sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - На скорую руку
anonim_36
Непонятно• 10 мая 2023

У стоперший раз. Українська страва для іноземців, що приготувати?

Вареники - ні
Борщ та інші супи- ні
Налисники - ні
Сирники - ні

Думаю про салат з бурячка.
показать весь текст
239 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
|« «
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
211
Ответ дляАйпишница
До зраз з гибочками сметану знайти, дуже їм сподобалось, буряк також.
О бачите, мій буряк - ще який варіант!
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
212
Ответ дляУх яка ж Я
А всі інші страви приготовлені вдома не можуть рахуватися як перехід всіх санітарних меж?)) Дивна логіка у вас. Яка різниця що готувати вдома, ковбасу, або рулети з маком? Все не буде по нормах ресторанів.
Можуть.
Але я десь там вище писала, що я заморочуюся таким.

Я маю навіть базову ліцензію, яка дозволяє мені готувати дома страви для інших(хоча я роблю це раз в п´ятирічку)

Так от, я маю повне право приготувати рулет з маком, але не рулет з курдом. Борщ овочевий теж можу за певних умов. Без сметани.

А м´ясо це взагалі, там ліцензія на ліцензії має бути і дозволом прикритися. З регулярною інспекцією кухні.
noavatar
ok1904• 10 мая 2023
213
Ответ дляНепонятно
Дівчата я нічо розповідати не буду.
Це всі групи,. Завершення навчання. Я думаю там людей 200-300 буде.

Це принести і відбути.

Я всього лиш не хочу приносити якусь контраверсійну страву, типу олів´є.
Не хочу м´ясного-рибного, щоб не потравилися. Та і хто при розумі буде їсти страви такого гатунку невідомо ким і коли зготовані.

Я хочу щось просте, що можна тримати без холодильника і щоб натякало на Україну.

Я можу спекти чорний хліб, але не знаю яку намазку. Думала теж про хрін, як тут рекомендували, ще буду гуглити чи є якісь намазки.
У Клопотенка вчора бачила Начинку з кукурудзяної крупи. Це фактично те саме, що банош,мамалига, лемішка. Але... я тут нікого цим не здивую і з Україною це не буде проасоційоване.
Медівник буде моїм запасним варіантом
А для чого дивувати? Має бути смачно і ситно, тсаме цим відрізняється наша кухня від інших . Тоді запам´ятають.
Гляньте ще сластьони , але навряд підійде
like 1
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
214
Ответ дляКуетолог
Свиняча голова это, конечно, сильно :)
Я думаю - це був би шедевр! З кропчиком у ротику.
anonim_37
Ух яка ж Я• 10 мая 2023
215
Ответ дляНепонятно
Можуть.
Але я десь там вище писала, що я заморочуюся таким.

Я маю навіть базову ліцензію, яка дозволяє мені готувати дома страви для інших(хоча я роблю це раз в п´ятирічку)

Так от, я маю повне право приготувати рулет з маком, але не рулет з курдом. Борщ овочевий теж можу за певних умов. Без сметани.

А м´ясо це взагалі, там ліцензія на ліцензії має бути і дозволом прикритися. З регулярною інспекцією кухні.
Ого, дякую, цікаво. Не бачила цього повідомлення вашого.
anonim_26
Однозначная• 10 мая 2023
216
Ответ дляМотористка
Мой немец обажает салат с буряком,орехами и майонезом)
Ещё селёдку уплетает с чёрным хлебом и луком
Так это то, что у них продается в любом супермаркете
noavatar
ok1904• 10 мая 2023
217
Ответ дляНепонятно
Я думаю - це був би шедевр! З кропчиком у ротику.
Але Ви не вмієте, тому це не для Вас.
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
218
Ответ дляok1904
Але Ви не вмієте, тому це не для Вас.
Так і є
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
219
Про хліб.
Як знайду про гречку додам
attached-photo
attached-photo
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
220
Але
Я ж можу купити м´ясо в магазині. І принести його до того мого домашнього хліба і хрону!
Що скажете?
noavatar
ok1904• 10 мая 2023
221
Ответ дляНепонятно
Але
Я ж можу купити м´ясо в магазині. І принести його до того мого домашнього хліба і хрону!
Що скажете?
Потапці, це грінки, гляньте ще в цьому напрямку.
В нас в кафе Борщ подавли потапці з квасоляним хумусом.
like 1
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
222
Про гречку не знайшла, але є про хлебать
attached-photo
like 1
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
223
Ответ дляok1904
Потапці, це грінки, гляньте ще в цьому напрямку.
В нас в кафе Борщ подавли потапці з квасоляним хумусом.
Супер, гляну!
noavatar
ok1904• 10 мая 2023
224
Ответ дляНепонятно
Супер, гляну!
Нічого особливого, але гляньте
noavatar
ok1904• 10 мая 2023
225
Ответ дляНепонятно
Про гречку не знайшла, але є про хлебать
Греки дружили з скіфами, ще при Діогені, воно жили в містах по узбережжю Одеської області (Ольвія, наприклад), Криму, Азову. Мелітополь, Маріуполь, греки, греки
like 1
noavatar
Протея• 10 мая 2023
226
Ответ дляНебалувана Галя
Бігос недавно готувала, всі були в захваті., ще деруни з м‘ясом і грибним соусом всі люблять
в чем проблема сказать ’тушеная капуста с мясом’ ?
anonim_51
Невгамовна шахиня• 10 мая 2023
227
Ответ дляНепонятно
Достатньо гречки в магазині.
Але скажіть чесно ви б їли холодні гречаники? Чи кашу гречану теж холодну? Бо вона все рівно охолоне за час поки я її донесу.
Зразы
noavatar
ok1904• 10 мая 2023
228
Соррі,не при Геродоті (грецький історик)
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
229
Ответ дляЩас ухожу
Іноземці не дуже її люблять, вона їм гірчить, американці вважають то кормом для худоби
Не лише для худоби. У міксах, щоб годувати пташок - повно гречки
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
230
Ответ дляГигиенишвили
Кров´янку неможна, там кацапська греча
Можна перловки туди напихати. Перлова ж наша - ні? Чи теж кацапська?
Вікі пише, що гречка з Тибету.
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
231
Ответ дляИщу-брожу
Для котлет також потрібно фритюр
Заради котлет я ще погоджуся його потерпіти )
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
232
Ответ дляКринжова баба
мы едим холодные гречаники, но у меня это тефтели с гречкой, в которых мяса больше чем гречки ))) поэтому и холодные они вкусные, если нежирные.
а натереть свёклу и назвать это ’украинским угощением’ ну такое себе )))
А знаєте, що я вчора прочитала? Що гречаники це тоненькі млинці з гречаного борошна. Цікаво було б спробувати.
Якщо я десь і толерую гречку то саме у гречаниках з м´ясом.
Але ви праві, я нехочу заморочуватися. Я б, можливо, заморочилася для своєї групи. Заморочилася б для дівчини з Одеси у сусідній групі (але я не знаю одеських страв, які б змогла повторити). А так в загальному, буряк часто асоціюється з Україною завдяки борщу, тому я так і подумала.
Зараз, завдяки порадам у темі, у мене є й інші ідеї. Щонайменше для себе. А можливо і для цього загального пікніка.
anonim_36
автор Непонятно • 10 мая 2023
233
Дякую, дякую, дякую всім!

Все прочитала, все зрозуміла, дуже багато цікавого і нового.
anonim_69
Оцененная• 11 мая 2023
234
Ответ дляНепонятно
Я дивилася, але не можу відсортувати саме українські рецепти. Можливо ви знаєте як?
Я сайтом користуюсь https://klopotenko.com/cuisine/ukrayinska/
heart 1
noavatar
ok1904• 11 мая 2023
235
Ответ дляНепонятно
Можна перловки туди напихати. Перлова ж наша - ні? Чи теж кацапська?
Вікі пише, що гречка з Тибету.
Кров´янка з перловкою це чисто ірландський /англійський блек пудінг вийде. Краще з гречкою.
Злаки росли і там, і там, немає чого гречку... розділяти на нашу/їхню
like 1
noavatar
ok1904• 11 мая 2023
236
Ответ дляНепонятно
А знаєте, що я вчора прочитала? Що гречаники це тоненькі млинці з гречаного борошна. Цікаво було б спробувати.
Якщо я десь і толерую гречку то саме у гречаниках з м´ясом.
Але ви праві, я нехочу заморочуватися. Я б, можливо, заморочилася для своєї групи. Заморочилася б для дівчини з Одеси у сусідній групі (але я не знаю одеських страв, які б змогла повторити). А так в загальному, буряк часто асоціюється з Україною завдяки борщу, тому я так і подумала.
Зараз, завдяки порадам у темі, у мене є й інші ідеї. Щонайменше для себе. А можливо і для цього загального пікніка.
Гречаники в свинній сітці, це трава центральної України.

Гречаники ще є млинці, але не так просто з ними, не звична страва для сучасної України на смак
like 1
anonim_77
Гигиенишвили• 11 мая 2023
237
Ответ дляok1904
Кров´янка з перловкою це чисто ірландський /англійський блек пудінг вийде. Краще з гречкою.
Злаки росли і там, і там, немає чого гречку... розділяти на нашу/їхню
Так тут в темі одна мадама вчепилася, не хоче ділитися, каже то її матушка, кацапська душа.
anonim_36
автор Непонятно • 11 мая 2023
238
Ответ дляОцененная
Я сайтом користуюсь https://klopotenko.com/cuisine/ukrayinska/
anonim_31
Глаза_в_3_карата• 12 мая 2023
239
Ответ длясама себе прекрасная
Ой, я готовлю по рецепту из ютуба. Как найду, ссылку скину
Дякую!
|« «
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff