мадам Везувий• 15 сентября в 14:52
А як ви морозите помідори?
Є багато помідорів, різних сортів і розмірів.
Вже і поквасила, і в банки закрила, і сік…
В цьому році урожай дуже гарний.
А заморозити як краще?
Вже і поквасила, і в банки закрила, і сік…
В цьому році урожай дуже гарний.
А заморозити як краще?
показать весь текст
3
Дело было давно• 15 сентября в 17:32
Ответ длямадам Везувий
Я теж не знаю😂
Колись кружальцями морозила, на піцу.
Але може тут якусь Нобелівську ідею дадуть)
Колись кружальцями морозила, на піцу.
Але може тут якусь Нобелівську ідею дадуть)
Лучше тогда сушеные помидорные чипсы сделайте ))
С пивком похрумаете
С пивком похрумаете
1
Я домашні помідори перебиваю блендером-чашою з базиліком, часником і гірким перцем, потім цю суміш на вогонь, як закипить через сито збираю зайвий сік, щоб було густеньке, потім додаю сіль, цукор, трошки томатної пасти, ще трохи провадити, охолодити і по контейнерам. Використовую зимою для піци, мажу основу, зимою помідори дорогі, крім піци ,ще до багатьох страв, заморожую цілу полицю, у нас цей соус найбільше йде.
Завжди недо...• 16 сентября в 03:20
Я просто нарізаю кубиком або дольками, складаю в пакетики й заморожую. Потім дістаю за годину-дві перед приготуванням, щоб трохи розморозилися. Можна використовувати в борщ, омлет, соус для макоронів.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу