База_птеродактилей• 10 декабря 2022
Какое особенное блюдо вы готовите на Рождество и Новый год?
Что то такое, что символ праздника.
показать весь текст
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ дляКто крайний?
а я с апельсином люблю. утку могу есть с утра до вечера каждый день, для меня- это самое вкусное мясо.
А як ви готуєте? А мене вона дуже рідко, один раз приготувала - смакота. Другий - ну таке... І як його зробити, щоб не розчаруватися
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ для Shady lady
В США качка - коронна страва на День Подяки. Не знаю що вони там на Різдво готують, не здивуюся якщо те саме.
А ви невихована і зла.
А ви невихована і зла.
А хіба не індик - коронна страва на день подяки?
4
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ дляБаксы_сдам
Уважаемая милочка, не я считаю, а общество, начнем с этого
Во вторых мне фиолетово откуда человек, все мы люди.
Во третьих это общественность считает,что люди из сел второго сорта, депутатка наша такую речь использовала и проголосовало за 242человека из..
P.s я ничего не считаю, мне фиолетово кто что ест
Во вторых мне фиолетово откуда человек, все мы люди.
Во третьих это общественность считает,что люди из сел второго сорта, депутатка наша такую речь использовала и проголосовало за 242человека из..
P.s я ничего не считаю, мне фиолетово кто что ест
Ви за всіх не розписуйтеся, мілачка. І поскаржитися адміну не забудьте
2
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ для Shady lady
Тобто такі коменти про доугий сорт - це норм, а моя відповідь , що це «п‘яна маячня» витерли..
Я вже нічого не розумію на цьому форумі
Я вже нічого не розумію на цьому форумі
Бо ви, на відміну від авторки того допису, не скаржилися
2
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
Скільки не намагалась, не можу 12 пісних страв придумати. Вже купила банку перетертого маку на кутю, ще пиріжків зроблю, ну капусту з чорносливом стушу, це обов‘язково. Вареники із картошкою, то завжди є в морозилці.
Квашена капуста, салат з буряка, огірки-помідори солоні/квашені/мариновані, оливки, гарнір теж страва. Це перше, що прийшло на думку. Фрукти ще. Так і до 12 дійдете
1
Ответ дляZelenkа
І здохну від переїдання)))
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
Різних горіхів, родзинок , фініків, кураги, отих кольорових кубиків-цукатів, різного-різного, змішати з дрібними цукерками у в велику таріль і на всі свята перекус
це мій чоловік таке любить робити
Така традиція наша
це мій чоловік таке любить робити Така традиція наша
1
Совбез• 10 декабря 2022
Ответ дляkirpichenko
Вон выше пишут что холодцы готовят только в забитых деревнях.
Я так не думаю.
Я так не думаю.
правильно не думаєте, бо у нас села, а не дєрєвні! А холодець у нас скрізь варять, у кожній хозяйки - свій, самий смачний)
5
Ответ дляkirpichenko
Та здесь у большинства холодец,какая там мода,у всех свои предпочтения. То у Баксы несдающей,его едят в каких то забитых деревнях,я лично не в курсе где находятся те деревни,но у нас в Киеве и по всей Украине холодец едят и на праздники и просто так.

Холодець - витвір мистецтва. Я криворука до такого шедеврального, та і не маю місця куди винести, щоб застиг. А ті господині, що варять... Шага їм. Які ж смачні і гарні на вигляд я їла холодці.
3
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
І здохну від переїдання)))
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
Десь так, в п´ять видів оливок у п´ять різних тарілок - і вже п´ять страв, а це майже половина
До теми - не обов´язково все з´їдати. Заради традиції, якимсь стравам можна лише постояти.
До теми - не обов´язково все з´їдати. Заради традиції, якимсь стравам можна лише постояти.
2
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
І здохну від переїдання)))
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
Порізати банан, порізати яблуко, гроно винограду - і кожне на окрему таріль
ще трохи, і всі 12 страв буде
ще трохи, і всі 12 страв буде
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ дляok1904
Незараховано !
Так страви повинні стояти на столі! Ось і постоять.
kirpichenko• 10 декабря 2022
Ответ дляХод конём
Беру свинину ’відбивна’, надрізаю як на фото. Щедро змащую маринадом (гірчиця американська, соєвий соус, мед) в розрізи вставляю напівкільця апельсину. Роблю вранці, запікаю перед подачею на стіл. Запікаю у фользі десь півгодини, потім розкриваю для підрумянегня. Дуже ароматне- для мене дійсно новорічне. Фото для прикладу як надрізати.
Тоже такое делали,гармошка.вкусно сочно.
Запасная спина• 10 декабря 2022
Хочу зробити на десерт торт - пеньок з
шишками (прикрашають його ялинковою гілочкою),дуже прикольно виглядає
шишками (прикрашають його ялинковою гілочкою),дуже прикольно виглядає
kirpichenko• 10 декабря 2022
Ответ дляСовбез
правильно не думаєте, бо у нас села, а не дєрєвні! А холодець у нас скрізь варять, у кожній хозяйки - свій, самий смачний)
Так згодна,у нас села,то автор того посту із деревни мабуть. А холодець це тема.
1
kirpichenko• 10 декабря 2022
Ответ дляok1904
Холодець - витвір мистецтва. Я криворука до такого шедеврального, та і не маю місця куди винести, щоб застиг. А ті господині, що варять... Шага їм. Які ж смачні і гарні на вигляд я їла холодці.
У мене мамочка варить холодець і голубці, і нам носить,я ще не разу не готувала в 41 ці страви,але треба вчитися якось буде.
1
ЯниЯ• 10 декабря 2022
Ответ дляok1904
Моя бабуся казали, що всі страви треба попробувати хоч шматочок, чи маленьку ложечку. Постояти може на підвіконні чарочка з шматочком хліба і свічечка, а те, що на столі треба пробувати
Так спробувати - це ж не з´істи. А так, кожну з перелічених страв по троху - ще й голодним будеш.
1
Сам себе Петросян• 10 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
Щасливого Вам із синочком Нового року! З такою мамою все у нього буде добре, а Ви сво м світлом притягнете свою людину!
І Вам усього найкращого

Дадосвидания• 11 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
Де ви берете індичку? Ніколи не бачила в продажу цілу:)
В Україні? Не знаю, в магазинах тільки частинами продають. Можливо на базарі?
Бывает и такое• 11 декабря 2022
Ответ дляЯсноВидящая
Шо за звєзда, розкажіть
Отварной лосось, сыр моцарелла, яичный омлет порезанный кубиками, можно добавить крабовые палочки или креветки, маринованный лук,домашний майонез. Выложить на блюдо в виде морской звезды. На каждую лапу выкладывается 2 слайса филе лосося треугольником, что бы придать форму морской звезды. По контуру и по гребням. разложить красную икру как щупальцы.
Бывает и такое• 11 декабря 2022
Ответ дляЯниЯ
В нас ні, олів´є дуже рідко буває. Не через дефіцит продуктів, а через некористність. Майонез в домі тільки на великі свята - і це не жарт.
А так купа салатів приправлених оливковою олією чи іншою заправкою цілорічно.
А так купа салатів приправлених оливковою олією чи іншою заправкою цілорічно.
Так делайте домашний майонез: оливкова олія, лимон, гірчиця, та сіль. Все одной температуры взбить.
Ответ дляZelenkа
Де ви берете індичку? Ніколи не бачила в продажу цілу:)
Була на базарі, індики є різні по вазі, домашні (жовтий гарний жир) 180 грн/кг у різних продавців. Вага в середньому від 8.3 до 13.5 кг. У селян народ вже гусочок (качки по 160 грн /кг) замовляє на 29.12 в нас додатковий роб. День недільного базару .
Ответ дляЯниЯ
В нас ні, олів´є дуже рідко буває. Не через дефіцит продуктів, а через некористність. Майонез в домі тільки на великі свята - і це не жарт.
А так купа салатів приправлених оливковою олією чи іншою заправкою цілорічно.
А так купа салатів приправлених оливковою олією чи іншою заправкою цілорічно.
А самі не робили майонез? З молока і олії?
ЯниЯ• 11 декабря 2022
Ответ дляZelenkа
А самі не робили майонез? З молока і олії?
Якось ні, боюсь сирі яйця. Адже яйця повинні бути в майонезі
ЯниЯ• 11 декабря 2022
Ответ дляБывает и такое
Так делайте домашний майонез: оливкова олія, лимон, гірчиця, та сіль. Все одной температуры взбить.
А хіба сирий яєчний жовток не повинен міститися у майонезі?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
може маму вмовлю зварити