Зілля до весілля• 25 марта в 19:06
Поделитесь яблочным пирогом, вкусным) чтоб не сухой и с корочкой
Хочется испечь что-то, может поделитесь проверенным
автор
Зілля до весілля
• 26 марта в 09:41
Ответ дляMede
Я готую по рецепту сливового пирога із Нью Йорк Таймс тільки замість слив кладу яблука. Яблука мають бути кислі, бо тісто досить солодке. І скоринка в ньому є
А можно пожалуйста рецепт
Ответ дляЗілля до весілля
А можно пожалуйста рецепт
Інгредієнти:
Цукор - 150 г
Масло вершкове - 120 г
Борошно - 150 г
Яйце куряче - 2 шт
Розпушувач тіста - 1 ч. л.
Сіль - щіпка
Сливи - 12 шт
Кориця - 1 ч. л.
--
Масло кімнатної температури збити з цукром, ванільним цукром та щіпкою солі. По одному вибивати яйця, продовжувати збивати.
Всипати борошно і розпушувач, вимішати ложкою до однорідності.
Перелити у форму діаметром 24 см. Викласти половинки слив, зрізом до тіста. Вимішати 2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці. Посипати зверху по сливах.
Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин до підрум´янення.
Цукор - 150 г
Масло вершкове - 120 г
Борошно - 150 г
Яйце куряче - 2 шт
Розпушувач тіста - 1 ч. л.
Сіль - щіпка
Сливи - 12 шт
Кориця - 1 ч. л.
--
Масло кімнатної температури збити з цукром, ванільним цукром та щіпкою солі. По одному вибивати яйця, продовжувати збивати.
Всипати борошно і розпушувач, вимішати ложкою до однорідності.
Перелити у форму діаметром 24 см. Викласти половинки слив, зрізом до тіста. Вимішати 2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці. Посипати зверху по сливах.
Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин до підрум´янення.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
