Воленс-неволенс• 14 ноября 2022
Отварной язык
Вы любите отварной язык? Как готовите?
показать весь текст
Ответ дляZelenkа
Але тут вчора тема була, запитували, скільки варять суп на бульоні. Всі відповіли, із варкою бульону 1,5-2 години. Матріца зламалась))
да, так оно ведь по сути и есть, если обычная большая кастрюля...не понимаю этих странных людей, которые занижают время готовки до ненормального времени ,зачем)
2
Ответ дляHupBaHa
да, так оно ведь по сути и есть, если обычная большая кастрюля...не понимаю этих странных людей, которые занижают время готовки до ненормального времени ,зачем)
Та ок, хай навіть супер-скороварка під тиском варить все за 15 хвилин. Миття, чистка, нарізка, засипання по черзі, щоб процеси були правильно.
Мені колись розказували, як добре мультя, це всьо засипав і ушов і борщ такий вкусний. Ну це ж місево. Борщ - то таїнство, ти його колдуєш стоїш, там душа.
Мені колись розказували, як добре мультя, це всьо засипав і ушов і борщ такий вкусний. Ну це ж місево. Борщ - то таїнство, ти його колдуєш стоїш, там душа.
8
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Чойта? Ніколи так не робила, тільки яблука. Люблю їх ложкою їсти печені)
А вот и неправильно, правильно ножичком и вилочкой!
2
АнтиТанкист• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Так це ж не як варити борщ за 15 хвилин
Колись тут розказували, що не їстимуть те,що було в роті в когось іншого)
Я запам´ятала цей смішний вираз))
Я запам´ятала цей смішний вираз))
2
АнтиТанкист• 15 ноября 2022
Ответ дляHupBaHa
да, так оно ведь по сути и есть, если обычная большая кастрюля...не понимаю этих странных людей, которые занижают время готовки до ненормального времени ,зачем)
Хазяйки ж, епта
3
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Мені колись в якомусь чаї дуже дивна вилочка попалась, маленька і три широких зубчика. Я потім дізналась, що то фрукти їсти. Некультурна

В этих вилочках легко запутаться. Нож для масла и рыбы во многих сервизах идентичен и салатная вилка не всегда от вилки для морепродуктов можно отличить. Короче я когда была ребенком меня это забавляло, всегда хотелось есть красиво пилить ножом как принцесса, а сейчас я в ступоре) Полное незнание этикета)
3
Ответ дляZelenkа
Та ок, хай навіть супер-скороварка під тиском варить все за 15 хвилин. Миття, чистка, нарізка, засипання по черзі, щоб процеси були правильно.
Мені колись розказували, як добре мультя, це всьо засипав і ушов і борщ такий вкусний. Ну це ж місево. Борщ - то таїнство, ти його колдуєш стоїш, там душа.
Мені колись розказували, як добре мультя, це всьо засипав і ушов і борщ такий вкусний. Ну це ж місево. Борщ - то таїнство, ти його колдуєш стоїш, там душа.
сто проц, тоже не понимаю, как это все сразу закинул и пошел, всему свое время да и время разваривания овощей разное)
АнтиТанкист• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
У мене уява заграла, це про пережоване?)))
Язик же у корови в роті був))
2
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Так це ж не як варити борщ за 15 хвилин
Я варю борщ за 15 хвилин. А щас навіть і бистріше, бо двох з сином, тому кастрюля маленька.
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
1
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Я варю борщ за 15 хвилин. А щас навіть і бистріше, бо двох з сином, тому кастрюля маленька.
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
у вас еще понятно, все подготовленное, не с нуля)
1
Ответ дляСкелет дыни
В этих вилочках легко запутаться. Нож для масла и рыбы во многих сервизах идентичен и салатная вилка не всегда от вилки для морепродуктов можно отличить. Короче я когда была ребенком меня это забавляло, всегда хотелось есть красиво пилить ножом как принцесса, а сейчас я в ступоре) Полное незнание этикета)
*відчуває себе не аристократкою*
Вилку для морепродуктів від салатної як відрізнити))
У нас вдома завжди гостям ставили ніж і вилку, такі набори були, пафосні на свята, всі прибори під резинками в футлярах.
Зараз всі на природі збираються, бухнули і аби зібрали пластик після себе)
Вилку для морепродуктів від салатної як відрізнити)) У нас вдома завжди гостям ставили ніж і вилку, такі набори були, пафосні на свята, всі прибори під резинками в футлярах.
Зараз всі на природі збираються, бухнули і аби зібрали пластик після себе)
1
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Я готую так. Відварений і очищений язик змащую давленим часником з сіллю в фольгу і мінімум хв на 30 в духовку.
Дуже смачно.
Ще можна нарізати пластинами і залити соусом з хрону і сметани і протушкувати на сковорідці ( теж язик відварений і очищений)
Дуже смачно.
Ще можна нарізати пластинами і залити соусом з хрону і сметани і протушкувати на сковорідці ( теж язик відварений і очищений)
3
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Я до ковіду такі пам‘ятаю, туди страшно вклинитись.
Дайте угадаю: мультиварка зварила картошку і морковку за 15 хвилин))
Це вже вважається ’блюдо готово’. А те, що порізати, то такоє. Ібо горошек просто насипати)))
Дайте угадаю: мультиварка зварила картошку і морковку за 15 хвилин))
Це вже вважається ’блюдо готово’. А те, що порізати, то такоє. Ібо горошек просто насипати)))
Давно є машинки, що шаткують кубиками. Шаткувати Олів’є це 5 хвилин велику миску)).
1
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
*відчуває себе не аристократкою*
Вилку для морепродуктів від салатної як відрізнити))
У нас вдома завжди гостям ставили ніж і вилку, такі набори були, пафосні на свята, всі прибори під резинками в футлярах.
Зараз всі на природі збираються, бухнули і аби зібрали пластик після себе)
Вилку для морепродуктів від салатної як відрізнити)) У нас вдома завжди гостям ставили ніж і вилку, такі набори були, пафосні на свята, всі прибори під резинками в футлярах.
Зараз всі на природі збираються, бухнули і аби зібрали пластик після себе)
Да, у нас всегда на НГ была сервировка, все красиво) Даже мне, хотя его мне там резать, я только оливье и паштет ела, а ну яйца, бутеры еще.
Я когда-то изучала для себя как и что и где должно быть. Есть еще разные виды сервировки)) В разных странах по-разному. И самое важное где должна быть тарелочка для хлеба сбоку или сверху справа
Я когда-то изучала для себя как и что и где должно быть. Есть еще разные виды сервировки)) В разных странах по-разному. И самое важное где должна быть тарелочка для хлеба сбоку или сверху справа
3
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляHupBaHa
не, микроволновка сварила картошку за 7
Спробуйте порізати кубиками відразу)) зварить за 3 🤣
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Я варю борщ за 15 хвилин. А щас навіть і бистріше, бо двох з сином, тому кастрюля маленька.
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
А, то ви варите з усього готового. Я коли зажарку заморожувала, то варила, окрім бульону, 20 хвилин.
1
АнтиТанкист• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
А член чоловіка їм не заважає, теж у когось в роті був))
Я свиню тримала за ноги, в дитинстві, коли її смалять, щоб пошвидше, бо хотіла вже свіжини.
Я свиню тримала за ноги, в дитинстві, коли її смалять, щоб пошвидше, бо хотіла вже свіжини.
Мені завжди хвоста обіцяли за таку роботу))
2
Ответ дляСкелет дыни
Да, у нас всегда на НГ была сервировка, все красиво) Даже мне, хотя его мне там резать, я только оливье и паштет ела, а ну яйца, бутеры еще.
Я когда-то изучала для себя как и что и где должно быть. Есть еще разные виды сервировки)) В разных странах по-разному. И самое важное где должна быть тарелочка для хлеба сбоку или сверху справа
Я когда-то изучала для себя как и что и где должно быть. Есть еще разные виды сервировки)) В разных странах по-разному. И самое важное где должна быть тарелочка для хлеба сбоку или сверху справа
Збоку! Тонко нарізаний чорний, білий. Потім цей хліб на сухарики йшов до горохового супчику)
1
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляHupBaHa
у вас еще понятно, все подготовленное, не с нуля)
Так я раз стала приготувала, коли овочі молоденькі були і в морозилку закинула. Бульон відразу декілька порцій варю.
Ніколи не рахую ча варти бульйону.
І зацікавило варка супу з бульйоном 1,5-2 години. Там що 1 кг м’яса вариться? Чого так довго?
Ніколи не рахую ча варти бульйону.
І зацікавило варка супу з бульйоном 1,5-2 години. Там що 1 кг м’яса вариться? Чого так довго?
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
*відчуває себе не аристократкою*
Вилку для морепродуктів від салатної як відрізнити))
У нас вдома завжди гостям ставили ніж і вилку, такі набори були, пафосні на свята, всі прибори під резинками в футлярах.
Зараз всі на природі збираються, бухнули і аби зібрали пластик після себе)
Вилку для морепродуктів від салатної як відрізнити)) У нас вдома завжди гостям ставили ніж і вилку, такі набори були, пафосні на свята, всі прибори під резинками в футлярах.
Зараз всі на природі збираються, бухнули і аби зібрали пластик після себе)
Для морепродуктов и рыбы обычно из трех зубцов (десертная тоже такая бывает, хи-хи)), но бывает и двух. Для салата обычно такая как и для основного, но поменьше, но бывает и с тремя зубцами, а если салат из морепродуктов, засада, да)? Это зависит от сервиза, есть такие, что нифига непонятно что где)
4
АнтиТанкист• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Ніколи не їла хвоста, то як вуха?
Та мені його тітільки обіцяли)))
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу