sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_21
Закуйовджена життям• 06 сентября в 12:32

Персики в сиропі обов‘язково стирилізувати??

Якщо я попередьньо простирилізую банки, і закрию гаряче - не можна?
(Стерилізувати - це я маю на увазі кап‘ятити в воді персики з готовим сиропом, в каструлі)
18 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 12:33
1
Ну варення, ми ж залили гаряче, і закрили.
anonim_111
Мальчижка• 06 сентября в 12:36
2
Ответ дляЗакуйовджена життям
Ну варення, ми ж залили гаряче, і закрили.
Ви ж персики поклали нестерильні в стерильну банку, і не прогрівали їх. Можна залити перший раз окропом, 20 хв, злити, закип´ятити і ще раз залити сиропом.
heart 1
noavatar
ЛЮБА• 06 сентября в 12:36
3
Я стерилизую
heart 1
anonim_197
Гладиолус• 06 сентября в 12:42
4
Заливаю двічі кип´ятком, на третій раз сиропом. Банки перед закладанням ополіскую уксусом
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 12:42
5
Ответ дляМальчижка
Ви ж персики поклали нестерильні в стерильну банку, і не прогрівали їх. Можна залити перший раз окропом, 20 хв, злити, закип´ятити і ще раз залити сиропом.
Так, я такн і маю на увазі. Бачила рецепт, пеосики клали в стерильні банки, заливали окропом на 15 хв. Зливали, заливали сиропом і закручували.
Без цієї іботні , як як зварю 30 банок просто
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 12:43
6
Ответ дляГладиолус
Заливаю двічі кип´ятком, на третій раз сиропом. Банки перед закладанням ополіскую уксусом
Як ви кількість води в сиропі визначаєте?
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
anonim_111
Мальчижка• 06 сентября в 12:44
7
Ответ дляЗакуйовджена життям
Так, я такн і маю на увазі. Бачила рецепт, пеосики клали в стерильні банки, заливали окропом на 15 хв. Зливали, заливали сиропом і закручували.
Без цієї іботні , як як зварю 30 банок просто
Ну так це те саме фактично, що кілька разів заливати, що стерилізувати. Деяким навпаки геморно переливати по кілька разів.
Якщо будете заливати і зливати, то обов´язково укутайте потім ковдрою.
anonim_111
Мальчижка• 06 сентября в 12:44
8
Ответ дляЗакуйовджена життям
Як ви кількість води в сиропі визначаєте?
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Це єдиний розумний варіант.
anonim_197
Гладиолус• 06 сентября в 12:45
9
Ответ дляЗакуйовджена життям
Як ви кількість води в сиропі визначаєте?
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Двічі однією самою водою заливаю , а третій раз варю зі свіжою води. Ви як будете зливати із банки воду, можете заміряти скільки її
anonim_114
Рання пташка• 06 сентября в 12:49
10
Фрукты заливаются два раза, первый раз кипятком, сливаете в кастрюлю, добавляете сахар, закипит заливаем и закатываем. И укутать в одеяло до остывания.
noavatar
Valentina shop2020• 06 сентября в 13:08
11
В персики,добавить чуть лимонной кислоты,иначе может взорвать
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 13:24
12
Ответ дляГладиолус
Двічі однією самою водою заливаю , а третій раз варю зі свіжою води. Ви як будете зливати із банки воду, можете заміряти скільки її
Та я так і розумію
Но я не знаю як і чим
Ну в будь якому разі думаю я зварю сироп по пропорціям но х2 наприклад
Лишній просто не буду викоримтовувати
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 13:25
13
Ответ дляГладиолус
Двічі однією самою водою заливаю , а третій раз варю зі свіжою води. Ви як будете зливати із банки воду, можете заміряти скільки її
На літр води ви скільки даєте цукру й кислоти?
anonim_197
Гладиолус• 06 сентября в 14:10
14
Ответ дляЗакуйовджена життям
На літр води ви скільки даєте цукру й кислоти?
Я закриваю в 3 х л банки. На банку 350 цукру і пів чайної ложки лимонної кислоти
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 16:04
15
Ответ дляГладиолус
Я закриваю в 3 х л банки. На банку 350 цукру і пів чайної ложки лимонної кислоти
А у мене (з інтернету просто рецепт) на 1 л води 400г цукру і 1/2 л кислоти
Я взяла х2
Банки всякі різні - є 0,5, 0,75
Не дуже багато влазить но нормальних я не маю
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 16:08
16
Ответ дляГладиолус
Я закриваю в 3 х л банки. На банку 350 цукру і пів чайної ложки лимонної кислоти
У вас мабуть своі персики?)
anonim_197
Гладиолус• 06 сентября в 20:44
17
Ответ дляЗакуйовджена життям
У вас мабуть своі персики?)
Ага))
anonim_21
автор Закуйовджена життям • 06 сентября в 20:48
18
Ответ дляГладиолус
Ага))
Ну бо я так і подумала, бо з нашими цінами закривати ТРИлітрові банкИ, це звичайно альтернативні канали мають бути, аніж магазин😂😂😂я закрила 7 літрових.
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff