Покорительная• 24 ноября 2024
Мій заробіток на вінегретах і не тільки. Соління
Бачила тему, всі коменти не читала.
Я технолог на промисловості, вища освіта, зарплатня була 14800 тис що до війни, що після така сама.
З цього року, стало особливо важко фінансово, у чоловіка теж проблеми з роботою. Звільнилась, почала займатись соліннями на продаж
Розмістила на фейсбуці оголошення, зробила свою групу клієнтів
Плюс раз в тиждень на базар
В мене черги. Сама собі керівник і це супер. Чоловік допомогає. Зараз, на пʼятий місяць роботи, я вже відбила все вкладене, і заробила свою ж місячну зарплатню за останній тиждень. Вільний графік, всі клієнти задоволені і позитивні. На моїй роботі було важче морально в рази.
Не бійтесь, щось змінити. Іноді, то на краще
Я технолог на промисловості, вища освіта, зарплатня була 14800 тис що до війни, що після така сама.
З цього року, стало особливо важко фінансово, у чоловіка теж проблеми з роботою. Звільнилась, почала займатись соліннями на продаж
Розмістила на фейсбуці оголошення, зробила свою групу клієнтів
Плюс раз в тиждень на базар
В мене черги. Сама собі керівник і це супер. Чоловік допомогає. Зараз, на пʼятий місяць роботи, я вже відбила все вкладене, і заробила свою ж місячну зарплатню за останній тиждень. Вільний графік, всі клієнти задоволені і позитивні. На моїй роботі було важче морально в рази.
Не бійтесь, щось змінити. Іноді, то на краще
показать весь текст
6
10
16
94
464
Несу добро людям• 24 ноября 2024
Ответ дляЗавжди з рушником
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Завжди з рушником• 24 ноября 2024
Ответ дляНесу добро людям
Удалено администрацией...
’Підтявкує’?!
rainbow2018• 25 ноября 2024
Уважаемая советчица впо! Я пыталась купить для вас рецепт, но пока не получилось. Если завтра что-то поменяется, то буду искать вас по страницам этой эпопеи.
2
3
1
На паровозе• 25 ноября 2024
Вильный график? Вы серьезно? А кто тогда готовит это все вместо вас?
2
8
1
...аяприкольная• 25 ноября 2024
Ответ дляНа паровозе
Вильный график? Вы серьезно? А кто тогда готовит это все вместо вас?
шинковниця
5
2
Ответ дляТріль!
а як йому дали куштувати? завжди господарка сама наливає на пробу, щоправда так, подумала - в кришечку ж, з тієї ж пляшки
Ну а если не понравится - облизанная кришечка накручивается на ту же бутылку, и слюна дегустатора попадает в нее же ) вот эта тема меня всегда изумляла просто...
Уже пару лет беру у ’своей’ тетеньки, никто молоко у нее из крышечек не пробует. Пришел, взял, рассчитался и ушел. Что там пробовать, молоко достаточно понюхать.
Уже пару лет беру у ’своей’ тетеньки, никто молоко у нее из крышечек не пробует. Пришел, взял, рассчитался и ушел. Что там пробовать, молоко достаточно понюхать.
1
1
Зілля до весілля• 25 ноября 2024
Ответ дляТримаю свічку
Якщо легко, то морожена риба найбезпечніша. Вся підгнивша, з глистами іде копчення.
На засолку береться сама дешева риба і чим вона паскудніша, тим більше додають солі і хімії. Ну і звісно костомашки для пресерв ніхто вам не виймає, хімія, яка роз´їдає кістки, напевно чуть як корисна, сертифікована ж. В кращих магазинах продають, це вам не на базарі без сертифікату
На засолку береться сама дешева риба і чим вона паскудніша, тим більше додають солі і хімії. Ну і звісно костомашки для пресерв ніхто вам не виймає, хімія, яка роз´їдає кістки, напевно чуть як корисна, сертифікована ж. В кращих магазинах продають, це вам не на базарі без сертифікату
Ничего себе
Спасу мир• 25 ноября 2024
Ответ дляШикаю і викаю
тю, так там же нечего делать. Если бы мне 6 лет хотелось квашеной капусты, я бы уже нашла час времени ее сделать )
Это трудоёмкий процесс, а съем я только 100 граммов. Я не фанат, но иногда могла бы съесть
Украиночка• 25 ноября 2024
Ответ дляГубки-уточкой
Живу в Києві, ярмарка раз в місяць і приїздять люди, привозять в бочках квашені-солені овочі, навіть кавуни (не знаю, кому таке смакує). У мене стояти не було бажання, свекор передав огірочки - смакота, а сусідка стояла, вона досить перебірлива баришня, за чим попало стояти не буде.
Я обожаю квашеные арбузы
1
Украиночка• 25 ноября 2024
Морковь,грибы,мидии,капуста -это все продается всю зиму, можно квасить/солить. А вот где вы берете огурцы на засолку ? Или летом квасить? Тогда где и в чем храните?
1
Мао_Мяо• 25 ноября 2024
Ответ дляНезламна
І шо, шо ліцензія. В ресторанах готують такі самі люди, як автор. А може, і не такі відповідальні та доброчесні. В шкільних та заводських їдальнях з ліцензією чого тільки немає. Та шо Україна, я в п´ятницю в празькому ресторані шматок мочалки знайшла.
А при чем тут люди. Автор может быть самым прекрасным человеком. Но на производствах и в уважающих себя ресторанах, столовых, пекарнях как минимум стоят посудомойки, которые промывают до скрипа и стерилизуют посуду горячим паром, поверхности промываются и обрабатываются, присутствует общественный фактор, камеры наблюдения, проверки санстанции.
А на селі шо. Стоїть готує, пріє, піт капає на баклажани, мухи літають, посуд миється як-небудь. Все бігом, бігом.
А на селі шо. Стоїть готує, пріє, піт капає на баклажани, мухи літають, посуд миється як-небудь. Все бігом, бігом.
4
4
Меряю линейкой• 25 ноября 2024
Ответ для...аяприкольная
я имела ввиду прямо непосредственно в компостную яму? или надо отдельно как-то ее сначала выращивать
В яму, вона є готова для компосту. Просто ніхто ж не читає склад пакетиків. Паличка однакова що для біофлори людини, що для компосту, що для натокенази.
1
Прилипало• 25 ноября 2024
Ответ дляГуби з філером
-Бабушка, у вас яйца домашние?
- конечно внученька, только из магазина
- конечно внученька, только из магазина
Кстати, на той же базе кремовые грязные яйца по 57 и 64 гривны, ну, чисто домашние на вид! Бери и продавай по 90!
1
Меряю линейкой• 25 ноября 2024
Ответ дляМао_Мяо
А при чем тут люди. Автор может быть самым прекрасным человеком. Но на производствах и в уважающих себя ресторанах, столовых, пекарнях как минимум стоят посудомойки, которые промывают до скрипа и стерилизуют посуду горячим паром, поверхности промываются и обрабатываются, присутствует общественный фактор, камеры наблюдения, проверки санстанции.
А на селі шо. Стоїть готує, пріє, піт капає на баклажани, мухи літають, посуд миється як-небудь. Все бігом, бігом.
А на селі шо. Стоїть готує, пріє, піт капає на баклажани, мухи літають, посуд миється як-небудь. Все бігом, бігом.
Ви помиляєтесь. Особливо за перевірки сан.стаецій, їх давно реорганізували, помножили на нуль
2
Прилипало• 25 ноября 2024
Ответ дляТріль!
та воно не лежить, його розбирають одразу, дивна ви
Ну, разобрали сразу, чем автор дальше торговать будет?
1
Прилипало• 25 ноября 2024
Ответ дляCarin
Ну а если не понравится - облизанная кришечка накручивается на ту же бутылку, и слюна дегустатора попадает в нее же ) вот эта тема меня всегда изумляла просто...
Уже пару лет беру у ’своей’ тетеньки, никто молоко у нее из крышечек не пробует. Пришел, взял, рассчитался и ушел. Что там пробовать, молоко достаточно понюхать.
Уже пару лет беру у ’своей’ тетеньки, никто молоко у нее из крышечек не пробует. Пришел, взял, рассчитался и ушел. Что там пробовать, молоко достаточно понюхать.
А томатный сок всем предлагают попробовать из крышечки. И люди пробуют!
Папобус• 25 ноября 2024
Ответ для...аяприкольная
Та нате Вам фото, капуста, сальце моё. Ото проблема
Вже якесь придурошне Вам фейспалм вліпило.
Хай самі щось зроблять.
Дуже апетитно все виглядає.
Хай самі щось зроблять.
Дуже апетитно все виглядає.
4
1
pecheraclubshop• 25 ноября 2024
Так, прийшов час і мені відписатись)) Я теж технолог по салатам. Отже
1) Такий асортимент вдома зробити НЕ РЕАЛЬНО
2) Купуйте і споживайте спокійно це все зроблено на виробництві. Так, продається паскудно, у відкритому вигляді, але це мабуть додає ’крафтовості’ і ’домашності’
3) на фото капуста не квашена, а маринована
4) поважаю автора, але не поважаю брехню. Я б писав ’дещо роблю сама, за своїми рецептами, а дещо беру під реалізацію у перевірених виробників’, тоді це було б правдою.
І для тих хто хоче хрусткі солоні огірочки даю лайфхаки:
а) правильно обирайте сорт огірків, потрібно солити ті в яких менше цукру
б) кидайте більше солі. відчутно більше. Потім, перед вживанням, просто вимочите декілька годин в чистій воді.
1) Такий асортимент вдома зробити НЕ РЕАЛЬНО
2) Купуйте і споживайте спокійно це все зроблено на виробництві. Так, продається паскудно, у відкритому вигляді, але це мабуть додає ’крафтовості’ і ’домашності’
3) на фото капуста не квашена, а маринована
4) поважаю автора, але не поважаю брехню. Я б писав ’дещо роблю сама, за своїми рецептами, а дещо беру під реалізацію у перевірених виробників’, тоді це було б правдою.
І для тих хто хоче хрусткі солоні огірочки даю лайфхаки:
а) правильно обирайте сорт огірків, потрібно солити ті в яких менше цукру
б) кидайте більше солі. відчутно більше. Потім, перед вживанням, просто вимочите декілька годин в чистій воді.
5
3
1
Цибулька зла• 25 ноября 2024
Ответ дляТріль!
я огірки свої миї коли з банки дістаю, а ті хто тут ниють про антисанітарію, мені цікаво, цитрусові, банани та яблука з супермаркета миють засобом для посуду? бо там віск, а засіб для посуду, до речі, має бути ще екологічним, а не фейрі
Конечно.
Но я не мою, а держу на газовой горелкой - все микробы умирают, воск (если есть, хотя я обычно беру без воска), расправляется и легко удаляется.
Но я не мою, а держу на газовой горелкой - все микробы умирают, воск (если есть, хотя я обычно беру без воска), расправляется и легко удаляется.
Швендяю містами• 25 ноября 2024
Ответ дляМао_Мяо
А при чем тут люди. Автор может быть самым прекрасным человеком. Но на производствах и в уважающих себя ресторанах, столовых, пекарнях как минимум стоят посудомойки, которые промывают до скрипа и стерилизуют посуду горячим паром, поверхности промываются и обрабатываются, присутствует общественный фактор, камеры наблюдения, проверки санстанции.
А на селі шо. Стоїть готує, пріє, піт капає на баклажани, мухи літають, посуд миється як-небудь. Все бігом, бігом.
А на селі шо. Стоїть готує, пріє, піт капає на баклажани, мухи літають, посуд миється як-небудь. Все бігом, бігом.
Вы думаете в сёлах люди не знают что такое посудомойка и не пользуются таким чудом техники?
Виниловая пластинка• 25 ноября 2024
Ответ дляТріль!
вам людина написала - базар раз на тиждень, все решта - доставки, на базар влітку можна й не їздити, якщо сильна спека, або зранку о 5 годині, я знаю що в області так базар, друг жив у селі, там базар був по неділях раз на тиждень з 4.30 ранку до 9 максимум але почасту о 8 всі вже їхали по справах та на базарі майже нічого не лишалося
Вы адвокат автора или автор с другого аккаунта? Чего-то она сама не отписалась) значит точно рыльце в пушку, то есть в продукцию кладуся консерванты. В промышленные так точно, а если она технолог промышленности, наверняка об этом знает и применяет. Но это смаызвыет хорошую картинку, поэтому автор предпочитает промолчать об этом)) и это я еще не уверена, что она не применяет усилители вкуса. На промыщленных соленьях хоть состав пишется, а тут гуляй душа) По этой причине на базаре боюсь покупать.
4
1
...аяприкольная• 25 ноября 2024
Ответ дляПапобус
Вже якесь придурошне Вам фейспалм вліпило.
Хай самі щось зроблять.
Дуже апетитно все виглядає.
Хай самі щось зроблять.
Дуже апетитно все виглядає.
Та ладно, понятно же кто.. та которая просила и думала, что мне так трудно фото сделать, в отличие от автора)
1
...аяприкольная• 25 ноября 2024
Ответ дляМеряю линейкой
В яму, вона є готова для компосту. Просто ніхто ж не читає склад пакетиків. Паличка однакова що для біофлори людини, що для компосту, що для натокенази.
Спасибо, Я просто за эту палочку мельком слышала и забыла, надо изучить... Я добавляла какой-то состав для компоста, и червячки ещё тусят там у нас..
Меряю линейкой• 25 ноября 2024
Ответ для...аяприкольная
Спасибо, Я просто за эту палочку мельком слышала и забыла, надо изучить... Я добавляла какой-то состав для компоста, и червячки ещё тусят там у нас..
Якщо Вам цікаво про проблеми органічнлго землеробства раджу Франц фільм ’локальное решение глобальних проблем’.
Склад ’составів’ для компосту виробники не завжди пишуть, але заглибившись в тему, то це Bacillus
subtilis, навіть для людського кишківника це ліки (Субалін).
Склад ’составів’ для компосту виробники не завжди пишуть, але заглибившись в тему, то це Bacillus
subtilis, навіть для людського кишківника це ліки (Субалін).
2
Меряю линейкой• 25 ноября 2024
Ответ для...аяприкольная
Спасибо, Я просто за эту палочку мельком слышала и забыла, надо изучить... Я добавляла какой-то состав для компоста, и червячки ещё тусят там у нас..
Знайомий купив ділянку землі, в кінці городу болото, каже глянув ’мертва вода’, викопав озеро, розчистив джерела, за порадою фахівця запустив хлорелу 5л, років 6 хлорела в водоймі, літом вода пахла свіжвстью, кавуновий аромат. В водоймі повно риби, вода прозора, немає намулу. Відновив біологічний цикл озера, екомистему
1
Ответ дляТріль!
робіть в банках, я солю для себе, не продаю, зазвичай хрустять, 2-3 дні у відрі, а потім закатую, зелень свіжа, часник, перець гіркий, а розсол кип’ячу, дуже смачні виходять
Спасибо, в банках да, мы тоже закрываем,там хрустящие. Думала может есть секреты для вёдер))))
...аяприкольная• 25 ноября 2024
Ответ дляМеряю линейкой
Знайомий купив ділянку землі, в кінці городу болото, каже глянув ’мертва вода’, викопав озеро, розчистив джерела, за порадою фахівця запустив хлорелу 5л, років 6 хлорела в водоймі, літом вода пахла свіжвстью, кавуновий аромат. В водоймі повно риби, вода прозора, немає намулу. Відновив біологічний цикл озера, екомистему
вот!! я хлореллу не могу найти. Кпила эти летом на проме в баклашках, чтобы размножить ни фига не растет. наверное таблетки разбадяжили. Вы не знаете где купить живую на развод?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу