IQ 80• 09 мая в 22:06
Хліб на заквасці
Давно цим займаюсь для себе , дуже люблю такий хлібчик. Подумала про те , що можна було б спробувати продавати його. Але чи купляв би хтось через інтернет таких хліб? Бачу на олх є оголошення, але чи є попит то я не знаю.
Ваша думка?
Ваша думка?
Цвіпканя• 09 мая в 22:09
Серед знайомих спробуйте. У нас в домовому чаті багато пропонують домашнього: тушонку, паштети, я вважаю, що вам треба спробувпти запропонувати в своїх групах. Можна навіть проплатити за рекламу в ціх групах, щоб вас адмін пропонував.
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:09
Ответ дляАлесс
І яка б ціна його була?
+- 90 грн-110 грн в залежності від додатків. 600-800 грам
3
Цвіпканя• 09 мая в 22:10
Ответ дляIQ 80
Ось
Я обожнюю такий хліб, мені іноді племінниця пече і приносить. Бомба!
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:10
Ответ дляЦвіпканя
Серед знайомих спробуйте. У нас в домовому чаті багато пропонують домашнього: тушонку, паштети, я вважаю, що вам треба спробувпти запропонувати в своїх групах. Можна навіть проплатити за рекламу в ціх групах, щоб вас адмін пропонував.
До речі цікава ідея. Дякую.
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:11
Ответ дляЦвіпканя
Я обожнюю такий хліб, мені іноді племінниця пече і приносить. Бомба!
Дякую. Так, я вже цим два роки займаюсь. Мої хатні вже магазинного хліба не хочуть.
А зараз з фінансами туго, от і подумала спробувати на продаж пекти. Най вам смакує. Класно мати таку племінницю
А зараз з фінансами туго, от і подумала спробувати на продаж пекти. Най вам смакує. Класно мати таку племінницю
1
Не зацілована• 09 мая в 22:11
У Львові є ціла пекарня, Василини Веселовської
Продають багато хліба, онлайн в тому числі
Продають багато хліба, онлайн в тому числі
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:12
Ответ дляНе зацілована
У Львові є ціла пекарня, Василини Веселовської
Продають багато хліба, онлайн в тому числі
Продають багато хліба, онлайн в тому числі
Так, стежу за ними в інстаграмі.
Блакитна устриця• 09 мая в 22:13
Через інтернет з длставкою точно ні . Якщо рядом і принесли б додому, так
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:14
Ответ дляБлакитна устриця
Через інтернет з длставкою точно ні . Якщо рядом і принесли б додому, так
Дякую.
Цвіпканя• 09 мая в 22:17
Ответ дляIQ 80
Дякую. Так, я вже цим два роки займаюсь. Мої хатні вже магазинного хліба не хочуть.
А зараз з фінансами туго, от і подумала спробувати на продаж пекти. Най вам смакує. Класно мати таку племінницю
А зараз з фінансами туго, от і подумала спробувати на продаж пекти. Най вам смакує. Класно мати таку племінницю
Так, дякую) А у вас плита електро чи газ. Електро накрутить гроші, але буде попит, то компенсує звісно. Бо племінниця один час теж продавала. Не густо, збирала закази на один день, і так хлібин 10 може за раз. То накрутило квт багатенько. Тобто половину заробітку пішло на світло.
Хотіла навіть професійну плиту купити , духовку , як на виробництвах, але все пішло не так: завагітніла, зараз дитина на себе час тягне))
Хотіла навіть професійну плиту купити , духовку , як на виробництвах, але все пішло не так: завагітніла, зараз дитина на себе час тягне))
Цвіпканя• 09 мая в 22:18
Ответ дляБлакитна устриця
Через інтернет з длставкою точно ні . Якщо рядом і принесли б додому, так
Зазвичай ровозять по точкам.
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:19
Ответ дляЦвіпканя
Так, дякую) А у вас плита електро чи газ. Електро накрутить гроші, але буде попит, то компенсує звісно. Бо племінниця один час теж продавала. Не густо, збирала закази на один день, і так хлібин 10 може за раз. То накрутило квт багатенько. Тобто половину заробітку пішло на світло.
Хотіла навіть професійну плиту купити , духовку , як на виробництвах, але все пішло не так: завагітніла, зараз дитина на себе час тягне))
Хотіла навіть професійну плиту купити , духовку , як на виробництвах, але все пішло не так: завагітніла, зараз дитина на себе час тягне))
Я врахувала. Тому й ціна така. Бо світло дороге. А там духовку треба довго гріти ф на максимумі. + Чавунна каструля або камінь, різні приспособності. Самі продукти на хліб недорогі, електрика тягне. Я це врахувала.
2
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:20
Ответ дляНе зацілована
Варто спробувати. Бажаю успіхів!
Дякую. Займусь по чуть фотографуванням своїх хлібів і виставлю в чат ОСББ, якраз в нас є такий для продаж.
Цвіпканя• 09 мая в 22:23
Ответ дляIQ 80
Дякую. Займусь по чуть фотографуванням своїх хлібів і виставлю в чат ОСББ, якраз в нас є такий для продаж.
Можете закваску продавати. На неї попит великий був рік тому, думаю нічого не змінилось. Баночка закваски і до неї роздрукована інструкція, як підтримувати її. Я бачила, як вона робиться, тобто нічого важкого, але лінувалась сама
робити.
робити.
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:24
Ответ дляЦвіпканя
Можете закваску продавати. На неї попит великий був рік тому, думаю нічого не змінилось. Баночка закваски і до неї роздрукована інструкція, як підтримувати її. Я бачила, як вона робиться, тобто нічого важкого, але лінувалась сама
робити.
робити.
Дякую. Так першу свою закваску я також купувала. Лінь було самі й тиждень з нею возитись
Заставляличка• 09 мая в 22:27
Ответ дляIQ 80
До речі цікава ідея. Дякую.
Може у вас в є поряд маленькі магазинчики, типу крафтових, можна їм запропонувати. Хлібчик дуже апетитний.
4
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:37
Ответ дляЗаставляличка
Може у вас в є поряд маленькі магазинчики, типу крафтових, можна їм запропонувати. Хлібчик дуже апетитний.
Думала вже про це, але не відкривала ФОП і все таке, тому навіть не знаю чи візьмуть. Я ж неоформлена ще. Поки рано про ФОП говорити
тогдалия• 09 мая в 22:42
О автор, смакота, у мене чоловік пече, сам закваску виводив, пече різні і з сиром, і з цибулею, і з льном, з різної муки всіх кольорів і помолів. На продаж навряд чі, моя думка. Велика конкуренція, з широкою ассортиментною лінійкою. Треба виходити на об´єми і мати якусь свою фішку, та не знижати якість та вагу виробу з часом, як роблять багато хто, тобто тримати рівень
2
3
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:44
Ответ длятогдалия
О автор, смакота, у мене чоловік пече, сам закваску виводив, пече різні і з сиром, і з цибулею, і з льном, з різної муки всіх кольорів і помолів. На продаж навряд чі, моя думка. Велика конкуренція, з широкою ассортиментною лінійкою. Треба виходити на об´єми і мати якусь свою фішку, та не знижати якість та вагу виробу з часом, як роблять багато хто, тобто тримати рівень
Нічого собі, оце чоловіка маєте
2
1
автор
IQ 80
• 09 мая в 22:46
Ответ дляМядуза аля моргонер
Я б купила закваску
Я можу вам подарувати, але навіть не знаю як її переслати правильно, щоб не стрілила. Вже забула як мені її пересилали
Цідило правди• 09 мая в 22:52
Ответ дляIQ 80
Я можу вам подарувати, але навіть не знаю як її переслати правильно, щоб не стрілила. Вже забула як мені її пересилали
Скажіть, будь ласка, скільки розстоюється хліб до випічки, після остаточного формування?
автор
IQ 80
• 09 мая в 23:05
Ответ дляЦідило правди
Скажіть, будь ласка, скільки розстоюється хліб до випічки, після остаточного формування?
Я завжди роблю холодну ферментацію в холодильнику. Після формовки ставлю в холодильник наніч, і вранці печу свіжий хлібчик. 8-12 годин, як коли
Цідило правди• 09 мая в 23:06
Ответ дляIQ 80
Я завжди роблю холодну ферментацію в холодильнику. Після формовки ставлю в холодильник наніч, і вранці печу свіжий хлібчик. 8-12 годин, як коли
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу