В кого тако було• 21 июля в 11:40
Куриные котлеты
Есть куриное филе.
Хочу из него сделать фарш.
Но как помне филе сухое , нет в нем жирности.
Что нужно добавить для сочности.
Лук , батон , может что-то ещё?
Где-то читала , что добавляют в фарш не сырой лук а слегка обжаренный.
Не знаю , боюсь испортить фарш
Хочу из него сделать фарш.
Но как помне филе сухое , нет в нем жирности.
Что нужно добавить для сочности.
Лук , батон , может что-то ещё?
Где-то читала , что добавляют в фарш не сырой лук а слегка обжаренный.
Не знаю , боюсь испортить фарш
Alpha Centauri• 21 июля в 11:43
Теж з цим мучилась) додаю батон розмочений в молоці та вершкове масло, не віджимаю. Додаю також цибулю (не обсмажую, бо люблю коли хрустить). І смажу в панірувальних сухарях. Котлетки виходять бомба)

Треба підробіток• 21 июля в 11:43
Цибуля в курячі несмачно, або хоча б підсмажена, батон в молоці та вершкове масло
Для дієтичного варіанту - кабачок
Для дієтичного варіанту - кабачок



Аль де Барановна• 21 июля в 11:44
Додаю сиру цибулю, молоко, якщо є, або майонез, вершковий соус чи просто воду, пару шматочків батона розмоченого в чомусь, переліченому вище, яйце. Не сухі виходять. Але у мене все проходить через блендер, тому однорідне й досиатньо вологе.
Тримбулька• 21 июля в 11:45
да все что угодно ( натереть масло или брынзу или кабачок, можно сметану, сливки или майонез , еще можно творог или рикоту ) вариантов масса
Сама вумна тутички• 21 июля в 11:53
Я режу филе на кусочки, пару ложек майонеза или сметаны, специи , постоит пару часов , потом добавляю сыр тертый, зелень или кабачок тертый , получаются как рубленые котлеты

ГугелП@лАмался• 21 июля в 11:54
Можна зробити так звані албанські котлети, коли філе не перекручується, а ріжеться невеликими, приблизно 1 см, шматочками, приправляється, додається борошно і яйце і за бажанням пасерована цибуля, сир твердий чи кисломолочний (але сухий), гриби, кабачок, потертий на бурякову тертку і віджатий. Викладається ложкою. Якщо маєте тендерайзер, шматки філе поколоти і замаринувати в соєвому соусі, а тоді в борошно, яйце і смажити
Червона ікорка• 21 июля в 11:56
Котлеты Пожарские. Филе, батон+ растопленное сливочное масло. Жарить в панироке. По желанию можно добавить укроп либо чеснок в фарш. Либо всередину фарша брусочек сыра- и залепить фаршем, сформировать типа зразы. Баток в молоке незамачивать, только простая вода
Сливочная пенка• 21 июля в 11:57
Ответ дляСама вумна тутички
Я режу филе на кусочки, пару ложек майонеза или сметаны, специи , постоит пару часов , потом добавляю сыр тертый, зелень или кабачок тертый , получаются как рубленые котлеты
Мне тоже очень нравятся рубленые котлеты.
Organic• 21 июля в 12:34
Я влітку завжди готую котлети з курятини та кабачка, легка літня страва.
Кабачок дає соковитість та м´якість.
На 600-700 гр фаршу один кабачок середнього розміру, одна велика цибулина, 1 яйце і панірувальні сухарі або шматок подрібненого черствого батона. Ну і приправи і спеції за смаком.
Кабачок і цибулину потерти і залишити на сіті хвилин на 10, щоб зайвий сік стік.
Сформувати, запанірувати і можна на пательні смажити, можна в духовці.
Кабачок дає соковитість та м´якість.
На 600-700 гр фаршу один кабачок середнього розміру, одна велика цибулина, 1 яйце і панірувальні сухарі або шматок подрібненого черствого батона. Ну і приправи і спеції за смаком.
Кабачок і цибулину потерти і залишити на сіті хвилин на 10, щоб зайвий сік стік.
Сформувати, запанірувати і можна на пательні смажити, можна в духовці.

Помидорина• 21 июля в 13:38
Ответ дляТреба підробіток
Цибуля в курячі несмачно, або хоча б підсмажена, батон в молоці та вершкове масло
Для дієтичного варіанту - кабачок
Для дієтичного варіанту - кабачок
Кабачок в курячих котлетах божествено смачно, ціле літо так готую.
Помидорина• 21 июля в 13:39
Ответ дляГугелП@лАмался
Можна зробити так звані албанські котлети, коли філе не перекручується, а ріжеться невеликими, приблизно 1 см, шматочками, приправляється, додається борошно і яйце і за бажанням пасерована цибуля, сир твердий чи кисломолочний (але сухий), гриби, кабачок, потертий на бурякову тертку і віджатий. Викладається ложкою. Якщо маєте тендерайзер, шматки філе поколоти і замаринувати в соєвому соусі, а тоді в борошно, яйце і смажити


Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу