жінка незаміжня• 27 ноября 2024
Торт Монастырская изба
Начиталась тему про салаты и родился вопрос. Вот думаю приготовить этот торт, никогда не делала. Посоветуйте проверенный рецепт. Вижу кто-то делает тесто сам, кто-то из покупного. Крем тоже разный. Я запуталась)))) хелп)))
показать весь текст
1
3
Мафиозная• 27 ноября 2024
Ответ дляжінка незаміжня
Дякую, подивлюсь.
Я недавно делала. Тесто готовила сама. Строго по рецепту. Крем был с маскарпоне. Лично мне не очень понравился из-за крема. Я люблю «сочные» пропитанные торты. А с этим кремом он такой себе. Ну по моему личному вкусовому предпочтению. Нужно будет попробовать со сметаной, может будет более нежным и влажным.
1
Люблю джаз• 27 ноября 2024
Ответ дляНе люблю натовп
То підкажіть людині як правильно називається торт.це більш розумно, ніж її чмирити.
Я його лише колись у Сільпо бачила, називалося ’десерт з вишнею’. Але як вже треба прив´язуватися до монастиря, то дуже схоже на крипти ранніх христян, там вони всі теж отак один над одним рядочками лежать. Хай авторка називає тоді Монастирською криптою. (і продає на бінанс, жарт).
1
2
Люблю джаз• 27 ноября 2024
Ответ дляСвета С Приветом
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Холодная каша• 27 ноября 2024
Ответ длябибизяна
Вот мой рецепт
Это похожее тесто на как на слоеные рогалики?
бибизяна• 27 ноября 2024
Ответ дляХолодная каша
Это похожее тесто на как на слоеные рогалики?
Да.
2
Холодная каша• 27 ноября 2024
Ответ длябибизяна
Да.
Я тоже все хотела его испечь и все время откладывала, но вишня есть у меня в собственном соку. Надо попробовать сделать)
Холодная каша• 27 ноября 2024
Ответ дляНа пів ставки
В нас його називають Смерекова хата або Дрова під снігом.
Шале с вишнями
5
Холодная каша• 27 ноября 2024
Ответ дляМафиозная
Я недавно делала. Тесто готовила сама. Строго по рецепту. Крем был с маскарпоне. Лично мне не очень понравился из-за крема. Я люблю «сочные» пропитанные торты. А с этим кремом он такой себе. Ну по моему личному вкусовому предпочтению. Нужно будет попробовать со сметаной, может будет более нежным и влажным.
Я всегда все пропитываю дополнительно.
Яжемать Мне можно• 27 ноября 2024
Я знаю цей торт під назвою ´Смерекова хата´, або ´Виноградна лоза´. Роблю з сметанним кремом, він виходить ніжним і смачним.
бибизяна• 27 ноября 2024
Ответ дляХолодная каша
Я тоже все хотела его испечь и все время откладывала, но вишня есть у меня в собственном соку. Надо попробовать сделать)
Я его делаю традиционно каждый год на новый год, монастырская изба и наполеон. И трубочки с вишнями и коржи пеку 25-27 числа. 30 числа перемазываю.
Вишня должна быть без косточек. У меня варенье, не компот.
Как вариант, разморозить свежую и вытащить косточки, перемешать с крахмалом
Вишня должна быть без косточек. У меня варенье, не компот.
Как вариант, разморозить свежую и вытащить косточки, перемешать с крахмалом
1
Яжемать Мне можно• 27 ноября 2024
Ответ дляСвета С Приветом
Удалено администрацией...
Удалено администрацией...
Яжемать Мне можно• 27 ноября 2024
Для тих хто ставить мені ´рука-ліцо´:
Численні джерела вказують на те, що країною походження пельменів був саме Китай.
По містах і селах інших країн рецепт цієї страви рознесли завойовники-монголи, що підпорядкували територію Піднебесної та прилеглі землі.
Безліч пельменних традицій збереглося в Китаї і донині. На своїй історичній батьківщині пельмені – це символ багатства, достатку і сильного потомства, тому багато ритуалів пов´язані з побажаннями молодятам дітей або грошового успіху.
На думку дослідників, Марко Поло, відправившись на схід, опинився в Китаї, звідки і привіз до Європи в XIV столітті пельмені – круглі, овальні і плескаті грудочки з тіста з начинкою всередині.
Пельмені в Піднебесній – це не просто їжа. Це ритуальна новорічна страва. Щось на зразок нашого салату олів´є. Увечері китайці накривають святковий стіл, а потім, повечерявши, сідають усією родиною ліпити пельмені. Їх прийнято їсти після 12 години як символ єднання всіх членів сім´ї. Виготовлення цієї страви – справжня церемонія, в якій бере участь уся родина. Виявляється, справа не лише в тому, що своєю формою і вмістом пельмені нагадують про те, що зосереджено в одному місці, – всі рідні під одним дахом. Тут присутній і лінгвістичний компонент: слово饺子 jiǎozi – пельмені звучить китайською так само, як і словосполучення «зміна знаків». Мається на увазі, що вночі напередодні Нового року, з 12 до 1 години відбувається зустріч двох знаків-символів прийдешнього і старого років.
Численні джерела вказують на те, що країною походження пельменів був саме Китай.
По містах і селах інших країн рецепт цієї страви рознесли завойовники-монголи, що підпорядкували територію Піднебесної та прилеглі землі.
Безліч пельменних традицій збереглося в Китаї і донині. На своїй історичній батьківщині пельмені – це символ багатства, достатку і сильного потомства, тому багато ритуалів пов´язані з побажаннями молодятам дітей або грошового успіху.
На думку дослідників, Марко Поло, відправившись на схід, опинився в Китаї, звідки і привіз до Європи в XIV столітті пельмені – круглі, овальні і плескаті грудочки з тіста з начинкою всередині.
Пельмені в Піднебесній – це не просто їжа. Це ритуальна новорічна страва. Щось на зразок нашого салату олів´є. Увечері китайці накривають святковий стіл, а потім, повечерявши, сідають усією родиною ліпити пельмені. Їх прийнято їсти після 12 години як символ єднання всіх членів сім´ї. Виготовлення цієї страви – справжня церемонія, в якій бере участь уся родина. Виявляється, справа не лише в тому, що своєю формою і вмістом пельмені нагадують про те, що зосереджено в одному місці, – всі рідні під одним дахом. Тут присутній і лінгвістичний компонент: слово饺子 jiǎozi – пельмені звучить китайською так само, як і словосполучення «зміна знаків». Мається на увазі, що вночі напередодні Нового року, з 12 до 1 години відбувається зустріч двох знаків-символів прийдешнього і старого років.
2
4
черная мамба• 27 ноября 2024
Ответ дляжінка незаміжня
Рецептом можете поделиться?)
да песочные трубочки, вишни в середину без косточки посыпаем сахарком.
выпекаем.
заливаем сметанным уремом: сметана с сахаром. сладкие кремы не люблю. сметана дает кислинку. я как то попробовала и посыпала кокосовой стружкой и миндальной. заиграл
выпекаем.
заливаем сметанным уремом: сметана с сахаром. сладкие кремы не люблю. сметана дает кислинку. я как то попробовала и посыпала кокосовой стружкой и миндальной. заиграл
ФруктЕщеТот• 27 ноября 2024
Ответ длябибизяна
Вот мой рецепт
Тут рецепт тіста для маминого торта, який я загубила і вже який рік не можу правильно приготувати. А мами вже немає, щоб спитати(( Дякую вам дуже.
1
бибизяна• 27 ноября 2024
Ответ дляФруктЕщеТот
Тут рецепт тіста для маминого торта, який я загубила і вже який рік не можу правильно приготувати. А мами вже немає, щоб спитати(( Дякую вам дуже.
Будь ласка. Готуйте з задоволенням.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу