sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_114
База_птеродактилей• 10 декабря 2022

Какое особенное блюдо вы готовите на Рождество и Новый год?

Что то такое, что символ праздника.
показать весь текст
343 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
301
Ответ дляКто крайний?
а я с апельсином люблю. утку могу есть с утра до вечера каждый день, для меня- это самое вкусное мясо.
А як ви готуєте? А мене вона дуже рідко, один раз приготувала - смакота. Другий - ну таке... І як його зробити, щоб не розчаруватися
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
302
Ответ для Shady lady
В США качка - коронна страва на День Подяки. Не знаю що вони там на Різдво готують, не здивуюся якщо те саме.
А ви невихована і зла.
А хіба не індик - коронна страва на день подяки?
heart 4
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
303
Ответ дляБаксы_сдам
Уважаемая милочка, не я считаю, а общество, начнем с этого
Во вторых мне фиолетово откуда человек, все мы люди.
Во третьих это общественность считает,что люди из сел второго сорта, депутатка наша такую речь использовала и проголосовало за 242человека из..
P.s я ничего не считаю, мне фиолетово кто что ест
Ви за всіх не розписуйтеся, мілачка. І поскаржитися адміну не забудьте
heart 2
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
304
Ответ для Shady lady
Тобто такі коменти про доугий сорт - це норм, а моя відповідь , що це «п‘яна маячня» витерли..
Я вже нічого не розумію на цьому форумі
Бо ви, на відміну від авторки того допису, не скаржилися
heart 2
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
305
Ответ дляZelenkа
Скільки не намагалась, не можу 12 пісних страв придумати. Вже купила банку перетертого маку на кутю, ще пиріжків зроблю, ну капусту з чорносливом стушу, це обов‘язково. Вареники із картошкою, то завжди є в морозилці.
Квашена капуста, салат з буряка, огірки-помідори солоні/квашені/мариновані, оливки, гарнір теж страва. Це перше, що прийшло на думку. Фрукти ще. Так і до 12 дійдете
heart 1
noavatar
Zelenkа• 10 декабря 2022
306
Ответ дляЯниЯ
Квашена капуста, салат з буряка, огірки-помідори солоні/квашені/мариновані, оливки, гарнір теж страва. Це перше, що прийшло на думку. Фрукти ще. Так і до 12 дійдете
І здохну від переїдання)))
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
heart 1
noavatar
ok1904• 10 декабря 2022
307
Ответ дляZelenkа
І здохну від переїдання)))
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
Різних горіхів, родзинок , фініків, кураги, отих кольорових кубиків-цукатів, різного-різного, змішати з дрібними цукерками у в велику таріль і на всі свята перекус це мій чоловік таке любить робити
Така традиція наша
heart 1
anonim_8
Совбез• 10 декабря 2022
308
Ответ дляkirpichenko
Вон выше пишут что холодцы готовят только в забитых деревнях.
Я так не думаю.
правильно не думаєте, бо у нас села, а не дєрєвні! А холодець у нас скрізь варять, у кожній хозяйки - свій, самий смачний)
heart 5
anonim_19
Отжигающая• 10 декабря 2022
309
Пеку торт монастыркая изба
noavatar
ok1904• 10 декабря 2022
310
Ответ дляkirpichenko
Та здесь у большинства холодец,какая там мода,у всех свои предпочтения. То у Баксы несдающей,его едят в каких то забитых деревнях,я лично не в курсе где находятся те деревни,но у нас в Киеве и по всей Украине холодец едят и на праздники и просто так.
Холодець - витвір мистецтва. Я криворука до такого шедеврального, та і не маю місця куди винести, щоб застиг. А ті господині, що варять... Шага їм. Які ж смачні і гарні на вигляд я їла холодці.
heart 3
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
311
Ответ дляZelenkа
І здохну від переїдання)))
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
Десь так, в п´ять видів оливок у п´ять різних тарілок - і вже п´ять страв, а це майже половина
До теми - не обов´язково все з´їдати. Заради традиції, якимсь стравам можна лише постояти.
heart 2
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
312
Так холодцю захотілося може маму вмовлю зварити
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
313
Ответ дляZelenkа
І здохну від переїдання)))
От оливок 5 видів купити - то гарна ідея!
Порізати банан, порізати яблуко, гроно винограду - і кожне на окрему таріль ще трохи, і всі 12 страв буде
noavatar
ok1904• 10 декабря 2022
314
Ответ дляЯниЯ
Десь так, в п´ять видів оливок у п´ять різних тарілок - і вже п´ять страв, а це майже половина
До теми - не обов´язково все з´їдати. Заради традиції, якимсь стравам можна лише постояти.
Незараховано !
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
315
Ответ дляok1904
Незараховано !
Так страви повинні стояти на столі! Ось і постоять.
noavatar
kirpichenko• 10 декабря 2022
316
Ответ дляХод конём
Беру свинину ’відбивна’, надрізаю як на фото. Щедро змащую маринадом (гірчиця американська, соєвий соус, мед) в розрізи вставляю напівкільця апельсину. Роблю вранці, запікаю перед подачею на стіл. Запікаю у фользі десь півгодини, потім розкриваю для підрумянегня. Дуже ароматне- для мене дійсно новорічне. Фото для прикладу як надрізати.
Тоже такое делали,гармошка.вкусно сочно.
noavatar
ok1904• 10 декабря 2022
317
Ответ дляЯниЯ
Так страви повинні стояти на столі! Ось і постоять.
Моя бабуся казали, що всі страви треба попробувати хоч шматочок, чи маленьку ложечку. Постояти може на підвіконні чарочка з шматочком хліба і свічечка, а те, що на столі треба пробувати
anonim_124
Запасная спина• 10 декабря 2022
318
Хочу зробити на десерт торт - пеньок з
шишками (прикрашають його ялинковою гілочкою),дуже прикольно виглядає
noavatar
kirpichenko• 10 декабря 2022
319
Ответ дляСовбез
правильно не думаєте, бо у нас села, а не дєрєвні! А холодець у нас скрізь варять, у кожній хозяйки - свій, самий смачний)
Так згодна,у нас села,то автор того посту із деревни мабуть. А холодець це тема.
heart 1
noavatar
kirpichenko• 10 декабря 2022
320
Ответ дляok1904
Холодець - витвір мистецтва. Я криворука до такого шедеврального, та і не маю місця куди винести, щоб застиг. А ті господині, що варять... Шага їм. Які ж смачні і гарні на вигляд я їла холодці.
У мене мамочка варить холодець і голубці, і нам носить,я ще не разу не готувала в 41 ці страви,але треба вчитися якось буде.
heart 1
anonim_138
ЯниЯ• 10 декабря 2022
321
Ответ дляok1904
Моя бабуся казали, що всі страви треба попробувати хоч шматочок, чи маленьку ложечку. Постояти може на підвіконні чарочка з шматочком хліба і свічечка, а те, що на столі треба пробувати
Так спробувати - це ж не з´істи. А так, кожну з перелічених страв по троху - ще й голодним будеш.
heart 1
anonim_14
Сам себе Петросян• 10 декабря 2022
322
Ответ дляZelenkа
Щасливого Вам із синочком Нового року! З такою мамою все у нього буде добре, а Ви сво м світлом притягнете свою людину!
І Вам усього найкращого
anonim_103
Дадосвидания• 11 декабря 2022
323
Ответ дляZelenkа
Де ви берете індичку? Ніколи не бачила в продажу цілу:)
В Україні? Не знаю, в магазинах тільки частинами продають. Можливо на базарі?
anonim_74
Бывает и такое• 11 декабря 2022
324
Ответ дляЯсноВидящая
Шо за звєзда, розкажіть
Отварной лосось, сыр моцарелла, яичный омлет порезанный кубиками, можно добавить крабовые палочки или креветки, маринованный лук,домашний майонез. Выложить на блюдо в виде морской звезды. На каждую лапу выкладывается 2 слайса филе лосося треугольником, что бы придать форму морской звезды. По контуру и по гребням. разложить красную икру как щупальцы.
anonim_74
Бывает и такое• 11 декабря 2022
325
Ответ дляЯниЯ
В нас ні, олів´є дуже рідко буває. Не через дефіцит продуктів, а через некористність. Майонез в домі тільки на великі свята - і це не жарт.
А так купа салатів приправлених оливковою олією чи іншою заправкою цілорічно.
Так делайте домашний майонез: оливкова олія, лимон, гірчиця, та сіль. Все одной температуры взбить.
noavatar
ok1904• 11 декабря 2022
326
Ответ дляЯниЯ
Так спробувати - це ж не з´істи. А так, кожну з перелічених страв по троху - ще й голодним будеш.
В мене мама робить пісні голубці з грибами, рибка різна в нас на столі, то ніяк голодним не будеш. Хумус-білковий соус з нуту. Голодних немає.
noavatar
ok1904• 11 декабря 2022
327
Ответ дляZelenkа
Де ви берете індичку? Ніколи не бачила в продажу цілу:)
Була на базарі, індики є різні по вазі, домашні (жовтий гарний жир) 180 грн/кг у різних продавців. Вага в середньому від 8.3 до 13.5 кг. У селян народ вже гусочок (качки по 160 грн /кг) замовляє на 29.12 в нас додатковий роб. День недільного базару .
noavatar
Zelenkа• 11 декабря 2022
328
Ответ дляЯниЯ
В нас ні, олів´є дуже рідко буває. Не через дефіцит продуктів, а через некористність. Майонез в домі тільки на великі свята - і це не жарт.
А так купа салатів приправлених оливковою олією чи іншою заправкою цілорічно.
А самі не робили майонез? З молока і олії?
anonim_138
ЯниЯ• 11 декабря 2022
329
Ответ дляZelenkа
А самі не робили майонез? З молока і олії?
Якось ні, боюсь сирі яйця. Адже яйця повинні бути в майонезі
anonim_138
ЯниЯ• 11 декабря 2022
330
Ответ дляБывает и такое
Так делайте домашний майонез: оливкова олія, лимон, гірчиця, та сіль. Все одной температуры взбить.
А хіба сирий яєчний жовток не повинен міститися у майонезі?
|« «» »|
  • 1
  • …
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff