sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_192
Зілля до весілля• 25 марта в 19:06

Поделитесь яблочным пирогом, вкусным) чтоб не сухой и с корочкой

Хочется испечь что-то, может поделитесь проверенным
6 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_205
Країна мрій• 25 марта в 19:09
1
Цвітаєвский
like 3
anonim_40
Кидаю курити• 25 марта в 19:15
2
В Енді шефа гляньте
anonim_210
Нульовий сантиметр• 25 марта в 19:34
3
Тарт Татен - очень вкусно.
noavatar
Mede• 25 марта в 22:22
4
Я готую по рецепту сливового пирога із Нью Йорк Таймс тільки замість слив кладу яблука. Яблука мають бути кислі, бо тісто досить солодке. І скоринка в ньому є
anonim_192
автор Зілля до весілля • 26 марта в 09:41
5
Ответ дляMede
Я готую по рецепту сливового пирога із Нью Йорк Таймс тільки замість слив кладу яблука. Яблука мають бути кислі, бо тісто досить солодке. І скоринка в ньому є
А можно пожалуйста рецепт
noavatar
Mede• 26 марта в 12:36
6
Ответ дляЗілля до весілля
А можно пожалуйста рецепт
Інгредієнти:

Цукор - 150 г
Масло вершкове - 120 г
Борошно - 150 г
Яйце куряче - 2 шт
Розпушувач тіста - 1 ч. л.
Сіль - щіпка
Сливи - 12 шт
Кориця - 1 ч. л.
--
Масло кімнатної температури збити з цукром, ванільним цукром та щіпкою солі. По одному вибивати яйця, продовжувати збивати.

Всипати борошно і розпушувач, вимішати ложкою до однорідності.

Перелити у форму діаметром 24 см. Викласти половинки слив, зрізом до тіста. Вимішати 2 ст. л. цукру і 1 ч. л. кориці. Посипати зверху по сливах.

Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці 40-45 хвилин до підрум´янення.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff