Воленс-неволенс• 14 ноября 2022
Отварной язык
Вы любите отварной язык? Как готовите?
показать весь текст
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляHupBaHa
не хочу, мне нравится вкусная картошка в оливье, а не шо попало
Мені теж не подобається. Але я спробувала. Велика миска Олів’є за 20 хв. Реально. Руками тільки цибулю різала. Все інше машинка шаткувала.
І то чекала, поки яйця вистигнуть
І то чекала, поки яйця вистигнуть
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Збоку! Тонко нарізаний чорний, білий. Потім цей хліб на сухарики йшов до горохового супчику)
😲
Тарілка - пиріжкова) . Туди хліб при серверуванні ніколи нее кладуть. Вона для того, щоб хліб не кусати, бо так не прийнято, а шматочки відламувати, маленькі..
Тарілка - пиріжкова) . Туди хліб при серверуванні ніколи нее кладуть. Вона для того, щоб хліб не кусати, бо так не прийнято, а шматочки відламувати, маленькі..
1
Ответ дляАнтиТанкист
Та мені його тітільки обіцяли)))
То хоч не стало дитячою травмою, бо це легко виправити, на базарі попросити)) А чого саме хвоста?
Я любила ковбасу крутити, бо у нас стояла коптильня і немає нічого смачнішого домашньої копченої ковбаски, яка ще гаряча.
Я любила ковбасу крутити, бо у нас стояла коптильня і немає нічого смачнішого домашньої копченої ковбаски, яка ще гаряча.
3
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
😲
Тарілка - пиріжкова) . Туди хліб при серверуванні ніколи нее кладуть. Вона для того, щоб хліб не кусати, бо так не прийнято, а шматочки відламувати, маленькі..
Тарілка - пиріжкова) . Туди хліб при серверуванні ніколи нее кладуть. Вона для того, щоб хліб не кусати, бо так не прийнято, а шматочки відламувати, маленькі..
У нас в корзинці хліб був на серветці лляній. Я от думаю, як все змінилось, ніхто про таке не париться...
2
Ответ дляСкелет дыни
Для морепродуктов и рыбы обычно из трех зубцов (десертная тоже такая бывает, хи-хи)), но бывает и двух. Для салата обычно такая как и для основного, но поменьше, но бывает и с тремя зубцами, а если салат из морепродуктов, засада, да)? Это зависит от сервиза, есть такие, что нифига непонятно что где)
Кароч, коли я минулого літа в Затоці їла мідії мариновані кожен день різні, просто зубочисткою, я не інтелігент. Ну і всьо)
5
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Кароч, коли я минулого літа в Затоці їла мідії мариновані кожен день різні, просто зубочисткою, я не інтелігент. Ну і всьо)
Я тоже экзамен не сдам, если что) Но не страшно, если вдруг буду обедать в Букингемском дворце, предварительно подготовлюсь))
3
Ответ дляСкелет дыни
Я тоже экзамен не сдам, если что) Но не страшно, если вдруг буду обедать в Букингемском дворце, предварительно подготовлюсь))
А там шо, ще залишились незаміжні принци? *розчехляє чемодан*
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
2
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
А там шо, ще залишились незаміжні принци? *розчехляє чемодан*
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
Вот пиццу и подобное люблю руками, так вкуснее реально, а вот биточки хочется резать ножом и тортик вилочкой)) У меня такая мини есть специально для торта
1
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
А там шо, ще залишились незаміжні принци? *розчехляє чемодан*
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
Разве что принц Чарминг)))
3
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
А там шо, ще залишились незаміжні принци? *розчехляє чемодан*
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
А мороженое из креманки длинной ложкой коктейльной люблю есть))
1
Ответ дляСкелет дыни
Вот пиццу и подобное люблю руками, так вкуснее реально, а вот биточки хочется резать ножом и тортик вилочкой)) У меня такая мини есть специально для торта
Я наче про себе прочитала, я биточок ріжу на полосочки) А торти вилкою тільки, щоб не смак металу, а крем був на язиці..
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Я наче про себе прочитала, я биточок ріжу на полосочки) А торти вилкою тільки, щоб не смак металу, а крем був на язиці..
Сестра)
1
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
У нас в корзинці хліб був на серветці лляній. Я от думаю, як все змінилось, ніхто про таке не париться...
Наразі все простіше)).
Нафіг треба чутки на кухні стояти, щоб гостей нагодувати.
Або шашлик на природі, або кафе/ресторан.
Я он нещодавно свій святковий сервіз перемивала. І думала ну нащо він мені? Абсолютно повний на 12 персон. Столовий, кавовий і чайний все в одному. Тільки чашок 24 шт 🤦🏻♀️
Нафіг треба чутки на кухні стояти, щоб гостей нагодувати.
Або шашлик на природі, або кафе/ресторан.
Я он нещодавно свій святковий сервіз перемивала. І думала ну нащо він мені? Абсолютно повний на 12 персон. Столовий, кавовий і чайний все в одному. Тільки чашок 24 шт 🤦🏻♀️
1
Kusalochka• 15 ноября 2022
Надо будет почитать как другие готовят. Я обожаю язык. Но говяжий что-то последние разы не выходил( просто варю. С луком, морковкой и солью. Есть люблю с пюрешкой.
2
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Я просто його не їм із креманки років сто. А таку ложку бачила у подружки, тепер понятно, де вона її спи
ла.
Працювала барменом вона просто))
ла. Працювала барменом вона просто))
1
Скелет дыни• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Якщо ви не з нашої пісочниці Хвилювалочок, то чекаю там, після війни буде паті)
Ок)
1
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Наразі все простіше)).
Нафіг треба чутки на кухні стояти, щоб гостей нагодувати.
Або шашлик на природі, або кафе/ресторан.
Я он нещодавно свій святковий сервіз перемивала. І думала ну нащо він мені? Абсолютно повний на 12 персон. Столовий, кавовий і чайний все в одному. Тільки чашок 24 шт 🤦🏻♀️
Нафіг треба чутки на кухні стояти, щоб гостей нагодувати.
Або шашлик на природі, або кафе/ресторан.
Я он нещодавно свій святковий сервіз перемивала. І думала ну нащо він мені? Абсолютно повний на 12 персон. Столовий, кавовий і чайний все в одному. Тільки чашок 24 шт 🤦🏻♀️
Скажіть? У мене є ще дєфіцитна ’Мадонна’ кофєйна. От таке воно має саме значення зараз для мене, як для мого кота.
2
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Так я раз стала приготувала, коли овочі молоденькі були і в морозилку закинула. Бульон відразу декілька порцій варю.
Ніколи не рахую ча варти бульйону.
І зацікавило варка супу з бульйоном 1,5-2 години. Там що 1 кг м’яса вариться? Чого так довго?
Ніколи не рахую ча варти бульйону.
І зацікавило варка супу з бульйоном 1,5-2 години. Там що 1 кг м’яса вариться? Чого так довго?
ну так если варим кастрюлю литров на 3-5, то меньше по времени и не получится. сначала бульон минут сорок, потом все остальное
Ответ дляZelenkа
А там шо, ще залишились незаміжні принци? *розчехляє чемодан*
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
А якщо серйозно, пропала культура споживання їди. Просто все на ходу. Я от шаурму коли роблю, я собі ріжу і їм ножом і вилкою, чи я дурна чи шо.
почему дурна?) я тоже так люблю, именно резать кусочками и есть, а не кусать
1
Ответ дляKusalochka
Надо будет почитать как другие готовят. Я обожаю язык. Но говяжий что-то последние разы не выходил( просто варю. С луком, морковкой и солью. Есть люблю с пюрешкой.
З пюрешкою все смачніше! Я сьогодні котлет насмажила, відірвалась із кислої капустою)
Гов‘яжий варити довше треба, години 3, він же великий, хоч пополам перерізати. Вимочити, і потім варити. А що у вас не вийшло?
Гов‘яжий варити довше треба, години 3, він же великий, хоч пополам перерізати. Вимочити, і потім варити. А що у вас не вийшло?
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Скажіть? У мене є ще дєфіцитна ’Мадонна’ кофєйна. От таке воно має саме значення зараз для мене, як для мого кота.
Мадона то в мама стоїть. Як положено за склом…
Я навіть не пам’ятаю, щоб з нього хтось колись їв 🤣.
Моє щастя декілька разів на рік дістається - сервірується)))
На свята для сім’ї))
Я навіть не пам’ятаю, щоб з нього хтось колись їв 🤣.
Моє щастя декілька разів на рік дістається - сервірується)))
На свята для сім’ї))
3
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Мадона то в мама стоїть. Як положено за склом…
Я навіть не пам’ятаю, щоб з нього хтось колись їв 🤣.
Моє щастя декілька разів на рік дістається - сервірується)))
На свята для сім’ї))
Я навіть не пам’ятаю, щоб з нього хтось колись їв 🤣.
Моє щастя декілька разів на рік дістається - сервірується)))
На свята для сім’ї))
Ви там шо, сервіз осквернили?)))
В мене десь в коробці на балконі. Артефакти для пра-правнуків)
В мене десь в коробці на балконі. Артефакти для пра-правнуків)
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляHupBaHa
морковь тоже надо готовить, без нее невкусно
Різала кубиками і в мікроволновці. Швидко, но не смачно.
Варю все в мундирах. Запечені овочі також не зайшли
Варю все в мундирах. Запечені овочі також не зайшли
1
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
Ответ дляZelenkа
Ви там шо, сервіз осквернили?)))
В мене десь в коробці на балконі. Артефакти для пра-правнуків)
В мене десь в коробці на балконі. Артефакти для пра-правнуків)
🤣.
Вже років 8 осквірняю ))
А так стояв гарненько ( 5 частина) теж за склом….
Но блін, його так багато. Чим я думала, коли купляла його? 😂
Вже років 8 осквірняю ))
А так стояв гарненько ( 5 частина) теж за склом….
Но блін, його так багато. Чим я думала, коли купляла його? 😂
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу