Таракашечка• 18 апреля в 14:10
Морожене м´ясо
Чи відчуваєте ви різницю в готовій страві між попередньо мороженим і сирим м´ясом? Заморозка до місяця часу, не з 75 року, як вимого чоловіка в армії))
Мова про звичайне м´ясо, яке їмо щодня.
Не стейки рібай чи міньйон, всяке преміум
м´ясо
Мова про звичайне м´ясо, яке їмо щодня.
Не стейки рібай чи міньйон, всяке преміум
м´ясо
автор
Таракашечка
• 18 апреля в 14:14
Ответ дляАристократка-тунеядка
Да. Я определено чувствую разницу.
В чому саме?
Мова про котлети, пельмені, відбивні
Мова про котлети, пельмені, відбивні
ЭкстрасенсиХаЯ• 18 апреля в 14:20
Різниця є, але не прям критично.
Свіже м´ясо завжди м´якше, навіть в фарші.
Часто роблю болоньєзе, свіжий фарш від замороженого відрізняється.
Свіже м´ясо завжди м´якше, навіть в фарші.
Часто роблю болоньєзе, свіжий фарш від замороженого відрізняється.
Ася Карповна• 18 апреля в 14:21
Смотря какой холодильник. Если условный старперский ’Минс’, то конечно. Если современный холодильник то нет. Ну и морозить конечно же нужно свежее мясо, а не после того как оно полежит два дня на полке
автор
Таракашечка
• 18 апреля в 14:22
Ответ дляЭкстрасенсиХаЯ
Різниця є, але не прям критично.
Свіже м´ясо завжди м´якше, навіть в фарші.
Часто роблю болоньєзе, свіжий фарш від замороженого відрізняється.
Свіже м´ясо завжди м´якше, навіть в фарші.
Часто роблю болоньєзе, свіжий фарш від замороженого відрізняється.
Фарш сухіший.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
