Коко Шанель• 25 февраля 2024
Борщ! Це ж саме прекрасна страва на світі!
Це ж треба було так гармонійно поєднати купу продуктів, щоб вийшла страва яка буквально насичує енергією і повертає до життя
З квасолею чи без, з галушками чи свинячими реберцями, а може і пісний з грибами.
Знаю купу людей той не їсть рибу, той не їсть макарони.
А борщ їдять усі.
З квасолею чи без, з галушками чи свинячими реберцями, а може і пісний з грибами.
Знаю купу людей той не їсть рибу, той не їсть макарони.
А борщ їдять усі.
показать весь текст
7
97
3
11
8
Дева Мария• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Та ну?
А курячий бульйон?
А сирний суп ?
А солянка?
А борщ?
Це ж свято живота!
А курячий бульйон?
А сирний суп ?
А солянка?
А борщ?
Це ж свято живота!
Солянка согласна ) сытно и вкусно
Задираю носа• 25 февраля 2024
равнодушна к борщу, раз в год - идеально) при этом вкусный только у папы и мой. ребенок тоже только дедушкин признает, а теперь еще и муж)
чужой вообще есть не могу, то на терки трут овощи, то с фасолью, то капуста не хрустит, то без мяса.
свекровь обязательно с двумя видами рыбы готовит свой фирменный.
Борщ - очень специфическое блюдо, как мне кажется)
чужой вообще есть не могу, то на терки трут овощи, то с фасолью, то капуста не хрустит, то без мяса.
свекровь обязательно с двумя видами рыбы готовит свой фирменный.
Борщ - очень специфическое блюдо, как мне кажется)
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляЛеди_в_ночи
Далеко не все едят борщ
и уж точно не все его любят
и уж точно не все его любят
Та розумію, скільки тієї України, 40 мільйонів.
А є ж ще і китайці, індуси., і прости Господі, сусіди наші не путьові
А є ж ще і китайці, індуси., і прости Господі, сусіди наші не путьові
2
Живчик-счастливчик• 25 февраля 2024
Ответ дляSeehund
Мои перец фаршированный не едят, а голубцы любят.
Ну вот а я в голубцах даже начинку не ем, потому что она с привкусом варёной капусты)
Бавовнятий Пупс• 25 февраля 2024
Ответ дляДа будет так
Ну неграмотно написала. И что?
І нічого. Але мені сподобався логічний ланцюжок.
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляЖивчик-счастливчик
Что-то мои всю жизнь его едят и никак не начнут ненавидеть 😀 обязательно в обед должно быть первое, если это всегда будет борщ - будут только рады. Просто мне иногда лень и я чередую с супами. 3 дня борщ, 3 дня суп. И так по кругу 😀
Супер!
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляЗадираю носа
равнодушна к борщу, раз в год - идеально) при этом вкусный только у папы и мой. ребенок тоже только дедушкин признает, а теперь еще и муж)
чужой вообще есть не могу, то на терки трут овощи, то с фасолью, то капуста не хрустит, то без мяса.
свекровь обязательно с двумя видами рыбы готовит свой фирменный.
Борщ - очень специфическое блюдо, как мне кажется)
чужой вообще есть не могу, то на терки трут овощи, то с фасолью, то капуста не хрустит, то без мяса.
свекровь обязательно с двумя видами рыбы готовит свой фирменный.
Борщ - очень специфическое блюдо, как мне кажется)
О! Все ж таки ви наша людина, і розумієтесь на борщах.
Оскорбляю всячески• 25 февраля 2024
Ответ дляSeehund
Все детство выбирала картошку из борща и оставляла капусту.))
А я наоборот.
Живчик-счастливчик• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Це життя заставляє.
Олів´є - свято, застольє.
Свято алкоголь, буває і багато.
На ранок олів´є є, але не лізе. Розводиш сировоткаю ( або айраном) ось і ліки від похмілья
Олів´є - свято, застольє.
Свято алкоголь, буває і багато.
На ранок олів´є є, але не лізе. Розводиш сировоткаю ( або айраном) ось і ліки від похмілья
Не, я просто люблю окрошку😀 поэтому и ем так.
Живчик-счастливчик• 25 февраля 2024
Ответ дляЛовлю капці
Яка область? І в Черкаській, і в Житомирській, і в Полтавській, ні в кого не бачила терті овочі. Хіба що зовсім старим таке варять, які зовсім жувати не можуть, але ж смак зовсім не той.
В Запорожье тертые овощи, ни разу не встречала соломкой в борще. А борщей я ела много, в области тоже такого не встречала
4
АнтиТанкист• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Так. Окрошка це також фантазійна страва - і там можна поєднати різні смаки.
До речі я їла окрошку заправлена майонезом що розвели мінералкою і це було вау
До речі я їла окрошку заправлена майонезом що розвели мінералкою і це було вау
Це як ’піцца’ з усього, шо знайшлося? А зверху кепчук з майонезом
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляЖивчик-счастливчик
В Запорожье тертые овощи, ни разу не встречала соломкой в борще. А борщей я ела много, в области тоже такого не встречала
Це так мило
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний.
До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний. До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
2
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляАнтиТанкист
Це як ’піцца’ з усього, шо знайшлося? А зверху кепчук з майонезом
Можна й так. Хтось любить окрошку з гірчицею хтось з хріном
АнтиТанкист• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Це так мило
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний.
До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
ми все ж таки прийшли до спору який борщ правильний. До речі. В мене була книжка кулінарного технікуму, де була технологія приготування борщу.
Так от на початку коли капуста закладається разом з м´ясом і готується 2-2.5 години я закрила цю правильну книжку.
І кидаю капусту за 2 хвилини до того як вимкну вогонь.
Дивлячись яка капуста
Якщо молода, то їй тільки щоб борщ довести до кипіння і вимкнути.
Якщо молода, то їй тільки щоб борщ довести до кипіння і вимкнути.
АнтиТанкист• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Можна й так. Хтось любить окрошку з гірчицею хтось з хріном
Але ж огірки потрібні свіжі
І горошок зайвий
Окрошка то літня страва, з сезонними овочами
І горошок зайвий
Окрошка то літня страва, з сезонними овочами
Скіфська пектораль• 25 февраля 2024
я не ела борщ до 14 лет, мой сын не ест, уже взрослый дядька,так что не все)
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляАнтиТанкист
Але ж огірки потрібні свіжі
І горошок зайвий
Окрошка то літня страва, з сезонними овочами
І горошок зайвий
Окрошка то літня страва, з сезонними овочами
Бачте, в кого як. У вас літня страва, в нас похмільна.
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляСкіфська пектораль
я не ела борщ до 14 лет, мой сын не ест, уже взрослый дядька,так что не все)
Не їсть так, що якщо ви його приготували то він не буде їсти а буде голодний?
Чи він не їсть борщ, а ви і не готуєте ( бо син не їсть) ?
Чи він не їсть борщ, а ви і не готуєте ( бо син не їсть) ?
АнтиТанкист• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Бачте, в кого як. У вас літня страва, в нас похмільна.
Похмільне краще гаряченьким
От зама молдовська наприклад
Її і подають на другий день весілля
От зама молдовська наприклад
Її і подають на другий день весілля
АнтиТанкист• 25 февраля 2024
Ответ дляПочемучечка
Найсмачніший той, який зварила сама.
Одного разу куштувала борщ в Полтаві. В мене смачний, але все одно не такий, як той.
Почемучечка• 25 февраля 2024
Ответ дляАнтиТанкист
Одного разу куштувала борщ в Полтаві. В мене смачний, але все одно не такий, як той.
А дивились новий випуск Птушкіна і Кацуріна про їжу Полтави? Таке все смачне на вигляд!
Кумедний ґудзик• 25 февраля 2024
Ой,люблю.Та я все люблю,аби тільки хто приготував.Сама я хіба що просте.
АнтиТанкист• 25 февраля 2024
Ответ дляПочемучечка
А дивились новий випуск Птушкіна і Кацуріна про їжу Полтави? Таке все смачне на вигляд!
Я й старий не дивилась
Але як готують в Полтаві, мені дуже смакує. Як тільки буде нагода побувати там, обов´язково піду кудись до закладу, де готують українські страви
Але як готують в Полтаві, мені дуже смакує. Як тільки буде нагода побувати там, обов´язково піду кудись до закладу, де готують українські страви
Почемучечка• 25 февраля 2024
Ответ дляАнтиТанкист
Я й старий не дивилась
Але як готують в Полтаві, мені дуже смакує. Як тільки буде нагода побувати там, обов´язково піду кудись до закладу, де готують українські страви
Але як готують в Полтаві, мені дуже смакує. Як тільки буде нагода побувати там, обов´язково піду кудись до закладу, де готують українські страви
А я ніколи не кушутувала галушки. Чомусь думала, це типу лінивих вареників 😳
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляПочемучечка
Найсмачніший той, який зварила сама.
От доречі! Мабуть у кожної ґаздині було таке, що десь поїсиш борща у Грибовій хаті, за 500 грн порція. І розумієш ( не тільки ти , а і чоловік і діти) що ваш борщ найсмачніший!
Почемучечка• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
От доречі! Мабуть у кожної ґаздині було таке, що десь поїсиш борща у Грибовій хаті, за 500 грн порція. І розумієш ( не тільки ти , а і чоловік і діти) що ваш борщ найсмачніший!
Так! Я в кафе можу замовити будь-яку першу страву. Але борщ - то таїнство!
автор
Коко Шанель
• 25 февраля 2024
Ответ дляПочемучечка
А я ніколи не кушутувала галушки. Чомусь думала, це типу лінивих вареників 😳
Моя бабуся готувала борщ з галушками .
Галушка це суміш відвареного і пересмаженого з цибулею м´яса і тіста.
Галушка крупна, грамів 100, на порцію борща 2 галушки.
Але за все життя не ризикнула спробувати самій зготувати
Галушка це суміш відвареного і пересмаженого з цибулею м´яса і тіста.
Галушка крупна, грамів 100, на порцію борща 2 галушки.
Але за все життя не ризикнула спробувати самій зготувати
1
Почемучечка• 25 февраля 2024
Ответ дляКоко Шанель
Моя бабуся готувала борщ з галушками .
Галушка це суміш відвареного і пересмаженого з цибулею м´яса і тіста.
Галушка крупна, грамів 100, на порцію борща 2 галушки.
Але за все життя не ризикнула спробувати самій зготувати
Галушка це суміш відвареного і пересмаженого з цибулею м´яса і тіста.
Галушка крупна, грамів 100, на порцію борща 2 галушки.
Але за все життя не ризикнула спробувати самій зготувати
Мабуть, ще й в печі у баняку? Такий борщ найсмачніший!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу