Закуйовджена життям• 06 сентября в 12:32
Персики в сиропі обов‘язково стирилізувати??
Якщо я попередьньо простирилізую банки, і закрию гаряче - не можна?
(Стерилізувати - це я маю на увазі кап‘ятити в воді персики з готовим сиропом, в каструлі)
(Стерилізувати - це я маю на увазі кап‘ятити в воді персики з готовим сиропом, в каструлі)
Мальчижка• 06 сентября в 12:36
Ответ дляЗакуйовджена життям
Ну варення, ми ж залили гаряче, і закрили.
Ви ж персики поклали нестерильні в стерильну банку, і не прогрівали їх. Можна залити перший раз окропом, 20 хв, злити, закип´ятити і ще раз залити сиропом.
1
Гладиолус• 06 сентября в 12:42
Заливаю двічі кип´ятком, на третій раз сиропом. Банки перед закладанням ополіскую уксусом
автор
Закуйовджена життям
• 06 сентября в 12:42
Ответ дляМальчижка
Ви ж персики поклали нестерильні в стерильну банку, і не прогрівали їх. Можна залити перший раз окропом, 20 хв, злити, закип´ятити і ще раз залити сиропом.
Так, я такн і маю на увазі. Бачила рецепт, пеосики клали в стерильні банки, заливали окропом на 15 хв. Зливали, заливали сиропом і закручували.
Без цієї іботні , як як зварю 30 банок просто
Без цієї іботні , як як зварю 30 банок просто
автор
Закуйовджена життям
• 06 сентября в 12:43
Ответ дляГладиолус
Заливаю двічі кип´ятком, на третій раз сиропом. Банки перед закладанням ополіскую уксусом
Як ви кількість води в сиропі визначаєте?
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Мальчижка• 06 сентября в 12:44
Ответ дляЗакуйовджена життям
Так, я такн і маю на увазі. Бачила рецепт, пеосики клали в стерильні банки, заливали окропом на 15 хв. Зливали, заливали сиропом і закручували.
Без цієї іботні , як як зварю 30 банок просто
Без цієї іботні , як як зварю 30 банок просто
Ну так це те саме фактично, що кілька разів заливати, що стерилізувати. Деяким навпаки геморно переливати по кілька разів.
Якщо будете заливати і зливати, то обов´язково укутайте потім ковдрою.
Якщо будете заливати і зливати, то обов´язково укутайте потім ковдрою.
Мальчижка• 06 сентября в 12:44
Ответ дляЗакуйовджена життям
Як ви кількість води в сиропі визначаєте?
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Це єдиний розумний варіант.
Гладиолус• 06 сентября в 12:45
Ответ дляЗакуйовджена життям
Як ви кількість води в сиропі визначаєте?
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Бачиоа що сироп роблять з тої води якою прогрівають. Але це якось не знаю…
Двічі однією самою водою заливаю , а третій раз варю зі свіжою води. Ви як будете зливати із банки воду, можете заміряти скільки її
Рання пташка• 06 сентября в 12:49
Фрукты заливаются два раза, первый раз кипятком, сливаете в кастрюлю, добавляете сахар, закипит заливаем и закатываем. И укутать в одеяло до остывания.
Valentina shop2020• 06 сентября в 13:08
В персики,добавить чуть лимонной кислоты,иначе может взорвать
автор
Закуйовджена життям
• 06 сентября в 13:24
Ответ дляГладиолус
Двічі однією самою водою заливаю , а третій раз варю зі свіжою води. Ви як будете зливати із банки воду, можете заміряти скільки її
Та я так і розумію
Но я не знаю як і чим
Ну в будь якому разі думаю я зварю сироп по пропорціям но х2 наприклад
Лишній просто не буду викоримтовувати
Но я не знаю як і чим
Ну в будь якому разі думаю я зварю сироп по пропорціям но х2 наприклад
Лишній просто не буду викоримтовувати
автор
Закуйовджена життям
• 06 сентября в 13:25
Ответ дляГладиолус
Двічі однією самою водою заливаю , а третій раз варю зі свіжою води. Ви як будете зливати із банки воду, можете заміряти скільки її
На літр води ви скільки даєте цукру й кислоти?
Гладиолус• 06 сентября в 14:10
Ответ дляЗакуйовджена життям
На літр води ви скільки даєте цукру й кислоти?
Я закриваю в 3 х л банки. На банку 350 цукру і пів чайної ложки лимонної кислоти
автор
Закуйовджена життям
• 06 сентября в 16:04
Ответ дляГладиолус
Я закриваю в 3 х л банки. На банку 350 цукру і пів чайної ложки лимонної кислоти
А у мене (з інтернету просто рецепт) на 1 л води 400г цукру і 1/2 л кислоти
Я взяла х2
Банки всякі різні - є 0,5, 0,75
Не дуже багато влазить но нормальних я не маю
Я взяла х2
Банки всякі різні - є 0,5, 0,75
Не дуже багато влазить но нормальних я не маю
автор
Закуйовджена життям
• 06 сентября в 16:08
Ответ дляГладиолус
Я закриваю в 3 х л банки. На банку 350 цукру і пів чайної ложки лимонної кислоти
У вас мабуть своі персики?)
автор
Закуйовджена життям
• 06 сентября в 20:48
Ответ дляГладиолус
Ага))
Ну бо я так і подумала, бо з нашими цінами закривати ТРИлітрові банкИ, це звичайно альтернативні канали мають бути, аніж магазин😂😂😂я закрила 7 літрових.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу