Коко Шанель• 25 февраля 2024
Борщ! Це ж саме прекрасна страва на світі!
Це ж треба було так гармонійно поєднати купу продуктів, щоб вийшла страва яка буквально насичує енергією і повертає до життя
З квасолею чи без, з галушками чи свинячими реберцями, а може і пісний з грибами.
Знаю купу людей той не їсть рибу, той не їсть макарони.
А борщ їдять усі.
З квасолею чи без, з галушками чи свинячими реберцями, а може і пісний з грибами.
Знаю купу людей той не їсть рибу, той не їсть макарони.
А борщ їдять усі.
показать весь текст
7
97
3
11
8
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляПочемучечка
Мабуть, ще й в печі у баняку? Такий борщ найсмачніший!
Слухайте, я забула як та ємність зветься, не казан і не кастрюля і не баняк.
А та що знизу вужча зверху розширена
А та що знизу вужча зверху розширена
Почемучечка• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Слухайте, я забула як та ємність зветься, не казан і не кастрюля і не баняк.
А та що знизу вужча зверху розширена
А та що знизу вужча зверху розширена
Залізна, що ставлять рогачем у піч - то баняк, ну так на Вінничині. Бо може у вас інша назва.
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляПочемучечка
Залізна, що ставлять рогачем у піч - то баняк, ну так на Вінничині. Бо може у вас інша назва.
Загуглила, різні назви. Саме у нас на Херсонщині ми називали його чавунок.
А баняком ми називали велику каструлю на 15-20-30 літрів
А баняком ми називали велику каструлю на 15-20-30 літрів
Почемучечка• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Загуглила, різні назви. Саме у нас на Херсонщині ми називали його чавунок.
А баняком ми називали велику каструлю на 15-20-30 літрів
А баняком ми називали велику каструлю на 15-20-30 літрів
У нас каструля така то виварка. А правда, у вас є борщ із карасями?
Околовита• 25 февраля 2024
К классическому борщу равнодушна, а вот зелёный борщ ела бы каждый день
Живчик-счастливчик• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Це так мило
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний.
До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний. До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
Я не спорю какой правильный. Все по своему готовят😀 мне вкусный только бабушкин, мамин и мой, а и ещё бабушки моего мужчины, хотя она говорит, что мой вкуснее.
Пс, капусту кидаю в конце минут за 5. Мне как раз, и не развареная в кашу и не хрустит.
Пс, капусту кидаю в конце минут за 5. Мне как раз, и не развареная в кашу и не хрустит.
Криниця щастя• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Я з лимоном їм, але вже не писала, бо в кожного свої приколи.
Зате ми в дитинстві готували борщ з лином коли я зараз розказую про цей вид борщу мені доказують що такого немає в природі
Зате ми в дитинстві готували борщ з лином коли я зараз розказую про цей вид борщу мені доказують що такого немає в природі
Тю, обычный борщ с рыбой. Обычно готовили с карасями потому что это самая распространенная и дешёвая рыба, а так любая подходит. Моя бабушка с килькой готовила, вкусного было, но тогда и килька была не такое г как сейчас. Линя попробуй ещё поймать, да и в продаже не встречала, вот люди и удивляются
Криниця щастя• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Я на тертці.
Але ще в літку я приготувала 30 порцій борщової заправки. Коли сезон перцю і солодких томатів.
Вчора готувала прямо літом пахло
Але ще в літку я приготувала 30 порцій борщової заправки. Коли сезон перцю і солодких томатів.
Вчора готувала прямо літом пахло
Дайте рецепт заправки. Тоже делала, фигня какая-то получается
1
Ромашкинная• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Я з лимоном їм, але вже не писала, бо в кожного свої приколи.
Зате ми в дитинстві готували борщ з лином коли я зараз розказую про цей вид борщу мені доказують що такого немає в природі
Зате ми в дитинстві готували борщ з лином коли я зараз розказую про цей вид борщу мені доказують що такого немає в природі
Пишіть свої приколи) Я тут прочитала, що додають цвітну капусту. І з солоним салом, товченим з часником. Тепер це мій улюблений рецепт. Ще читала, що зі смаженими карасями готують, але не було нагоди спробувати.
Ромашкинная• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Шчі?
Не можу знайти рецепт щєй)
Приблизно так:
Козаки з´їли борщ, помили казан, помиї вилили в кущі,
а моzкалі хльобали і назвали ’щі’))
Приблизно так:
Козаки з´їли борщ, помили казан, помиї вилили в кущі,
а моzкалі хльобали і назвали ’щі’))
Криниця щастя• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Це так мило
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний.
До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний. До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
Я бросаю капусту вместе с картошкой, ненавижу хрустящую капусту в борще)
1
1
Ромашкинная• 25 февраля 2024
Ответ дляХтомолодець? Я!
Вопрос, а вы овощи ( морковь, свеклу, капусту) трете на терке/ шинкуете на шинковке или режете соломкой?
Я всегда терла и борщ получался «мягче», наваристее. Но муж настаивает, что правильно резать соломкой. Но для меня такой борщ будто не проваривается, а овощи остаются с хрустинкой ( недоваренные).
Я всегда терла и борщ получался «мягче», наваристее. Но муж настаивает, что правильно резать соломкой. Но для меня такой борщ будто не проваривается, а овощи остаются с хрустинкой ( недоваренные).
Капусту шинкую овочечисткою, і на борщ і на салати, і на засолювання. Вона якраз получиться така, як хоче ваш чоловік, на вигляд тоненькою солодкою, але проварюється гарно
Каляка маляка• 25 февраля 2024
Вот мой рецепт очень вкусного борща готовлю много лет и всем нравится .на роботе все любят
Кастрюля 8 л , готовлю на неделю .
1.5 кг ,картошки , 0.5 кг буряка и столько же морквы. Капусты 1 кг, 2 шт одноразовой томатной пасты с АТБ
Жарю все овощи на жиру от курячой шкуры , покупаю 0.5 кг шкуры ,выжариваю и получаются шкварки.
Бульйон на курячих спинках ,штук 5 . Беру в нашей рябе уцененые обветренные .заправляю майонезом в конце и провариваю борщик ещё минут 20 .
Кастрюля 8 л , готовлю на неделю .
1.5 кг ,картошки , 0.5 кг буряка и столько же морквы. Капусты 1 кг, 2 шт одноразовой томатной пасты с АТБ
Жарю все овощи на жиру от курячой шкуры , покупаю 0.5 кг шкуры ,выжариваю и получаются шкварки.
Бульйон на курячих спинках ,штук 5 . Беру в нашей рябе уцененые обветренные .заправляю майонезом в конце и провариваю борщик ещё минут 20 .
3
Каляка маляка• 25 февраля 2024
Ответ дляБіток чи ефір?
Девчонки,приглашайте на борщ,отплачу натурой
Приглашаю. Откройся ,напишу .
Каляка маляка• 25 февраля 2024
Ответ дляОколовита
К классическому борщу равнодушна, а вот зелёный борщ ела бы каждый день
То вы вкусного просто не ели.
1
Всміхайлик• 25 февраля 2024
Ответ дляНичеНипанимаю
Я люблю борщ, але без м´яса
Я також, як навчилась варити смачний борщ, тепер мені з м´ясом борщ не смачний.
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляПочемучечка
У нас каструля така то виварка. А правда, у вас є борщ із карасями?
Так, але вважається таким собі, проходним. В рибний борщ кладуть лина.
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляКриниця щастя
Дайте рецепт заправки. Тоже делала, фигня какая-то получается
Рецепт простий. Все один до одного
1 кг цибулі
Моркви,
Буряка,
Червоний перець соломкою,
Помідори самі солодкі які знайдете.
І у великому казані все просмажуєте ( в буряку багато сока, то вже буде тушкування)
Протушуєте. Лаврушка перець горошком. Стакан цукру пів стакану оцту, солі столову ложку на 2 кг продукції.
1 кг цибулі
Моркви,
Буряка,
Червоний перець соломкою,
Помідори самі солодкі які знайдете.
І у великому казані все просмажуєте ( в буряку багато сока, то вже буде тушкування)
Протушуєте. Лаврушка перець горошком. Стакан цукру пів стакану оцту, солі столову ложку на 2 кг продукції.
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляКриниця щастя
Я бросаю капусту вместе с картошкой, ненавижу хрустящую капусту в борще)
О, бачте. А я ненавиджу аромат хоч трохи перевареної капусти
Криниця щастя• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Рецепт простий. Все один до одного
1 кг цибулі
Моркви,
Буряка,
Червоний перець соломкою,
Помідори самі солодкі які знайдете.
І у великому казані все просмажуєте ( в буряку багато сока, то вже буде тушкування)
Протушуєте. Лаврушка перець горошком. Стакан цукру пів стакану оцту, солі столову ложку на 2 кг продукції.
1 кг цибулі
Моркви,
Буряка,
Червоний перець соломкою,
Помідори самі солодкі які знайдете.
І у великому казані все просмажуєте ( в буряку багато сока, то вже буде тушкування)
Протушуєте. Лаврушка перець горошком. Стакан цукру пів стакану оцту, солі столову ложку на 2 кг продукції.
Я вот вроде бы так и делала, а борщ в итоге готовый получается не красный какой-то рыжий. На вкус вкусно, а вот цвет мне не нравится. Думала может вы отвариваете изначально буряк.
Кумася• 25 февраля 2024
Ответ дляХтоЯкщоНеЯ
Да! Обожаю борщ. Но мои дети равнодушны к нему. Могут первое вообще не есть неделями.
Я не їла в дитинстві борщ ніколи,любов до нього прийшла років у 25 не раніше.
Хтомолодець? Я!• 25 февраля 2024
Ответ дляРомашкинная
Капусту шинкую овочечисткою, і на борщ і на салати, і на засолювання. Вона якраз получиться така, як хоче ваш чоловік, на вигляд тоненькою солодкою, але проварюється гарно
С капустой понятно. Мне больше не нравится нарезанная соломкой свекла и морковь.
Мне привычнее на терке, но если есть время и хочется сделать так, как мужу приятно , то режу соломкой.
Мне привычнее на терке, но если есть время и хочется сделать так, как мужу приятно , то режу соломкой.
Живчик-счастливчик• 25 февраля 2024
Ответ дляКаляка маляка
Вот мой рецепт очень вкусного борща готовлю много лет и всем нравится .на роботе все любят
Кастрюля 8 л , готовлю на неделю .
1.5 кг ,картошки , 0.5 кг буряка и столько же морквы. Капусты 1 кг, 2 шт одноразовой томатной пасты с АТБ
Жарю все овощи на жиру от курячой шкуры , покупаю 0.5 кг шкуры ,выжариваю и получаются шкварки.
Бульйон на курячих спинках ,штук 5 . Беру в нашей рябе уцененые обветренные .заправляю майонезом в конце и провариваю борщик ещё минут 20 .
Кастрюля 8 л , готовлю на неделю .
1.5 кг ,картошки , 0.5 кг буряка и столько же морквы. Капусты 1 кг, 2 шт одноразовой томатной пасты с АТБ
Жарю все овощи на жиру от курячой шкуры , покупаю 0.5 кг шкуры ,выжариваю и получаются шкварки.
Бульйон на курячих спинках ,штук 5 . Беру в нашей рябе уцененые обветренные .заправляю майонезом в конце и провариваю борщик ещё минут 20 .
Вот это уже точно не борщ, а помыи якись. Причем типа экономно, но нифига не экономно😀 не знаю сколько стоит шкура и можно ли из неё что-то вы жарить, но шкуру купи, за газ заплати. Куриные спинки почем? Грн по 40+ кг? В Сильпо куриная четверть по 53 грн, так там мясо есть.
3
ЗновЗдоров• 25 февраля 2024
Ответ дляНичеНипанимаю
Я люблю борщ, але без м´яса
І я люблю борщ без м´яса. Я думала, що така одна
Ромашкинная• 25 февраля 2024
Ответ дляХтомолодець? Я!
С капустой понятно. Мне больше не нравится нарезанная соломкой свекла и морковь.
Мне привычнее на терке, но если есть время и хочется сделать так, как мужу приятно , то режу соломкой.
Мне привычнее на терке, но если есть время и хочется сделать так, как мужу приятно , то режу соломкой.
Спробуйте на тертушці для корейской моркви. Буде схоже на соломку)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу