Леді Душка• 28 февраля в 16:08
кто готовит майонез дома, научите, плиз
яйцо целое или только желток/белок? Горчица готовая или сухая? Добавляете ли специи какие-то? Может еще нюансы какие-то...
ФФФФристайла• 28 февраля в 16:15
1 ціле яйце, 0,5 ч.ложки гірчиці готової, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 1 ст.ложка соку лимону або оцту, 160 мл олії. Перебиваєте погружним блендером
1
Як_наготую...• 28 февраля в 16:16
Яйцо с солью и горчицей взбить миксером до однородности. Далее подливать масло растительное по чуть чуть и взбивать. За счёт воздуха получится майонез
1
Зупка_цем• 28 февраля в 16:16
Ответ дляФФФФристайла
1 ціле яйце, 0,5 ч.ложки гірчиці готової, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 1 ст.ложка соку лимону або оцту, 160 мл олії. Перебиваєте погружним блендером
Важно - блендер прямо ставить на желток
4
ФФФФристайла• 28 февраля в 16:18
Із нюансів: треба спочатку емульгувати яйце. Тобто ніжку блендера поміщаєте безпосередньо на яйце і починаєте перемішувати саме з яйця
2
Фляшунька• 28 февраля в 16:18
2 яйца з холодильника
1ч.л.цукру
1ч.л.солі
2ч.л. гірчиці
2ст.л.уксусу
Збиваєте і потроху добавляєте олію. Виходить завжди і дуже смачно. Іноді можу додати часник,огірки...
1ч.л.цукру
1ч.л.солі
2ч.л. гірчиці
2ст.л.уксусу
Збиваєте і потроху добавляєте олію. Виходить завжди і дуже смачно. Іноді можу додати часник,огірки...
2
Пожмаковна• 28 февраля в 16:20
1 яйце, 0,5 чл солі, 1 чл цукру, 1ст л оцту, 250 мл олії. Важливо блендер поставити на яйце і збивати кілька секунд не рухаючи його, потім повільно піднімати вгору. В кінці обовʼязково долити десь 50 мл води, щоб не було прибрати присмак олії.
3
Снежнакомка• 28 февраля в 16:23
Я не бавлюсь з темп складових чи послідовністю і завжди ок . Яйце ціле, стакан олії, сіль,цукор, гірчиця ( чи суха чи ні) ,лимонний сік або оцет. Все кидаю одразу в чашу і блендер на дно опускаю - менше хвилини збираю і готово. Часто виходить занадто густий то додаю ще води кипяченої ложку столову
1
Птица секретарь• 28 февраля в 16:23
Желток не должен лопнуть. Погружным блендером накрываете его и начинаете взбивать, не поднимая блендер.
Только когда начнёт образовываться майонез, тогда можно уже блендером взбивать всю смесь.
Посмотрите в ютубе куча роликов.
Я бы Вам посоветовала сразу взбивать в пол литровый банке, чтобы потом не перекладывать.
Только когда начнёт образовываться майонез, тогда можно уже блендером взбивать всю смесь.
Посмотрите в ютубе куча роликов.
Я бы Вам посоветовала сразу взбивать в пол литровый банке, чтобы потом не перекладывать.
Кашпо• 28 февраля в 16:30
Виявилося все дуже просто. 1 яйце, неповна чайної ложечка гірчиці, сіль під ч.л. цукор 1ч л. Яблучний оцет чи лим сок 1 ст л. Збиваєте, побілідо,вливаєте по трошку олію. 200 мл .
2
Ворую вкусняшки• 28 февраля в 17:02
Последних несколько раз на молоке делала
Молоко100 мл.
Растительное масло200 мл.
Лимонный сок2 ст. ложки
Горчица (готовая)1 ч. ложка
зубок чеснока 1
Соль0,5 ч. ложки
офигенный виходит
Молоко100 мл.
Растительное масло200 мл.
Лимонный сок2 ст. ложки
Горчица (готовая)1 ч. ложка
зубок чеснока 1
Соль0,5 ч. ложки
офигенный виходит
Уходя дверю не хлопать• 28 февраля в 18:12
Ответ дляЯк_наготую...
Яйцо с солью и горчицей взбить миксером до однородности. Далее подливать масло растительное по чуть чуть и взбивать. За счёт воздуха получится майонез
В мене так не збився!
Кілька разів робила - просто накидала інгредієнтів в стакан, блендернула і шикарно виходило. А то вирішила спочатку яйце з сіллю, цукром, гірчицею перебити, тоді вже додала олію - вийшло як вода.
Вже потім почитала, що треба спочатку блендер ніжкою прямо на жовток поставити, ввімкнути на максимум і кілька секунд не піднімати. Вже як утвориться білий згусток, тоді можна рухати вгору-вниз.
Кілька разів робила - просто накидала інгредієнтів в стакан, блендернула і шикарно виходило. А то вирішила спочатку яйце з сіллю, цукром, гірчицею перебити, тоді вже додала олію - вийшло як вода.
Вже потім почитала, що треба спочатку блендер ніжкою прямо на жовток поставити, ввімкнути на максимум і кілька секунд не піднімати. Вже як утвориться білий згусток, тоді можна рухати вгору-вниз.
автор
Леді Душка
• 28 февраля в 18:24
Спасибо всем, девочки, получилось!
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
Кашпо• 28 февраля в 19:45
Ответ дляЛеді Душка
Блендером
Блендером найпростіше. Всі інгредієнти мають бути однакової температури, тобто кімнатної.
1
Кашпо• 28 февраля в 19:46
Ответ дляЛеді Душка
Спасибо всем, девочки, получилось!
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
В мене син між магазинним і домашнім обирає домашній. Я пару перших разів пересолювала, то такий додавала в салат.
1
Кашпо• 28 февраля в 19:53
Ответ дляЛеді Душка
Спасибо всем, девочки, получилось!
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
А ще зараз в мене яблучний оцет змішаний з малиновим, то в майонезі легусінький фруктовий приємний присмак
Назад Комментарии к ответу