sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_114
База_птеродактилей• 10 декабря 2022

Какое особенное блюдо вы готовите на Рождество и Новый год?

Что то такое, что символ праздника.
343 1
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 12
noavatar
Kapitoshka-4fe1• 10 декабря 2022
1
Холодець і качка з яблуками
heart 14
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
2
Особливо ніяке, але цього року чомусь захотілось на Різдво 25-го котлети по-київськи зробити
heart 6
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
3
Символи святів у вигляді жратви - то совковий пережиток, коли палку ковбаси, банку горошку і шпроти в олії берегли ’на празнік’. Зараз все це давно всі понаїдались, олів‘є став повсякденним салатом.
heart 34
anonim_197
Видящие_помогите• 10 декабря 2022
4
Сварка
Кожного року нервуюсь, не встигаю…
heart 8
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
5
Ответ дляKapitoshka-4fe1
Холодець і качка з яблуками
От качка так, в гусятниці, томлена, із яблуками і купою пряних травок)
heart 4
anonim_72
Репетиторша• 10 декабря 2022
6
Ответ дляZelenkа
Символи святів у вигляді жратви - то совковий пережиток, коли палку ковбаси, банку горошку і шпроти в олії берегли ’на празнік’. Зараз все це давно всі понаїдались, олів‘є став повсякденним салатом.
Я готовлю оливье раз в год) и шубу обязательно
heart 28
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
7
Ответ дляРепетиторша
Я готовлю оливье раз в год) и шубу обязательно
А ми їх круглий рік робимо)
Я на НР більше хочу грецького салату, бо влітку помідори їм просто так, лінь різати)))
heart 9
anonim_127
Интеллектуальные оладьи• 10 декабря 2022
8
Олів´є, напевне
Та у нас на всі свята стандарт
Син замовляє олів´є, пельмені або наполеон
Чоловік вареники або шоколадний торт
heart 4
anonim_114
автор База_птеродактилей • 10 декабря 2022
9
Ответ дляZelenkа
Символи святів у вигляді жратви - то совковий пережиток, коли палку ковбаси, банку горошку і шпроти в олії берегли ’на празнік’. Зараз все це давно всі понаїдались, олів‘є став повсякденним салатом.
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
heart 2
anonim_35
Поддакиваю иногДА• 10 декабря 2022
10
Ответ дляZelenkа
Символи святів у вигляді жратви - то совковий пережиток, коли палку ковбаси, банку горошку і шпроти в олії берегли ’на празнік’. Зараз все це давно всі понаїдались, олів‘є став повсякденним салатом.
Тим не менш я вже чекаю на 1 січня - роблю собі каву та беру величезну тарілку Олів’є, бутерів з ікрою, шубу та насолоджуюсь поки всі сплять🙈
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
heart 40
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
11
Ответ дляБаза_птеродактилей
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
Пару років тому із подружкою якраз про це говорили. І це ДОБРЕ! Бо як згадаю, як я любила розсіл з-під горошку пити, цілий рік чекати) Уявіть це якось пояснити нашим дітям)))

Берегти на свята треба не жратву, то совок так привчив, що ’вкусное - на потом’. В мене книга є ’Культура питания’, то ми, згідно неї, буржуїни. Прикро, що досі є прив‘язка ’смачненьке на свята’, навіть зараз, під час війни. Коли йобне ракетою завтра, а ти ту сьомгу беріг на новий_год...
heart 28
anonim_127
Интеллектуальные оладьи• 10 декабря 2022
12
Зараз я сказала, щоб забули про пєльмєні, я таке не готую
Чоловік замовив вушка, син - цзяоцзи
heart 2
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
13
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Тим не менш я вже чекаю на 1 січня - роблю собі каву та беру величезну тарілку Олів’є, бутерів з ікрою, шубу та насолоджуюсь поки всі сплять🙈
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
А, то я так само, як всі) Я за те, що олів‘є захотіла посеред літа, пішла все купила, нарізала, сиджу їм) Шубу завтра буду робити, якраз купила оселедець. НР - то вихідні, коли ти жереш тупо, як свинка і лежиш
heart 4
anonim_35
Поддакиваю иногДА• 10 декабря 2022
14
Ответ дляZelenkа
А, то я так само, як всі) Я за те, що олів‘є захотіла посеред літа, пішла все купила, нарізала, сиджу їм) Шубу завтра буду робити, якраз купила оселедець. НР - то вихідні, коли ти жереш тупо, як свинка і лежиш
Та я теж роблю як захочеться, але 1 січня воно все одно мені якось особливо смакує🙈
heart 12
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
15
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Та я теж роблю як захочеться, але 1 січня воно все одно мені якось особливо смакує🙈
І мені) Я з язиком вареним роблю:)
Ще зварю холодець, бо останній раз на Великдень заморочилась. І коли на гаряче пюре зверху холодець, а ще зверху намазати вінницьким хріном, і під стопісят...
heart 16
anonim_35
Поддакиваю иногДА• 10 декабря 2022
16
Ответ дляZelenkа
І мені) Я з язиком вареним роблю:)
Ще зварю холодець, бо останній раз на Великдень заморочилась. І коли на гаряче пюре зверху холодець, а ще зверху намазати вінницьким хріном, і під стопісят...
О, це взагалі кайф)
heart 4
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
17
Ответ дляПоддакиваю иногДА
О, це взагалі кайф)
Є ще бачу ті, хто в селі канікули проводив і їв натуралку)))
heart 9
anonim_79
КошкинДом• 10 декабря 2022
18
Ответ дляБаза_птеродактилей
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
А что смысл именно в дороговизне? Я например могу любую еду позволить сеье в любой день, а на новый год готовлю именно то, что люблю и что прийдет в голову именно в это время. Крабовый и оливье есть всегда. Но в будни я их не готовлю вообще, просто не хочется. Воо думаю в этом году обязательно сделаю бутеры со шпротами:))
heart 14
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
19
Ответ дляКошкинДом
А что смысл именно в дороговизне? Я например могу любую еду позволить сеье в любой день, а на новый год готовлю именно то, что люблю и что прийдет в голову именно в это время. Крабовый и оливье есть всегда. Но в будни я их не готовлю вообще, просто не хочется. Воо думаю в этом году обязательно сделаю бутеры со шпротами:))
Гріночки із шпротами, намазані майонезом з часничком, ван лав. Якось психанула і влітку робила)
heart 4
anonim_79
КошкинДом• 10 декабря 2022
20
Ответ дляZelenkа
Гріночки із шпротами, намазані майонезом з часничком, ван лав. Якось психанула і влітку робила)
Отож. Это из детства что ли. Чисто как память или символ. Это как старый альбом достать с фотками и пересмотреть. Не будешь же ты это каждый день делать:)
А вот на новый именно год хочется
heart 12
anonim_120
ШапкаУшанка• 10 декабря 2022
21
Ответ дляБаза_птеродактилей
тому i питаю, бо нiчого на свята не бережемо, нічим не голодні, а креветку чи ікру імо і у будні дні
Так можно их этих для вас обычных продуктов приготовить что- то необычное, было бы желание. Соединить ингридиенты, попробовать новое сочетание. Тем более у вас средства позволяют- гуляй не хочу 😍
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
22
Ответ дляКошкинДом
Отож. Это из детства что ли. Чисто как память или символ. Это как старый альбом достать с фотками и пересмотреть. Не будешь же ты это каждый день делать:)
А вот на новый именно год хочется
Є таке відчуття. Як втрачене щось, дитинство, ностальгія, коли тобі було 6 років і тебе посилали на кухню дивитись, чи не летить Дід Мороз, а потім звали ’Ой, він через балкон прийшов’.
heart 3
anonim_4
Морковна• 10 декабря 2022
23
Утка с яблоками. Лежит уже в морозилке, ждёт Рождества.
heart 1
anonim_114
автор База_птеродактилей • 10 декабря 2022
24
Ответ дляМорковна
Утка с яблоками. Лежит уже в морозилке, ждёт Рождества.
поділіться рецептом
anonim_114
автор База_птеродактилей • 10 декабря 2022
25
Ответ дляШапкаУшанка
Так можно их этих для вас обычных продуктов приготовить что- то необычное, было бы желание. Соединить ингридиенты, попробовать новое сочетание. Тем более у вас средства позволяют- гуляй не хочу 😍
a фантазіi нуль
heart 1
anonim_42
3@йk@• 10 декабря 2022
26
Та как обычно - оливье, холодец, шуба. Для меня нифига шуба не стала обыденным блюдом, столько гемора с нею. А кулинарией супермаркетовской я брезгую в плане салатов.
heart 12
anonim_144
Дедуськина бабуська• 10 декабря 2022
27
У нас символ нового года всегда оливье и непременно фейерверк.
heart 1
anonim_144
Дедуськина бабуська• 10 декабря 2022
28
Ответ дляПоддакиваю иногДА
Тим не менш я вже чекаю на 1 січня - роблю собі каву та беру величезну тарілку Олів’є, бутерів з ікрою, шубу та насолоджуюсь поки всі сплять🙈
І я 52 кг якщо шо))
Але люблю я це))
И я люблю с тазиком оливье сидеть 1 января у телевизора
heart 7
anonim_42
3@йk@• 10 декабря 2022
29
А, и ещё десерт - Битое стекло. Вот не идёт он в другое время.
heart 1
anonim_4
Морковна• 10 декабря 2022
30
Ответ дляБаза_птеродактилей
поділіться рецептом
У меня все просто: натираю перцем и солью, оставляю на пару часов. Ставлю в разогретую духовку на сильный огонь (200 С) на 30 мин. Потом огонь убираю, примерно 120С, всего из расчёта 1час времени в духовке на 1 кг сырой утки. Примерно за 30 мин добавляю на противень кислые порезанные яблоки. Фаршировать яблоками перестала, они внутри почему-то остаются жесткими и я их не ем.
heart 2
» »|
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 12
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff