sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_23
Неместная Я• Изменено 04 июня в 08:04

Секрет смаження млинців знали?

Аби вони не приставали, колись моя мама перед кожним новим млинцем змащувала сковорідку шматочком несоленого сала( такого без м´яса, чисте сало). Запаху і смаку це не змінює, а дає лиш тоненький шар жиру, завдяки якому млинці ніколи не пристають до сковорідки
heart 2 face_with_tears_of_joy 2 face_vomiting 2 like 46 woman_facepalming 81
163 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
anonim_97
Ноу коммент• 04 июня в 08:04
1
В мене і без сала не пристають
like 115 face_with_tears_of_joy 2
noavatar
Love_Love_Love_• 04 июня в 08:05
2
В вік антипригарного покриття у когось ще пристають млинці?
face_with_tears_of_joy 6 woman_facepalming 21 like 102
anonim_208
Пожарник• 04 июня в 08:05
3
А ви до цього не знали, що млинці потрібно смажити на сковорідці з жиром, а не на сухій?
В мене є спрей для смажіння, я наношу на сковорідку.
woman_facepalming 30 dislike 2 like 11
anonim_175
Разгуляшка• 04 июня в 08:05
4
Просто олію додати в тісто. Ну і я заварні роблю, вони взагалі не пристають.
like 90
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:05
5
Ответ дляLove_Love_Love_
В вік антипригарного покриття у когось ще пристають млинці?
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
face_with_tears_of_joy 7 like 20 woman_facepalming 71 clown_face 1
noavatar
Love_Love_Love_• 04 июня в 08:06
6
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Ахаха, ясно
face_with_tears_of_joy 23 woman_facepalming 14
anonim_101
Най хоч раз• 04 июня в 08:06
7
В мене без сала не пристають. Додайте в млинці олії трохи і купіть норм.сковорідку.
woman_facepalming 4 pouting_face 1 like 46
anonim_121
Топтунша• 04 июня в 08:06
8
Да, всегда так делаю хоть у меня и все сковороды антипригарные. И ложку олии добавляю в тесто.
like 9
anonim_175
Разгуляшка• 04 июня в 08:06
9
Таких ’секретів’ є дуже багато і всі вони різні. У нас в гуртожитку дівчата салом теж робили.
like 16
noavatar
Love_Love_Love_• 04 июня в 08:07
10
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Тоді просто додайте трохи олії в тісто
dislike 1 woman_facepalming 1 like 9
anonim_182
Карма хамелеона• 04 июня в 08:07
11
Ответ дляРазгуляшка
Просто олію додати в тісто. Ну і я заварні роблю, вони взагалі не пристають.
Думала все так делают...
woman_facepalming 1 like 9
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:07
12
Ответ дляПожарник
А ви до цього не знали, що млинці потрібно смажити на сковорідці з жиром, а не на сухій?
В мене є спрей для смажіння, я наношу на сковорідку.
Від такого спрею вони потім надто жирні
face_with_tears_of_joy 7 woman_facepalming 14 like 11 clown_face 1
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:08
13
Ответ дляРазгуляшка
Просто олію додати в тісто. Ну і я заварні роблю, вони взагалі не пристають.
Можна рецепт заварних?
face_with_tears_of_joy 1 clown_face 1
anonim_98
Белоснежко• 04 июня в 08:08
14
Секрету этому столько же сотен лет, как и блинчикам
like 18
anonim_44
Мамин тріль• 04 июня в 08:08
15
Ответ дляНеместная Я
Від такого спрею вони потім надто жирні
Не більше, ніж від сала
dislike 4 like 14
anonim_95
Мстящий за Зайца• 04 июня в 08:08
16
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Антипригарне є різне, а не лише тефлон.
heart 4
anonim_120
Экспертиза• 04 июня в 08:08
17
Ответ дляПожарник
А ви до цього не знали, що млинці потрібно смажити на сковорідці з жиром, а не на сухій?
В мене є спрей для смажіння, я наношу на сковорідку.
нафіга? в тісто до млинців за рецептом вже додана олія
плюс нормальна сковорідка
нічого ніколи не пристає
dislike 1 like 13
anonim_95
Мстящий за Зайца• 04 июня в 08:09
18
Ответ дляНеместная Я
Від такого спрею вони потім надто жирні
Так само, як після сала - це з досвіду.
dislike 1 like 4
anonim_121
Топтунша• 04 июня в 08:09
19
Ответ дляМамин тріль
Не більше, ніж від сала
Нет, гораздо больше.
Если пройтись кусочком сала то не остаётся ничего, сухие блины.
А если брызгать олией то они жирные.
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 6 like 16
anonim_30
Интимная• 04 июня в 08:09
20
Всю жизнь делаю на сале. С маслом не нравятся - они жирные.
like 6
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:09
21
Ответ дляНай хоч раз
В мене без сала не пристають. Додайте в млинці олії трохи і купіть норм.сковорідку.
Не думаю що в мене погана сковорода
attached-photo
face_with_tears_of_joy 9 like 8 woman_facepalming 16 clown_face 1
anonim_208
Пожарник• 04 июня в 08:09
22
Ответ дляНеместная Я
Від такого спрею вони потім надто жирні
Абсолютно ні. Ви ж не 20 разів його розпилюєте, а 1. Про сало знаю з дитинства, ще бабця так робила. Так от зі спреєм млинці не жирніші, ніж на салі чи коли олію в тісто додають.
dislike 4 like 4
anonim_213
Там все розмивчато• 04 июня в 08:10
23
Ответ дляНеместная Я
Антипригарне дуже шкідливе. Думала що вам як слідкуючою за своїм здоров´ям це відомо
Автор, я вам еще больший секрет открою. Во-первых антипригарное покрытие не вредное, если оно целое. Во-вторых берете обычную силиконовую кисточку и сказывается обычным растительным масло рафинированным,без запаха чтоб. А в третьих,если вы,перевернул блин,сможете еще и кусочком сливочного сверху,быстро-быстро пройдя по поверхности,то и за уши вас не оттянешь от блинов таких:))
like 14 woman_facepalming 4
anonim_86
Малая еще та• 04 июня в 08:10
24
Дає сало аромат.
Це смачно для млинців з м´ясом, з солоними начинками.
Ще сирою картоплею змащують.
Але зараз такі матеріали пателень, що це змащення неактуальне
dislike 2 like 7
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:10
25
Ответ дляМамин тріль
Не більше, ніж від сала
Різниця колосальна
like 8 woman_facepalming 6 clown_face 1
anonim_98
Белоснежко• 04 июня в 08:10
26
Ответ дляЭкспертиза
нафіга? в тісто до млинців за рецептом вже додана олія
плюс нормальна сковорідка
нічого ніколи не пристає
Не во все блинчики добавляют растит масло. Я делаю по-разному. Могу только яйца, мука, немного сахара и кипяток.
’Кружевные’ получаются
like 3
anonim_208
Пожарник• 04 июня в 08:10
27
Ответ дляЭкспертиза
нафіга? в тісто до млинців за рецептом вже додана олія
плюс нормальна сковорідка
нічого ніколи не пристає
Я не додаю олію в тісто, не люблю.
heart 3
anonim_121
Топтунша• 04 июня в 08:10
28
Ответ дляТам все розмивчато
Автор, я вам еще больший секрет открою. Во-первых антипригарное покрытие не вредное, если оно целое. Во-вторых берете обычную силиконовую кисточку и сказывается обычным растительным масло рафинированным,без запаха чтоб. А в третьих,если вы,перевернул блин,сможете еще и кусочком сливочного сверху,быстро-быстро пройдя по поверхности,то и за уши вас не оттянешь от блинов таких:))
Для меня это слишком жирно. Дети вообще есть не будут.
like 3 pouting_face 1 woman_facepalming 1
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:10
29
Ответ дляТоптунша
Нет, гораздо больше.
Если пройтись кусочком сала то не остаётся ничего, сухие блины.
А если брызгать олией то они жирные.
100%
woman_facepalming 1 like 2
anonim_23
автор Неместная Я • 04 июня в 08:11
30
Ответ дляИнтимная
Всю жизнь делаю на сале. С маслом не нравятся - они жирные.
Так, мені теж на олії жирні
like 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff