Обстановщица• 04 июля 2023
Как сварить суп с фрикадельками
показать весь текст
1
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Автор, я варю насичений прозорий овочевий бульон за смаком, як правило, це дрібними кубиками корінь селери та петрушки, цибуля, морква, можна ще стебла кріпцю (потім викидаю) проварити.
Коли закупить уже з овочами проготовленими, кидаю багато дрібних фрикадельок. Роблю з фаршу, яйця, солі/перцю та ложки манки. Фарш має хвилин 3-5 постояти, щоб манка набухла. Мокрими чистими руками коксу дрібні фрикадельки (якщо не руками, то двома кавовими ложечками). І кидаю в киплячий на малому вогні бульон.
Пару звилин проварити й готово.
Смачно (моїм) коли подаю з тостами або брускетами і аришеною в тарілку зеленню
Коли закупить уже з овочами проготовленими, кидаю багато дрібних фрикадельок. Роблю з фаршу, яйця, солі/перцю та ложки манки. Фарш має хвилин 3-5 постояти, щоб манка набухла. Мокрими чистими руками коксу дрібні фрикадельки (якщо не руками, то двома кавовими ложечками). І кидаю в киплячий на малому вогні бульон.
Пару звилин проварити й готово.
Смачно (моїм) коли подаю з тостами або брускетами і аришеною в тарілку зеленню
2
А вот недавно• 04 июля 2023
Ответ дляосень харашо
слухайте, ну люди на повному серйозі кладуть картоплю до солянки чи харчо. і вони ще й кухарі професійні. за дипломом.
і в них своя технологічна карта теж є
і в них своя технологічна карта теж є
Не брешіть, от техкарта солянки, де картопля тут?
Добрый Йиннот• 04 июля 2023
Мій суп з фрікаделями - то м´ясні кульки, що ледь вміщуються у воді.
За настроєм додаю зелений горошок / зелень / моркву.
Можна локшину.
Основа - варені м´ясні кульки.
За настроєм додаю зелений горошок / зелень / моркву.
Можна локшину.
Основа - варені м´ясні кульки.
1
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляА вот недавно
Не брешіть, от техкарта солянки, де картопля тут?
я хіба сказала, що ВСІ кухарі?
чого це я брешу. бачила в деяких закладах громадського харчування такі шедеври. то вони без карт готуються?
чого це я брешу. бачила в деяких закладах громадського харчування такі шедеври. то вони без карт готуються?
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляА вот недавно
Ага, треш і жах, бо їх же люцифери розробляли) А Ваша вода з фрикадельками не треш. І не складає їх дієтсестра, вони загальні, тобто нічого Ви не знаєте.
Суп з фрикадельками достатньо густий. Може, у вас вода - не знаю.
А я навіть борщ часто варю тез картоплі, хоча тут це святотатство. Замінюю бобовими.
А у супі з фрикадельками просто багато фрикадельок. І не так багато води, з точки зору супу))
А я навіть борщ часто варю тез картоплі, хоча тут це святотатство. Замінюю бобовими.
А у супі з фрикадельками просто багато фрикадельок. І не так багато води, з точки зору супу))
А вот недавно• 04 июля 2023
Ответ дляосень харашо
я хіба сказала, що ВСІ кухарі?
чого це я брешу. бачила в деяких закладах громадського харчування такі шедеври. то вони без карт готуються?
чого це я брешу. бачила в деяких закладах громадського харчування такі шедеври. то вони без карт готуються?
Вибачте, якщо я Вас образила, але ті страви не по техкартам були, значить.
Значить чистите пельмені від шкірки...) Для мене то звичайний суп, просто м´ясо в вигляді фрикадельок
На гости не дивлюсь, роблю за власним смаком
Сьогодні якраз готую, буде гречаний)
Формувати легше всього заздалегідь зпресувавши фарш в форми для льоду, потім такими замороженими і кидаю
Пс кому не подобається, то ж наче не вам)
2
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Автор, у ресторанах часто можна зустріти ще варіант з дрібненькою локшиною або домашньою пастою.
Або ще варіант з готовим розрізаним навпіл вареним яйцем, яке кладуть просто в тарілку. Теж смачно. Рекомендую спробувати і такі варіанти.
Або ще варіант з готовим розрізаним навпіл вареним яйцем, яке кладуть просто в тарілку. Теж смачно. Рекомендую спробувати і такі варіанти.
1
А вот недавно• 04 июля 2023
Ответ дляИз Кукуева я
Суп з фрикадельками достатньо густий. Може, у вас вода - не знаю.
А я навіть борщ часто варю тез картоплі, хоча тут це святотатство. Замінюю бобовими.
А у супі з фрикадельками просто багато фрикадельок. І не так багато води, з точки зору супу))
А я навіть борщ часто варю тез картоплі, хоча тут це святотатство. Замінюю бобовими.
А у супі з фрикадельками просто багато фрикадельок. І не так багато води, з точки зору супу))
Борщ без картоплі якраз і не святотатство, у Вас може бути смачний борщ)
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляА вот недавно
Вибачте, якщо я Вас образила, але ті страви не по техкартам були, значить.
то по техкартам, що складали ті конкретні кухарі.
бо жодний ресторан, кафе чи їдальня не працюють без технологічних карт.
а ще є так звані авторські страви, карти до яких розробляє саме шеф конкретного закладу. ну ви ж напевно знаєте це самі.
бо жодний ресторан, кафе чи їдальня не працюють без технологічних карт.
а ще є так звані авторські страви, карти до яких розробляє саме шеф конкретного закладу. ну ви ж напевно знаєте це самі.
Ответ дляИз Кукуева я
Автор, у ресторанах часто можна зустріти ще варіант з дрібненькою локшиною або домашньою пастою.
Або ще варіант з готовим розрізаним навпіл вареним яйцем, яке кладуть просто в тарілку. Теж смачно. Рекомендую спробувати і такі варіанти.
Або ще варіант з готовим розрізаним навпіл вареним яйцем, яке кладуть просто в тарілку. Теж смачно. Рекомендую спробувати і такі варіанти.
З домашньою локшиною найсмачніше, але тільки якщо готувати на один прийом
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляМатусік
Підтримую, без картоплі то не суп, а бульйон якийсь
Як борщ без квасолі, як чай без заварки)
Як борщ без квасолі, як чай без заварки)
є безліч рецептів супів, де картоплі нема.
і борщ класичний український за рецептом без квасолі
і борщ класичний український за рецептом без квасолі
1
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляосень харашо
я хіба сказала, що ВСІ кухарі?
чого це я брешу. бачила в деяких закладах громадського харчування такі шедеври. то вони без карт готуються?
чого це я брешу. бачила в деяких закладах громадського харчування такі шедеври. то вони без карт готуються?
Вони готуються як кухар скаже.
Є що завгодно у світі під сонцем. Я бачила лобіо з картоплею, чанахи, де основа - картопля😂
Солянки з картоплею, суп з фрикадельками з картоплею - то класика усієї бюджетної сфери общєпіта. В столовках ви іншого і не знайдете. І ще котлети з хлібом 50/50😂 теж звідти.
І комусь це норма
Комусь не норма
Дівчата, не сваріться.
Дехто з вас взнав сьогодні нове про цей суп, але ніхто не відбирає вашу картоплю. Готуйте як смачно. Врешті, це особиста справа кожного!
Що не виключає варіанту без картоплі😂
Є що завгодно у світі під сонцем. Я бачила лобіо з картоплею, чанахи, де основа - картопля😂
Солянки з картоплею, суп з фрикадельками з картоплею - то класика усієї бюджетної сфери общєпіта. В столовках ви іншого і не знайдете. І ще котлети з хлібом 50/50😂 теж звідти.
І комусь це норма
Комусь не норма
Дівчата, не сваріться.
Дехто з вас взнав сьогодні нове про цей суп, але ніхто не відбирає вашу картоплю. Готуйте як смачно. Врешті, це особиста справа кожного!
Що не виключає варіанту без картоплі😂
1
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляМатусік
З домашньою локшиною найсмачніше, але тільки якщо готувати на один прийом
Якщо локшина правильно висушена - це не має значення. Все-одно її варять окремо, щоб зберегти прозорість супу
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляМатусік
Де?
В ресторанах?
А на звичайних українських кухнях їх так не готують, якщо й так ,то одиниці
В ресторанах?
А на звичайних українських кухнях їх так не готують, якщо й так ,то одиниці
я на своїй звичайній кухні готую загадані вже солянку, харчо, а ще заму, квасолеву болгарську чорбу - без картоплі. бо вона там ні до чого взагалі. тільки смак зіпсує.
1
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляА вот недавно
Борщ без картоплі якраз і не святотатство, у Вас може бути смачний борщ)
У мене вся смачна їжа. Я готую чудово і красиво) хоча ніколи не мріяла про ці лаври. І не фанат кухні.
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляосень харашо
є безліч рецептів супів, де картоплі нема.
і борщ класичний український за рецептом без квасолі
і борщ класичний український за рецептом без квасолі
Вас зараз поб‘ють.
Ще напишіть їм за борщ з карасями полтавський, то проклянуть))
Ще напишіть їм за борщ з карасями полтавський, то проклянуть))
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляИз Кукуева я
Автор, у ресторанах часто можна зустріти ще варіант з дрібненькою локшиною або домашньою пастою.
Або ще варіант з готовим розрізаним навпіл вареним яйцем, яке кладуть просто в тарілку. Теж смачно. Рекомендую спробувати і такі варіанти.
Або ще варіант з готовим розрізаним навпіл вареним яйцем, яке кладуть просто в тарілку. Теж смачно. Рекомендую спробувати і такі варіанти.
я з яйцем курячу локшину подаю.
прозорий бульон з домашньої курки, локшина, м’ясо і яйце. ну і зелень звичайно
прозорий бульон з домашньої курки, локшина, м’ясо і яйце. ну і зелень звичайно
1
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляосень харашо
я з яйцем курячу локшину подаю.
прозорий бульон з домашньої курки, локшина, м’ясо і яйце. ну і зелень звичайно
прозорий бульон з домашньої курки, локшина, м’ясо і яйце. ну і зелень звичайно
Так, чудовий варіант теж. Мої бульон найчастіше люблять пити з чашки. Найчастіше так і готую.
А з м‘яса бульйонного роблю швидку намазку на тости до бульону).
Але то вже інші страви, не суп з фрикадельками
А з м‘яса бульйонного роблю швидку намазку на тости до бульону).
Але то вже інші страви, не суп з фрикадельками
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляИз Кукуева я
Так, чудовий варіант теж. Мої бульон найчастіше люблять пити з чашки. Найчастіше так і готую.
А з м‘яса бульйонного роблю швидку намазку на тости до бульону).
Але то вже інші страви, не суп з фрикадельками
А з м‘яса бульйонного роблю швидку намазку на тости до бульону).
Але то вже інші страви, не суп з фрикадельками
я з Молдови привезла рецепт їхнього культового супу зами, а ще продукти для його приготування - борш (квас з висівок), любисток. тепер це улюблена страва.
привезла і подрузі. рецепт переказала. вона зварила. за рецептом. наперла туди картоплі, бо ’я прівикла’. блін...
а потім каже, а чого твоя зама смачніша?
а того
привезла і подрузі. рецепт переказала. вона зварила. за рецептом. наперла туди картоплі, бо ’я прівикла’. блін...
а потім каже, а чого твоя зама смачніша?
а того
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляМатусік
Де?
В ресторанах?
А на звичайних українських кухнях їх так не готують, якщо й так ,то одиниці
В ресторанах?
А на звичайних українських кухнях їх так не готують, якщо й так ,то одиниці
Готують. Сотні жінок. Картопля не основа кухні. І до речі більшає таких родин, тенденція шириться через низьку користь картоплі.
У колі моїх подруг (у всіх діти) сім‘ї за зиму не з‘їдають одного 20-кілограмового мішка картоплі. І моя сім‘я не з‘їдає🫢 Ми постійно, коли мова заходить за «другий хліб» жартуємо, що в нас то «приправа», а «другий хліб» - сезонні овочі. Осінь зима це гарбуз, бобові, весна - нут, молоді овочі.
Картопля найактивніше споживається у травні-червні. І ще тиждень перших листопадових холодів, коли її хочеться печеної з капустою квашеною та оселедцем 😂 і все.
У колі моїх подруг (у всіх діти) сім‘ї за зиму не з‘їдають одного 20-кілограмового мішка картоплі. І моя сім‘я не з‘їдає🫢 Ми постійно, коли мова заходить за «другий хліб» жартуємо, що в нас то «приправа», а «другий хліб» - сезонні овочі. Осінь зима це гарбуз, бобові, весна - нут, молоді овочі.
Картопля найактивніше споживається у травні-червні. І ще тиждень перших листопадових холодів, коли її хочеться печеної з капустою квашеною та оселедцем 😂 і все.
1
2
1
Ответ дляИз Кукуева я
Готують. Сотні жінок. Картопля не основа кухні. І до речі більшає таких родин, тенденція шириться через низьку користь картоплі.
У колі моїх подруг (у всіх діти) сім‘ї за зиму не з‘їдають одного 20-кілограмового мішка картоплі. І моя сім‘я не з‘їдає🫢 Ми постійно, коли мова заходить за «другий хліб» жартуємо, що в нас то «приправа», а «другий хліб» - сезонні овочі. Осінь зима це гарбуз, бобові, весна - нут, молоді овочі.
Картопля найактивніше споживається у травні-червні. І ще тиждень перших листопадових холодів, коли її хочеться печеної з капустою квашеною та оселедцем 😂 і все.
У колі моїх подруг (у всіх діти) сім‘ї за зиму не з‘їдають одного 20-кілограмового мішка картоплі. І моя сім‘я не з‘їдає🫢 Ми постійно, коли мова заходить за «другий хліб» жартуємо, що в нас то «приправа», а «другий хліб» - сезонні овочі. Осінь зима це гарбуз, бобові, весна - нут, молоді овочі.
Картопля найактивніше споживається у травні-червні. І ще тиждень перших листопадових холодів, коли її хочеться печеної з капустою квашеною та оселедцем 😂 і все.
А у нас основа) Гарбуз ніхто не їсть, бобові теж, виходить, що взимку їсти? крупи і картоплю. Стосовно картоплі якраз травень червень взагалі не їмо її, бо є свіжі овочі. Більше взимку.
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляИз Кукуева я
Готують. Сотні жінок. Картопля не основа кухні. І до речі більшає таких родин, тенденція шириться через низьку користь картоплі.
У колі моїх подруг (у всіх діти) сім‘ї за зиму не з‘їдають одного 20-кілограмового мішка картоплі. І моя сім‘я не з‘їдає🫢 Ми постійно, коли мова заходить за «другий хліб» жартуємо, що в нас то «приправа», а «другий хліб» - сезонні овочі. Осінь зима це гарбуз, бобові, весна - нут, молоді овочі.
Картопля найактивніше споживається у травні-червні. І ще тиждень перших листопадових холодів, коли її хочеться печеної з капустою квашеною та оселедцем 😂 і все.
У колі моїх подруг (у всіх діти) сім‘ї за зиму не з‘їдають одного 20-кілограмового мішка картоплі. І моя сім‘я не з‘їдає🫢 Ми постійно, коли мова заходить за «другий хліб» жартуємо, що в нас то «приправа», а «другий хліб» - сезонні овочі. Осінь зима це гарбуз, бобові, весна - нут, молоді овочі.
Картопля найактивніше споживається у травні-червні. І ще тиждень перших листопадових холодів, коли її хочеться печеної з капустою квашеною та оселедцем 😂 і все.
он як ви образили шанувальницю картоплі в усі страви, що вона дизлайкнула
1
осень харашо• 04 июля 2023
Ответ дляЧаюри
То я дизлайкнула, бо не погоджуюсь з низькою користю картоплі)
користь в неї низька, це факт.
звичайно, з неї можна приготувати безліч смачних страв, але від великої кількості крохмалю росте, пардон, жопа.
звичайно, з неї можна приготувати безліч смачних страв, але від великої кількості крохмалю росте, пардон, жопа.
1
Из Кукуева я• 04 июля 2023
Ответ дляЧаюри
А у нас основа) Гарбуз ніхто не їсть, бобові теж, виходить, що взимку їсти? крупи і картоплю. Стосовно картоплі якраз травень червень взагалі не їмо її, бо є свіжі овочі. Більше взимку.
У травні-червні молода, тому.
Супер. Основа то й основа. І що? Це якийсь канон? Правило? Це якась користь організму? Якась добра порада? Нініні! Просто ваш вибір, який нікого крім вас не особливо турбує, бо кожному своє і це на предмет суперечок, тому не розумію нащо їх ви тут розводите.)))
Тут за суп з фрикадельками махач і страшні очі з дизлайками, що канонічний той суп без картоплі.
Супер. Основа то й основа. І що? Це якийсь канон? Правило? Це якась користь організму? Якась добра порада? Нініні! Просто ваш вибір, який нікого крім вас не особливо турбує, бо кожному своє і це на предмет суперечок, тому не розумію нащо їх ви тут розводите.)))
Тут за суп з фрикадельками махач і страшні очі з дизлайками, що канонічний той суп без картоплі.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу