мадам Везувий• 15 сентября в 14:52
А як ви морозите помідори?
Є багато помідорів, різних сортів і розмірів.
Вже і поквасила, і в банки закрила, і сік…
В цьому році урожай дуже гарний.
А заморозити як краще?
Вже і поквасила, і в банки закрила, і сік…
В цьому році урожай дуже гарний.
А заморозити як краще?
3
всемВсёИмного• 15 сентября в 14:54
Не пробовала. Но думаю морозят в виде пюре...
Может вам пасту уварить томатную, ну для борща?
Может вам пасту уварить томатную, ну для борща?
1
3
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 14:55
Ответ дляВсе буде
Извините,что не по теме:’а зачем морозить?’
Я просто послушаю
Я просто послушаю
Я теж не знаю😂
Колись кружальцями морозила, на піцу.
Але може тут якусь Нобелівську ідею дадуть)
Колись кружальцями морозила, на піцу.
Але може тут якусь Нобелівську ідею дадуть)
3
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 14:56
Ответ дляА ось і я
Зачем их морозить? Вы из лесу?
Да, а звідки ж?
1
1
2
всемВсёИмного• 15 сентября в 14:56
Ответ длямадам Везувий
Я теж не знаю😂
Колись кружальцями морозила, на піцу.
Але може тут якусь Нобелівську ідею дадуть)
Колись кружальцями морозила, на піцу.
Але може тут якусь Нобелівську ідею дадуть)
Можно посушить их) не знаю правда как они потом) или валяные с маслом сделать, со специями. Кетчуп можно еще.
1
БезникаЯ• 15 сентября в 14:57
Помідори кубиками- болгарський перець+ зелень і в пакетики маленькі що на застібці герметичній.Потім додаю до підлив, м´ясо тушкую з цим,можна в суп та борщ
4
Ряженка• 15 сентября в 14:58
Ответ дляВсе буде
Извините,что не по теме:’а зачем морозить?’
Я просто послушаю
Я просто послушаю
Я взимку шакшуку смажу, в піцу кладу, в тушковану картоплю з м´ясом.
1
1
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 14:58
Ответ длявсемВсёИмного
А сколько у вас помидор)? Сильно много?
Ну, стоїть 4 відра перед носом
2
2
2
Ряженка• 15 сентября в 15:00
Ответ длямадам Везувий
Ну, стоїть 4 відра перед носом
Я ріжу кружальцями, в один шар викладаю на досточку, заморожую і потім по пакетах. Ще закрила шматочки помідорів у томатному соці, для підливок і лазаньї.
1
А ось і я• 15 сентября в 15:00
Ответ длямадам Везувий
Да, а звідки ж?
спитайте ваших сусідів по лісу
6
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 15:01
Ответ дляРяженка
Я ріжу кружальцями, в один шар викладаю на досточку, заморожую і потім по пакетах. Ще закрила шматочки помідорів у томатному соці, для підливок і лазаньї.
Я теж різала минулого року на піцу
1
2
всемВсёИмного• 15 сентября в 15:01
Ответ длямадам Везувий
Ну, стоїть 4 відра перед носом
Хоть покажите нам урожай, мы полюбуемся))
4
Ряженка• 15 сентября в 15:01
Ответ длямадам Везувий
Я теж різала минулого року на піцу
Сацебелі ще варила, дуже смачне.
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 15:01
Ответ дляА ось і я
спитайте ваших сусідів по лісу
То я ж вас і питаю)))
3
2
3
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 15:02
Ответ длявсемВсёИмного
Хоть покажите нам урожай, мы полюбуемся))
Ви ніколи помідорів не бачили?
1
2
2
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 15:03
Ответ дляРяженка
Сацебелі ще варила, дуже смачне.
Можна рецепт? Я люблю цей соус теж
1
2
А ось і я• 15 сентября в 15:03
Ответ длямадам Везувий
То я ж вас і питаю)))
Перевірте свою оптику - бо у вас вже галюни
3
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 15:04
Ответ дляА ось і я
Перевірте свою оптику - бо у вас вже галюни
От спитала про технологію заморозки, а тут вже ліс, оптика, діагнози) Може, то вам щось варто перевірити?))
1
2
5
размахер• 15 сентября в 15:05
Я катала в цьому році і шакшуку 2 вида, різані як магазині, просто стерілізовані робила на салат взимку і запекала з овочами гриль.
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 15:05
Ответ длядолой_лама
Я збивають в пюре і морожу в формочках силіконових.
О, так зроблю. Шкірку знімаєте?
2
1
А ось і я• 15 сентября в 15:05
Ответ длямадам Везувий
От спитала про технологію заморозки, а тут вже ліс, оптика, діагнози) Може, то вам щось варто перевірити?))
Та ні - самі питання і той хто питає - вони нерозривно повʼязані. Адекватні люди питають адекватне, і навпаки
3
долой_лама• 15 сентября в 15:06
Ответ длямадам Везувий
О, так зроблю. Шкірку знімаєте?
Ні. Блендерю.
2
Путающаяся• 15 сентября в 15:07
Я морожу кільцями для піци чи на м’ясо. Збиваю блендером і цю суміш в силіконові формочки чи пластикові склянки, а потім витягую із цих форм і в зіп-пакет - використовую для борщу, капусняка, розсольника. Мама робить томатну пасту з мелених помідорів.
3
автор
мадам Везувий
• 15 сентября в 15:08
Ответ дляА ось і я
Та ні - самі питання і той хто питає - вони нерозривно повʼязані. Адекватні люди питають адекватне, і навпаки
Що не так в моєму запитанні? Стилістично? Змістовно? Орфографія/пунктуація?
Вам нудно? Настільки, щоб до питання про помідори домахатись?
Вам нудно? Настільки, щоб до питання про помідори домахатись?
5
4
КАПСЛОЧНИЦА• 15 сентября в 15:08
Роздайте сусідам...Я думаю зимою ви купите собі одну помідорину коли піцу пектимете...
1
2
Vita_Nikolaeva• 15 сентября в 15:08
завидую тем кто может морозить все подряд - это ж какие морозилки надо иметь
у меня стандартная - там не так много влазит - наравне с пельменями варениками и рыбой
у меня стандартная - там не так много влазит - наравне с пельменями варениками и рыбой
3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу