28 февраля в 16:08

кто готовит майонез дома, научите, плиз

яйцо целое или только желток/белок? Горчица готовая или сухая? Добавляете ли специи какие-то? Может еще нюансы какие-то...
ЛЮБА 28 февраля в 16:15
1
Яйцо и масло одной температуры , по другому у меня не получается , соль, черный перец , я люблю с острой горчицей , лимонный сок или пару капель уксуса .
1
ФФФФристайла 28 февраля в 16:15
2
1 ціле яйце, 0,5 ч.ложки гірчиці готової, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 1 ст.ложка соку лимону або оцту, 160 мл олії. Перебиваєте погружним блендером
1
Як_наготую... 28 февраля в 16:16
3
Яйцо с солью и горчицей взбить миксером до однородности. Далее подливать масло растительное по чуть чуть и взбивать. За счёт воздуха получится майонез
1
Зупка_цем 28 февраля в 16:16
4
Ответ дляФФФФристайла
1 ціле яйце, 0,5 ч.ложки гірчиці готової, 0,5 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 1 ст.ложка соку лимону або оцту, 160 мл олії. Перебиваєте погружним блендером
Важно - блендер прямо ставить на желток
4
ЛЮБА 28 февраля в 16:17
5
Я сразу яйцо с маслом взбиваю ,затем специи добавляю и кислоту
1
ФФФФристайла 28 февраля в 16:18
6
Із нюансів: треба спочатку емульгувати яйце. Тобто ніжку блендера поміщаєте безпосередньо на яйце і починаєте перемішувати саме з яйця
2
Фляшунька 28 февраля в 16:18
7
2 яйца з холодильника
1ч.л.цукру
1ч.л.солі
2ч.л. гірчиці
2ст.л.уксусу
Збиваєте і потроху добавляєте олію. Виходить завжди і дуже смачно. Іноді можу додати часник,огірки...
2
Пожмаковна 28 февраля в 16:20
8
1 яйце, 0,5 чл солі, 1 чл цукру, 1ст л оцту, 250 мл олії. Важливо блендер поставити на яйце і збивати кілька секунд не рухаючи його, потім повільно піднімати вгору. В кінці обовʼязково долити десь 50 мл води, щоб не було прибрати присмак олії.
3
Я б такое не носила, но продаю 28 февраля в 16:20
9
На ютубе миллион роликов наглядных
2
Снежнакомка 28 февраля в 16:23
10
Я не бавлюсь з темп складових чи послідовністю і завжди ок . Яйце ціле, стакан олії, сіль,цукор, гірчиця ( чи суха чи ні) ,лимонний сік або оцет. Все кидаю одразу в чашу і блендер на дно опускаю - менше хвилини збираю і готово. Часто виходить занадто густий то додаю ще води кипяченої ложку столову
1
Птица секретарь 28 февраля в 16:23
11
Желток не должен лопнуть. Погружным блендером накрываете его и начинаете взбивать, не поднимая блендер.
Только когда начнёт образовываться майонез, тогда можно уже блендером взбивать всю смесь.
Посмотрите в ютубе куча роликов.
Я бы Вам посоветовала сразу взбивать в пол литровый банке, чтобы потом не перекладывать.
Кашпо 28 февраля в 16:30
12
Виявилося все дуже просто. 1 яйце, неповна чайної ложечка гірчиці, сіль під ч.л. цукор 1ч л. Яблучний оцет чи лим сок 1 ст л. Збиваєте, побілідо,вливаєте по трошку олію. 200 мл .
2
Кашпо 28 февраля в 16:36
13
Авторко, чим плануєте збивати.
Мрію про пончик 28 февраля в 16:36
14
Подивіться відео, воно наглядніше буде
Ворую вкусняшки 28 февраля в 17:02
15
Последних несколько раз на молоке делала
Молоко100 мл.
Растительное масло200 мл.
Лимонный сок2 ст. ложки
Горчица (готовая)1 ч. ложка
зубок чеснока 1
Соль0,5 ч. ложки
офигенный виходит
Уходя дверю не хлопать 28 февраля в 18:12
16
Ответ дляЯк_наготую...
Яйцо с солью и горчицей взбить миксером до однородности. Далее подливать масло растительное по чуть чуть и взбивать. За счёт воздуха получится майонез
В мене так не збився!
Кілька разів робила - просто накидала інгредієнтів в стакан, блендернула і шикарно виходило. А то вирішила спочатку яйце з сіллю, цукром, гірчицею перебити, тоді вже додала олію - вийшло як вода.
Вже потім почитала, що треба спочатку блендер ніжкою прямо на жовток поставити, ввімкнути на максимум і кілька секунд не піднімати. Вже як утвориться білий згусток, тоді можна рухати вгору-вниз.
автор Леді Душка 28 февраля в 18:23
17
Ответ дляКашпо
Авторко, чим плануєте збивати.
Блендером
автор Леді Душка 28 февраля в 18:24
18
Спасибо всем, девочки, получилось!
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
Кашпо 28 февраля в 19:45
19
Ответ дляЛеді Душка
Блендером
Блендером найпростіше. Всі інгредієнти мають бути однакової температури, тобто кімнатної.
1
Кашпо 28 февраля в 19:46
20
Ответ дляЛеді Душка
Спасибо всем, девочки, получилось!
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
В мене син між магазинним і домашнім обирає домашній. Я пару перших разів пересолювала, то такий додавала в салат.
1
Кашпо 28 февраля в 19:53
21
Ответ дляЛеді Душка
Спасибо всем, девочки, получилось!
Нужно будет еще отрегулировать соль-кислоту в следующий раз и будет супер. Вкусный, мне вкуснее магазинного намного
А ще зараз в мене яблучний оцет змішаний з малиновим, то в майонезі легусінький фруктовий приємний присмак
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!