Бывает и такое• 14 августа 2022
Дайте рецепт оладків?
Є трохи кефіру, яйця, цукор, мука, сухі дріжджі. З цього набору продуктів вийдуть?
Идущаяповолнам• 14 августа 2022
Пів літра кефіру, чайна ложка без гірки солі, муки щоб було як дуже густа сметана, розмішати, додати чайну ложку солі, цукор за смаком. Спочатку смажити під кришкою, другу сторону без кришки. Яйця не потрібні.
Меряю от 0• 14 августа 2022
Выйдут конечно, я иногда и без яйца делаю, главное тесто густое, и на раскалённую сковороду, и сахара немного.
1
Идущаяповолнам• 14 августа 2022
Ответ дляНаполеон Бонапарт
Делаю по этому рецепту. Кефир могу йогуртом заменить
Чуму цукру так мало, і це прям важливо? Завжди роблю солодкими, виходять пишні і смачні. Ох вже ці кулінари...
Вапщета• 14 августа 2022
Одне яйце+ ст .ложка цукру(беру коричневий)+дрібка солі, стакан кефіру+ пів стакану гарячої води, дрібка соди, потім борошно, скільки візьме...Завжди пишні виходять.Дріжж-і коли на молоці робите.
Идущаяповолнам• 14 августа 2022
Продублюю, бо перший раз два рази написала сіль, замість соди.
Пів літра кефіру, чайна ложка без гірки солі, муки щоб було як дуже густа сметана, розмішати, додати чайну ложку соди, цукор за смаком. Спочатку смажити під кришкою, другу сторону без кришки. Яйця не потрібні.
Пів літра кефіру, чайна ложка без гірки солі, муки щоб було як дуже густа сметана, розмішати, додати чайну ложку соди, цукор за смаком. Спочатку смажити під кришкою, другу сторону без кришки. Яйця не потрібні.
1
Yellow berry• 14 августа 2022
Я беру розпушувач замість соди. І кефір можна підігріти. Тісто має бути густим, щоб були пишні і тримали форму. Після того, як все змішаєте, дайте тісту постояти 10-15 хвилин, щоб відбулась реакція, а тоді не перемішуючи, набирайте і смажте.
1
Майстерня домашнього текстилю• 14 августа 2022
В кефір соду, потім свль, цукор, яйця, перемішала, додала борошно, замісила тісто як густа сметана, залишаю на 30 хв, щоб борошно випустило клітковину. Далі смажу, секрет в тому, щоб не перемішувати тісто, а ложкою брати акуратно зверху.
1
Ответ дляМайстерня домашнього текстилю
В кефір соду, потім свль, цукор, яйця, перемішала, додала борошно, замісила тісто як густа сметана, залишаю на 30 хв, щоб борошно випустило клітковину. Далі смажу, секрет в тому, щоб не перемішувати тісто, а ложкою брати акуратно зверху.
Я би радила Соду в самому кінці замісу, 15-30 хв почекати, щоб розійшлась клейковина борошно пишні
KROX@• 14 августа 2022
Мамин рецепт, перевірений десятиліттями:
Півлітра кефіру, кислого молока або йогурту, туди 1 ч л соди, добре перемішати, почекати 10 хв, посолити, додати борошно до потрібної консистенції, далі можна смажити або додати тертий кабачок, моркву, зелень, спеції і смажити
Півлітра кефіру, кислого молока або йогурту, туди 1 ч л соди, добре перемішати, почекати 10 хв, посолити, додати борошно до потрібної консистенції, далі можна смажити або додати тертий кабачок, моркву, зелень, спеції і смажити
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу