РукиМыли?• 03 сентября 2022
Сезон кабачків.
Що з них готуєте крім ікри та млинців?
ШапкаУшанка• 03 сентября 2022
Тушу шматочками зі сметаною. Роблю рулет із грибами. Рулет дуже ніжний виходе, та й тушені виходять смачні і ніжні. В цьому році у мене урожай своїх цукіні.
1
Баба на горошине• 03 сентября 2022
Я такая наивная• 03 сентября 2022
Ну, про сезон ви загнули, звичайно))
Відкрила для себе кабачкову запіканку. Прекрасна страва, на другий день така ж смачна, ніяких заморочок, не стоїш, не смажиш ті блинчики. Кожного разу можна робити інший смак, бо варіювати і додавати шпинат, зелень, спеції, овочі, сир, м´ясо, ковбаски і тд.
Відкрила для себе кабачкову запіканку. Прекрасна страва, на другий день така ж смачна, ніяких заморочок, не стоїш, не смажиш ті блинчики. Кожного разу можна робити інший смак, бо варіювати і додавати шпинат, зелень, спеції, овочі, сир, м´ясо, ковбаски і тд.
1
Уточка• 03 сентября 2022
Ответ дляЯ такая наивная
Ну, про сезон ви загнули, звичайно))
Відкрила для себе кабачкову запіканку. Прекрасна страва, на другий день така ж смачна, ніяких заморочок, не стоїш, не смажиш ті блинчики. Кожного разу можна робити інший смак, бо варіювати і додавати шпинат, зелень, спеції, овочі, сир, м´ясо, ковбаски і тд.
Відкрила для себе кабачкову запіканку. Прекрасна страва, на другий день така ж смачна, ніяких заморочок, не стоїш, не смажиш ті блинчики. Кожного разу можна робити інший смак, бо варіювати і додавати шпинат, зелень, спеції, овочі, сир, м´ясо, ковбаски і тд.
Можно рецепт, пожалуйста
1
Я такая наивная• 03 сентября 2022
Ответ дляУточка
Можно рецепт, пожалуйста
Трете кабачок, солите і на друшляк, хай стече. Тим часом пасеруєте цибулину, я ще перчика солодкого теж спасерувала. Тоді змішуєте в мисці пасеровані овочі, стікший кабачок, пару яєць, я тру плавлений сирок, залишки будь-якого сиру твердого, якщо є (або можна зверху присипати ним), спеції, зелень, шпинат, якщо є. Можна і так запікати - буде ніжніше. Або додаю ложку-дві манки. Смачно ще виходить, якщо додати мисливську ковбаску порізану або сосиску, мама з курячим мясом робила - теж смачно. Але без м´яса теж смакота. І все, і запікаю в формі, поки не зарум´янюється. Мені подобається і гаряча, і холодна. А подруга робить так само, тільки вниз форми вистилає листкове тісто і виходить смачний закусочний пиріг.
3
Уточка• 03 сентября 2022
Ответ дляЯ такая наивная
Трете кабачок, солите і на друшляк, хай стече. Тим часом пасеруєте цибулину, я ще перчика солодкого теж спасерувала. Тоді змішуєте в мисці пасеровані овочі, стікший кабачок, пару яєць, я тру плавлений сирок, залишки будь-якого сиру твердого, якщо є (або можна зверху присипати ним), спеції, зелень, шпинат, якщо є. Можна і так запікати - буде ніжніше. Або додаю ложку-дві манки. Смачно ще виходить, якщо додати мисливську ковбаску порізану або сосиску, мама з курячим мясом робила - теж смачно. Але без м´яса теж смакота. І все, і запікаю в формі, поки не зарум´янюється. Мені подобається і гаряча, і холодна. А подруга робить так само, тільки вниз форми вистилає листкове тісто і виходить смачний закусочний пиріг.
Спасибо большое!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу