Непонятно• 10 мая 2023
У стоперший раз. Українська страва для іноземців, що приготувати?
Вареники - ні
Борщ та інші супи- ні
Налисники - ні
Сирники - ні
Думаю про салат з бурячка.
Борщ та інші супи- ні
Налисники - ні
Сирники - ні
Думаю про салат з бурячка.
показать весь текст
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляАйпишница
До зраз з гибочками сметану знайти, дуже їм сподобалось, буряк також.
О бачите, мій буряк - ще який варіант!
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляУх яка ж Я
А всі інші страви приготовлені вдома не можуть рахуватися як перехід всіх санітарних меж?)) Дивна логіка у вас. Яка різниця що готувати вдома, ковбасу, або рулети з маком? Все не буде по нормах ресторанів.
Можуть.
Але я десь там вище писала, що я заморочуюся таким.
Я маю навіть базову ліцензію, яка дозволяє мені готувати дома страви для інших(хоча я роблю це раз в п´ятирічку)
Так от, я маю повне право приготувати рулет з маком, але не рулет з курдом. Борщ овочевий теж можу за певних умов. Без сметани.
А м´ясо це взагалі, там ліцензія на ліцензії має бути і дозволом прикритися. З регулярною інспекцією кухні.
Але я десь там вище писала, що я заморочуюся таким.
Я маю навіть базову ліцензію, яка дозволяє мені готувати дома страви для інших(хоча я роблю це раз в п´ятирічку)
Так от, я маю повне право приготувати рулет з маком, але не рулет з курдом. Борщ овочевий теж можу за певних умов. Без сметани.
А м´ясо це взагалі, там ліцензія на ліцензії має бути і дозволом прикритися. З регулярною інспекцією кухні.
Ответ дляНепонятно
Дівчата я нічо розповідати не буду.
Це всі групи,. Завершення навчання. Я думаю там людей 200-300 буде.
Це принести і відбути.
Я всього лиш не хочу приносити якусь контраверсійну страву, типу олів´є.
Не хочу м´ясного-рибного, щоб не потравилися. Та і хто при розумі буде їсти страви такого гатунку невідомо ким і коли зготовані.
Я хочу щось просте, що можна тримати без холодильника і щоб натякало на Україну.
Я можу спекти чорний хліб, але не знаю яку намазку. Думала теж про хрін, як тут рекомендували, ще буду гуглити чи є якісь намазки.
У Клопотенка вчора бачила Начинку з кукурудзяної крупи. Це фактично те саме, що банош,мамалига, лемішка. Але... я тут нікого цим не здивую і з Україною це не буде проасоційоване.
Медівник буде моїм запасним варіантом
Це всі групи,. Завершення навчання. Я думаю там людей 200-300 буде.
Це принести і відбути.
Я всього лиш не хочу приносити якусь контраверсійну страву, типу олів´є.
Не хочу м´ясного-рибного, щоб не потравилися. Та і хто при розумі буде їсти страви такого гатунку невідомо ким і коли зготовані.
Я хочу щось просте, що можна тримати без холодильника і щоб натякало на Україну.
Я можу спекти чорний хліб, але не знаю яку намазку. Думала теж про хрін, як тут рекомендували, ще буду гуглити чи є якісь намазки.
У Клопотенка вчора бачила Начинку з кукурудзяної крупи. Це фактично те саме, що банош,мамалига, лемішка. Але... я тут нікого цим не здивую і з Україною це не буде проасоційоване.
Медівник буде моїм запасним варіантом
А для чого дивувати? Має бути смачно і ситно, тсаме цим відрізняється наша кухня від інших . Тоді запам´ятають.
Гляньте ще сластьони , але навряд підійде
Гляньте ще сластьони , але навряд підійде
1
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляКуетолог
Свиняча голова это, конечно, сильно :)
Я думаю - це був би шедевр! З кропчиком у ротику.
Ух яка ж Я• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Можуть.
Але я десь там вище писала, що я заморочуюся таким.
Я маю навіть базову ліцензію, яка дозволяє мені готувати дома страви для інших(хоча я роблю це раз в п´ятирічку)
Так от, я маю повне право приготувати рулет з маком, але не рулет з курдом. Борщ овочевий теж можу за певних умов. Без сметани.
А м´ясо це взагалі, там ліцензія на ліцензії має бути і дозволом прикритися. З регулярною інспекцією кухні.
Але я десь там вище писала, що я заморочуюся таким.
Я маю навіть базову ліцензію, яка дозволяє мені готувати дома страви для інших(хоча я роблю це раз в п´ятирічку)
Так от, я маю повне право приготувати рулет з маком, але не рулет з курдом. Борщ овочевий теж можу за певних умов. Без сметани.
А м´ясо це взагалі, там ліцензія на ліцензії має бути і дозволом прикритися. З регулярною інспекцією кухні.
Ого, дякую, цікаво. Не бачила цього повідомлення вашого.
Однозначная• 10 мая 2023
Ответ дляМотористка
Мой немец обажает салат с буряком,орехами и майонезом)
Ещё селёдку уплетает с чёрным хлебом и луком
Ещё селёдку уплетает с чёрным хлебом и луком
Так это то, что у них продается в любом супермаркете
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Але Я ж можу купити м´ясо в магазині. І принести його до того мого домашнього хліба і хрону!
Що скажете?
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляok1904
Потапці, це грінки, гляньте ще в цьому напрямку.
В нас в кафе Борщ подавли потапці з квасоляним хумусом.
В нас в кафе Борщ подавли потапці з квасоляним хумусом.
Супер, гляну!
Невгамовна шахиня• 10 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Достатньо гречки в магазині.
Але скажіть чесно ви б їли холодні гречаники? Чи кашу гречану теж холодну? Бо вона все рівно охолоне за час поки я її донесу.
Але скажіть чесно ви б їли холодні гречаники? Чи кашу гречану теж холодну? Бо вона все рівно охолоне за час поки я її донесу.
Зразы
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляЩас ухожу
Іноземці не дуже її люблять, вона їм гірчить, американці вважають то кормом для худоби
Не лише для худоби. У міксах, щоб годувати пташок - повно гречки
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляГигиенишвили
Кров´янку неможна, там кацапська греча
Можна перловки туди напихати. Перлова ж наша - ні? Чи теж кацапська?
Вікі пише, що гречка з Тибету.
Вікі пише, що гречка з Тибету.
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляИщу-брожу
Для котлет також потрібно фритюр
Заради котлет я ще погоджуся його потерпіти )
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Ответ дляКринжова баба
мы едим холодные гречаники, но у меня это тефтели с гречкой, в которых мяса больше чем гречки ))) поэтому и холодные они вкусные, если нежирные.
а натереть свёклу и назвать это ’украинским угощением’ ну такое себе )))
а натереть свёклу и назвать это ’украинским угощением’ ну такое себе )))
А знаєте, що я вчора прочитала? Що гречаники це тоненькі млинці з гречаного борошна. Цікаво було б спробувати.
Якщо я десь і толерую гречку то саме у гречаниках з м´ясом.
Але ви праві, я нехочу заморочуватися. Я б, можливо, заморочилася для своєї групи. Заморочилася б для дівчини з Одеси у сусідній групі (але я не знаю одеських страв, які б змогла повторити). А так в загальному, буряк часто асоціюється з Україною завдяки борщу, тому я так і подумала.
Зараз, завдяки порадам у темі, у мене є й інші ідеї. Щонайменше для себе. А можливо і для цього загального пікніка.
Якщо я десь і толерую гречку то саме у гречаниках з м´ясом.
Але ви праві, я нехочу заморочуватися. Я б, можливо, заморочилася для своєї групи. Заморочилася б для дівчини з Одеси у сусідній групі (але я не знаю одеських страв, які б змогла повторити). А так в загальному, буряк часто асоціюється з Україною завдяки борщу, тому я так і подумала.
Зараз, завдяки порадам у темі, у мене є й інші ідеї. Щонайменше для себе. А можливо і для цього загального пікніка.
автор
Непонятно
• 10 мая 2023
Дякую, дякую, дякую всім!
Все прочитала, все зрозуміла, дуже багато цікавого і нового.
Все прочитала, все зрозуміла, дуже багато цікавого і нового.
Оцененная• 11 мая 2023
Ответ дляНепонятно
Я дивилася, але не можу відсортувати саме українські рецепти. Можливо ви знаєте як?
Я сайтом користуюсь
1
Ответ дляНепонятно
Можна перловки туди напихати. Перлова ж наша - ні? Чи теж кацапська?
Вікі пише, що гречка з Тибету.
Вікі пише, що гречка з Тибету.
Кров´янка з перловкою це чисто ірландський /англійський блек пудінг вийде. Краще з гречкою.
Злаки росли і там, і там, немає чого гречку... розділяти на нашу/їхню
Злаки росли і там, і там, немає чого гречку... розділяти на нашу/їхню
1
Ответ дляНепонятно
А знаєте, що я вчора прочитала? Що гречаники це тоненькі млинці з гречаного борошна. Цікаво було б спробувати.
Якщо я десь і толерую гречку то саме у гречаниках з м´ясом.
Але ви праві, я нехочу заморочуватися. Я б, можливо, заморочилася для своєї групи. Заморочилася б для дівчини з Одеси у сусідній групі (але я не знаю одеських страв, які б змогла повторити). А так в загальному, буряк часто асоціюється з Україною завдяки борщу, тому я так і подумала.
Зараз, завдяки порадам у темі, у мене є й інші ідеї. Щонайменше для себе. А можливо і для цього загального пікніка.
Якщо я десь і толерую гречку то саме у гречаниках з м´ясом.
Але ви праві, я нехочу заморочуватися. Я б, можливо, заморочилася для своєї групи. Заморочилася б для дівчини з Одеси у сусідній групі (але я не знаю одеських страв, які б змогла повторити). А так в загальному, буряк часто асоціюється з Україною завдяки борщу, тому я так і подумала.
Зараз, завдяки порадам у темі, у мене є й інші ідеї. Щонайменше для себе. А можливо і для цього загального пікніка.
Гречаники в свинній сітці, це трава центральної України.
Гречаники ще є млинці, але не так просто з ними, не звична страва для сучасної України на смак
Гречаники ще є млинці, але не так просто з ними, не звична страва для сучасної України на смак
1
Гигиенишвили• 11 мая 2023
Ответ дляok1904
Кров´янка з перловкою це чисто ірландський /англійський блек пудінг вийде. Краще з гречкою.
Злаки росли і там, і там, немає чого гречку... розділяти на нашу/їхню
Злаки росли і там, і там, немає чого гречку... розділяти на нашу/їхню
Так тут в темі одна мадама вчепилася, не хоче ділитися, каже то її матушка, кацапська душа.
Глаза_в_3_карата• 12 мая 2023
Ответ длясама себе прекрасная
Ой, я готовлю по рецепту из ютуба. Как найду, ссылку скину
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу