Телепузик• 29 января в 20:31
Ви готуєте, купуєте пудинги? Шо воно взагалі таке?
Подруга яка давно живе в Німеччині , привезла мені тих пудингів цілу коробку .
Я щось не дуже розумію цей продукт. Подивилась у нас вони теж є в продажу.
І стало цікаво чи багато людей таке купують і готують?
І ще цікаво чи воно там в Німеччині таке популярне що вона мені його стільки привезла . Ще купу соусів до мʼяса і овочів такого ж плану ( порошок в пакеті з якого потім треба ще шось колотити варити).
Скажу відверто я в сторону таких продуктів навіть не дивилася ніколи в магазині .
Зробила я той пудинг . Ванільний . Ту пачку на півлітра молока і варити до загустіння потім в холодильник на 4 години. На смак схоже на заварний крем, по консистенції як напівзастигле желе 🤣
Ну хз . І шо просто ложкою їсти його чи як?
Більше схоже на крем для торта .
У нас таке хтось їсть?
Я щось не дуже розумію цей продукт. Подивилась у нас вони теж є в продажу.
І стало цікаво чи багато людей таке купують і готують?
І ще цікаво чи воно там в Німеччині таке популярне що вона мені його стільки привезла . Ще купу соусів до мʼяса і овочів такого ж плану ( порошок в пакеті з якого потім треба ще шось колотити варити).
Скажу відверто я в сторону таких продуктів навіть не дивилася ніколи в магазині .
Зробила я той пудинг . Ванільний . Ту пачку на півлітра молока і варити до загустіння потім в холодильник на 4 години. На смак схоже на заварний крем, по консистенції як напівзастигле желе 🤣
Ну хз . І шо просто ложкою їсти його чи як?
Більше схоже на крем для торта .
У нас таке хтось їсть?
3
автор
Телепузик
• 29 января в 20:32
Ответ дляМороженная курица
Типа как кисель густой молочный, такое себе
То я того й питаю , хто його взагалі купує ?
1
Мороженная курица• 29 января в 20:33
Ответ дляТелепузик
То я того й питаю , хто його взагалі купує ?
Ну вот мне было интересно, я купила пару пачек, попробовала и больше не покупаю)))
1
Варена цибуля• 29 января в 20:34
Я такі готувала пудинги доктор уоткер, на смак подобаються, на консистенцію не дуже, але якщо додати агар- агар, то смачніше виходить
Я б такое не носила, но продаю• 29 января в 20:34
Я люблю пудинги, желе
Періодично готую чи купую готові
Періодично готую чи купую готові
Конфиденциальность• 29 января в 20:35
Пудинг це кисіль з кукурудзяного крохмалю, молочний , молочний з какао та інші, нічого вишуканого, крім назви.
3
1
автор
Телепузик
• 29 января в 20:35
В мене таке враження що в тому пакеті ароматизатор і крохмал 🤪
Конфиденциальность• 29 января в 20:35
Ответ дляТелепузик
В мене таке враження що в тому пакеті ароматизатор і крохмал 🤪
То так і є.
Я готувала сама, без ароматизаторів, мені так смачніше.
Я готувала сама, без ароматизаторів, мені так смачніше.
автор
Телепузик
• 29 января в 20:36
Ответ дляКонфиденциальность
Пудинг це кисіль з кукурудзяного крохмалю, молочний , молочний з какао та інші, нічого вишуканого, крім назви.
Ясно шо нічого вишуканого за 22 грн 🤣
Мені цікаво чи хтось таке зараз готує і вживає .
Мені цікаво чи хтось таке зараз готує і вживає .
Варена цибуля• 29 января в 20:37
Ответ дляЯ б такое не носила, но продаю
Я люблю пудинги, желе
Періодично готую чи купую готові
Періодично готую чи купую готові
А я до недавна желе не любила, поки не спробувала дозу желатину збільшувати
4
2
автор
Телепузик
• 29 января в 20:38
Ответ дляНе зви чайна
Мои дети очень его любили в детстве
Саме такий з пакету ? Чи ви самі робили ?
автор
Телепузик
• 29 января в 20:38
Ответ дляВарена цибуля
А я до недавна желе не любила, поки не спробувала дозу желатину збільшувати
Таке гарне
Я зараз худну , то теж підсіла не желе . Роблю з молока , додаю ще протеїн і цукрозамінник .
Мені так смачно .
Я зараз худну , то теж підсіла не желе . Роблю з молока , додаю ще протеїн і цукрозамінник .
Мені так смачно .
4есотка• 29 января в 20:40
Нет, не покупаю. И в Германии их никогда не ела, когда в детстве отдыхала у родственников
Варена цибуля• 29 января в 20:40
Ответ дляТелепузик
Ясно шо нічого вишуканого за 22 грн 🤣
Мені цікаво чи хтось таке зараз готує і вживає .
Мені цікаво чи хтось таке зараз готує і вживає .
Автор, ви очікували від подруги моцарта за 20 євро? Чи до чого ви висміюєте ціну пакета в 22 гривні?
1
1
1
4есотка• 29 января в 20:40
Ответ дляТелепузик
То я того й питаю , хто його взагалі купує ?
В Германии едят с удовольствием
автор
Телепузик
• 29 января в 20:41
Ответ дляВарена цибуля
Автор, ви очікували від подруги моцарта за 20 євро? Чи до чого ви висміюєте ціну пакета в 22 гривні?
Взагалі нічого не очікувала від неї, вспокойтеся .
І привезла вона мені їх на кругленьку суму бо багато. Справа не в тому .
І привезла вона мені їх на кругленьку суму бо багато. Справа не в тому .
Варена цибуля• 29 января в 20:41
Ответ дляТелепузик
Таке гарне
Я зараз худну , то теж підсіла не желе . Роблю з молока , додаю ще протеїн і цукрозамінник .
Мені так смачно .
Я зараз худну , то теж підсіла не желе . Роблю з молока , додаю ще протеїн і цукрозамінник .
Мені так смачно .
Протеїн ок, а от цукрозамінник ще та отрута
автор
Телепузик
• 29 января в 20:42
Ответ дляВарена цибуля
Протеїн ок, а от цукрозамінник ще та отрута
В такій кількості як я вживаю то думаю що не страшніше за іншу хімію що зараз майже скрізь,
Конфиденциальность• 29 января в 20:46
Ответ дляТелепузик
Взагалі нічого не очікувала від неї, вспокойтеся .
І привезла вона мені їх на кругленьку суму бо багато. Справа не в тому .
І привезла вона мені їх на кругленьку суму бо багато. Справа не в тому .
В Німеччині вони популярні, німецьке середовище так вплинуло на неї.
2
Бронетапці• 29 января в 20:47
Ответ дляТелепузик
Ясно шо нічого вишуканого за 22 грн 🤣
Мені цікаво чи хтось таке зараз готує і вживає .
Мені цікаво чи хтось таке зараз готує і вживає .
Нет,никогда не покупала.Вот тему прочитала,думаю может самой сварганить...
аглая-аглая• 29 января в 20:59
Я их стала есть только в Германии, дома в Украине как-то не смотрела на них даже, йогурты в основном были в ходу или творожные наши сырки ммм....... А сейчас мне пудинги нравятся все - ванильные, шоколадные, фруктовые, но покупаю не часто и самые маленькие, потому что считаю их детской едой:)) а беру себе, дети не хотят.
1
Ксерокопия ночи• 29 января в 21:13
Я очень люблю такое. Кстати, в Египте и Турции они всегда есть в ресторанах. А в Испании это называется флам. Продают в готовом виде.
Звезда в шоке• 29 января в 21:14
Я готувала сама з натуральних продуктів. Дуже смачно. Творог, домашній кефір, апельсинова цедра і сік, цукор, какао, желатин. Смакота
автор
Телепузик
• 29 января в 21:19
До цього я їла пудинг тільки коли жила в Англії. Але там це щось геть інше . Воно робиться з рису, яєць , молока а потім запікається .
Але ну теж … таке на любителя .
Але ну теж … таке на любителя .
1
З понеділка на дієті• 29 января в 22:02
В детстве очень любила, варила сама, шоколадный любимый был) Неужели не ели никогда))? Но я варила не на полтора литра точно, а более густой, поменьше молока и ела теплым, ждала пока немного корочка возьмется. Из холодильника мне не вкусно.
Но вам необязательно его использовать по прямому назначению. Вы может его класть по пакету в запеканку творожную, львовский сырник, варить на нем заварной крем. Молоко+ яйца все как положено и пакет пудинга вот вам и крем на торт)
Но вам необязательно его использовать по прямому назначению. Вы может его класть по пакету в запеканку творожную, львовский сырник, варить на нем заварной крем. Молоко+ яйца все как положено и пакет пудинга вот вам и крем на торт)
З понеділка на дієті• 29 января в 22:03
Ответ дляТелепузик
До цього я їла пудинг тільки коли жила в Англії. Але там це щось геть інше . Воно робиться з рису, яєць , молока а потім запікається .
Але ну теж … таке на любителя .
Але ну теж … таке на любителя .
Ой, в Англии отдельная тема с пудингами. Да, название одно, а вещи разные. Там еще и пудинг из почек есть
Как подумаю, аж передергивает))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу