. Не люблю эти леденцы делать.
Как то сама варила карамель, тогда не текли, но желтоватый цвет дает. Не люблю эти леденцы делать.
Марго_1427• 01 мая 2022
Ответ для Shady lady
Маскарпоне 500г +250 г вершків 33%, воно трохи перебите.
Кажуть, що маскарпоне - не найкращий варіант.
Але я так звикла.
Якось пробувала пломбіром і дуже тягся за шпателем, не могла вирівняти
Кажуть, що маскарпоне - не найкращий варіант.
Але я так звикла.
Якось пробувала пломбіром і дуже тягся за шпателем, не могла вирівняти
А сахар или сах.пудра ?
Марго_1427• 01 мая 2022
Ответ дляМасюсяничка
Я пользуюсь рецептом Энди шефа. Через ВПН зайдите, там все просто.
Можно еще ганашем выровнять, но там посложнее, надо быстро работать иначе шоколад застывает.
Вот торт покрыт этим кремом
Можно еще ганашем выровнять, но там посложнее, надо быстро работать иначе шоколад застывает.
Вот торт покрыт этим кремом
Это ваша работа ?..
Масюсяничка• 01 мая 2022
Ответ дляМарго_1427
Это ваша работа ?..
Торт я делала, но основной вид деятельности с кондитеркой не связан. Это хобби, которое иногда приносит выгоду
Царевна Смеяна• 01 мая 2022
Ви молодчинка! Ваш мені більш до вподоби - щиро.
Донечці маленькій привіт від порадниць 🤗
Донечці маленькій привіт від порадниць 🤗
Царевна Смеяна• 01 мая 2022
Ответ дляZelenkа
Те відчуття, коли руки із сраки😆
Шикарний торт!
Шикарний торт!
Точно! 🤭
Ответ дляЦаревна Смеяна
Ви молодчинка! Ваш мені більш до вподоби - щиро.
Донечці маленькій привіт від порадниць 🤗
Донечці маленькій привіт від порадниць 🤗
Дякую
Ответ дляelena-1-9-8-1
Дуже гарний тортик вийшов!З іменинницею вас!🥳
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу