Жена аллигатора• 16 июля в 17:21
Як ту довбану індичку готувати! Суха як батіг
Духовки немає.
Чат джпт запропонував обсмажити, і тушкувати 1.5 години на повільному вогні. Я тушкую те крило вже 2 години. А воно все туге.
Ніколи мені та індичка не вдається
Чат джпт запропонував обсмажити, і тушкувати 1.5 години на повільному вогні. Я тушкую те крило вже 2 години. А воно все туге.
Ніколи мені та індичка не вдається
7
3
Мама фіфті цента• 16 июля в 17:24
Ну да, крило воно таке. Стегно краща брати, як нема духовки.
1
5
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:24
Ответ дляЛюблю ВалЄру
1,5 часа индейку?
А скільки по вашому? Там крило на 1 кг
2
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:25
Ответ дляМама фіфті цента
Ну да, крило воно таке. Стегно краща брати, як нема духовки.
Це чоловік бере. Він по роботі буває в пташнику. І радує мене цим м´ясом.
До цього була гомілка теж така херня
До цього була гомілка теж така херня
1
7
Капитошечка• 16 июля в 17:25
Ну, вообще, крылья индейки на любителя. Тем более и тушить их.
А почему вы именно крыло выбрали, а не филе?
А почему вы именно крыло выбрали, а не филе?
3
Фиктивная• 16 июля в 17:26
Крыло надо сварить, а потом уже запечь доя корочки. Хотя можно и просто отварное мясо обобрать.
Тушите дальше, что ж делать
Тушите дальше, что ж делать
3
1
3
Люблю Украину• 16 июля в 17:26
Ответ дляЖена аллигатора
Це чоловік бере. Він по роботі буває в пташнику. І радує мене цим м´ясом.
До цього була гомілка теж така херня
До цього була гомілка теж така херня
То просто м´ясо не якісне, не беріть більше
3
Крайня невістка• 16 июля в 17:26
Ответ дляЖена аллигатора
Це чоловік бере. Він по роботі буває в пташнику. І радує мене цим м´ясом.
До цього була гомілка теж така херня
До цього була гомілка теж така херня
Автор, почитаю Вашу тему
У меня с индейкой одни неудачи
Гомилку выбросила недавно
Хз, может передержала наоборот, но она была сырой, сырой а потом подошва сразу 😆
У меня с индейкой одни неудачи
Гомилку выбросила недавно
Хз, может передержала наоборот, но она была сырой, сырой а потом подошва сразу 😆
2
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:30
Ответ дляКапитошечка
Ну, вообще, крылья индейки на любителя. Тем более и тушить их.
А почему вы именно крыло выбрали, а не филе?
А почему вы именно крыло выбрали, а не филе?
Ну крила ж теж має хтось їсти.
Мене цікавить саме секрет приготування індичого м´яса.
Я вмію готувати баранину, телятину, навіть стару говядину і кабана дикого готувала.
А індичка для мене загадка
Мене цікавить саме секрет приготування індичого м´яса.
Я вмію готувати баранину, телятину, навіть стару говядину і кабана дикого готувала.
А індичка для мене загадка
Невгамовна Бу• 16 июля в 17:30
Тушу бедро, кусочками на медленном огне. Гомилка на бульон, крыло тоже
Хочу наколоти губи• 16 июля в 17:31
Вона, мабуть, стара, як світ
Коли мама тримала індиків, не памʼятаю, щоб такі проблеми були
Ми колись таких качок купили з птахофабрики.Іх тримали не один рік для виробництва яєць , а потім забили на мясо
Коли мама тримала індиків, не памʼятаю, щоб такі проблеми були
Ми колись таких качок купили з птахофабрики.Іх тримали не один рік для виробництва яєць , а потім забили на мясо
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:31
Ответ дляЛюблю Украину
То просто м´ясо не якісне, не беріть більше
В якому сенсі неякісне
Як з мого допису ви вияснили що м´ясо не якісне?
А як має виглядати чи готуватись якісне індиче крило?
Як з мого допису ви вияснили що м´ясо не якісне?
А як має виглядати чи готуватись якісне індиче крило?
Капитошечка• 16 июля в 17:32
Ответ дляЖена аллигатора
Ну крила ж теж має хтось їсти.
Мене цікавить саме секрет приготування індичого м´яса.
Я вмію готувати баранину, телятину, навіть стару говядину і кабана дикого готувала.
А індичка для мене загадка
Мене цікавить саме секрет приготування індичого м´яса.
Я вмію готувати баранину, телятину, навіть стару говядину і кабана дикого готувала.
А індичка для мене загадка
Ну, я готовила в мультиварке. Мариновала сутки всспециях с уксусом, дальше обжаривала со всех сторон и заливала соусом, тушила где-то часа 2 на режиме тушение, залив кисло-сладким соусом. Но, у меня было 2 штуки, я хз даже сколько это по весу
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:33
Ответ дляХочу наколоти губи
Вона, мабуть, стара, як світ
Коли мама тримала індиків, не памʼятаю, щоб такі проблеми були
Ми колись таких качок купили з птахофабрики.Іх тримали не один рік для виробництва яєць , а потім забили на мясо
Коли мама тримала індиків, не памʼятаю, щоб такі проблеми були
Ми колись таких качок купили з птахофабрики.Іх тримали не один рік для виробництва яєць , а потім забили на мясо
Та це ті індички що потім по м´ясним магазинам розвозять. Це фабрика, пташник. Індичок на м´ясо вирощують
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:33
Ответ дляКапитошечка
Ну, я готовила в мультиварке. Мариновала сутки всспециях с уксусом, дальше обжаривала со всех сторон и заливала соусом, тушила где-то часа 2 на режиме тушение, залив кисло-сладким соусом. Но, у меня было 2 штуки, я хз даже сколько это по весу
Смачно вийшло?
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:34
Ответ дляСоображалочка
Варите уже как холодное, просто птица старушка была.
Тобто ви колись готували індиче крило і воно у вас було ніжним і соковитим?
1
Капитошечка• 16 июля в 17:35
Ответ дляЖена аллигатора
Смачно вийшло?
Специфично. Не могу сказать, что говно, но, и не восторг, я в первом сообщении написала, что это на любителя.
Из индейки что я люблю, я беру филе, режу тонкими пластинами, мариную в специях и на антипригарной сковороде обжариваю быстро со всех сторон, минут 10 на всю обжарку. Это реально вкусно мне)
Из индейки что я люблю, я беру филе, режу тонкими пластинами, мариную в специях и на антипригарной сковороде обжариваю быстро со всех сторон, минут 10 на всю обжарку. Это реально вкусно мне)
1
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:36
Ответ дляСовбез
Я беру филе и просто тушу на сковородке с луком.
Та я б філе перекрутила би на фарш і там хоч тефтелі хоч пельмені.
Але мій чоловік не шукає легкого шляху
Але мій чоловік не шукає легкого шляху
Соображалочка• 16 июля в 17:38
Ответ дляЖена аллигатора
Тобто ви колись готували індиче крило і воно у вас було ніжним і соковитим?
Ну да, тушили с морковкой и луком.
1
Люблю Украину• 16 июля в 17:39
Ответ дляЖена аллигатора
В якому сенсі неякісне
Як з мого допису ви вияснили що м´ясо не якісне?
А як має виглядати чи готуватись якісне індиче крило?
Як з мого допису ви вияснили що м´ясо не якісне?
А як має виглядати чи готуватись якісне індиче крило?
Нормальне домашнж м´ясо швидко готується
1
1
Марс атакует• 16 июля в 17:39
Я ее только запекаю в сметанном соусе с сыром и луком,тогда хоть как-то возможно жевать.
автор
Жена аллигатора
• 16 июля в 17:46
Ответ дляЛюблю Украину
Нормальне домашнж м´ясо швидко готується
Це фабрична індичка.
Я думала фабрична курка готується 15 хвилин ( на відміну від домашньої)
То і індичка фабрична мякша за домашню.
Я думала фабрична курка готується 15 хвилин ( на відміну від домашньої)
То і індичка фабрична мякша за домашню.
Може ще третю?• 16 июля в 17:46
Попробуйте в мультиварке под давлением если у вас есть такая функция
Леді Душка• 16 июля в 17:58
Ответ дляКрайня невістка
Автор, почитаю Вашу тему
У меня с индейкой одни неудачи
Гомилку выбросила недавно
Хз, может передержала наоборот, но она была сырой, сырой а потом подошва сразу 😆
У меня с индейкой одни неудачи
Гомилку выбросила недавно
Хз, может передержала наоборот, но она была сырой, сырой а потом подошва сразу 😆
Я з гомілок індюшиних холодець варю. Дуже смачно
2
Совбез• 16 июля в 18:03
Ответ дляЖена аллигатора
Та я б філе перекрутила би на фарш і там хоч тефтелі хоч пельмені.
Але мій чоловік не шукає легкого шляху
Але мій чоловік не шукає легкого шляху
Легкий шлях - це порізати та потушкувати.
Мама фіфті цента• 16 июля в 18:09
Ответ дляЖена аллигатора
Це чоловік бере. Він по роботі буває в пташнику. І радує мене цим м´ясом.
До цього була гомілка теж така херня
До цього була гомілка теж така херня
З цих запчастин холодець шикарний буде.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу