Коплю на груди• 22 мая в 19:15
Я мабуть погана мама, в мене не вистачає фантазії що готувати цим дітям
Вже доходить до того що я йду в Сільпо в відділ кулінарії і дивлюся що вони готують і беру собі на замітку
Дівчата допоможіть будь ласка, що хто готує які у вас раціон можете хтось приблизно написати, що ви сьогодні їли
Дівчата допоможіть будь ласка, що хто готує які у вас раціон можете хтось приблизно написати, що ви сьогодні їли
показать весь текст
1
3
8
Ростки жимолости• 22 мая в 19:36
А ще часто роблю пиріжки /пончики з мясом. Горохом. Капустою. І в морозилку. Готові.
Потім- лише в мікрохвильового. І супер
Потім- лише в мікрохвильового. І супер
Ваша прЭлесть• 22 мая в 19:37
Ответ дляВумна вутка
Чем проще еда, тем она полезнее
Не згодна - макарони з сосисками просто, але не дуже корисно
Ростки жимолости• 22 мая в 19:38
Ответ дляВаша прЭлесть
Не згодна - макарони з сосисками просто, але не дуже корисно
Чим не корисно?
Нормальна їжа.
Не розносить так в об´ємах, як українські вареники чи пампушки, чи каші
Нормальна їжа.
Не розносить так в об´ємах, як українські вареники чи пампушки, чи каші
1
Ваша прЭлесть• 22 мая в 19:39
Ответ дляРостки жимолости
Чим не корисно?
Нормальна їжа.
Не розносить так в об´ємах, як українські вареники чи пампушки, чи каші
Нормальна їжа.
Не розносить так в об´ємах, як українські вареники чи пампушки, чи каші
Паста ще +/-, а сосиски не альо, там багато жиру і мало білку, хоча здається що мало б бути як мʼясна страва
Пищалка• 22 мая в 19:39
Ответ дляВаша прЭлесть
Не згодна - макарони з сосисками просто, але не дуже корисно
У меня в морозилке всегда пачка сосисок лежит на всякий случай
Ваша прЭлесть• 22 мая в 19:41
Ответ дляПищалка
У меня в морозилке всегда пачка сосисок лежит на всякий случай
Так, в мене теж іноді бувають сосиски або сардельки. Але це саме іноді, тобто 3-4 рази в місяць
2
Ростки жимолости• 22 мая в 19:48
Ответ дляВаша прЭлесть
Паста ще +/-, а сосиски не альо, там багато жиру і мало білку, хоча здається що мало б бути як мʼясна страва
Сосиски нічим не гірші від того мяса, що зараз продають. Кури ,індики, свині, телятина - на штучних добавках, стимуляторах росту.
Зараз все скажу• 22 мая в 19:48
Ответ дляsvetolino
Если не нравиться ,то делает обиженную мордочку и загребает лапой 😩
Но, согласитесь, если это делает кот, то оно достаточно мило. А если дитё начнет так загребать, то убить хочется.
1
Ростки жимолости• 22 мая в 19:53
Ответ дляВаша прЭлесть
Так, в мене теж іноді бувають сосиски або сардельки. Але це саме іноді, тобто 3-4 рази в місяць
У нас щодня. Після років життя в ЄС і споглядання за їх шикарними фігурами і самопочуття,- відкинула все, чому мене вчили в Україні.
І їм сиру рибу і мясо. І почала пити яйця( жовток, правда)- оце шок і для мене
Хоч мясо сире я їла і без ЄС.
І картоплю жру без страху. хоча я її завжди жерла))
І білий свіжий хліб- хоча в Україні мені казали:’ зась. Їж сухий і чорний.
І майонез. Купую жирний
І їм сиру рибу і мясо. І почала пити яйця( жовток, правда)- оце шок і для мене
Хоч мясо сире я їла і без ЄС.
І картоплю жру без страху. хоча я її завжди жерла))
І білий свіжий хліб- хоча в Україні мені казали:’ зась. Їж сухий і чорний.
І майонез. Купую жирний
Вумна вутка• 22 мая в 19:53
Ответ дляВаша прЭлесть
Не згодна - макарони з сосисками просто, але не дуже корисно
Макарони з твердих сортів та сисиски, наприклад, домашнього виготовлення, чим не корисне?
Хоча я б не заморачувалася з сосисками, а просто зробила, наприклад, люлякибаб
Хоча я б не заморачувалася з сосисками, а просто зробила, наприклад, люлякибаб
Мусик Пусик• 22 мая в 19:54
а что плохого брать идеи с сельпо?правда там много майонезных салатов, я их перестала любить... я тоже так иногда делаю..сейчас делаю картошку с котлетой, салат- помидоры, рукола, моцарелла, франц.горчица, масло....фарш есть завтра сделаю тефтели в томате как гарнир с рисом...печеночные блинчики быстро делаются...оладьи и подливу к ним- заморож ягодами+сахар...супы не варю ...мясо делаю противень (мелкие кусочки залить порезан.помидорами(в банке подаются) поперчить,соль на ночь оставить-получается как шашлык...мясо по франц.тоже на противень сделаю на два дня хватает...пельмени делаю сама
Пищалка• 22 мая в 19:58
Ответ дляМусик Пусик
а что плохого брать идеи с сельпо?правда там много майонезных салатов, я их перестала любить... я тоже так иногда делаю..сейчас делаю картошку с котлетой, салат- помидоры, рукола, моцарелла, франц.горчица, масло....фарш есть завтра сделаю тефтели в томате как гарнир с рисом...печеночные блинчики быстро делаются...оладьи и подливу к ним- заморож ягодами+сахар...супы не варю ...мясо делаю противень (мелкие кусочки залить порезан.помидорами(в банке подаются) поперчить,соль на ночь оставить-получается как шашлык...мясо по франц.тоже на противень сделаю на два дня хватает...пельмени делаю сама
Мясо в помидорах сколько запекаете,в закрытой форме?
Ростки жимолости• 22 мая в 20:00
Ответ дляМусик Пусик
а что плохого брать идеи с сельпо?правда там много майонезных салатов, я их перестала любить... я тоже так иногда делаю..сейчас делаю картошку с котлетой, салат- помидоры, рукола, моцарелла, франц.горчица, масло....фарш есть завтра сделаю тефтели в томате как гарнир с рисом...печеночные блинчики быстро делаются...оладьи и подливу к ним- заморож ягодами+сахар...супы не варю ...мясо делаю противень (мелкие кусочки залить порезан.помидорами(в банке подаются) поперчить,соль на ночь оставить-получается как шашлык...мясо по франц.тоже на противень сделаю на два дня хватает...пельмени делаю сама
А я обожнюю сир, часник, майонез і в помідорку запихнути. Хвилиною 30 чекаємо. І - смачного.
Мусик Пусик• 22 мая в 20:03
Ответ дляРостки жимолости
А я обожнюю сир, часник, майонез і в помідорку запихнути. Хвилиною 30 чекаємо. І - смачного.
теж люблю таке сполучення...де в духовці...я звичайно так таке їм
Ото буду я ещё с готовкой так заморачиваться.
Завтрак: омлет, овсянка , яичница стандартно
Обед ужин - каша/картошка/макароны + вареное филе, или тушёное мЯсо + овощи просто режу
Периодически заказываем суши, пиццу, могу в той же кулинарии в Сильпо что то купить (скорее мясное, а дома доварить гарнир)
Завтрак: омлет, овсянка , яичница стандартно
Обед ужин - каша/картошка/макароны + вареное филе, или тушёное мЯсо + овощи просто режу
Периодически заказываем суши, пиццу, могу в той же кулинарии в Сильпо что то купить (скорее мясное, а дома доварить гарнир)
1
Ростки жимолости• 22 мая в 20:06
Авторе.
Забула.
Роли з дитинства.
Вафельні коржі, змащуємо гарячим картоплини пюре. Сосиски/ сардельки, варена ковбаса( що є) на краї. І швиденько скручуємо. Ріжемо на шматки. Валяємо в яйцях і на сковороду з олією. Не встигаю готувати))
Забула.
Роли з дитинства.
Вафельні коржі, змащуємо гарячим картоплини пюре. Сосиски/ сардельки, варена ковбаса( що є) на краї. І швиденько скручуємо. Ріжемо на шматки. Валяємо в яйцях і на сковороду з олією. Не встигаю готувати))
Ростки жимолости• 22 мая в 20:08
А ще одні роли з крабових паличок з 90: розмотуємо( неслухняних- заливаємо кипятком), кетчупом мазюкаємо. Шматок сиру і варьонки. Скрутили. В яйці сухарях обваляти. Обжарили.
Мусик Пусик• 22 мая в 20:08
Ответ дляПищалка
Мясо в помидорах сколько запекаете,в закрытой форме?
вот такую банку на 1-1,5 мяса(может и больше немного), получается противень, 30-40 минут зависит от мяса, беру такое как на шашлык, ничем не накрываю, один раз помешаю, жидкость испариться с помидоров, сверху немного мясо прижариться, все кто пробуют говорят шашлык, вы сами будете видеть готовность, можно сильно и не зажаривать...и лук еще добавьте,,,главное чтобы оно ночь в них постояло, помидорная кислота делает мясо мягче (банку всю)
Ростки жимолости• 22 мая в 20:15
У мене з рибою- катастрофа в сімї . Їм нормально її лише я.
Тому, блюд з нею нема практично.
Окрім олівє з копченої скумбрією замість мяса / ковбаси. Чи шуби.
Гриби, капусту,цибулю, квасолю- від того @игає молодша
Тому, я вирішила проблему:’все меню базоване на животному мясі
А я насолоджуюся рибою
Тому, блюд з нею нема практично.
Окрім олівє з копченої скумбрією замість мяса / ковбаси. Чи шуби.
Гриби, капусту,цибулю, квасолю- від того @игає молодша
Тому, я вирішила проблему:’все меню базоване на животному мясі
А я насолоджуюся рибою
1
Ростки жимолости• 22 мая в 20:27
В морозилці знайшла котлети. Мною, страдаліцею, готовані.
Ото і буде їжа на завтра. Макарони, греча до того- то вже мене не стосується
Ото і буде їжа на завтра. Макарони, греча до того- то вже мене не стосується
Форс мажор• 22 мая в 20:28
Готовлю всегда - макароны, кашу, изредка картошку. Запечённый ошеек или индейку, курицу. Ещё в доме есть яйца, фрукты и овощи. Всё нормально. Никто не умер с голоду
Ваша прЭлесть• 22 мая в 20:29
Ответ дляРостки жимолости
У нас щодня. Після років життя в ЄС і споглядання за їх шикарними фігурами і самопочуття,- відкинула все, чому мене вчили в Україні.
І їм сиру рибу і мясо. І почала пити яйця( жовток, правда)- оце шок і для мене
Хоч мясо сире я їла і без ЄС.
І картоплю жру без страху. хоча я її завжди жерла))
І білий свіжий хліб- хоча в Україні мені казали:’ зась. Їж сухий і чорний.
І майонез. Купую жирний
І їм сиру рибу і мясо. І почала пити яйця( жовток, правда)- оце шок і для мене
Хоч мясо сире я їла і без ЄС.
І картоплю жру без страху. хоча я її завжди жерла))
І білий свіжий хліб- хоча в Україні мені казали:’ зась. Їж сухий і чорний.
І майонез. Купую жирний
Ми не настільки любимо сосиски щоб їсти їх щодня. Сирий фарш мені просто огидно, та й чоловік з дітьми не будуть їсти. Стосовно хліба та картоплі - їмо коли хочеться, я не памʼятаю щоб мені хтось казав в дитинстві, що не можна їсти свіжий білий хліб, завжди з батону або «цеглинки» зʼїдала свіжу скоринку і мене ніхто не обмежував. Картопляне пюре та смажена картопля в дитинстві напевно бували не рідше ніж інші гарнири.
Про шкоду картоплю почали казати напевно останні років 5-10 і зазвичай саме для тих, хто має зайву вагу
Я за здорове харчування саме в тому сенсі, що воно підходить саме цій людині і не наносить шкоду здоровʼю. Якщо на тлі звичного харчування є зайва вага, то треба переглядати раціон. А якщо у людини картопля свіжий білий хліб щодня і при цьому вага нормальна, то чому б ні
Про шкоду картоплю почали казати напевно останні років 5-10 і зазвичай саме для тих, хто має зайву вагу
Я за здорове харчування саме в тому сенсі, що воно підходить саме цій людині і не наносить шкоду здоровʼю. Якщо на тлі звичного харчування є зайва вага, то треба переглядати раціон. А якщо у людини картопля свіжий білий хліб щодня і при цьому вага нормальна, то чому б ні
1
Ваша прЭлесть• 22 мая в 20:30
Ответ дляВумна вутка
Макарони з твердих сортів та сисиски, наприклад, домашнього виготовлення, чим не корисне?
Хоча я б не заморачувалася з сосисками, а просто зробила, наприклад, люлякибаб
Хоча я б не заморачувалася з сосисками, а просто зробила, наприклад, люлякибаб
Люля та магазинні сосиски це як порівнювати х#й з пальцем, вибачте за прямоту
1
Ростки жимолости• 22 мая в 20:36
Ответ дляВаша прЭлесть
Ми не настільки любимо сосиски щоб їсти їх щодня. Сирий фарш мені просто огидно, та й чоловік з дітьми не будуть їсти. Стосовно хліба та картоплі - їмо коли хочеться, я не памʼятаю щоб мені хтось казав в дитинстві, що не можна їсти свіжий білий хліб, завжди з батону або «цеглинки» зʼїдала свіжу скоринку і мене ніхто не обмежував. Картопляне пюре та смажена картопля в дитинстві напевно бували не рідше ніж інші гарнири.
Про шкоду картоплю почали казати напевно останні років 5-10 і зазвичай саме для тих, хто має зайву вагу
Я за здорове харчування саме в тому сенсі, що воно підходить саме цій людині і не наносить шкоду здоровʼю. Якщо на тлі звичного харчування є зайва вага, то треба переглядати раціон. А якщо у людини картопля свіжий білий хліб щодня і при цьому вага нормальна, то чому б ні
Про шкоду картоплю почали казати напевно останні років 5-10 і зазвичай саме для тих, хто має зайву вагу
Я за здорове харчування саме в тому сенсі, що воно підходить саме цій людині і не наносить шкоду здоровʼю. Якщо на тлі звичного харчування є зайва вага, то треба переглядати раціон. А якщо у людини картопля свіжий білий хліб щодня і при цьому вага нормальна, то чому б ні
Я взагалі ненавиджу ковбасу, коли чесно.
Мені краще мясо чи риба( навіть сире)- я про це писала.
Картоплю обожнюю. Каші ні.
І хліб собі дозволяю з салом.
І пиво
Колись моя вага була біля 100кг. Бо слухала всі ці бздури. Це було давно. Не вірю навіть. Фото- свідки лише.
І голодала, і ригала...
На сьогодні 60 при175. Бо яне контролюю зараз калорійності.
І мені за 40. Маю право вирішувати, яка у мене талія і де
Мені краще мясо чи риба( навіть сире)- я про це писала.
Картоплю обожнюю. Каші ні.
І хліб собі дозволяю з салом.
І пиво
Колись моя вага була біля 100кг. Бо слухала всі ці бздури. Це було давно. Не вірю навіть. Фото- свідки лише.
І голодала, і ригала...
На сьогодні 60 при175. Бо яне контролюю зараз калорійності.
І мені за 40. Маю право вирішувати, яка у мене талія і де
Ростки жимолости• 22 мая в 20:45
Ответ дляВаша прЭлесть
Ми не настільки любимо сосиски щоб їсти їх щодня. Сирий фарш мені просто огидно, та й чоловік з дітьми не будуть їсти. Стосовно хліба та картоплі - їмо коли хочеться, я не памʼятаю щоб мені хтось казав в дитинстві, що не можна їсти свіжий білий хліб, завжди з батону або «цеглинки» зʼїдала свіжу скоринку і мене ніхто не обмежував. Картопляне пюре та смажена картопля в дитинстві напевно бували не рідше ніж інші гарнири.
Про шкоду картоплю почали казати напевно останні років 5-10 і зазвичай саме для тих, хто має зайву вагу
Я за здорове харчування саме в тому сенсі, що воно підходить саме цій людині і не наносить шкоду здоровʼю. Якщо на тлі звичного харчування є зайва вага, то треба переглядати раціон. А якщо у людини картопля свіжий білий хліб щодня і при цьому вага нормальна, то чому б ні
Про шкоду картоплю почали казати напевно останні років 5-10 і зазвичай саме для тих, хто має зайву вагу
Я за здорове харчування саме в тому сенсі, що воно підходить саме цій людині і не наносить шкоду здоровʼю. Якщо на тлі звичного харчування є зайва вага, то треба переглядати раціон. А якщо у людини картопля свіжий білий хліб щодня і при цьому вага нормальна, то чому б ні
Напишу ще.
Я хватала з печі гарячий хліб , відламувала боковушку...і неслася до банки з ’ здьором’. Як то було смачно з часничком.
А мама кричала вслід’ не їж гарячого хліба! Злипнутьчя кишки’
Я і досі купую той ’ здір’))
Хліба домашнього з печі німа..
Я хватала з печі гарячий хліб , відламувала боковушку...і неслася до банки з ’ здьором’. Як то було смачно з часничком.
А мама кричала вслід’ не їж гарячого хліба! Злипнутьчя кишки’
Я і досі купую той ’ здір’))
Хліба домашнього з печі німа..
Пищалка• 22 мая в 23:27
Ответ дляМусик Пусик
вот такую банку на 1-1,5 мяса(может и больше немного), получается противень, 30-40 минут зависит от мяса, беру такое как на шашлык, ничем не накрываю, один раз помешаю, жидкость испариться с помидоров, сверху немного мясо прижариться, все кто пробуют говорят шашлык, вы сами будете видеть готовность, можно сильно и не зажаривать...и лук еще добавьте,,,главное чтобы оно ночь в них постояло, помидорная кислота делает мясо мягче (банку всю)
Такие помидоры для готовки я тоже постоянно использую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
