sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_83
Воленс-неволенс• 14 ноября 2022

Отварной язык

Вы любите отварной язык? Как готовите?
показать весь текст
140 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
noavatar
МАМА НИКИТКИ-2• 15 ноября 2022
91
Ответ дляZelenkа
Так само, люблю її в розрізі бачити)
В мене подружка на всі наші посиденьки робить на гриль в лаваші сир і що там є) Ми завжди ріжемо, а не гриземо)
Я сьодні робила ліниві чебуреки з лавашу.
Хтось з дівчат рецепт писав.. смачно. Но кухню потім півгодини відмивала. Стріляло, як ненормальне, олією
noavatar
HupBaHa• 15 ноября 2022
92
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Різала кубиками і в мікроволновці. Швидко, но не смачно.
Варю все в мундирах. Запечені овочі також не зайшли
вот и мне так
heart 2
noavatar
Zelenkа• 15 ноября 2022
93
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
🤣.
Вже років 8 осквірняю ))
А так стояв гарненько ( 5 частина) теж за склом….
Но блін, його так багато. Чим я думала, коли купляла його? 😂
Ви сама його купили? Не батьки? Ото жесть, звичайно!
heart 1
noavatar
Zelenkа• 15 ноября 2022
94
Ответ дляHupBaHa
вот и мне так
Хто ще не спить, де тут є срач хороший годний. Піти розвіятись.
Я наслухатись не можу, яка пророча пісня!
heart 2
anonim_83
автор Воленс-неволенс • 15 ноября 2022
95
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Так я раз стала приготувала, коли овочі молоденькі були і в морозилку закинула. Бульон відразу декілька порцій варю.
Ніколи не рахую ча варти бульйону.
І зацікавило варка супу з бульйоном 1,5-2 години. Там що 1 кг м’яса вариться? Чого так довго?
А с чего бульон? Классный у вас способ
anonim_83
автор Воленс-неволенс • 15 ноября 2022
96
Ответ дляKusalochka
Надо будет почитать как другие готовят. Я обожаю язык. Но говяжий что-то последние разы не выходил( просто варю. С луком, морковкой и солью. Есть люблю с пюрешкой.
Сегодня тоже сварила, мои все съели с пюре
anonim_83
автор Воленс-неволенс • 15 ноября 2022
97
Ответ дляZelenkа
Хто ще не спить, де тут є срач хороший годний. Піти розвіятись.
Я наслухатись не можу, яка пророча пісня!
https://www.youtube.com/watch?v=o6LudeVAP5w
ура
heart 2
noavatar
Zelenkа• 15 ноября 2022
98
Ответ дляВоленс-неволенс
ура
Я вже пішла в тему про укрзалізницю. Наче в гівно окунулась.

А ці чотири хлопці офігєнні. Я їх тоді і забула, та це і був 2015... Україна має талант, з 2:50

noavatar
ok1904• 15 ноября 2022
99
Ответ дляZelenkа
Скажіть? У мене є ще дєфіцитна ’Мадонна’ кофєйна. От таке воно має саме значення зараз для мене, як для мого кота.
Мадонна? Душу гріє, бо то придане було.
noavatar
ok1904• 15 ноября 2022
100
Ответ дляZelenkа
Я вже пішла в тему про укрзалізницю. Наче в гівно окунулась.

А ці чотири хлопці офігєнні. Я їх тоді і забула, та це і був 2015... Україна має талант, з 2:50

https://www.youtube.com/watch?v=pT52ZjRpUXE
,
anonim_112
Дама_из_рекламы• 15 ноября 2022
101
Готую дитині. Виявляється язик, печінка, серце містять багато заліза. Язик варю, потім тушкую. А ще додаю язик до олів´є.
heart 2
noavatar
Та ту та• 15 ноября 2022
102
Ответ дляHupBaHa
ой, страшно в таких темах что-то писать, сразу набегут рассказывать, как за 15 мин все готовят и на 16ой подают)) это вчера мне одна такая рассказывала, как за 15 минут оливье готовит
Так может у нее 4 картошины, 1 морковь, 2 яйца
Вот и готовит.

чудо сито с квадратиками в помощь
noavatar
kirpichenko• 15 ноября 2022
103
Ответ дляZelenkа
Та ок, хай навіть супер-скороварка під тиском варить все за 15 хвилин. Миття, чистка, нарізка, засипання по черзі, щоб процеси були правильно.
Мені колись розказували, як добре мультя, це всьо засипав і ушов і борщ такий вкусний. Ну це ж місево. Борщ - то таїнство, ти його колдуєш стоїш, там душа.
Ооо,я согласна,
Тоже не понимаю тех кто бьется здесь,доказывая о готовке чего нибуть за 15 мин.
Я про борщ с прошлого года,вот она готовит блин его за 15 минут и трындец всем доказывает. Какойто робот метиор.
heart 2
noavatar
kirpichenko• 15 ноября 2022
104
Ответ дляHupBaHa
сто проц, тоже не понимаю, как это все сразу закинул и пошел, всему свое время да и время разваривания овощей разное)
Ну вот такой вот борщ у людей,хотя мне трудно такое борщем назвать.
heart 2
noavatar
kirpichenko• 15 ноября 2022
105
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Я варю борщ за 15 хвилин. А щас навіть і бистріше, бо двох з сином, тому кастрюля маленька.
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
А буряк и капуста где?
heart 1
noavatar
kirpichenko• 15 ноября 2022
106
Ответ дляZelenkа
А член чоловіка їм не заважає, теж у когось в роті був))
Я свиню тримала за ноги, в дитинстві, коли її смалять, щоб пошвидше, бо хотіла вже свіжини.
О не ,я совсем другой скорпион,я пряталась на печи у бабушки и затыкала уши,пока там все єто меропричтие проходило со свином.
heart 1
noavatar
kirpichenko• 15 ноября 2022
107
Ответ дляHupBaHa
главное это все почистить.брр
Ну да ,на целую гору оливье,нужно мин 15 только на чистку овощей,яиц и тд. Хотя у всех своя гора.
heart 1
noavatar
osna• 15 ноября 2022
108
Отварить говяжий язык, смазать майонезом с чесноком,всё.
heart 1
anonim_80
Грабля• 15 ноября 2022
109
Обожнюю
Купую раз на тиждень чотири штучки
Відварюю і так їм
Сюди ще червона рибка
Ммммм
Моє найулюбленіше
heart 1
anonim_64
Распутница• 15 ноября 2022
110
Ответ дляHupBaHa
ой, страшно в таких темах что-то писать, сразу набегут рассказывать, как за 15 мин все готовят и на 16ой подают)) это вчера мне одна такая рассказывала, как за 15 минут оливье готовит
Ну 15 это конечно загнули, но за 30 в скороварке готов. Как-то поставила на 50, переварился сильно:(
anonim_56
Ацетилсалициловая кислота• 15 ноября 2022
111
Я запекаю свиные языки.
Очень вкусно и немного отличается от вареного
noavatar
osna• 15 ноября 2022
112
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Я варю борщ за 15 хвилин. А щас навіть і бистріше, бо двох з сином, тому кастрюля маленька.
Бульон заморожений, з осінні заморожена зажарка з буряка з цибулею і морквою. Зелень заморожена також. Вариться рівно стільки, скільки потрібно, щоб вскипів бульон і зварилась картоплія
Ви можете називати це борщем,але це не він. Це якась перша страва
з концентрату
noavatar
osna• 15 ноября 2022
113
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Так я раз стала приготувала, коли овочі молоденькі були і в морозилку закинула. Бульон відразу декілька порцій варю.
Ніколи не рахую ча варти бульйону.
І зацікавило варка супу з бульйоном 1,5-2 години. Там що 1 кг м’яса вариться? Чого так довго?
Бульон вариться з кісткою. Там не може бути маленькогт куска м´яса,апріорі. Бо бульон-це навар, що готується обов´язково на ПОВІЛЬНОМУ вогні. А навар повинен бути насичнним.
heart 1
anonim_95
Ms. Откровенность• 15 ноября 2022
114
Ответ дляСкелет дыни
Срач) Но видимо, спят уже усталые советчицы)
А срач почему? Вот просто интеремно? Из-за цены, ну не нравиться не покупай, как по мне то лучше язык чем колбаса
anonim_94
Томатико• 15 ноября 2022
115
Очень люблю, но только говяжий. Просто варю, а потом на бутербродик или в качестве нарезки
noavatar
Рыбка8• 15 ноября 2022
116
Мои любят просто отварной свиной язык, порезанный на пластинки с горчинезом или просто с горчицей. В сендвичи в школу отлично тоже идет с французской горчицей и салатом. Варю сразу штуки 4. Говяжий дороговато получается - 350 грн за кг.
noavatar
crystal• 15 ноября 2022
117
Лежит родимый сваренный в холодильнике.
Я про него забыла.
Понесу собаке на стоянку.
Люблю только я. Могу просто на бутерброд, в оливье ещё добавляю. Салаты с ним вкусные получаются.
anonim_73
Ошеламиссимо• 15 ноября 2022
118
Ответ дляМАМА НИКИТКИ-2
Мені теж не подобається. Але я спробувала. Велика миска Олів’є за 20 хв. Реально. Руками тільки цибулю різала. Все інше машинка шаткувала.
І то чекала, поки яйця вистигнуть
Яйця всмятку варяться 3 хв після закипання, це жовток рідкий буде. То як ви за 20 хв встигаєте зварити яйця, виступити їх, зварити та почистити овочі, дати їм вистигнути і нарізати?
Звіздьож то все.
heart 2
anonim_49
ВЫВсеВрете• 15 ноября 2022
119
Я запікаю. Так смачніше. Але в мене завжди не лише один язик, а з усім отим мясом, що язик кріпиться. Не знаю як правильно називається.
anonim_49
ВЫВсеВрете• 15 ноября 2022
120
Ответ дляkirpichenko
О не ,я совсем другой скорпион,я пряталась на печи у бабушки и затыкала уши,пока там все єто меропричтие проходило со свином.
Аналогічно. Я скорпіон, все життя накривалась подушкою, аби не чути того всього. Але я завжди така була з дитинства, бубуся колись хотіла зарубати гусака, а гуску з гусенятами лишити, то я плакала і просила, щоб зберегла сімю бо гусенятам треба тато і гуска буде плакати за гусаком. Захищала сусідського коня, бо він його бив батогом коли той віз важкий віз, а виламала великий прут і била сусіда який потім приходив на розбірки до моїх батьків. Одного разу збили мою собаку, я вичислили машину і ножем проколупала шини, собаку викупала і засунула в розігріту духовку сушитися. Коли тато приносив рибу, я тишком виловлювала всю живу рибу, складала в ківш з водою і несла за 2 км до ставка і випускала. БУв період, що дуже дохли кролі, тих які не ще не додохли я збирала, заносила до сусідів які не жили, і там їх вихожувала козиним молоком. Де я його брала? Ходила до на сусідню вулицю і просила молоко типу дайте трошки молока, я так їсти хочу, а батьків немає . Коротше, іншими словами всі навколо знали і були впевнені, якщо щось відбувається і це повязано з тваринами, всі знали хто цим промишляв.
heart 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff