sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Овощи, фрукты, ягоды
anonim_119
РукиМыли?• 03 сентября 2022

Сезон кабачків.

Що з них готуєте крім ікри та млинців?
12 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_144
Редисочка• 03 сентября 2022
1
Так это... Закончился сезон-то
heart 4
anonim_3
Кто крайний?• 03 сентября 2022
2
На грилі, рагу овочеве
heart 1
anonim_144
Редисочка• 03 сентября 2022
3
А по теме - в банки с помидорами и огурцами позатыкивала и их тоже
anonim_31
ШапкаУшанка• 03 сентября 2022
4
Тушу шматочками зі сметаною. Роблю рулет із грибами. Рулет дуже ніжний виходе, та й тушені виходять смачні і ніжні. В цьому році у мене урожай своїх цукіні.
heart 1
anonim_63
Рыжая бестия• 03 сентября 2022
5
Морожу надлишок. Можна запікати з фаршем чи ковбаскою. Суп варю.
heart 2
anonim_73
Баба на горошине• 03 сентября 2022
6
Дуже раджу спробувати цей рецепт. Але для маленьких. Просто і смачно.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
anonim_202
УлыбАчка• 03 сентября 2022
7
Просто жарю
anonim_215
Я такая наивная• 03 сентября 2022
8
Ну, про сезон ви загнули, звичайно))
Відкрила для себе кабачкову запіканку. Прекрасна страва, на другий день така ж смачна, ніяких заморочок, не стоїш, не смажиш ті блинчики. Кожного разу можна робити інший смак, бо варіювати і додавати шпинат, зелень, спеції, овочі, сир, м´ясо, ковбаски і тд.
attached-photo
attached-photo
heart 1
anonim_218
Уточка• 03 сентября 2022
9
Ответ дляЯ такая наивная
Ну, про сезон ви загнули, звичайно))
Відкрила для себе кабачкову запіканку. Прекрасна страва, на другий день така ж смачна, ніяких заморочок, не стоїш, не смажиш ті блинчики. Кожного разу можна робити інший смак, бо варіювати і додавати шпинат, зелень, спеції, овочі, сир, м´ясо, ковбаски і тд.
Можно рецепт, пожалуйста
heart 1
anonim_215
Я такая наивная• 03 сентября 2022
10
Ответ дляУточка
Можно рецепт, пожалуйста
Трете кабачок, солите і на друшляк, хай стече. Тим часом пасеруєте цибулину, я ще перчика солодкого теж спасерувала. Тоді змішуєте в мисці пасеровані овочі, стікший кабачок, пару яєць, я тру плавлений сирок, залишки будь-якого сиру твердого, якщо є (або можна зверху присипати ним), спеції, зелень, шпинат, якщо є. Можна і так запікати - буде ніжніше. Або додаю ложку-дві манки. Смачно ще виходить, якщо додати мисливську ковбаску порізану або сосиску, мама з курячим мясом робила - теж смачно. Але без м´яса теж смакота. І все, і запікаю в формі, поки не зарум´янюється. Мені подобається і гаряча, і холодна. А подруга робить так само, тільки вниз форми вистилає листкове тісто і виходить смачний закусочний пиріг.
heart 3
anonim_214
Оле Лукойе• 03 сентября 2022
11
Може сезон кабаків?
anonim_218
Уточка• 03 сентября 2022
12
Ответ дляЯ такая наивная
Трете кабачок, солите і на друшляк, хай стече. Тим часом пасеруєте цибулину, я ще перчика солодкого теж спасерувала. Тоді змішуєте в мисці пасеровані овочі, стікший кабачок, пару яєць, я тру плавлений сирок, залишки будь-якого сиру твердого, якщо є (або можна зверху присипати ним), спеції, зелень, шпинат, якщо є. Можна і так запікати - буде ніжніше. Або додаю ложку-дві манки. Смачно ще виходить, якщо додати мисливську ковбаску порізану або сосиску, мама з курячим мясом робила - теж смачно. Але без м´яса теж смакота. І все, і запікаю в формі, поки не зарум´янюється. Мені подобається і гаряча, і холодна. А подруга робить так само, тільки вниз форми вистилає листкове тісто і виходить смачний закусочний пиріг.
Спасибо большое!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff